Yılbaşı geldiğinde, sokakların ışıl ışıl süslemeleri ve kar sevinciyle dolup taşan kalplerimiz, bu özel zamanın heyecanını her yere yayıyor. 🎄🎅🏻
Ancak bu büyülü atmosfer, aynı zamanda soğuk hava ve kuru iç mekanlar nedeniyle cildimizin ekstra bakıma ihtiyaç duyduğu bir dönem demek. 👀
Peki, senin cilt ve vücut bakımında olmazsa olmazların neler?
Hemen cevabını paylaş, en beğenilen cevabı veren 5 kişiden biri ol, yeni yıla özel sınırlı sayıda üretilen L'Occitane Yılbaşı Koleksiyonundan set kazanma şansını yakala! 🧡
L'Occitane ile sevdiklerine ve kendine her gün bir sürpriz hediye sunmanın tam zamanı! 🎁🌟🤩
L'Occitane'ın büyüleyici yılbaşı özel koleksiyonu, cilt bakımından keyifli kokulara, yenileyici bakım ürünlerinden şık hediye seçeneklerine kadar her detayı ile sana ve sevdiklerine unutulmaz bir an yaşatacak! 🤩 🧡
Kazanmaya bir cevap uzaklıkta olduğun setlere birlikte göz atalım mı?
Lezzetli Yağlarla Zenginleştirilmiş Duş Keyfi: Almond & Flowers Set
🌿 Badem ve zeytin yağının zengin nemlendirici özellikleriyle cildini nazikçe temizleyen ve narenciye notaları ile zeytin çiçeği kokusunu harmanlayan bu set, kış aylarında cildinin ihtiyaç duyduğu nem ve bakımı sağlıyor.
Meyve ve Çiçeklerin Buluşması: Rose Vine & Peach Set
🌹Yumuşak gül notalarının, canlı ve sulu şeftali ile buluştuğu bu set, greyfurt ve sıcak amber notaları ile zenginleştirilmiş. Kış aylarında cildini beslerken, sana eşsiz bir koku deneyimi sunuyor.
Yumuşak Dokunuş: Powdered Shea Set
🌰 Shea fındığının zengin ve rahatlatıcı kokusu, zeytin ağacı dallarıyla buluşarak cildine yumuşak bir dokunuş sağlıyor. Bu serideki ürünler, soğuk kış günlerinde cildini nemlendirirken, aynı zamanda hafif ve rahatlatıcı bir his bırakıyor.
Yılbaşı özel koleksiyonlarımızı yakından incelemek için hemen tıkla! 🎄 🛍️
Sana hediye kazandıracak cevabını bekliyoruz. 🧡
@GünesiBaglasamAya
@betterböcek
@kalpsiz-melek
@bettyyboop
@GigiKuş
Hediyelerinizi size ulaştırmamız için ad, soy ad, telefon ve açık adres bilgilerini 5 ocak tarihine kadar @ksBence hesabına yazın lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Selam 🌸
Her zaman güzelliği ve bakımı seven biri olarak cilt ve vücut bakımında olmazsa olmazlarım var benim de. Yeni yıla az bir zaman kala bakım rutinlerimi sıklaştırıp daha bakımlı ve güzel girmek istiyorum 💖
Benim Cilt ve Vücut bakımında olmazsa olmazlarım
Cilt bakımım için
"Yüz yıkama jeli-köpüğü" temizliğin ve bakımın ilk aşamasıdır zaten. Bu yüzden mutlaka olmazsa olmazım.
"Yüz peelingi" haftada 1 kez yaptığım bakım rutinlerimden, cildime derinlemesine bakım yaptığını hissediyorum.
"Yüz maskesi" de yine haftada 1 kez yaptığım rutinlerden. Kağıt veya jel olarak belirtmiyorum, hep değişir bu. Ama genel olarak sürülen maske uygularım.
"Yüz toniği" mutlak vazgeçilmezimdir. Her gün gece makyajımı ve yüzümü temizledikten sonra tonik uygularım. Ayrıca son zamanlarda tonik olarak doğal gül suyu bağımlısı oldum, bittikçe alıyorum. Çok iyi geliyor cildime. Üstelik gül suyunu makyaj temizleme suyu olarak da kullanıyorum, bu yüzden o da olmazsa olmazım oldu 🌹
"Yüz serumu" da her gece artık düzenli rutinim oldu. Özellikle kış gelmesiyle beraber C vitamini serumu uyguluyorum.
"Göz altı kremi" zamanı geldi artık onu da rutinlerime dahil ettim ve eksik etmiyorum.
"Yüz nemlendirici kremi" tabi ki her zaman olmazsa olmazımdı. Tüm işlemlerden sonra mutlaka uygularım.
"Yüz masaj rolleri" son zamanların öne çıkan bakım rutini oldu ve benim de hayatımda yer almaya başladı.
Vücut bakımım için
"Duş jeli" tabi ki temizliğin ve bakımın ilk adımıdır. Bazen sabun da kullanırım ama genelde duş jeli.
"Vücut nemlendirici krem / losyon" temizlikten sonra hem nemlendirmek hem de mis gibi kokmak için vazgeçilmezimdir. Ayrıca bazen bebek yağı da kullanırım 🐥
"Vücut spreyi-mist" olmazsa olmazım gerçekten bayılıyorum güzel kokmaya. Bazen simli ışıltılı body mist de kullanıyorum. ✨
"El kremi / Dudak kremi" de mutlaka şart. Özellikle kış aylarında daha fazla kuruma olabildiğinden dolayı bu ikisi de olmazsa olmazlarım.
Herkese yeni yılda bakımlı ve güzel bir cilt dilerim ☺️🌸💖
Eda Nur senin uzmanlık alanın. Soruların genel de cilt bakımı ve güzellik üzerine. Çok güzel bir cevap yazmışsın. Eline sağlık.
@ertugrulkartal1903 teşekkür ederim 😇
Çok yararlı bir paylaşım olmuş. Yılbaşına yaklaşık dakikalarda anında hazırlık ve hazırlanmak bunu bilmek bana çok keyifli oldu 😍 Cilt bakımı çok önemli sonuçta. Bayıldım. 🤩
@Siyahkadife çok teşekkürler canım 🥰🤗❤️😘✨
🥰😘😍❤️💜
Merhaba ;
Yeni bir yılın daha heyacanı içinde olduğum bu günlerde L’occitane koleksiyonunu görmek beni mutlu etti. Sevdiklerimizle mis kokulu güzel günlerimiz olsun diyorum. Hepimiz heyecan dolu yeni yıl gecesinde ışıl ışıl mekanlarda cildimizinde büyüleyici güzellikte olmasını isteriz elbet güzel bir cilde sahip olmak imkansız değil L’occitane birbirinden güzel koleksiyonlarıyla cildimizi şımartıyor.
Krem ve bakım ürünleri bir yana cildimizi diğer önemli püf noktalarıyla nasıl canlı ve bakımlı tutmamız gerektiğini anlatacağım.
Vücut ve cilt bakımı nasıl yapılır?
Vücut temizliğinde ilk adım beden temizliği ile başlar. Sabah saatlerinde iyi bir banyo yapmak güne daha rahat ve sakin başlamamızı sağlar. Banyo yapmak vücudu dinlendirir. Cildimizdeki kan dolaşımını cildimizin nefes almasını sağlar.
Kış aylarında olduğumuz için cildimiz her zamankinden daha fazla neme ihtiyaç duyar. Cildinizin mat görünümünden uzak olmasını istiyorsanız yeteri kadar su içmeye özen göstermeliyiz. Benim cildim kış aylarında erken kurduğu için su içmeye özen gösteriyorum. Düzenli banyo yapmaya mümkünse ılık ya da soğuk suyla yüzümü yıkamanında cildime faydası oluyor.
Aynı zamanda kese ile ya da fırçayla vücuttaki ölü deriyi atmak kan dolaşımını hızlandırıyor. Cildinize uygun bir nemlendiriciylede nemin geri kazanılmasını sağlayabilirsiniz.
Güzel bir cilde sahip olmak için neler yapılmalı?
Cildimizi korumak ve eski görünümünü kaybetmesini istemiyorsak düzenli cilt bakımı yapmak bize iyi gelecektir
Son olarakta maddeler halinde cilt bakımını sıralayalım;
Cilt bakımı nedir?
Cildimiz kadar ruhumuzu dinlendirmek bizlere iyi gelen aktiviteler yapmak. Hayat kalitemezi arttıracak etkinliklerde bulunmakta sağlığımızı olumlu etkiler diye düşünüyorum. Hem bedenimiz hem ruhumuzun güzelleşeceği bir yıl olması ümidiyle 🤞...
Yılbaşı yaklaşıyooor, 2024 yeni hedefler ve umutlarla birlikte geliyorrr. Yeni yıldan beklentilerim yüksek, oldukça heyecanlı ve motiveyim 🥰
Her zaman motive ve zinde hissetmemin sırrı ise: Sağlıklı beslenmek, düzenli spor yapmak ve sağlam bir cilt & vücut bakım rutini. Hassas bir cilde sahip olan ve bu hayatta en değerli yatırımın cildime ve vücuduma yaptığım yatırım olduğunun bilincinde biri olarak, cilt ve vücut bakım rutinimde kullandığım ürünlerde kaliteden şaşmıyorum.
Hazırsanızzz, cilt ve vücut bakım rutinimi sizlerle paylaşıyorum 💖
Cilt bakımı benim için sadece bir günlük bir rutin değil, gerçek ritüelin ta kendisi!
Cilt ve vücut bakımında L'Occitane farkı
Cilt ve vücut bakımında L'Occitane ürünlerini rutinime eklemek benim için gerçek bir keşif oldu diyebilirim! Her damlası doğadan ilham alıyor ve cildime gerçek bir sevgiyle dokunuyor. Bu markanın ürünleriyle tanıştıktan sonra, cilt bakımı sadece bir alışkanlık olmaktan çıkıp benim için bir ritüele dönüştü. L'Occitane'in eşsiz formülleri ile cildim adeta bir nefes alıyor. İçeriğindeki doğal özlerle beslenen cildim, gün geçtikçe daha parlak, daha canlı hale geliyor.
Cilt ve vücut bakım rutinimi uygularken kullanacağım L'Occitane Yılbaşı Koleksiyonu ürünleri de, cildimi hak ettiği şekilde şımartacak eşsiz bir dokunuş katacak gibi görünüyor 🌈✨
Bu soruyu şimdiye kadar nasıl görmemişim şaşırıyorum😅
Cildimle ilgili büyük sorunlar yaşamadım hiçbir zaman. Ama bir egzama problemim var ki canıma okuyor. Özellikle de her sene bu yeni yıla yaklaşırken havaların soğumasıyla cildim iyice kuruyup kızarıyor.
Bu dönemde L'occitane ürünlerinin bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş içeriği bana çok yardımcı oluyor. Doktorumun da tavsiyesiyle birkaç ürününü kullanma fırsatım oldu ve çok memnun kaldım.
Bu problemi aşabilmek için de cilt bakımımda en dikkat ettiğim nokta cildimi kurutmadan temizleyip ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmak oluyor. Yıllarca uygun ürün bulamayıp kendi yaptığım yağ karışımları ile nemlendirme sağlamaya çalışırken L'occitane imdadıma koştu🥳
Hepsinden de önemlisi yaz kış yüzümü güneşin zararlı ışınlarından koruyabilmek için cildime uygun güneş kremi kullanmayı ihmal etmiyorum.
Cilt bakımı diyince sadece yüzle bitmiyor tabi ki. Saç bakımımda da çok özen gösterdiğim noktalar var. Yine egzama için mutlaka yağlardan oluşan bakım kürümü ayda bir kere 10 günlük seri ile uyguluyorum💇🏼♀️. Aynı zamanda saçlarım çok zor uzadığı için de bu süreçte zarar görmeden uzayabilmeye devam etmesi için maskeler ve koruyucu ürünler kullanmaya dikkat ediyorum.
Saçı kurutmadan temizleyen ve ağırlaştırmadan bakımını yapan şampuan ve kremler kullanmaya özen gösteriyorum. Çoğu kişiye yanlış gibi gelse de saçlarımı haftada sadece bir kere yıkıyorum. Böylece hem kullandığım ürünlerin zararlarını en aza indiriyorum hem de saçlarımın sürekli yıkanıp kurumaktan yıpranmasını önlemiş oluyorum.
Bütün bu saç bakım adımlarında beni en mutlu eden nokta ise o güzel kokular🌹.
Son olarak vücudum için ise duş jellerinden ziyade doğal sabunlar kullanmayı tercih ediyorum. Her zaman ferah, yumuşacık ve pürüzsüz bir tene sahip olabilmek için peelingleri de rutinime mutlaka ekliyorum. Duş sonrası mis kokulu yağlar ve nemlendirici kremler ise son dokunuş oluyor.
Bu yılbaşında da L'occitane'nin bana bir sürpriz yapmasını ve 2024 yılına girerken güzel hediyelerle hem cildime hem kalbime dokunmasını çok isterim. Daha önce kullanmadığım diğer ürünleri kullanmak için sabırsızlanıyorum😍. Yılbaşı için yaptığım planlara L'occitane ile hazırlanmak ise bambaşka bir keyif olacak🥳
Loccitane benim yıllardır aşk yaşadığım bir marka🥰 hele siparişlerimin geldiği o şık sarı kutusunu açınca yüzüme çarpan harika kokusu yok mu? 😍 Doğum gününde bile müşterilerine hediyeler gönderen bir marka! Daha ne olsun? Sevgilimiz bile bizi bu kadar düşünmüyor valla 😂 Dedim ya bu markanın herşeyine aşığım diye. Neyse konumuz cilt ve vucut bakımı ;
Öncelikle benım cilt ve vucut bakimim sıcacık bir duş ile başlar. 💧🚿🛁❤
Duş deyince de tabi ki Loccitane'nin harikulade miss kokulu sabun ve duş jelleri aklıma gelir. L'occitane' ın kokulu vucut sabunları💦meşhur badem duş yağı ( yağ değil bir çeşit duş jelidir aslında) ile veya çeşit çeşit 🌸🌺🌷🌾parfümlü duş jelleriyle (seçim size kalmış) keyifli ve harika bir duş aldıktan sonra (Benim favorim gül kokulu duş jeli) , yine parfümlü vucut kremleriyle kendime masaj yaparak vucut bakımımı tamamlıyorum. Bu arada kraliçe Elizabeth' in de hayatı boyunca gül kokulu sabunlarla yıkandiğini biliyor muydunuz? Bizim ondan neyimiz eksik? 👑 😂
Tabi ki kendimizi şımartmak için ambians da önemli , odamda da oda kokusu olarak Loccitane' ın esansiyel yağlarıyla ve kokulu mumlarıyla keyifli bir ortam oluşturuyorum 😊 Tıpkı bir spa deneyimi gibi.
Duş bitmeden en önemli aşamalardan biri de saç bakımı. Loccitane'nin saç bakım kremleri her biri zaten efsane. Hem duşta durulanan , yapılandırıcı saç kremleri hem de durulanmayan kremleri ile insan saçlarını tanıyamıyor😍 ipek gibi yumuşacık ve parlak saçlar bir de miss gibi kokuyorsa 👌🤩
Yüz cilt bakim rutinimi de profesyonel bir seri ile (temizleme, maske, tonik, serum ve nemlendirme aşamalarını) yaşlanma karşıtı İmmortial serisi ile yapmayı tercih ediyorum. Hem içeriği muhteşem hem de etkisi...👌
Ayaklarıma da shea yağli ayak kremi ile bakim yapıyorum topuklarım yumuşacık oluyor. Ellerimi de shea yağlı gül kokulu🌹 el kremiyle nemlendiriyorum. Kokusu insanı adeta mest ediyor ❤🥰 devamli ellerimi kokluyorum. Bu serinin dudak kremi de var tabi ki👄
Vucut bakımında deodorant ve kişisel zevkimize uygun, kalıcı , kaliteli, ferah bir parfüm 💐 de olmazsa olmazlardan tabi ki🌺
Bence insan kendini sevmeli ve sevmeye de kendine bakarak başlamali. Harika bir cilt ve vucut bakimi insana mutluluk ve özgüven de veriyor ❤💪 Öyle değil mi? 👑 Bu yüzden olmazsa olmaz!
Daha önce hiç denemediğim ama denemek istediğim marka: Loccitane! 😍 Çevremde kullanan çok kişi var ve hep övgü ile bahsediyorlar. Bu da benim için bir fırsat olur ve umarım deneme şansı elde ederim.
Benim için cilt bakımında olmazsa olmaz 2 şey var: Cildi arındırma ve nemlendirme. İyi temizlenmiş ve iyi nemlenmiş bir cilt pul pul dökülmez, kurumaz. Cildime dokunduğum an tertemiz, pürüzsüz ve yumuşacık olmasını seviyorum. Bu yüzden nazikçe temizleyen cildi yormayan ürünleri kullanmayı seviyorum. Duş jellerinde yağ bazlı olanlar favorim. Nemlendiriciler ise yapış yapış his bırakmamalı ve anında nemlendirmeli. Loccitane'ın bu konuda 1 numara olduğunu duymuştum. Bu yüzden özellikle Powdered Shea Set'i çok merak ettim. 🤩
Ve gelelim asıl konuya: KOKU! Cildime sürdüğüm ürünler güzel koktuğu için parfüm görevi de görüyorlar aslında. Loccitane ürünlerinin ambalajlarından da çok iyi kokulara sahip olduğu belli oluyor; çok şık. Özellikle Rose Vine & Peach Set'i dikkatimi çekti. 🫶🏻 Yılbaşıya yakışır bir hediye olmuş. Teşekkürler. ❤️💚
Merhaba. Benim cilt ve vücut bakımında olmazsa olmaz dediğim belli başlı şeyler var. Örneğin cildime uygun ürün seçmeye her daim özen gösteririm. Doğru ürünü doğru zamanda kullanırım. Öyle her ürünü de denemem. Gerçekten bildiğim, güvendiğim markaları tercih ederim. Çünkü çok değerliyim. 💎
Cildimi daima temiz tutarım. Çünkü bilirim ki temiz bir cilt kusursuz bir cilttir. Bu yüzden düzenli aralıklarla cildimi temizler, vücut temizliğime özen gösteririm. Enfes kokulu duş jelleri ve yağlarla kendimi şımartırım. Kokulara aşık biriyim. Bu yüzden L'Occitane'ın büyüleyici duş yağlarına bayılıyorum diyebilirim.
Cilt bakımında benim için olmazsa olmazlardan biri de cildimi düzenli aralıklarla nemlendirmektir. Yenileyici bakım ürünlerini seviyorum. İçinde bulunduğumuz soğuk kış aylarında cildi nemlendirmek ekstra önem taşıyor. Cildimin nem kaybına uğramasını istemediğim için yüzümü, ellerimi ve vücudumu düzenli periyotlarla nemlendiriyorum.
L'Occitane'ın büyüleyici yılbaşı özel koleksiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum. Şimdiden herkese huzur içinde yaşayacağımız mutlu bir yıl diliyorum... 🌸💖
Cilt bakım önemli
@erdemhalimerdem kesinlikle
Aynenn
Bir insanın kendine bakması, en büyük hazinesidir...
@SADECEYASINN 💎
Dediğiniz ürünü dikkate alacağım
Mutlu olsun yıllara inşallah
Bir erkek olarak kendime verdiğim değeri kimselere vermiyorum. Alışagelmiş sadece su ile yüzümü yıkıyorumcu erkeklerden olmadım hiç. 😀 Güzel kokuya aşık bir adamım var. Haliyle kullandığım kişisel bakım ürünlerinde de en en en belirleyici unsurum GÜZEL VE ETKİLEYİCİ bir koku oluyor. Eğer bir ürün beni kokusuyla etkiliyorsa zaten ben onu zihnimde çoktan satın almış alıyorum. Özellikle böğürtlen kokusuna hayranım.
Bunun dışında aldığım bakım ürününün cildimde, yüzümde çabuk emilmesi ve çabuk emilirken de uzun süre nem koruması sağlaması önemli. Kısa emilim uzun süreli koruma mottom. 🙃
Ve tabi son olarak cildimin ihtiyaçları da burada çok önemli. Besleyici, koruyucu ya da onarıcı etkileri burada çok belirleyici oluyor. Cildimin neye ihtiyacı varsa ona göre seçip kullanıyorum.
ÖZETLE;
bakıyorum.
BUNLAR OKEYSE BEN DE ÇOK OKEYİM. 🫵🏻🙃
Cilt ve vücut bakımı, sağlıklı bir yaşam tarzının önemli bir parçasıdır. İşte cilt ve vücut bakımında olmazsa olmazlar:
1. **Güneş Kremi**: Güneş ışınları, cildinizi zararlı UV ışınlarına maruz bırakabilir. Bu nedenle, güneş kremi kullanmak, cildinizi UV ışınlarından korumak için önemlidir. Güneş kremi, cildinizi nemlendirmeye ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya da yardımcı olabilir.
2. **Nemlendirici**: Nemlendirici, cildinizi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. Cildinizin nem dengesini korumak, cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir.
3. **Temizleyici**: Temizleyici, cildinizi kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırmaya yardımcı olur. Cildinizi temiz tutmak, cilt problemlerini önlemeye yardımcı olabilir.
4. **Besleyici Gıdalar**: Sağlıklı bir diyet, cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir. Cildinize faydalı besinler arasında, C vitamini, E vitamini, çinko ve omega-3 yağ asitleri bulunur. Bu besinleri içeren gıdalar arasında, balık, ceviz, badem, avokado, kırmızı biber, portakal, limon, ıspanak ve tatlı patates yer alır.
5. **Egzersiz**: Egzersiz yapmak, cildinizi sağlıklı tutmanın yanı sıra, stresi azaltmaya ve genel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir.
6. **Uyku**: Yeterli uyku almak, cildinizin yenilenmesine ve sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, yeterli uyku almak, genel sağlığınızı iyileştirmeye ve stresi azaltmaya da yardımcı olabilir.
Beğeni için teşekkür ederim @яüүαмsı @GünesiBaglasamAya
Herkese merhabalar.
Öncelikle yeni yılın hepimize bolca güzellikler ve şans getirmesini diliyorum. Umarım bir önceki yıldan kat be kat daha güzel bir yıl geçiririz.🥰
Cilt ve vücut bakımında olmazsa olmazlarım kesinlikle kalite. Kalite varsa ben de varım. 🤩 L'occitane severek kullandığım kaliteli bir marka ve tüm ürünlerine bayılıyorum, severek kullanıyorum. Öncelikle cilt bakımında kil maskesi ve nemlendirici olmazsa olmazlarımdan birisi. Vücut bakımında ise L'occitane' nin değerli yağlarla zenginleştirilmiş duş jeli olmazsa olmazlarımdan birisi. Diğer ürünleri de denemek için sabırsızlanıyorumm.🥰🥰
Merhaba,
Birbirinden güzel ürünleriyle tanıdığımız L'Occitane doğal içeriklerle üretildiği için kalbimi çalıyor 😍 bu nedenle yüksek kaliteli ürünler sattığını biliyorum shea yağı, badem yağı, lavanta yağı gibi yağlar içeren ürünler kullanıldığını duymuştum. Cilt bakımdan tutun, parfüme, duş jeline zengin bir ürün yelpazesi var. Ama benim en sevdiğim yanı şüphesiz seyahat boy ürünleri de seçenekleri arasına eklemesi çünkü sıklıkla seyahat eden biriyim, mini ürün akternatifinin olması da güzel.
Şu ara sitesinde 1500 liralık alışveriş yapana 200 liralık indirim sunuyor.
işim dolayısıyla çok seyahat eden biriyim. Loccitane markasi da her zaman seyehat cantamda bulunan urunleri iceren bir marka bu supriz cekilis harika oldu diyebilirim🥹🥳
simdi sorumuzu yanitlama zamanii
cilt ve bakim rutini her insana ozel ve farklidir. Loccitane de bunu muthis bir sekilde farkindaliga sahip bir marka oldugu icin kullanmaktan asla cekinmedigim ve cildime zarar vermeden beni tazeleyen bir marka olmustur her zaman🤩
peki benim cilt ve bakim rutinimde olmazsa olmazlarim neler?
iste bunlar…
•ozellikle sabah ve aksam cildimin tazeligini korumak ve sıkı bir makyaj rutini sonrasi temizlemek basta geliyor benim icin!!
•yasimiz her yil geciyor tabiki olmazsa olmazlarimdan da cildim icin serum uygulamak ozellikle yaslanma karsiti Loccitane’nin yaslanma karsiti serumu da seyehatlerimde yanimdan ayirmadigim en onemli urun diyebilirim ve hepinize oneririm🌈
•gunes kremimde cantamdan cikarmadigim en onemli sey benim icin cildimiz gunesten aldigi isinlarla zarar gordugunu biliyoruz. bu sebeple en onemli onceliklerim bunlar olmustur cildim icin.
cilt bakimi sadece bir rutin degil kendimize yaptigimiz bir ayricaliktir. hak ettigimiz degeri cildimizde gostermek en onemli etken diyebilirim
ozellikle benim gibi hassas bir cilde sahipseniz her markaya guvenemedigimiz konusu cok zorlayici
ama loccitane markasi her zaman guvendigim bir marka olmustur
bu cekilisin cildimize tazelik, vucudumuza ferahlik verecegi simdiden belli olduu!!
@L'Occitane
Cilt bakımı olarak yüz yıkama jeli olmazsa olmazımdır. Ama soğuklar malum cılde her ne kadar dost olsada düşman olduğu yanıda kurutması bunun için güzelce yüz yıkama jelimle yıkayıp günlük bakım kremimi kullanırım. Sıvılce çıkmasına musaıt olan bir cildim olduğu içinde Doktor'un verdiği bir kremi yatmadan önce mutlak kullanırım. Kiprik kaslarım için ise vazelin ☺. Ayrıca cildime yumurta beyazı ve limon suyundan maske yapıp pamuk ve tertemiz olmasını sağlıyorum tavsıye ederim 🥰
Günaydın.. cilt ve vücut bakımlarımda olmazsa olmazlarım tabi ki de nemlendirici ve kremler.. ayrıca düzenli saç bakımı yapmak.. şampuan ve saç kremlerini ihmal etmemek.. ve diğer bakımları da mutlaka yaparım.. bazen de aslında maske yapılabilir ya da sağlıklı yağlardan faydalanabiliriz. :)
Cildimin her zaman özel bir bakıma ihtiyacı oluyor, cilt bakımı bana iyi geliyor ve yaralarımı sarıyor 🫠 Gelelim cilt bakımında olmazsa olmazlara tabii ki vücut peelingi ve nemlendirici. Önce derinlemesine temizlik sonra yumuşacık pürüzsüz bir cilt için güzel bir nemlendirici. Tabii hoş kokulu olması ve temiz içerikli olması tercih sebebim 🧼
Nemlendirici benim icin en onemlisi. Peeling, gozenek temizleyiciler, sabun ne kullanirsam kullanayim en son cildimi toparlayan guzel bir nemlendirici :) bol c vitaminli ve su bazli nemlendiricilere bayiliyorum. Ayrica diz ve dirsekler icin vazelin ve nemlendirici kremler olmazsa olmazim! bir de dudak icin vitamin bazli nemlendiriciler soguk kis gunleri icin birebir :)
Benim hep kullandığım bir söz vardır "Sen kendini şımartmazsan kimse seni şımartmaz" 😂
O yüzden nemlendiriciler gibi mecburi bakım ürünleri dışında , kullandığımda daha iyi hissettirecek, kokusuyla ardında bıraktığı hisle beni şımartacak , sadece cildimi değil özgüvenimi de tazeleyecek ürünler olmazsa olmazlarım arasında. Bunların dışında duş jelim, saç bakım yağlarım, nemlendiricilerim var. 💜
Temizleme yağı temizleme jeli nemlendirici ve güneş kremi
L'Occitane'ın yılbaşı koleksiyonunu inceledim vee bayıldımm 😍 eminim hepsi birbirinden güzeldir ama ben Rose Vine & Peach Set'i denemek isterim. Cilt bakımım için olmazsa olmaz bir set ❤️ teşekkürler L'Occitane ✨
Genel olarak kullandıklarım Peeling, Nemlendirici Krem, El ve vücut kremi, Saç toniği, Aloe Vera duş jeli, sakal temizleme jeli, roll on. Bunlar vazgeçilmezimdir.
Temizlik ve nemlendirme. Gercekten seviyorum. Gun icinde 2 3 litre suyun faydasini krem ve nemlendiricilerle de aliyorum tabii. Ve bence bir cildin en onemli gereksinimi temiz parlak ve nemli bir cilt. 💛💚💛💚
En başta nemlendirici kremler sonra serumlar elbette
Cilt ve vücut bakımı çok önemli. Sağlığa zararlı olmayan bu tarz ürünler önemli
Her zaman motive ve zinde hissetmemin sırrı ise: Sağlıklı beslenmek, düzenli spor yapmak ve sağlam bir cilt & vücut bakım rutini. Hassas bir cilde sahip olan ve bu hayatta en değerli yatırımın cildime ve vücuduma özenle bakım yapıyorum. Herzaman iyidir
Öncelikle iyi bir temizleme jeli, parfümsüz ve gözenekleri güzelce temizleyen temizlediğini hissettirebilen bir yüz temizleyici
Devamında cilde zarar vermeyen, nazik bir tonik
Son olarak cildi yağlandırmayan, cildi yormayan, yapış yapış hissettirmeyen ve çok yoğun kokmayan bir nemlendirici
Ek olarak gün içinde hızlı emilen beyazlık bırakmayan ve soyulma topaklanma yapmayan bir güneş kremi tabii ki !!
Ben cilt bakımında beni fazla uğraştırmadan bir çok etkiyi içinde barındıran kompleks ürünlerden hoşlanıyorum. Böylece vaktimin olmadığı zamanlarda hızlı bir şekilde işimi halledebiliyorum
Nemlendirici kremim olmazsa olmaz. Kış aylarında cilt cok kuruyor, haliyle nem dengesini korumak gerekiyor. Bir de yapılan islemlerden kaynakli da nem dengesi bozulabiliyor cildin.
Soyadın gibi zengin misin 😀
@AFiliYlnzlk zenginlik benden sorulur 🤪🤪
Ben ciddi sordum ama 😂😂
Nemlendirme ürünü ihtiyacım olur bazen, onda da doğallığa önem veririm mümkün olduğunca, birden fazla ürün değil de genellikle tek bir ürünü tercih ederim, ayrıca yüz bakımında da kremler kullanırım
Asetilsalisilik asit ( yağlı ciltler için aspirin yani) yağlı Ciltler için yoğurt ile karıştırıp uyguladığında sivilce akne ve siyah noktalardan arındırıyor.
Yoğurt başlı başına kalsiyum kaynağı olduğu için cildi besliyor
Papatya suyu ile harmanlanmış yeşil kil maskesi
Günde 2 defa kolajen tableti ( C vitamini selenyum ve çinko içerikli )
L'Occitane powdered shea set vazgeçilmezim. Zaten bizim gibi bebeklere de böylesi yakışırdı. Yumuşak tenim daha da güzel oldu her sabah kendimi tazelenmiş bir çiçek olarak hissediyorum. Kalbimiz kadar yumuşak L'Occitane ürünü ❣️
Şifalı yağlarla masaj vazgeçilmez benim için 🍀🖤🗝️
Setler ne güzel duruyor kime gitcek acaba 😢 hiçbir kâr amacı gütmeden yazıyorum ödepzmslsm cevabım kalkmasın alakasız diye
Peeling kremi, yüz temizleme yağı, tonik, ipek kese, aleovera kremi vb şeyler zaten makyaj yapmam yetiyor
Tabiki kış kapıda cilt önemli kesinlikle aman demeyin
Nemlendirici kullanmak şart
En çok tercih ettiğim
Bu güzel marka kadınlar için inanılmaz faydalı ve her an yanında bulunması gereken cilt bakım ürünlerinin liste başı olmaya devam ediyor.
Nemlendirici, yüz temizleme jeli , maskelerim , saç kremlerim aşırı özen gösteremesem de olmazsa olmazlarım
Vücut peelingi olmazsa olmazımdır. Daha sonrasında güzel kokulu duş jelleri, nemlendirici kremler de vazgeçilmez ürünlerim arasındadır.
Olmasada olur yani... Yinede ellerine sağlık
Mutlaka nemlendirici ve yüz temizleme jeli kullanırım. Dışarıya çıkarken de havanın nasıl olduğu fark etmez mutlaka güneş kremi sürerim, uzmanların tavsiyesi diye hatırlıyorum. Suyla yıkamak maalesef her zaman istenilen etkiyi vermeyebiliyor. Yüz temizleme jelinin kuruttuğu bölgelere de nemlendirici uygulayarak düzeni dengelemiş oluyorum. Arada maske, gerektiğinde tonik de önemli tabii.
Sobada yüzümü yakalı bir hafta oldu rüzgarın geri vurması ile sobada alev yüzüme vurdu ve kaşlarım yandı kaşlarımı jiletledim Bir haftadır kaşlarım yok kendimi kötü hissettiğim şu günlerde bana çok çok iyi gelecek bir set inşallah ben kazanırım☺️☺️☺️
Bir erkek olarak bakıma ve cildime önem verenlerdim. Güzel paylaşım olmuş Ellerine sağlık :)
Güzel bir bence olmuş emeğinize sağlık 😇🙏🏻
Bu markayı biliyorum ürünleri gerçekten muazzam güzel
Cilt ve saçlar için bakım kremleri yağları ve şunları en önemli şeyler
yılbaşı koleksiyonunu inceledim vee bayıldımm
Şampuan ve sabun dışında herhangi bir ürün kullanmıyorum
Kıl dökücü krem 😂 vücut tüylerimi almak bayağı uğraştırıyor ama işte
Şampuan, duş jeli, parfüm, deodorant ve göz altı kapatıcı tüm kullandıklarım 😊
Her zaman motive ve zinde hissetmemin sırrı ise: Sağlıklı beslenmek, düzenli spor yapmak ve sağlam bir cilt & vücut bakım rutini. Hassas bir cilde sahip olan ve bu hayatta en değerli yatırımın cildime ve vücuduma özenle bakım yapıyorum.
Cilt bakımı kadın ve erkeklerin vaz geçilmez rutinlerinden biridir. Bakımlı olmayı herkes seviyor, özellikle sağlıklı yağlar ve masker hayat kurtarıcısı diyebilirim.
Vücudum için en önem verdiğim şey pürüzsüzlük, nem ve güzel koku.
Güzel bir peeling, duş jeli ve losyonu önceliğim.
Çantamda iş çekmecemde evin her yerinde en çok el kremi olur eşiminde benimde cildimiz kışın pul pul olur.
Buna yalan diyemem zamanım Çoğu direksiyon başında geçiyor vücut temizliği önemli diyorum bazen sakal trasi bile olmaya vakit kalmıyor
Şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum elimi yıkıyorum yüzümü yıkıyorum günde en az 5 defa gerisi sır sjdnsf
Kokulu kremler ve peeling her duşta vazgecilmezlerim
Yeeeaaaa inşallah ben kazanırım. Vücut spreyi
Bu markayı daha önceden duymadım desem cahil kalır mıyım 🙄
L'occitane ile tıraş losyonu ve sakal temizleme sabunu
cildime değilde hayatıma bir bakım yapılması lazım hemde acil
Siyah burun bandı. Roll on deodorant, parfüm, traş sonrası losyon vs 😅