Kendinden ilham alan ve kendi hikayesini yazan tüm kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun! 💕
Başarılarını kutlamak ve kendini şımartmak en doğal hakkın. Biz de kendini şımartma hakkını efsaneleşmiş bir hediyeyle taçlandırmak istiyoruz. 🥰
🎁🤩 Sorumuz kendi hayatının ikonu olan tüm kadınlara: Bir el kremini hangi özellikleri ikon yapar? Bunu en iyi siz cevaplayabilirsiniz. 🤩🎁
Hemen sorumuzu cevapla, en yaratıcı ve ilham veren 5 cevaptan biri seninki olsun, L’Occitane 150 ml Shea El Kremi kazanma şansını kaçırma! 💛

Shea El Kremi’nin ICONIC büyüsünü hissetmek… 🌟 Ellerin bu mutluluğu hak etmiyor mu? 😍
💫 Cildi o kadar iyi besler ki hissetme duyusunu fiziksel olmanın ötesine taşır. Hiç bitmeyen bir iyiliğin başlangıcı…
💫 %20 shea yağı ile zenginleştirilmiş süper kremsi formülü sayesinde ellerini çevresel faktörlere karşı korur.
💫 Anında yumuşatır ve besler.
Ambalajı, içeriği, dokusuyla ikonikleşmiş tüm dünyada 3 saniyede 1 satılan* L’Occitane Shea El Kremi senin de vazgeçilmezin olacak. 🤩 🤩
Bu saf ve besleyici formül, doğanın gücünü ellerinde hissetmen için karşında, daha yakından bak!👐
Güzellik sadece gözle görülen değil, kalpte hissedilendir. 💛
L’Occitane olarak görme engelli bireylerin yaşamlarına ışık tutmak için bir adım attık ve Nisan ayına kadar satın alacağın herhangi bir büyük boy el kremi alışverişinin 50 TL’sini Altı Nokta Körler Vakfı'na bağışlıyoruz. 🫶 Detaylı bilgi al.
Kullandıkça kullanmak isteyeceğin bir el kremi, her yönüyle! ✨🥰
Peki, sence L’Occitane Shea El Kremi’ni ikonik yapan özellikleri neler? Hediye kazandıracak cevabını merakla bekliyoruz. 💛
*2022 yılında, dünya çapında tüm satış kanalları, 10ml boyu hariç tüm Shea Butter el kremi formatları
@sopodo
@Moldovyapapatya
@Sinakaplan
@bahaarr06
@lavinia_33
Hediyelerini size ulaştırmamız için 8 Nisan tarihine kadar ad, soyad, telefon ve adres bilgilerinizi @ksBence hesabına yazın lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
Engelliler için yaptığı kampanya değerli. Bu tarz yardım faaliyetlerini kozmetik ürünlerinde görmek anlamlı olmuş.
Bunun haricinde ben de cilt bakımıma çok dikkat ederim çünkü maalesef kuru bir cilde sahibim. Doğal bitkiler kullanıyorum daha çok ve doğal zeytinyağı tercih ediyorum. Bunun haricinde kaliteli ve uygun fiyatlı nemlendiriciler tercih ediyorum. Benim bütçemin üzeri bir marka olduğu için bu kremi daha önce deneyimlemedim.
Kazanan arkadaşlara hayırlı, uğurlu olsun. Ben yarışma harici görüşümü belirtmek istedim. :)
Bir el kremini hangi özellikleri ikonik yapar?
Bana göre ellerin sadece nem kazanması değil, aynı zamanda yumuşak olması, bakımlı ve sağlıklı olması da önemli. Buna katkı ve etken olacak şeylerin başında da bir el kremi gelir.
El kreminin ikonik olması tabi ki "yapısı, kokusu, güzel emilmesi ve nemlendiriciciliğinden" geçer. Yumuşatması, hatta bazen onarıcı etkiye sahip olması da mutlaka aranan özelliklerdendir. Fakat ikonik olması diyince aklımıza ilk gelen özellikler onlardır bence. Üstelik ambalajı bile bir el kremini simgeleyecek nitelikte olmalı ki "gel beni al ve ellerine sür" desin 🌸
Bu özelliklere sahip ve fazlasıyla İKONİK olduğunu düşündüğüm "L’Occitane shea butter" el kremi de onlardan biri bence 🙂
Hayatın İkonu Kadınlara El Kremi Özellikleri ❤️❤️
El kremi deyip geçmemek lazım. Kendi hayatlarının ikonları olan biz kadınlar için el kremi seçimi de tıpkı diğer seçimlerimiz gibi özenli ve anlamlıdır. Peki, bir el kremini ikonik yapan nedir?
Bir el kreminin ikonik olması için şunlar şart:
Etkili Formül: Cildin ihtiyacı olan nemi ve besleyici maddeleri sağlamalı, kuru ellere anında rahatlama ve onarım getirmeli.
Hızlı Emilim: Yağlı bir his bırakmadan hızlıca emilmeli, tekrar uygulama derdi olmamalı.
Hafif ve Rahat Dokunuş: Ciltte hafif ve rahat bir his bırakmalı, gün içinde tekrar tekrar uygulama ihtiyacını ortadan kaldırmalı. 🪶
Güzel Koku: Hoş ve kalıcı bir kokusu olmalı, kullanımı keyifli hale getirmeli.
Şık ve Pratik Ambalaj: Şık ve kullanışlı bir ambalaja sahip olmalı, her zaman yanımızda taşımamızı ve ihtiyaç duyduğumuzda kolayca kullanmamızı sağlamalı.
Çevre Dostu ve Vegan İçerik: Doğaya ve hayvanlara zarar vermeyen, sürdürülebilir kaynaklardan üretilen içeriklere sahip olmalı.
Ekstra Özellikler: Güneş koruması, anti-aging etkisi veya cilt tonunu eşitleme gibi ekstra özellikler sunması onu daha da ikonik hale getirir. ✨
Unutmayın: En ikonik el kremi, sizin cilt tipinize, ihtiyaçlarınıza ve zevkinize en uygun olan kremdir.
El Kremi Örnekleri:
İkonik Bir Seçim: L'Occitane Kremi Mains
L'Occitane Kremi Mains el kremini ikonik yapan özellikleriyle öne çıkıyor:
Yoğun Nemlendirme: Shea yağı gibi doğal içeriklerle elleri derinlemesine nemlendirir.
Klasik ve Hoş Koku: Kendine özgü kokusu ile kullanımını keyifli hale getirir.
Hızlı Emilim: Yağlı bir his bırakmadan hızlıca emilir.
Şık Ambalaj: Şık tüp ambalajı sayesinde dilediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz.🤗🤗
Selamlar :)
Özel bireylerin yaşamlarına ışık tutmak onları mutlu etmek için yaptığınız bu güzel kampanya KS canlar için mutluluk verici harikulade ve oldukça anlamlı.
Cilt bakımı her insan için oldukça fazla önem taşıyor , özellikle günlük yaşantımızdaki bir çok stresten uzaklaşmak cildimizi hava şartlarından dolayı korumak ve kendimize vakit ayırmak büyük önem taşıyor.
Benim için cilt bakımı oldukça önemli ve küçük yaştan beri iyi ki bu alışkanlığım var. Yüzümü güzelce temizledikten sonra mutlaka güneş kremi kullanmayı eksik etmem yaz kış fark etmeksizin , aynı şey nemlendirici kremler içinde geçerli. Kuru bir cilde sahip olduğum için bundan oldukça fazla etkileniyorum kızarıklıklar ve pul pul dökülmeleri artık normal karşılıyorum ve kendimi seviyorum.
Kendime değer vermek ve iyi hissetmek adına mutlaka krem sürmeyi unutmuyorum. Unutsam bile bana hatırlatan canım ailem var.
Bir el kreminde bulunması gereken özellikler neler , hangi özellikler onu ıconık yapar?
El kremimin ıconik olabilmesi için en önemli özelliklerden birisi (bana göre tabi ) doğal içerikte olması ve hassas ciltlere uygun oluşundan geçiyor. Cildi nemlendirdiği kadar yumuşacık etmeli. Krem cilde uygulandıktan sonra ciltte ferahlıklar olmalı, adeta yenilenmeli hatta.
L’Occitane el kremini daha önce kullandım ve oldukça memnun kaldım. Sadece denemekle kalmayıp arkadaşlarıma da önerdim ve olumlu dönütler ile karşılaştım iyi ki varsınız. Teşekkürler :)
Biz kadınlar her güzel şeyi hak ediyoruz. <3
Öncelikle harika bir etkinlik olmuş çok ince düşünülmüş teşekkürler L'occitane. Bende L'occitane markasını görür görmez hemen gelip yazmak istedim. Parfüm el kremi şampuan fark etmeksizin L'occitane ürünlerinin hepsi hayat kurtarıcı. Ben L'occitane ile ilk şampuanını deneyerek tanışmıştım o günden beri iyi ki tanışmışım diyorum.
Benim saçlarım ince ve dümdüzdü dolgun değillerdi. Bu durum hayatımda büyük bir sorun haline gelmişti ve bir çok yol denemiştim hiç biri bir işe yaramamıştı hatta sadece işe yaramamakla kalmamış saçlarımı yıpratmıştı. Ama sonra bi gün araştırmalarımın sonucu L'occitane Aromakoloji Hacim ve Dolgunluk Veren Şampuan ile tanışmıştım ve ilk önce bu şampuanı denemeyerek çok büyük hata yaptığımı anladım. O günden beri kullanmaya devam ediyorum ve aşırı memnunum.
Bu yüzden L'occitane Şampuan hayatıma kahraman gibi girdi. Saçlarıma etkisi ile hayatımın vazgeçilmez bir parçası oldu. Bence el kremini ve deneyimlediğim diğer bakım ürünlerini en ikonik yapan özelliği ürünlerin göz alıcı etkisi ve kesinlikle kokusu. ♥️
Bir el kremini sadece "ellere verdiği olağanüstü etki" ikonik yapabilir. Mesela başka el kremlerinde bulamayacağımız benzersiz bir etki ve konfor hissi. Aninda rahatlatan derinlemesine nemlendirme etkisi, hoş kokusu, cildi besleyici etkisi , cildi onarması da gerekli elbette. Yani birçok etkisi olmalı. Kesinlikle sıradan değil sıradışı olmalı ve ilk kullanımda bile anında etkisi seni şaşirtıp kendine hayran bırakmalı 🤩
Aslında birçok kişinin yakındığı bir konudur bu ; ellerin sıradan el kremiyle yeterince nemlenememesi , rahatsizlik hissi, fazlasıyla hissedilen kuruluk, egzama oluşması, birçok kremi deneyip memnuniyet verici bir sonuç alınamaması vs vs...
El kremi olayı sanılanın aksine aslında hic de basit bir konu değildir. Özellikle elleri deterjanla çok temas edenler, titiz insanlar, gün içinde sık sık ellerini yikayanlar (tabi ki pandemi ile hayatımıza giren ekstra hijyen ihtiyacı da bunu gerektiriyor) Ellerimizi gün içinde bir çok kez yıkamak zorundayız ve kaliteli ikonik bir el kremi önemli bir ihtiyaç.
Bu ihtiyaçlara cevap verebilen benim beğendiğim tek bir el kremi var; o da L'Occitane shea el kremi. Bütün bu saydığım etkilerin tamamını üzerinde bulunduruyor👌 Tabi ki başka markalar da onu taklit etmeye çalışıyor ama ayni kaliteyi tutturamıyorlar. Eee ne demişler? Taklitler aslını yaşatır
Bu nedenlerle bence L'Occitane Shea el kremi kesinlikle ikonik olmayı hak ediyor ❤🥰
İşşşttteeee benim sorummmmm!
Efendim hemen açıklayayım: Bir el kremini ikonik yapacak şey varsa o da kadına kendini çiçek gibi hissettirebilme özelliğidir. Aynı zamanda bu his her kadının yaşamında belirleyici nitelik taşır. Bkz: Bir buket çiçek almaktan aciz adamlar yerine bize kendimizi çiçek gibi hissettiren ve sevdiğimiz çiçeği bilen/alan adamlar tercihimizdir. Negatif basan arkadaşlar yerine bize her buluşmada veya uzakta da olsa kurduğu o safiyane bağ ile kendimizi çiçek bahçesinde gibi hissettiren arkadaşlar tercihimizdir. İş yerlerimiz erkeğin ön planda tutulduğu, aynı işi yapmasına rağmen erkeğin daha fazla maaş ve daha kolay terfi aldığı yerler değil adalet ve eşitlikle bize gül bahçesi vadetmese de içimizdeki çiçekleri soldurmak yerine sulayan yerler olduğunda ayın 14’ü gibi parladığımız yerler olduğunda herkes verim alabilir. Biz kadınlar neyi hak ettiğimizi biliyoruz 💪🏼 Beklediğimiz şey en lüks, en gösterişli, en göze çarpan, en adından söz ettiren kadın olmak değil; hak ettiği değeri gördüğü için çiçek gibi hisseden kadın olmak. 🌺 Benim de el kremimden tek beklentim bana hak ettiğim o mis gibi çiçek kokusunu günün her saatinde buram buram hissettirmesi ve yumuşacık hisle her gün hem güçlü hem zarif olduğum hissini tokalaştığım herkese geçirebilmemde katkı payının olması. 💅♥️✨
Marka söylermisiniz?
Tavsiye amaçlı
@Maritimo kendi cilt tipinize göre deneyip karar verin bence hatta dermatolojik test yaptırıp belirleyin mesela ülkenin %99’u Nivea der ama bana iyi gelmiyor, kimse Avon sevmez benim ellerimi kışın en iyisi Avon’un el kremi koruyor cilt bariyerinizin durumuna göre değişiyor seçiminiz bence
Sevgiliye hediye amaçlı
Tabi ki de Türk malı olması. Ülkemizde ürün üretimini yapıcak 85 milyonluk genç bir iş gücümüz var ama bu nüfus Türk malı markalar üretip hem kendi kullanıp hem de dünyaya satmak yerine böyle yabancı markaların ürünlerini üretip kullanıyor böyle olunca ülkemizdeki para dışarı akıyor. Bunu engellemek için internetten Türk malı ürünleri araştırıp bu ürünleri kullanmak çok önemli. Lütfen bir kişiden nolucak demeyin. Bir çivi, bir atı; bir at, bir yiğidi; bir yiğit, bir orduyu; bir ordu, bir ülkeyi kurtarır.
Sorunuz güzel. Ama biz erkekler de sizin o kaliteli ürününüz L’Occitane 150 ml Shea El Kremi ni kullanıyoruz. Peki bizim görüşümüz önemsiz mi. Hem eşim hem ben ikimiz de kullanıyoruz üstelik ve ikimiz de çok memnunuz. Ben de istiyorum bu kıymeti hediyenizden. 😉🥰
Kendi hayatımda cildime ve özellikle ellerime çok önem veriyorum ben.
Bir el kreminin cildimi dış etkenlerden koruması, günlük hayatımda cildimi rahatsız etmeyecek şekilde ipeksi dokuya kavuşturması, hoş kokuya sahip olması, rahatsız edici bir tabaka hissi oluşturmaması ve doğal olması o marjayı ikon yapar. Tıpkı L’Occitane Shea El Kremi gibi. 💓💦🪷
Teşekkürler. İyi ki varsınız… Ailecel sizi seviyoruz L’Occitane Shea 🙏 🥰
Bir el kremi için ikonik olmasını sağlayan bazı özellikler bulunur. Öncelikle, etkili bir nemlendirme sağlaması önemlidir. Cildin kuruluğunu gidermek, ellerin yumuşak ve pürüzsüz hissetmesini sağlar. Ayrıca, hoş bir koku ve hafif bir doku da el kremine ikoniklik katan unsurlardır. Güçlü ve kalıcı bir koku ile hafif, kolay emilen bir dokunun mükemmel dengesi el kremi deneyimini unutulmaz kılar. Son olarak, içerdiği doğal ve besleyici içeriklerle cildin sağlığını desteklemesi de önemlidir. Tüm bu özellikler bir araya geldiğinde, ikonik bir el kremi ortaya çıkar.
Cildimiz de bir organımızdır, en önemli görevi dış dünyayla etkileşimdir. Bu dış dünyaya bakteriler de dahildir. Çoğunlukla elimizde olmak üzere bütün vücudumuzda bir bakteri florası mevcuttur. Bu flora tabakası cildimize birtakım koruma sağlar. O florayı dengede tutmamız gerekir. Ne çok artması ne de sıfırlanması iyi olmaz. Bu el kremlerini ben ona göre alırım. Çok asidik veya bazik olmaması gerekir. Sürekli, aşırı derecede kullanmamak da önemlidir. Ayrıca nemlendirme esaslı alırım. Başka amaçlı almamamya özen gösteririm.
Aaa el kremi dedin beni kazandın @L'Occitane 😍
El bakımına önem veriyorum ben çünkü insanlarla temas kurarken, dokunurken selamlaşırken elimizi kullanıyoruz ve “kuru çatlamış bakımsız bir elin var” cümlesini asla duymak istemem. Ayrıca kendi elimde de bir kuruluk görmeye tahammül edemiyorum. Hal böyleyken el kremi kullanmayı çok severim.
Ama her el kremini de kullanmıyorum.
ilk kriterim; elimde yağlı ve yapış yapış bir hissiyat vermemeli. Şayet verirse tekrar asla almam
ikinci kriterim; çook güzel kokmalı. İlaç gibi kokan bakım ürünleri benden uzak
ve son olarak üçüncü kriterim; elimi pamuk gibi yapmalı, nemlendirirken onarmalı. Besleyici olmalı.
Loccitane marka el kremi hiç kullanmadım nasıl bilmiyorum ama bu özellikleri karşılıyorsa kalitelidir demektir. 🍀
Bu yazı beni gerçekten etkiledi😍
Biz kadınların kendi hikâyelerini yazmalarını ve başarılarını kutlamalarını yönlendiren bu durum çok anlamlı🥰
L’Occitane Shea El Kremi nemlendirici özelliği sayesinde ellerimin nemlenmesini sağlıyor🌸 Ellerimde birkaç lekeler vardı onların kaybolmasını sağladı❤️
Cildime ihtiyacı olan nemi kazanıyor🌺
Aynı zamanda etkin bir koruma bariyeri görerek son derece başarılı şekilde onarım yapıyor🤩
Daha canlı ve parlak bir el derisine sahip olmak istiyorsanız L’Occitane Shea El kremini tercih edebilirsiniz😍
Son olarak cildi yumuşatmaya yardımcı oluyor. Omega 6 ve 9 bakımından zengin içeriği ile cildi besler ve yumuşatıyor. Hassas ve kuru ciltlerde sakinleştirici ve yumuşatıcı özellikleri için de kullanılıyor💗💗💗.
Kadınların kendi hikayelerini yazmalarını ve başarılarını kutlamalarını yönlendiren bu durum çok anlamlı. Ayrıca, L’Occitane Shea El Kremi ile ilgili yapılan yarışma günün anlamını daha da fazlalaştırıyor.
Shea El Kremi'nin özellikleri hakkındaki açıklamalar, ürünün elleri çevresel etkenlere karşı koruma vaadiyle gerçekten çekici. Ambalaj, içerik ve dokusuyla kendine özgü olması, ürünün sadece cildimle değil, aynı zamanda ruhumla da etkileşimde bulunduğunu düşündürüyor.
Ayrıca, L’Occitane'nin görme engelli bireylere destek olma çabası da gerçekten takdir edilicek bir adımdır. Altı Nokta Körler Vakfı'na yapılan bağış, markanın güzellik dünyasının ötesinde bir toplumsal sorumluluk taşıdığını gösteriyor. <3
L'Occitane el kremi, benzersiz formülüyle ellerimi nemlendirip besleyerek yumuşacık yapar; günlük bakım rutinimin vazgeçilmezi oldu. Zengin ve hızlı emilen yapısı, cildimde anında bir fark yaratırken kuruluktan kurtarıyor. Ellerim, lüks el kremiyle şımartıldığında, hissettikleri nem ve yumuşaklıkla beni her zaman mutlu ediyor. Zarif kokusuyla birlikte derinlemesine nemlendirme sağlayarak, ellerimi taze ve canlı tutuyor. Günlük kullanımda bile etkileyici sonuçlar veriyor; ellerim pürüzsüz, yumuşak ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor. L'Occitane el kremi, yaşamımda vazgeçilmez bir parça haline geldi ve ellerim için en lüks ve etkili bakımı sunuyor.(✿ ♡‿♡)
Bu Ara full cilt bakımına fazlasıyla kafaya taktım cilt bakım alışverişi yapıyorum sürekli.
Güzellik sadece dış görünüşte değil, kalpte hissedilen bir şeydir. L’Occitane'in bu kampanyası harika! 🌟
Yağlı karma cildim var kış aylarında çok kuruyor bende denemek çok isterim nemlendiricim fazla yok
sağlıkçıyım yanımda el kremi taşımam gerekiyor ellerim çok kötü oldu pudralı eldiven yaptı. Shea yağı cildi derinlemesine nemlendirir ve besler, yumuşak ve pürüzsüz bir his verir. 🌼 (Bende tam olarak bunu istiyorum zaten )
ellerim çok kötü olmuştu hava kar soğudu kaşındı durdu nemlendiricimde yoktu 😪
Harika Bir Etkinlik Olmuş 🙏🏻🤍🧴
Benim de el kremimden tek beklentim İş yerinde çatlayan , tahriş olan eldivenden sonra kullanabileceğim kremin olsun istiyorum.
@L'Occitane çok mutlu oldum bunu görünce tam anlamıyla beni gerçekten çok mutlu etti ve kazandırdırnız son zamanlarda ellerim iş yerinde çok kötü oldu eldivenden sonra nemlendirmemem gerekiyor bir kaç saat nemlendirici @L'Occitane bu olmalı.
Ay @L'Occitane denemek için çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim ☺️ çok mutlu oldum tam ihtiyacım olan şeydi
Herkese merhabalar.
Birisi Loccitane mi dedi?🤩 İsmini görünce bile gözlerimde kalpler çıktı. Loccitane tam bir dünya markası ve benim de vazgeçilmezim. Tüm cilt ürünlerini hemen hemen denemeye çalıştım. Denediklerim arasında badem özlü duş jeli o kadar iyi geldi ki cildime. Anlatamammm🥰
Loccitane el kremini daha önce denemedim ve denemek için sabırsızlanıyorum.♥️ Aslında bir el kremi için önem verdiğim birkaç konu var: nemli yapısını hissettirmesi, zararlı içeriklerden oluşmaması ve güzel kokması benim için oldukça önemli.
Gözümde bir el kremini ikonik yapan ise kesinlikle güzel kokması. 💝 Güzel kokusu beni cezbederse eğer bir şansı hak eder nazarımda.
Hep yanımda olan Loccitane'ye sonsuz teşekkürler.🙈
Merhabalar,🌸
Günlük hayatta cildimiz çok fazla neme ihtiyaç duyar. Eğer kirli bir atmosferde yaşıyorsak cildimiz olduğundan daha fazla nem kaybediyor demektir. Bir el kremini ikonik yapacak özellikleri sayacak olursam.
Bu söylediklerimden daha fazlasını Loccitane 150 ml shea el kremi markasında bulmak mümkün oluyor. Gün içinde ev işleriyle meşgul olduğun için ellerimi çok sık yıkıyorum ve tahriş oluyor, kuruyor. Hemen Loccitane shea el kremi sürüyorum ellerim yumuşacık ve mis gibi kokuyor. Cildimin yenilendiğini hissediyorum. Bir kez daha Loccitane ailesine görme engelli bireyler adına yaptıkları yardımlar içinde teşekkür ediyorum.
İşlevi yani kullanıcının beklentisini karşılaması önemli. Ayrıca kokusu güzel olursa kullanıcının çok güzel bir ürün aldığını hissetmesine ve bir süre mutlu olmasına yardımcı olur. O kokuyu duymak için ihtiyacı olmasa bile ürünü kullanabilir gene.
Öyle bir el kremi olmalı ki elime, ayağıma, koluma, yüzüme, omuzlarıma, dirseğime, baldırlarıma, göbeğime, basenlerime her yerime sürmeliyim. Kremden beklentimiz budur, erkeğiz biz..
Hiç kimse beğenmemiş şu fakire bı beğeni 😂
Tüm kremlerde beklenen özellik aynıdır, seni iyi hissettirmesi kokusu bu noktada önemlidir zira aldığımız , dokunduğumuz herşeyi koklarız ben elmayı koklarım öyle alırım mesela bu açıdan herhangi bi kozmetik ürününde de ilk işimiz kapağı açıp koklamaktır, gözümümüzü kapatır, içimize çeker, bizi bi yerlere götürür ve işte bu deriz ama açıkçası el kreminde asıl önemli olan ilk sırada bence yapış yapış avuç içinde bıraktığı o his kremi sürdün telefona dokunamazsın özellikle ev hanımıysanız belli bi süre bekleyim krem emsin dersiniz mutfağa girersiniz iş beklemiyo maalesef eline bıçağı aldırmaz ve maalesef o eller yıkanır bu nedenle gece sürmeyi tercih ederim ama pamuk gibi olmuş ellerimi ben hissederim sadece e eldiven kullan gündüzleri diyeceksiniz ama iş yaparken eldiven kullanmayı sevmiyorum olayın özü şudur ki el kremi yapış yapış olmamalı , cilde anında nufus etmeli ve doğal olmalı ki eller yediğimiz herşeyin zincirindeki ilk halkadır.
Araba kullanırken, direksiyonda kurumuş derimi gördüğümde derhal ellerime kremi sürebilmeliyim. O kadar hızlı bir şekilde nüfuz etmeli ki, direksiyon lekelenmemeli, vites topuzu elinden kaymamalı. Ama ellerim direksiyonda şık durmalı.
Ellerine sürdükten sonra öyle güzel bir kokusu olmalı ki, dokunduğum insanda kokum kalsın ama yapış yapış da olmasın.
Çantada taşırken, kapağı açılmasın, ortalık batmasın. Sağlam kapağı olsun ama tırnak da kırmasın.
Ne kocaman şişelerde, ne kafa kıracak kutularda, ne de hap gibi tüplerde olsun. Bir dizaynı olsun el kreminin, kendine has olsun.
Merhabalar
Bir el kremini ikonik yapan özellikler arasında
yoğun nemlendirme, hızlı emilim, cildi besleyen içerikler, uzun süreli etki ve hoş bir koku yer alır. Ayrıca, ciltte yağlı bir his bırakmadan nemlendirme sağlaması da önemlidir
Sizi seviyoruz l'occitane ailesi 🤎
Öncelikle herkese merhaba bir çok kişinin dediği gibi kadınlar için her gün özeldir ve kadınlar dünyanın en eşsiz güzelliğidir.
Sorumuza gelicek olursak eğer bir kadın ve bir kimyager olarak bir kremde en önemli noktalar cildi uzun süre yumuşak tutabilmesi her cilt türüne göre düşünüp tahriş etmicek ve emilimi hızlı olan bir kremdir çoğu kişi koku konusunda da çok hassasiyet gösterir ama önemli olan yukarda saydıklarım:
- Hızlı emilim
- Uzun süre kalıcı yumuşaklık
- Tüm cilt tiplerine uyum sağlaması
Şimdiden 8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun ✨💕
Bir el kremi için ikonik özellikler arasında yoğun nemlendirme sağlaması, hızlı emilim özelliğine sahip olması, cildi besleyici içeriklerle zenginleştirilmiş olması ve hoş bir kokuyla gelmesi yer alabilir. Ayrıca, ciltte yağlı bir his bırakmadan uzun süre etkili olması da önemli bir özellik olabilir.
Teşekkürler güzel paylaşım.. el kremi kaliteli olmalıdır.
Ben öncelikli olarak içeriğine dikkat ederim. İçeriğinin zengin olması elimin sağlıklı ve bakımlı gözükmesini sağlayacak içerikler bulundurması en dikkat ettiğim özellikler. Kullandıktan sonra yağlı his bırakmaması, nem kazandırması, güzel kokması, kalıcı olması benim için oldukça önemli. Bu özelliklerini aradığım için de öncelikli olarak sizin markanızı tercih ediyorum. Bu kadar güzel bir el kremi ürettiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻
Gerçek el kremi e vitamini b3 vitamini b5 vitamini ester c vitamini seramid ve hyaloronik asit içermelidir. Ek olarak içeriğinde kimyasal katkı maddeleri olmamalı %100 organik olmalıdır. Bunlar yoksa o krem hikayedir.
El kremi kullanıyorum. Benim için hızlı emilmesi ve yağlılık hissi bırakmaması olmazsa olmaz bir özellik ayrıca ellerimi hem nemlendirmeli hem de yumuşak yapmalı.
Öncelikle harika bir etkinlik olmuş çok ince düşünülmüş. Ben L'occitane ile ilk el kremini deneyerek tanışmıştım o günden beri iyi ki tanışmışım diyorum. L'Occitane el kremi, benzersiz formülüyle ellerimi nemlendirip besleyerek yumuşacık yapıyor günlük bakım rutinimin vazgeçilmezi oldu. Etrafımdaki herkese önermeye basladım gerçekten harika etkiler bırakıyor ciltte.
En iyi el kremi bana göre elleri hem yumuşak yapıp hem de nemlendirirken hızlı emilmesi ve ellerimde kesinlikle yağlılık hissi bırakmaması oldukça önemli bir kriter.
Elini yumuşacık yapması. Yağ ya da su hissi bırakmadan nemlendirmesine de bayılıyorum ki hayatım boyunca sadece iki kere böyle bir ürüne denk geldim. Kokusu son olarak ayrıca koku bence krem de dahil hemen hemen her şeyde aradığım önemli bir özellik.
Bir el kremi için ikonik yapacak özellikler genellikle nemlendirme etkisi, hızlı emilim, hoş bir koku, uzun süreli etki ve ciltte yağlı bir his bırakmaması olarak sıralanabilir.
Bence kremin kıvamı bile çok önemli. Ele sürünce nemli kalması önemli ama yapış yapış olmaması da gerekiyor. Ben içindekiler kısmına çok dikkat ederim çünkü alerjik bir yapım olduğu için dikkatli olmak gerekiyor. Kokusu da olmazsa olmaz bir özelliktir.
Nemlendiriciliği çok önemli bilhassa serin aylarda, güzel dağılımlı ve çabuk emilimli özelliğe sahip olması, elleri yumuşacık yapması ve güzel koku olmazsa olmaz özellikler arasında.
Bir el kremi anında nemlendirmeli ve uzun süre cildi nemli tutmalı bence. Etkisi hemen kaybolmamalı. Cildi onarması da harika olur. L'Occitane'a bu konuda güveniyorum. 💙
Nemlendirici olması / bu arada engellilere yönelik bir paylaşım olmuş onların adına çok teşekkür ederim 🌸🥰
El bakım kremi ve nemlilik çok önemli kişisel bakımın olmazsa olmazları arasında ilk sıradaki yerini her zaman koruması gerekiyor
Görme engelli kardeşlerimize karşı bu tutumunuz çok güzel , teşekkür ederim sizlere bu güzel düşünceleriniz için 😊
Açıkçası herhangi bir krem kullanmıyorum, çünkü doğal formüller biiliyorum. Onları uyguluyorum gerektiğinde...
Özellikle bu mevsimde rüzgâr nedeniyle çatlayan ellerim için güzel oluyor. Kokusu da çok önemli tabii ki.
Anında nemlendirme , güzel bir bakım ve sadece kısa bir süre değil her daim nemliği hissettiren bir krem
Markası ney?
Bu kremi sevgilim kullanıyordu, ben ondan denemiştim. Mükemmel bir şey. Kadınların bayıldığı bir marka.
Konu ikoniklik olunca her şey olabilir :) Loccitane el kreminin diğerlerinden farklı ambalajları kendine has tarzı fazlasıyla ikonik
Hızlı emilmesi. Yağlılık hissi bırakmaması. Cildi pamuk gibi yapması. Kokusunun güzel ve kalıcı olması. Tırnaklara bakım veren içeriğe sahip olması.
Benim için yağsız olması önemli arac torpidosunda tutup kırmızı ışıkta sürüyorum yağlı his bırakıp direksiyona bulaşmamalı
Elimde yapışkansı his bırakmayan hemen emen ve yumuşaklığı hissettiren tabiki L’Occitane Shea El Kremi 🫶
L'Occitane denemedik hiç ama denemeyi hakediyor.
Merhabaa
Gerçekten çok faydalı. Bu bilgilerin devamı gelmeliii
Bana göre ellerin sadece nem kazanması değil, aynı zamanda yumuşak olması
Kullanmadım. Denenebilir. Güzel olacağını düşünüyorum.
Sosyal kampanyalarıbıxı canı gönülden destekliyorum
El kremi elimi yumuşatsın güzel koksun bakım yapsın hemen emilebilir olsun
El kremi denince her an onun adı akla gelir L'Occitane
L'Occitane cok iyi oldugunu soleyebilirim işinde
El kremi bakım için gerçekten önemlidir emeğinize teşekkürler
Yumuşacık rahatlatan ve güzel kokan
Krem denince akla hemen onu adı gelir L'Occitane
Yüzün, yaz ve kış ayların da parlak durur, güneşten korur lekelerin gider.
Doğım günüm için %15 indirim yapmanız beni üzdü. %25 olabilirdi