Yazdan yorgun çıkan cildini bir gecede resetlemeye var mısın? 🌠🪄
O zaman, cilt bakım rutinini yeniden başlatmanın ve cildine doğal gençlik ışıltısını geri kazandırmanın zamanı! 🤩 Unutma; o enerji hep bizimle. 🫰
Hemen sorumuzu cevapla: Yazdan yorgun çıkan cildin için sen neler yapıyorsun? En yaratıcı 5 cevaptan biri seninki olsun, L’Occitane Immortelle Divine Cleansing Cream, Immortelle Overnight Reset Serum ve Immortelle Divine Cream'den oluşan 3’lü cilt bakım seti kazanma şansını kaçırma!
💫 Her gün cildine küçük bir dokunuş yaparak büyük farklar yaratabilirsin. 💫
Bir gecede cildini resetleyen Immortelle cilt bakım rutinine bir göz atmak ister misin? 😍
1. Adım:
Immortelle Divine Cleansing Cream ile cildini temizle. ✔️
🫧🌼 Divine Temizleyici Köpük, suyla birleştiğinde köpük kıvamını alarak makyajını, kalıntılarını ve hava kirliliğinin oluşturduğu pürüzleri cildinden arındırır. Cildi pürüzsüzleştirmek ve aydınlık bir görünüm sağlamak için ölmezotu essansiyel yağı ve E Vitamini ile zenginleştirilmiştir. Yenilenen formülüyle ciltte peeling etkisi yaratır, geride mükemmel bir şekilde temizlenmiş, tazelenmiş ve ışıltılı bir cilt bırakır. Gündüz kullanımına da uygundur. Hemen göz at! 🍃
2. Adım:
Immortelle Overnight Reset Serum ile #CildiniResetle. ✔️
🌚🌟 Cildin pek çok dış etkenden olumsuz etkilenebilir, peki bu etkileri bir gecede resetlersek? Sadece bir gecelik kullanım sonrası yenilenmiş, dinlenmiş ve ışıltılı bir cilt sunan Reset Serum, 7 gece* düzenli kullanım sonrasında strese ve çevresel etkilere karşı dayanıklı bir cilt dokusu yaratıyor. Antioksidan özelliğine sahip, %100 doğal kökenli ve E vitaminine göre x2 kat daha etkili ölmezotu içeriği ile cildi yenileme, gözenek görünümünde azalma ve yaşlanma karşıtı bir bakım sunuyor. Reset serum içeriğine yeni eklenen Gardenya Özü, cilt melatoninine benzer faydalar sağlar ve cildin doğal döngülerini korumaya yardımcı olur. Aylar süren araştırmalar sonucu ulaşılan sonuçlar Gardenya Özü’nün mavi ışık maruziyeti gibi stres faktörlerine ek antioksidan koruma sağladığını ortaya çıkarmıştır. Cildini resetle ve tazelen! 🌿
3. Adım:
Immortelle Divine Cream ile cildini nemlendir ve sıkılaştır. ✔️
💧💫 Defalarca ödüllendirilen "favori" yaşlanma karşıtı Divine Kremimiz, Ölmezotu çiçeği ile cildinin doğal gençliğini ortaya çıkarır. Yenilenen ve güçlenen içeriği cildin hacmini ve yapısını desteklemeye yardımcı olan Retinole alternatif doğal Ölmezotu Süper Özüne ek olarak, ölmezotu özlerinden oluşan özel bir kokteyl ile zenginleştirildi. Yaşlılık lekeleri ile savaşır, kırışıklık görünümünü azaltır. Gündüz de kullanabilirsin. Şimdi keşfet! 🌱
L’Occitane Immortelle Serisi ile kendi ışıltını keşfet ve her an parlamanın keyfini çıkar. 💛💜
Hadi şimdi kendine en güzel hediyeyi ver: Işıltılı bir cilt. ✨Cevabını bekliyoruz! 🫶
*Tayland'da 18-62 yaş arası 30 katılımcı üzerinde yapılan tüketici testleri
@xKimMiyimx
@kalpsiz-melek
@Bettterböcek
@TribünSesleri
@Edameda06
Tebrik ederiz. 🤩
Hediyelerinizi size ulaştırmamız için 18 Kasım 2024 tarihine kadar @ksBence hesabına isim, soyad, açık adres ve telefon bilgilerinizi yazın lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
214Cevap
Herkese merhaba.
Yazdan kalma çok yorgun bir cildim var. Ne yapsam diye düşünürken bu soruyu görmek beni epey heyecanlandırdı.
Cildim için öyle her ürünü kullanamam ama L’Occitane'yi gözüm kapalı kullanabilirim.🥰
Daha önce L’Occitane'nin nemlendirici tarzı ürünlerini deneme fırsatım olmuştu ve o kadar çok memnun kaldım ki adeta cildim parlıyor her kullanışımda. Çevrem çok merak ediyor ne kullandığımı, bu da beni mutlu ediyor. Gizemli olmayı her zaman sevmişimdir.
Cildim korumak için özellikle abur cubur tüketmemeye özen gösteriyorum çünkü ürünler tek başına yeterli gelmeyebilir. Stresten uzak duruyorum ve güneşin zararlı ışınlarına karşı kendimi L’Occitane ile koruma altına alıyorum.
Yazdan kalma yorgun cildime sadece tek bir marka iyi gelir: L’Occitane!🥰
Cildim her daim ışıl ışıl parlasın istiyorum. L’Occitane sanki sesimi duymuş da benim için bir seri çıkarmış gibi. İnanamıyorum.😍
Bu üçlü serinin özelliklerini okuduğumda adeta gözlerimden kalpler çıktı. Böyle muhteşem bir şey olamaz. Denemesi bile beni şimdiden heyecanlandırdı. Bu üçlü seriyi kesinlikle denemesi gereken biri varsa o da benim.♥️ Deneyimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler #Loccitane 💖
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. bakım yapıyorum. #Loccitane
Herkese merhaba. 🍂
Yazdan çıkan yorgun cildimizin yeni hava şartlarına ayak uydurması için bazı tedbirler almamız gerekiyor. Yaz güneşinin cildi yıpratıp hasar verdiğini, sonbaharda ise rüzgar ve âni ısı değişikliklerinin cildimizi olumsuz etkilediğini fark etmişsinizdir. İşte tam da bu sebepten cildimizi yalnızca 3 adımda resetleyebileceğimiz cilt bakım rutinimden bahsetmek istiyorum.
Adım:1
Cildimi; Immortelle divine cleansing cream ile makyaj kalıntıları, kir ve ölü hücrelerden temizliyorum. Gözeneklerin küçülmesi ve sıklaşması adına, cilt temizliği son derece önemli bir adımdır. Peeling etkisi sağlayan bu ürün sayesinde daima pürüzsüz kalan bir cildim var. Bu hem sağlıklı bir görünüm sağlıyor hem de makyajımın daha doğal görünmesine sebep oluyor.
Adım:2
Kir ve ölü hücrelerden arındırdığım cildimi, Immortelle overnight reset serum ile resetliyorum. Stres cildimi çok fazla etkilediğinden bu adıma çok önem veriyorum. Gün boyu maruz kaldığım stresin yarattığı etkileri bu sayede en aza indirgiyorum. Hem ince çizgi ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı oluyor hem de cildimdeki stres kaynaklı kızarıklığı alıyor.
Adım:3
Güneş ve rüzgardan kuruyan cildimin nemlendirilmesi çok önemli. Cilt bakım rutinimin son adımı olarak da cildimi Immortelle divine cream ile nemlendiriyorum. Bu sayede hem kırışıklık görünümünü azaltıyor hem de cildimin yaşlanmasını olabildiğince önlüyorum. Benim "favori" yaşlanma karşıtı kremim Immortelle, ya sizin?
L’Occitane Immortelle Serisi ile siz de ışıltının tadını çıkarın. 💛💜
#CildiniResetle
bu kız bu işi biliyor :D
@chocos3 😄
Cildimin paraya mutluluğa ve aşka ihtiyacı var
@Conconpimpon Aman Allah'ım benim de 🥲😊
iyimiş
Adım bir çok önemli bu aradaaa
@yalçıngür kesinlikle 🌸
Katılıyorum doğru cilt bakım ister.
Merhaba 🌸
Ben yazdan yorgun çıkan cildim için ; tamamen yeni bir cilt bakımı rutini oluşturuyorum, her şeyi sil baştan yeni bir sayfa olarak yapmaya başlıyorum. Öncelikle cilt bakımına ara verip cildimi bir süre dinlendiriyorum ve sonbaharda yeni bir cilt bakımı rutinim için cildimi resetliyorum. Çünkü #CildiniResetle ki yazdan kalan yıpranmış ve yorgunlukları atabil ☺️
Sonrasında yepyeni bir cilt bakım rutinime başlıyorum.
Tabi ki her zaman aynı işlemler, fakat bazen yeni bir marka denemesi, bazen dozunda değişim, bazen bıraktığım aşamalar vs. Şimdi yeni cilt bakım rutinim için denemek istediğim marka #L’Occitane 💛 daha önce duş ve vücut bakım ürünlerini kullandım ve harikaydı ✨ ışıl ışıl bir cilt için de L’Occitane'ye tekrar ihtiyacım var.
Yeni cilt bakım rutinimde yine ; her gün önce yüz yıkama jeli veya köpüğü, nadiren sabunla yıkamak, sonrasında nemlendirmek, tabi ki güneş kremi sürmeyi unutmamak (yaz bitse de güneş kremi her mevsim gerekli), gece yatmadan önce makyaj temizleme ve yüz toniği, haftada 1 kez peeling, iki haftada 1 maske yapmak, her gün sabah akşam serum kullanmak var (şimdi C vitamini serumuna geçebilirim.) Bazen sayılar değişebiliyor. Havalar soğumaya başladıkça nemlendiricilerin önemi daha da artıyor. Bu yüzden ona ekstra önem veriyorum.
Ayrıca cilt masajı da yapıyorum bazen, üşenmeyip düzenli yapabilsem keşke..
Göz altlarını da ihmal etmemeliyim, her gün sabah ve akşam göz serumumu kullanırım mutlaka. Tabi Göz altı nemlendiricisini de.
Ve tabi ki bol su içmeyi de unutmamak gerek, o her zaman önemli zaten 😊
Cildimi yenilemek beni iyi hissettiriyor. Pırıl pırıl bir cilt ve görünüş için cilt bakımı her zaman önem vermemiz gereken şeylerden biri 😊🌹
#Edameda ❤️✨
Herkese merhaba 😃💐
Aşık olduğum favori cilt bakım markası Loccitane' ı görünce hemen damladım 🙃
Gelelim konumuza; Yazdan yorgun çıkan cildimi toparlamak için neler mi yaparim? Kesinlikle cildimi derhal yoğun bakıma alırım. Bunun için çok kaliteli ve zengin içeriğe sahip bakım ürünleri gerekli. Benim tercihim tabi ki Loccitane markası. Kendisi dünyanın en kaliteli cilt bakım markalarından biri ve benim de favorim 🌺🥰
Yazdan yorgun çıkan cildimi öncelikle geceleri, yenileyici serumlar ve cilt bariyerini onarıcı ve yoğun içerikli bakım kremleriyle bakıma alırım. Cildimdeki tatilden sonra oluşan güneş keleleri, kuruluk, pul pul dökülme ve fazla güneşe maruz kalmaktan kaynaklı hassasiyet gidince de peeling ürunler kullanarak ölü deriden kurtulurum.
Ayrıca cildimde hassasiyet olduğundan kurutmayan nazikçe temizleyen ve bakım yapan bir temizleyiciye de ihtiyacımız var. Bunun için de "" yüz temizleme kremini tercih ediyorum. Derinlemesine nazikçe temizliyor. Ciltte bıraktığı o lüks konfor hissiyatı paha biçilemeyen Loccitane Immortelle Divine Cleasing asla siradan bir temizleyici ile kıyas edilemez. Gerçek kalite deneyimi diyebilirim 😍😎
Gelelim serum aşamasına; hem cildi yenileyen, hem güneş lekelerini açan, cildi aydinlatan, gözenekleri yok eden, yaşlanma karşıtı, antioksidan, E vitamini ve daha birçok etkisi bulunan "Loccitane Immortelle overnight reset serum" tam da bunun için biçilmiş kaftan. Cilde adeta yoğun bakım yapıyor. Sabah uyandığında farkı görmek muhteşem 🤩 Cildime bu iyiliği yaptığım için cildim bana müteşekkir 😍🥳
Sonrasında zengin içeriği ve ölmez otu etkisi ile cildi komple yeniden yapılandırıp yenileyici etki eden, cildin dokusunu iyileştiren "Immortelle Divine" bakım kremi ile cilt bakımımı tamamlıyorum. 🙃
Cildim için bol su içip, gündüzleri de cilt bakım rutinimden sonra güneş kremini sürmeyi de ihmal etmiyorum.
Bu sayede cildim kısa sürede canlanıp yenileniyor. Yazın tüm olumsuz etkilerini silmiş oluyorum.💦🌝🌞🌤 ❤
Yazdan yorgun çıkan cildin için yapabileceğin birkaç şey var:
Nemlendirme: Cildini düzenli olarak nemlendirmek, yazın kaybettiği nemi geri kazandırır.
Güneş Koruyucu: Yaz sonrası bile güneş koruyucu kullanmak, cildini zararlı UV ışınlarından korur.
Peeling: Haftada bir veya iki kez peeling yaparak ölü derilerden kurtulabilirsin.
Bol Su İçmek: Cildin nemli ve sağlıklı kalması için bol su içmek önemlidir.
Sağlıklı Beslenme: Vitamin ve mineral açısından zengin besinler tüketmek, cildinin yenilenmesine yardımcı olur.
Senin cilt bakım rutininde neler var?
Çok güzel olmuş
@Kaan_Zengin57 teşekkürler
:)
Merhabalar ;🌺
Yaz aylarında cildimiz hem güneş ışığına hem çevresel faktörler ve strese maruz kaldığı için yorgun görünebiliyor. Bu yorgunluğu gidermek için Loccitane ürünlerini kullanmayı tercih ediyorum.
E vitamini ve antioksidan içeren serum ve kremleri kullanmak cildime iyi geliyor. Hem gece hemde gündüzleri serum ya da kremle cildimi destekliyorum. Işıl Işıl canlı bir görüntüye sahip olmak imkansız değil Loccitane markası sayesinde kendi ışıltımı keşfettim.
Yazdan cildim gerçekten de yorgun çıkıyor. Güneşin zararlı ışınları ben ne kadar da cildimi koruyup, güneş koruyucu kullansam ister istemez zarar veriyor. Bunun için cildimin temizliğine, gözenekleri açıp, hava almasını sağlıyorum. Haftada bir kez nemlenmesi için maske kullanıyorum. Günde iki kere sabah ve gece olmak üzere cildimi yıkayıp, tonikleyip ardından da nemlendirici sürüyorum.
Yazdan kalma kuru ve hassas cildimin ilacı olduğunu düşünüyorum.. Loccittane'yi bu sitede keşfettim ama henüz denemeye kısmet olmadı sağlıkcı olarak kesinlikle denemek istiyorum. Bir öğrenci olarak bakım yapmadan olmuyor.. Vede şunu söylemeliyim ki cildime mükemmel geleceğini biliyorum. Görüntü olarak muhteşem görünüyor kuru cildime kullansam kim bilir ne kadar güzel gelir..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Bir kere de ben olsaydım ne olurdu ki o kadar katılıyorum üzüldüm hemde çok.. @L'Occitane
Loccitane markasıyla KızlarSoruyor sayesinde tanıştım keşke daha önce bilsem diyordum. Cildimi ve kendimi resetlemem için benim özel bir rutinim var. Sağlıklı beslenmek, bol su içmek ve tabii ki doğru cilt bakım ürünlerini kullanarak cilt bakımımı tamamlamak. Bu konuda ise tercihim direkt Loccitane oluyor. Hassas bir cildim olduğunu için nazik bir temizleme, nemlendirme oldukça önemli. Cilt bakım rutinimi ihmal etmeden düzenli yapmaya çalışıyorum. Loccitane Immortelle Serisini yeni öğrendim hızlıca keşfedip bakım rutinime eklemem gerek. 🤩
Yaz sonrası cilt bakımı, cildi toparlamak ve eski sağlığına kavuşturmak için harika bir adım! Genelde, cildin nem dengesini sağlamak ve yenilemek için nazik bir temizleyici, hyaluronik asit serumu, iyi bir nemlendirici ve güneş koruyucu kullanmak cildi güçlendirir. Peeling de ölü hücreleri atmaya yardımcı olur ama haftada bir veya iki kereyi aşmamalı. Sen de cildin için bir yenileme rutini planlıyor musun?
Her mevsim için ayrı bakım rutini hazırlıyorum hava koşullarından dolayı cildim nemini kaybediyor Loccitane bu uygulama sayesinde tanıştım ürünlerini hiç denemedim ilk olarak cildimi badem özlü nemlendiriciyle nemlendiriyorum sonrasında güneş olmasa bile mutlaka her gün güneş kremi kullanıyorum cilt tonumu eşitlemek için cilt tipine uygun serum kullanıyorum son olarakta dudak bakımı el bakımı yapıyorum Loccitane shea butter kremini tavsiye ederim
Yazdan yorgun çıkan cildim daha fazla bakıma ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple yoğun bir bakım rutini oluşturuyorum. Yaz bittiği, havalar serinlediği için cildimin ekstra nemlenmeye ihtiyacı var. Öncelikle günlük olarak kullanabileceğim bir nemlendirici ile günlük nem ihtiyacımı karşılıyorum. Peeling, serum gibi ürünlerle de cildimi dış etkenlerden korurken sağlıklı görünümünü sürdürmesini sağlıyorum.
Yazdan çıkan yorgun cildimizin yeni hava şartlarına ayak uydurması için bazı tedbirler almamız gerekiyor. Yaz güneşinin cildi yıpratıp hasar verdiğini, sonbaharda ise rüzgar ve âni ısı değişikliklerinin cildimizi olumsuz etkilediğini fark etmişsinizdir. İşte tam da bu sebepten cildimizi yalnızca 3 adımda resetleyebileceğimiz cilt bakım rutinimden bahsetmek istiyorum.
Ne güzel ışıltılı bir yazı böyle dikkatimi çektiği için dalış yaptım hemen :)
Kişisel bakımları aksatmasam da, Pek bir şey yapma gereksinimi duymuyorum. Belki başlangıç için iyi bir denk geliş olabilir. Kim bilir ^^
Günde en az 3 litre su için, ve günde en az 10 defa yüzünüzü yıkayın. Yüzünüzü sürekli nemlendirip ıslak tutarak su takviyesi ile besleyin. Başkada bir şey yapmayın. Bu yaşıma kadar 1 tane sivilce veya leke dahi çıkmadı.
Sigara içmemek, düzenli uyku, kolajen takviyesi ve çoğu kişinin bilmediği yatarken çiğ olarak bıldırcın yumurtası içmek cildi çok parlatıp güzelleştiriyor
L'Occitane en Provence, bitkisel ve doğal içerikleriyle öne çıkan, cildi nazikçe temizleyen ve nemlendiren bir marka. Yüz bakım kremi ve yıkama jelleri, cildi kurutmadan, yoğun nem ve besleyici etki sunuyor. Özellikle kuru ve hassas ciltlerde olumlu etkiler gözleniyor ve ciltte doğal bir tazelik hissi bırakıyor. Kalıcı bakım isteyenler için kaliteli bir tercih diyebilirim.
Yaz sonrası cildi toparlamak için nemlendirme ve besleyici bakımlar çok önemli. Cildimi temizledikten sonra hafif ama yoğun nemlendirici bir krem kullanıyorum ve bol su içmeye dikkat ediyorum. Haftada bir-iki kez de doğal içerikli maskelerle cildi canlandırmaya çalışıyorum.
su ve parmaklarınız cildi temizlemek için yeter, aşındırıc bir şey kullanmayın.
retinol illaki
c vitamini
birde nemlendirici krem
gunes kremını unutmayın
Mevsim geçişlerinde hiçbir zaman aksatmam bakımımı. Ayrıca krem kullanmadığım tek bir günüm geçmez. Bu sebeple de cildim herkes tarafından beğenilir.
L'Occitane markasina gerçekten bayılıyorum cildimin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor keşke daha önceden keşfetseymişim. Cildim için yaptıklarıma gelirsek Düzenli olarak cildimi nemlendiriyorum Yaz kış bahar fark etmeden güneş kremi kullanıyorum Haftada 1 ya da 2 kez peeling yapıyorum C vitamini serum kullanıyorum
kıla tüye zarar vermicek ve hormonal bi etki yaratmıcak
kadınsal etki yaratmıcak
yüz alın çizgisi için ürün
ve koltuk altı kılları için bi ürün var mı
erkekler yüz cilt bakımı yapamıcağı malum ikidakkada halletcek rezil etmicek şeyler lazım
Şu an bi sey yapmiyorim amaa buse korkmazin videosunu gordum Loccotaneyi merak ettim kullanicamm
Nemlendiricilerle ayağa kaldırmaya çalışıyorum, havuz deniz güneş derken pul pul dökülüyor döneminde kendileri.
Bol bol dinleniyorum geceleri uyumadan jelle temizleyip arkasından c Vitaminli serum sürüp yatıyorum bu kadar
Kağıt maske alırsam onu kullanıyorum yoksa evde cildime uygun maske yapıyorum
Yıkıyorum, güneş kremi kullanıyorum ve bir tane jel
Güzel bir paylaşım olmuş bunları kullanmadım ama deneyeceğim
Kolejen eksikliği ve düzensiz uyku en büyük sorun bu
Çok güzel bir paylaşım olmuş :)
Sabah yüzlerimizi yıkadıkmı yetiyor şımartmaya gerek yok
Pek bir şey yapmıyorum desem daha doğru olur.
Ekstra yaptığım bir şey yok ama bu güzel ürünün tanıtımı için teşekkürler
Cildimin paraya mutluluğa ve aşka ihtiyacı varmıs bence
Elimi yüzümü yıkamaya zor vaktim oluyor valla hem iş hem okul 🤯
Genelde sıradan kremler kullanıyorum bunu hiç denemedim
Sonbahar ile daha çok kurumaya başladığı için nem bombardımanına basıyorum.
Kuaförüm saçma sapan bir maske sürüyor erkeklerin max bakımı
Hiçbir şey kimyasala gerek yok arada sabunla yıkadın yeter
Yaz kış evden çıkmadığım için pek problem yok açıkçası
bu ürünler çok kaliteli birde fiyat performans olarak çok çok iyi beğeniyorum
Güneş kremini eksik etmiyorum ve c vitaminli kremler, serumlar kullanmam yeterli oluyor.
ben direk cilt bakımına gidiyorum evde kendim yapmaya üşeniyorum
Güzel bir paylaşım olmuş bunları kullanmadım ama deneyeceğim..
Hamam, çift bazlı temizleme vsa c vitamini yeter, 😅
Cildimi severim çünkü çok güzel ama eleştirdiği yanı çok hassas olmasıdır
Bol bol nemlendirici kullanıyorum. Ve bol su içiyorum.
Yazı güzel olmuş ama benim ihtiyacım yok sanırım
Emeğinize Teşekkür ederim çok faydalı bir paylaşım cildimizi korumak için güzel öneriler
Dengeli beslenme ve yediklere dikkat ederek spora devam
iyi uykumak ve masaj yapmak iyi gelir bence
Sivilcelerin geçmiyor yaa sürekli yenileri çıkıyor ne yapmalıyımm
Kil maskesi bebek gibi yapıyor yaa
Bir de C vitamini çok iyi
Sizde Immortelle Serisi ile kendi ışıltını keşfet ve her an parlamanın keyfini çıkar. 💛💜
cilde ne kadar çok şey kullanılırsa o kadar zarar görüyor gibi zararı hemen göstermese tam tersi güzel etki yaratmış gibi gözükse de zamanla belli oluyor
Beyaz sabunla yıkıyorum
Çok iyi oluyor çokda güzel iyi oluyor
Yatmadan önce hep kremlerimi sürerim. Cildimi dinlendiririm. Cildime masaj yaparım.
Cildimin paraya mutluluğa ve aşka ihtiyacı vaR