AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Vücut yapısı bunun için elverişli evet. Doğurganlık oranında da fark yaratacak bir neden
Ben basenliyim saglokliyim halam ikiz vs doğum yapmış annem diyor sen ikiz bebek doğurursun felan 🤣
Olma ihtimali yüksek ama eşinde burada etken onun da sağlıklı ve kaliteli spermi olmalı
Daha hayatımda kimse yok inşallah kalitelidir herşeyi 🤣
Bunu değerlendirelim çokça sağlıklı biriyimdir
Bizim kadınlarımız basenli kendileri uydurmuş bence
Lütfen basenlilere laf etme basenliyim bende🤣
İyi de ortada ben çok doğurganım diye dolaşmıyorsun herhalde
Yok be bu gün duydum yeni öğrendim sevindim ama çünkü evlensem çocuk isterim 🤣
İnşallah sağlıklı sıhhatli bebelerin olur
İlk defa duyuyorum mantıklı bir açıklaması varsa dinlemek isterim bana biraz tırt geldi
Bende ilk duydugumda şaşırmıştım ama bilemiyorum yorumları oku istersen
Doğurganlık ayak bileği kalınlığı veya adet sancısı ne kadar fazlaysa onunla ilgili diyorlardı bu da yeni mi dhsh
Bişey diyicemmm anannem yasarken hep yengelerimin ayak bileğine bakardı bir yengemin ayak bileğine baktı incecikti bacağı keçi gibiydi bunun assla çocuğu olmaz demişti bize gizlice 10 yıl çocuğu olmadı doktor imkansız demiş ve diğer yengeme baktığında ise ayak bilegi çok güzel ideal bacağı dolgun bunun çocuğu hemen olur bol bol doğurur normal doğum yapar demişti ve gerçekten de öyle oldu keşke yaşasaydı da görseydi nurlar içinde uyusun atalarimizin her sözü bir altın gerçekten zaman geçtikçe anlıyorum
Evet Osmanlı'dan kalma gelenekte de varmış bekar kızın evine erkeğin annesi gidip ayak bileğine bakıp göz gezdiriyormus ona göre alıyorlarmış gibi bir şey okumuştum ben de
Evet mesela anannemi gidip istemişler dedemi görmeden anannemin babası vermiş ananneme beyaz bir elbise giydirip başını örtüp daha çocukken ata bindirip götürmüşler evlendirmisler düşünsene söz günü aile geliyor ve seni alıp götürüyor ne acı dedem 1.96 anannem 1.50 boyunda dedem alkol içen birisiymis anannem namaz kılan güçsüz savunmasiz bir çocuk anneymiş annem her anlattığında kalbim sızlıyor hayatıma bakıyorum dertleniyorum sonra assla hiç mutluluk denen şeyi yasamayan anannem geliyor aklıma geri şükür ediyorum halime eskiden gerçekten her şey çok kötüymüş kimse sevdiği isteği ile evlenemez böyle şeylere sadece büyükler karar verirmiş aslında şimdi bile vardır biz görmüyoruz 😑
Öyle şeyler var evet hatta erkeklerde de daha çocukken evlendirilme varmış. Savaşta vs öldüğünde geride çocukları neslini devam ettirebilsin diye. Benim anneannemin dedesi 16 yaşında iki kez Çanakkale savaşına gitmiş ve orada ikinci gittiğinde bir daha haber alınamamış geride kalan çocuklardan anneannem dünyaya gelmiş 🥲
Ruhları şaad olsun 😥
Aminn 🩷
Evrimsel olarak basenli kadin saglikli cocuk demek ve dogru bir isaret basenler ve cocuk arasindaki iliski
ne alakaymış acaba ya basenimiz yok diye ölelim mi 😒
Hayır ölme ama basenli olmayı biz secmedik 😆😆
küçük olmayı da ben seçmedim ama 😂
evet bu eski kültürlerden beri süregelen bir inanış
Uzman doğum doktoru bir bayan bunu söylüyor du? Yinede bilemiyorum
doğru söylüyor. büyük göğüsler ve büyük kalçalar doğurganlık sembolüdür. büyük peniste erkekte aynı şeydir. eski kültürlerin yaptıkları heykellere bakarak bile bunu anlayabilirsin
Hmmmmmm mantıklı geldi
bunu senin için mi söyledi?
Bunu bende duymuştum ve öyle olduğunu da gözlemledim.
Harika nasıl gözlemledin
basenli kişilerin çok çocuklu olduğunu gördüm.
Darısı bana
İnşallah, anne olmak ayrı güzeldir elbette Allah her isteyene çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah. :)
Amin teşekkür ederim sizede cümlemize
Amin :)
hemen hamile kalacaksan manitanın işi sıkı tutması lazım
Bende doğumumun kolay olacağını duymuştum gerçek mi bilmem
Evet doğru bu
İkiz 3 üz bile doğurursun
Bir erkeğin kadın seçerken baktığı şey doğurganlığı değil yavrum, o kadında olan içgüdü, erkekte bulunmaz
Ya sen pazardan meyve sebze mi seviyorsun ya konuşmaya bak ay güldüm gece gece
Hatta erkeklerin doğrudan kalçaya bakmasının içgüdüsel sebebidir
Evet
Alakasız gibi geldi bana
Aynı şeyi annem içinde diyorlardı ama o ürememeyi tercih etti
sen nasil oldun kanka
Kilo alan ilk bölge anlamına geliyor olmalı.
Basenli olarak bu doğru ama doğurganlıkla bunun bağlantısı yok
Kocakarı uydurması bu. Doğurganlık kadın üreme organına ve erkek üreme sistemine göre şekillenir. Leğen kemiği genişliğinin faydası olsa olsa doğum kolaylığıdır.
Böyle şeyler düşünme hurafe bunlar
Yaaa bilemedim şimdi
Böyle şeylerin alakası yok tamamen hormonlarla ilgili
Evrime göre böyle evet.
İlginç oylemiy mis
Daha cok hafeketsizligin işareti.
Doğrudur
Kötü batıl inanç bence bu
Fotoğraf var mıydı