Redpill dinliyorum youtube da bir cok bideo var tercume edilen aslinda sesli dile getiremedigimiz ama ic gudusel bazi secimler yapiyoruz bir cok kadin kabul etmese de tamamen hakli buluyorum bu konuda herhangi bir sey dinlediniz mi eger djnlemediyseniz erkekler mutlaka baksinlar
Güncellemeler
+1 yıl
Yazim hatalarimi görmezden gelin 😄
Kadınların erkek seciminde biyoljik olarak HİPERGAMİK bi secim yapildigi soyleniyor bunjn hakkin da bir seyler duyaniniz var mi?
Ama bu hic bitmeyecek bi arayis nasil dogru kisiyi bulucagiz tam bu dedigin de bir baskasi diklatini cekiyor ve bu istemsizce dikkatini cekiyor ustelik bunun temelinde dagacak cocuklar ve kadinin kendi icin iyi guvenli bi alan olusturmaya calismak istemesinden dolayi yaptigini vs soyluyor yani cocuk ve evlilik Şu an istemememe ragmen bu sistem Şu an bende de calisiyor sadece erkekler icin degil kadinlar icin de cok can yakici
Mesela iş yerlerini düşünelim. Her iş yeri en iyi çalışanı ister değil mi? Ama çoğu bunu bulamaz. Tabi bu demek değil ki hiçbir iş yeri iş göremez halde. Kadınlarda da böyle. Tabi hipergamiyi de tek taraflı düşünmemek lazım. Her kadının hipergamisi farklı olabilir. Bir kadın için zeka daha önemliyse onun hipergamisi o yönde şekillenir.
Bir kız olarak dinlemen çok güzel. Hem bugün kızlar beni çok şaşırttı. Tarih sorusunun altına yorum yapan bir kız gördüm. Gerçekten beni mutlu etti şimdi de Dr. Redpill dinleyen bir kıza denk geldim. İyi iyi memlekette kaliteli ve yüksek karakterli kızlar da varmış çok şükür
Erkekleri genel olara maaş para statü etkilemez benide etkilemiyor , fiziğini ve yüzü güzel kadinlar daha çok ilgimi çekiyor ilkokul terkte olsa teklif ederim ben 🙂
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınların erkek seciminde biyoljik olarak HİPERGAMİK bi secim yapildigi soyleniyor bunjn hakkin da bir seyler duyaniniz var mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlar gerçekten aşık olmaz.. paraya ve güve bakarlar.. ya da tipe.. ama çok azı gerçekten karakter ve kalbe bakar
Evet adı üstünde kırmızı hap. Yani acı gerçekler. Kadınların cinsel stratejisinde hep üstün gördüğü erkeği arzulaması diyebiliriz hipergamiye
Ama bu hic bitmeyecek bi arayis nasil dogru kisiyi bulucagiz tam bu dedigin de bir baskasi diklatini cekiyor ve bu istemsizce dikkatini cekiyor ustelik bunun temelinde dagacak cocuklar ve kadinin kendi icin iyi guvenli bi alan olusturmaya calismak istemesinden dolayi yaptigini vs soyluyor yani cocuk ve evlilik Şu an istemememe ragmen bu sistem Şu an bende de calisiyor sadece erkekler icin degil kadinlar icin de cok can yakici
Mesela iş yerlerini düşünelim. Her iş yeri en iyi çalışanı ister değil mi? Ama çoğu bunu bulamaz. Tabi bu demek değil ki hiçbir iş yeri iş göremez halde. Kadınlarda da böyle. Tabi hipergamiyi de tek taraflı düşünmemek lazım. Her kadının hipergamisi farklı olabilir. Bir kadın için zeka daha önemliyse onun hipergamisi o yönde şekillenir.
Kaz gelicek diye tavuktan da olmak var diyorsun yanii
Yani. Zamanında hipergami sayesinde neslimiz devam etmiş. Buna düşman olmanın anlamı yok
Anladimmm
Çoook hem çok şey duydum da biliyorum da ama bunun için en iyi yol Dr. Redpill'i izlemeni tavsiye ederim.
Evet ben de onu dinliyorumm
Bir kız olarak dinlemen çok güzel. Hem bugün kızlar beni çok şaşırttı. Tarih sorusunun altına yorum yapan bir kız gördüm. Gerçekten beni mutlu etti şimdi de Dr. Redpill dinleyen bir kıza denk geldim. İyi iyi memlekette kaliteli ve yüksek karakterli kızlar da varmış çok şükür
😄😄😄 sagoll ya
Erkekler partner olarak tip konusunda hipergamik kadınlar ise statü olarak hipergamik , her iki cinsiyetin hipergamik olduğu alanlar farklı
Yani erkekler kendisinde tip olarak daha güzel kız bulmada hipergamikler , kadinlar ise daha iyi maaş statü olarak eş bulmada hipergamikler
Tam olarak boyle bir sey degil gizli uye hshsh
Evet böyle genel olarak
Erkekleri genel olara maaş para statü etkilemez benide etkilemiyor , fiziğini ve yüzü güzel kadinlar daha çok ilgimi çekiyor ilkokul terkte olsa teklif ederim ben 🙂
Evet evet dogru Şu an anladim :)