Misal çoğu kadın evlilik sözleşmesine karşı sebebi de para :d
Ama nedense resmi evlilik istiyorlar. Neden istiyorsunuz , birbirini seven iki insan bi imzaya mı bakıyor?
Yoksa mal mülk ve nafaka için mi :d
Misal çoğu kadın evlilik sözleşmesine karşı sebebi de para :d
Ama nedense resmi evlilik istiyorlar. Neden istiyorsunuz , birbirini seven iki insan bi imzaya mı bakıyor?
Yoksa mal mülk ve nafaka için mi :d
Mal mülk nafaka için değil, erkeğin ayrılmasını zorlaştırabilmek için.
Hiç para harcamadan evlenip, hiç para harcamadan boşanabilseydik erkekler ilk kavgada karısını boşardı ya da kafası estiğinde aldatırdı.
Ha diyebilirsin ki kadınlar neden bize göre rahat?
Kadınlar doğum yaptığı için ve çocuklara bakmakla yükümlü olduğu için erkeğin evine ve korumasına ihtiyacı var. Bu yüzden de doğal sebeplerden ötürü kafasının estigini yapamıyor.
Yani evlenince aslında birbirinize zorunlu hale geliyorsunuz.
Yioo mal mülk nafaka için bunu kadınlar bile itiraf ediyor.
meraba
bu evlilik sozleşmesi olayına şahsen bende sıcak bakıyorum ama belli kuralları olmak zorunda direk kosulsuz sartsiz erkegi ya da kadını haklı çıkaracak bir sozlesme olması saçma
resmi nikaha gelince biliyorsunuz dinen helal olması için ilk once imam nikahı kıyılıyor sonrada resmi nikah dinş nikah islamı helallik için resmi nikahda hukuksal evlilik için gerekli
biz diyemeyiz ki her insan mal mulk para için evleniyor çok malı mülkü olan varsa o zaman evlenmesin
Dini nikâh kiyan kıyar mesela o değil ki mesele resmi nikâh yoluyla kendini garantiye almaya çalışması.
tamamda o haklı bence dusun mesela kendimizden orenk verelim kız kardesin resmi nikah olmadan evlenmesine musade eder misin?
hadi diyelim ettin adam namussuz çıkar onu ortada bırakıp kaçtı kız ne yapacak nasıl inandıracak evli olduguna?
Erkek kardeşin evlendi diyelim kadın namussuz çıktı ki çok örneği var. Kadeşinin bütün emeklerine kondu. Ne yapacaksın? O yüzden kardeş mardeş deme ben kendi çıkarıma bakarım
bende diyorum ki evlilik sozlesmesine dogru bakıyorum ama tm eyvallah
Karşı taraf sözleşme isterse sorun etmem. Ayrıca anlaşamayıp boşanma söz konusu olduğunda yok nafaka yok bilmem ne diye çirkeflik yapacak kadar basit bir kadın değilim ben. Bir arada kalmak için sebeplerimiz kalmadıysa konuşuruz ve boşanırız yeter ki saygıyı yitirmeyelim.
Cevap
2Cevap
Hayır değiller. ama kadın da erkek de kötü olanları var
Sende baya para var galiba kadınların yemesinden korkuyorsun 😂
Ne sandın aslanım 💅
Teraziyim ben😪
Sensin aslan😀
Sen kadınsın o zaman 😌
hiçte bilemene değilim öyle başlıkta ki gibi
Genelleme yapma safoş ben süt içiyom
Geneleme yapmadım zaten çoğu kadın dedim 🙄
Yapma mülayim kadınlar Güldür
Biz odunuz
Olm cvdvx
En güzeli bekarlık aga boş ver
Tabii korkulmaz mı
Sanırsın milyonersin.
Milyoner olmam gerekmiyor sen emeklerini boşandığın adama yedirecek misin?
Evet merak ettim cevabını?
vardir oyle insanlar
Biz iki ise siz dört
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?