Evet, erkekler kadınlara nazaran daha çapkın oldukları bir gerçek. Fakat bu sadece erkeklere has bir davranış biçimi gibi göstermek ne kadar doğru? Bana göre kadınlarda gayet çapkın olabiliyor.

Merhaba,
Maalesef günümüzde insanlar yaptıkları birtakım ahlaksızlık durumlarına belli kılıflar bulmak için öyle modern tarzda laflar söylüyorlar, işte örnek veriyorum erkek arkadaşım işte örnek veriyorum başka şeyler, aynı bu da onun gibi bir şey çapkınlık dediğiniz durum bir insanın duygularıyla oynamak ya da bir insanı kandırmaktan ibaret ise bu çapkınlık değil, sadece yapmış olduğu ahlaksızlığı bir kılıf olmaktan ibaret olduğunu söyleyebilirim. Hayatında evli olduğu ya da ilişkisi olduğu bir insana ihanet eden hani her çiçekten bal olur gibisinden hareketler yapan nasıl olsa erkektir yapar erkek yaparsa yapar kadın yaparsa yapamaz gibi söylemler olduğu için bu insanlar böyle şeylere kılıf bulmayı tercih ediyorlar. Ama kendini kullandırma koy birisini ihanet etmeden hiçbir şekilde cinsiyeti olmaz ancak karaktersiz olur, maalesef genelde bizim Türk toplumunda böyle yaklaşımlar söz konusu nasıl olsa erkektir yapar ne olacak Hayır arkadaşım erkek olsa yapamaz kadın olsa zaten hiç yapamaz, maalesef günümüzde bazı kadınları ben erkek gibiyim ben rahat yaşarım kimse bana karışamaz söylemlerine kendilerine kulüp bulmaları bundan ibaret aynı şekilde ahlaksızlıkları da çapkınlık ibaresi bulmak kadar yanlış bir yaklaşım yoktur. Evet bir kadın rahat yaşayabilir istediğini yapabilir günahı sevabı kendi üzerine ama genel olarak şöyle bir şey söylemek isterim ki kadınlar zayıf ve duygusal varlıklar oldukları için erkekler kadar çok çabuk unutma durumu söz konusu olmaz, şöyle düşünün gibi kadınla beraber oldunuz onun duygularıyla oynuyorsunuz hatta cinsel birliktelik yaşadığımız ilerleyen dönemlerde de o kadını terk ettiğimizde aldattığını zaman o kadının yaşayacağı kötü ve olumsuz duyguları tahmin edebiliyor musunuz? İşte bu yüzden artık yaptığımız ahlaksızlıkları kılıf bulmak yerine kendimizi düzeltmeyi ve düzgün bir aile ortamı kurmayı tercih etsek daha güzel olacağını düşünüyorum, ama maalesef biz toplum olarak izlediğimiz yasak elma dizisi eğer barajyolu ahlaksız dizileri örnek aldığımız için yaşadığımız durumlarda meşru hale getirmeye çalıştığımız için bu durumla karşı karşıya kalıyoruz ama çapkınlığın cinsiyeti değil sadece ahlaksızlığı olur. Kimse kendini daha fazla süsleyerek kandırmaya çalışmasın.
Hayır olmaz bence karakteri Alakalı aslında bu mesela bir insan gerçekten duyuyorsa ya da gerçekten işte benim zaten birisiyle herhangi bir münasebetim var başkasına gerek yok diyebiliyosa o iyi bir insandır yani Çapkın olmanın ya da flörtöz olmadın cinsiyetle bir alakası olduğunu ben düşünmüyorum asla kesinlikle hatta tamamen kişilikli şahsiyetleri Doymuşlukla alakalı.
Kadınlar çapkın olma kısmını daha gizliden yürütüyor.
Erkekler hemen ele veriyor.
O sebepten de erkekler deniliyor.
Kişiye has bir durum bu.
Karakter özelliği.
Aynı cimrilik gibi.
Hayır bana göre yoktur. Yani bunu kadın da yapıyor, erkekte.
Sadece kadınlar bu konuda kendini ele verememekte daha yetenekli.
Bu detaycı olmalarından kaynaklı.
Cevap
27Cevap
Erkekler çapkın, kadınlar flörtöz olur
Olmaz kesinlikle.
Ama ülkemizde ne yazikki erkeklerinki çapkınlık olarak normalleştirilmeye çalışırken, kadınlara farklı ve ağır ithamlar söyleniyor.
Çapkınlık bana göre ilişkisi olan biri yaptığında sadakatsiz diye nitelendirebilecegim birseydir. Ve o zaman buna çapkınlık deyip geçemem asla 😀 nornallestiremem yani bu durumu.
Abi yorumlara bakıyorum da bu ülkenin kadınları ciddi kafayı yemiş sorunlu varlıklar. Çapkın olmayı karaktersizlik, sapıklık ve hatta p.çlik olarak falan görüyorlar. Komedi dükkanı gibi ülkeyiz yeminle :)
Ne demişler erkeğin hayat kadını, kadının çapkınından uzak duracaksın.
Cinsiyet olmaz fakat erkeklere yapışmış bir kere çapkınlık. Kadınların çapkın olanı erkeğe bin basar o konuda.
Zaman değişti beyler..
Artık kadınlarda özgür iradesiyle bu hayatın tadını çıkarabiliyor..
Çapkınlık kavramında tekrar gözden geçirmemiş gereken zamandayız
Olur. Ben bu konuda atılgan kadından iğreniyorum. Nude atan bir kadın ya da kucağıma atlayan bir kadın midemi bulandırır. Kadın kaçacak, ben yakalayınca itaat edecek.😎
Ya bence kadınlarda çapkındır ama niyeyse çapkın kelimesi erkeklere daha çok yakışıyor sanki cuk üstüne oturuyor gibi D:
Sende çapkınsın djfjf
@GeçimsizKoala Kiiim bennn pempe :D
Sen tabi dkkf
@GeçimsizKoala Hadiyin ordan :D
çapkın kız çapkın kız çapkın kız diyorlar benim adım çapkın kız la la ala lalalalala 🎶 şarkısı geldi aklıma
Olmaz bence. Erkek kadar kadının da çapkın olmaya hakkı var. Ama bunu kadın yapınca adı çapkın değil başka bir şey oluyor.
Merhabalar.. Çapkınlık bence huy ve bunu cinsiyeti yok. Kadın da çapkınlık yaparsa yapıyor, erkekte..
olmaz tamamen karakter ile alakalı bazısının da ruhu f. ahişe oluyo
Koç. Boğa. Akrep. Kova burcuysa cinsieti yok geneli çapkın
Olmaz karaktere bağlı son zamanlarda kadınlar bu konuda erkekleri geçti bile
Çapkınlık, karaktersizliğin eş anlamlısı benim için
No değil tabii ki.
Kadınlarında çapkın olarak nitelendirilen özelliklere sahip olanları var.
Yok ya olmaz karakter meselesi olduğunu düşünüyorum
Çapkınlığın cinsiyeti yok. İki taraftan da çapkın çok
her iki tarafta yaptığından cinsiyetten bağımsızdır çapkınlık...
Olmaz capkin denince ilk akla gelen erkekler nedense ama kadinlarda capkin olabiliyor.
Evet. Öyle. Toplumsal olarak görünürlüğü değişiyor sadece.
Cinsiyeti yok bunun. Uzak olsunlar bu huylu olanlar yeterli.
Çapkınlığın cinsiyeti yok. İki cinsiyet için de iğrenç bir durum ayrıca.
Cinsiyetiyle değil karakteriyle alakalıdır.. karaktersiz insan her türlü yapar, bunun cinsiyeti yok
kadınlar için daha kolay ama erkekler daha çok ister
Aslında biz gizli çapkınlarız karda yürür izimizi belli etmeyiz erkekler saklamayı sevmez bizde sinsiliğimizi kaybetmeyiz
Bir kadın her ihtiyacını karşılayacak tek erkeği sevebilirken bir erkek tek ihtiyacını karşılayacak her kadını sevebilir :)
Hornylik doğuştan gelir cinsiyetle bağdaştırılamaz🚬
kadın kadın gibi erkek erkek gibi davranmalı
Kesinlikle olmaz. Kadınlar daha çapkın 😜
Hayır çapkınlık olarak Kadınlar ağır basıyor?
Karaktersizligin cinsiyeti olmaz.
olur bilimsel olarak dayanağı da var
Mizaç meselesi bu. Cinsiyete bağlı değil.
Olmaz da erkekler daha çok çapkın
Cinsiyet değil şahsiyet meselesi
Cinsiyetle alakası yok
Olur bu konuda kadınlar üstün
Bu kişiliktir. Cinsiyet önemli değil
Bence cinsiyeti yok karakter meselesi
Hayır kadınlar daha capkın. Git arastır
hayır olmaz..
kadının çapkını da var..
Ben çok çapkınım mesela hızlıyımdır
Erkekler doğuştan yetenekli ya da bazı erkekler ;)
Olmaz.
Karakterle daha çok alakası var
Cinsiyetle ilgili değil bence
Her türlü insan var
Olmaz her cinste var
Olmaz
Olmaz
Olmaz
Olmaz çapkın çapkındır aldatan şerefsizdir
Olmaz tabi
Olmaz
Olmaz kendimden biliyorum 😊