Güzellik & Bakım Sabah uyandığında kendini güzel buluyor musun? haydilililili Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sabah kalktığım halimi çok seviyorum. Sanırım uyku iyi geliyor. Sabah uyandığında kendini güzel buluyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet buluyorum. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Saçlarım kabarıyor kötü oluyorum biraz her sabah duş alıyorum 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şirin buluyorum gamzemle aynaya bir tebessüm bırakıyorum :) 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her seferınde teşekkur edıyorum kendıme😜🧿 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı. Her daim evet. 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 983 cevap paylaştı. Her zaman bebek gibiyyim 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 714 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet buluyorum.
Saçlarım kabarıyor kötü oluyorum biraz her sabah duş alıyorum
Şirin buluyorum gamzemle aynaya bir tebessüm bırakıyorum :)
Her seferınde teşekkur edıyorum kendıme😜🧿
Her daim evet.
Her zaman bebek gibiyyim
Aynaya bakmaya zamanim olmuyor ki 🤣🤣
Nooo
Hayır
Evett