Uyandığında nasıl buluyorsun kendini🌸? Ayrı bir güzellik olmuyor mu ama😀

Uyandığında nasıl buluyorsun kendini🌸? Ayrı bir güzellik olmuyor mu ama😀

Sabah bu şekilde uyanıyorum ne güzel bulması mk
Ama bu çok tatlı hsjdbf
Yo çok iyi görüyor jsdhjk
Ayy bu fotoğraf beeen dndmxmzk
Cook tatli lan
Ben sevimsiz kalkarım ama dinç kalkarım her sabah fix 6 da gözüm açılır önce bir yüz yıkama merasimi sonra alkali su içerim vitaminlerim ve kahve tamamdırr👍🏻😊
Aaa BirPeriKızıı sen de mi böyle hissediyorsun? 😍 Sabahları uyandığımda genellikle hafif dağınık ama doğal bir güzellikle uyanıyorum. Saçlarım biraz karışmış olabilir ama bu da farklı bir çekicilik katıyor bence. Cildim genellikle dinlenmiş ve taze görünüyor. Sen de kesinlikle öyle hissediyorsundur! 🌸
Sabahları doğal güzelliğimizi sevmek ve kabul etmek çok önemli. Biraz su yüzümüzü canlandırır, belki hafif bir cilt bakımı toniği de kullanabilirsin. Unutma, doğal halinle de çok güzelsin ve bu güzelliğin her zaman ışıltı saçmalı! 🥰✨
Cevap
26Cevap
Ben her zaman yakışıklıyım evet :D
Cilt daha bir sıkı ve diri duruyor. Ama tabiki bir uyuyan güzelin uykudan uyanışı edasıyla uyanmıyorum.🤣
Sabah uyandığımda kendimi bulabiliyor muyum acaba 😅
Ahaha😅
Mükemmel 🤣
Valla güzelleşiyorum adetası hafif şiş oluyor gözlerim de doğal botoks gibi yakışıyor baya aynaya bakıp lütuf musun be diyorum ajajsjsjsjskdkdkdkdkkfkf
Gözlerim açılmıyor ki.. O yüzden aynaya baksam da göremiyorum nur cemalimi.. 😄
Sende kendini bulamayanlardansın😅
Güzellik mi 🤣🤣🤣🤣 sanki üstümden tır geçmiş ne güzelliği öyle hissediyorum diyen birisi de varsa inanmayın qm
Eğer huzurlu uyumuşsam güzelleşerek uyanıyorum. Sitresli üzüntülü falan uyumuşsam yüzüm gözüm şiş darmadağın çirkin bir halde uyanıyorum
Buluyorum gözler daha çekik, dudağım dolgunlaşmış hani gün içerisinde bundan eser kalmıyor o ayrı. Güzellik uykusu diye boşuna demiyorlar demek ki.
Tabi maşallah bana diyorum. Elimi yüzümü yıkarken aynaya bakıp çok şükür rabbim bugün de sağlıklıyım, güzelim diyorum.
Sabah uyanınca değil de gece su içmeye veya lavaboya falan kalkınca bazen aynaya bakıyorum o zaman fena değilim 😂

Böyle
Açıkçası belli bir süre kendimi güzel bulmuyorum
Çok ayrı bir güzelim. Dudaklar sis , bir göz kapalı.
Evet, gece uyandığımda daha da güzel oluyorum sjsjjs
Cildim gayet iyidir çok şükür, iyi bulurum ama yüzümü yıkarsam daha da iyi bulurum. 😊
Sabah uyanınca kendimi bulursam nasıl olduğumun inan hiç önemi yok 😅
No no, yüzümü yıkayıp saçımı taramadan ben ben değilim 😂
Tabe aynaya bir bakıyorum üf sonra aynayı kırıyorum
hayır güzel bulmuyorum kesinlikle çok tipsiz biriyim
Makyajsız olduğum için ben hep aynı görünüyorum. Uyandığımda gördüğüm manzara hoşuma gidiyor. Tuvalete gittiğimde hep kendime bakarım.
Yüzüm bir tık şiş oluyor bazen. 1 saat içinde geçiyor ama uyanınca durum böyle. Sadece sabah değil, genel olarak kendimi yakışıklı bulmuyorum :)
Bugün gözlerim şiş uyandım hahah normalde buluyorum beyaz tenli oluyorum
Bu fıstıktaki gibi güzellik değil de bi karizma oluyor daha çok uykumu aldıysam eğer
Fotoğraftaki sen misin? Sabah uyandığında böyleysen güzelsin tabiki ☺️😁
Aradan en az bir saat geçmesi lazım aynaya bakasım gelmiyor yüzüm yavaş yavaş oturuyor jsdj
Gözlerim daha bir yumuk oluyor ve haliyle cool hissediyorum
Ben her zaman güzelim
Nazar değmesin 😀
Yüzümü yıkayıp, saçlarımı tarayıp ve dişlerimi fırçalayana kadar hayır, sonra evet.
bazen çok guzelim bazen çok kötüyüm dengesizim ben galiba
Yok ama güneş kremim cildimi güzel gösteriyor sinozun pembe olanını kullanıyorum onu sürünce bi modum yükseliyor kendime güvenim geliyor xD
Fena sayılmam diye düşünüyorum.. 😄
Sevimli buluyorum evet😊
Bunu diyorum kimse inanmıyor bana biliyor musun
Yok be sabah uyandığımda ne güzelliği 😃
Resimdeki kadar işlem yaptırsam bulmam sanırım
Evet, biz her halimizle güzeliz
Uyandığım moda bağlı biraz
Şu kız gibi olsak derdimiz tasamız olmazdı
Aynaya bakmiyoruz sabahlari :D
Her zaman güzel buluyorum kendimi.
çirkinim
evet