Bugüne geçer diye beklediğim sivilcelerin kendileri yetmemiş arkadaşlarını da getirmiş🥲 Nasıl geçecek bunlar?

Bugüne geçer diye beklediğim sivilcelerin kendileri yetmemiş arkadaşlarını da getirmiş🥲 Nasıl geçecek bunlar?

Nasıl geçecek biliyor musun? Hemen nefesi kuvvetli kalbi temiz birini bulup okutacaksın kendini. Bu nazar anca öyle geçer :D
Cevap
11Cevap
Sivilce kremi veya beslenmenizde değişikliklere gitmelisiniz
Geçen gün kendini çirkin buluyordun , bugün ise nazar değecek kadar güzel olduğunu düşünüyorsun..!
Ben son zamanlarda bir tane krem keşfettim onu kullandım o kadar güzel yaptı ki Türkiye’de olsam yollardım sana birkaç tüp ucuz fiyatı
Sivex kullanabilirsin. Yalnızca sivilcelerin hava almasını engelleyerek çok kısa bir sürede kurumasını sağlıyor.
Kız sana bile nazar degiyorsa bu etrafta dolasan fistik gibi kizlarin başina jüpiterin falan düşmesi lazimdi. Nazar degildir o daha az yap o yaptigin seyi azalir.
Hiç bisey yapma bnce temizleyiici ürün dışında birsey sürme
Bu kadar önemsiz şeye takılmak için deli olmak gerek sanırım.
Benim de yüzümde baya sivilce vardı, kendi derine uygun haftalık maske, günlük yüz yıkama jeli alıp bir de üzerine günlük krem aldın mı, bir şeycik kalmaz, tabi aldığında kuru veya yağlı ciltler için mi olduğuna dikkat et
Banada degdi o nazardan sivilce cıkmazdi şimdi sivilce eksilmiyor
Ya benimde öyle oldu, her şey sürüyorum geçmedi bir türlü birde tırnaklarım uzun sıkıldıkça kaşıyorum yara oldular
cleocin t yazdirabilirsin doktoruna, cay ağacı serum 1 haftada hepsini yok eder. salisilik asit içeren bir krem de kullanabilirsin. Hepsinden önce bir sarımsağin suyunu cikar ve sivilcelerin üzerine sür, cok acitiyor ama söndürüyor.
Yağlı şeyler yemeyeceksin özellikle çerez, kuruyemiş. Bol su iç, spor yap.
sivilce kremi sür ben öyle yapıyorum sabaha geçiyor cildiyeciye git
Bilen varsa banada söylesin
nasıl mı gecer düzenli cilt bakımı ve ilaclarla
Nazar değildir o yediğin besinler ile alakalıdır.
Sudocrem var kurutuyor sivilceleri
Olsun sen sivilceli de çok güzelsin ki 😊😇⚘
yüzün yağlıysa olur sürekli yıka
Her gün soğuk sütle 10 dk masaj yap
Sülfürik asit dök
Güneş geçirir
Nazar değmez inşallah
Ben bişey göremiyorum
Beslenme dikkat et
Buzlu su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?