Kız çocukları zorunlu öğretime yeni geçirilmişken şimdi de okulları ayıralım, açıktan okusunlar, evlilik yaşı indirilsin bazıları erken olgunlaşıyora döndü istekleri. Gericiler doymaz ve eğitilmez onlara zorla bir şey yaptırmazsan anlamazlar, sizce de öyle değil mi? Dinlerinden haberleri yok kendilerince yobaz bir ekip oluşturmuşlar tarikatlarda insanlara biat edip- neyse ağzımı bozmayacağım. Bir de AB bizi alacakmış? Ekonomi? Yok. Eğitim? Yok. (Her yana dandik üni açınca eğitim ilerlemiyor.) Hak hukuk adalet? YOK. Bizi Türk devletleri bile içine almıyor rezil ara kılıklı olduk Avrupa Arap'ı gibiyiz KENDİNİZE GELİN LAN ARTIK!
AB alınacağına inananlara zaten gülüyorum. Asla almayacaklar. Eğitim sistemi kötü, toplum kötü, Müslüman ahlaklı olur yalan konuşmaz kimseyi dolandırmaz fırsatçılık yapmaz vb. şeyler vardır ama bizde tam tersi. Elin Avrupalısı niye alsın ki bizi. Erdoğan gündemi değiştirmek için böyle yaptı daha önce de yaptığı şeyler. Başı ne zaman ağrıyacak olsa gündemi değiştiriyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi şuraya uzunca şeyler yazmak vardıda işine gelmez yaygara ve iftiraya başlarsın. Çifte standart ayyuka çıkmış her yerde bayanlar maddi manevi desteklerde kayrılıyorlar. Örneğin İbb 10 tane öğrenci yurdu yaptık diyor 6 tane bayan 4 tane erkek öğrenci yurdu yapmış. Ve bayan yurtları çok daha fazla kapasitedeler. Özel yurtların büyük çoğunluğunda yine zaten bayan öğrenci yurdu. Apartların çoğu bayan apartı. Çifte standart saymakla bitmez halen ne istiyorsunuz. Üniversite personeliyim yapılan çifte standartları erkek öğrencilerin destek görmemelerini sürekli ay başını getirebilme kaygısıyla stresiyle öğrencilik yapıp notlarında her taraftan destek ve imkan gören bayan öğrencilerin gerisinde kaldığını görüyorum. Kızlar okula iyi güzelde herşeyin fazlası zarar erkeklerin hakkına girecek şekildede olmaz. Kaç tane erkek öğrenci okulu yarıda bıraktı neymiş aileleri destek olmuyor kız kardeşin daha önemli sen amelelikte yaparsın o kızdır okuması daha iyi diyerek ya alıyorlar ya da en fazla 2 yıl okutuyorlar erkekleri. Destek görmeyenide kendi çabasıyla okumaya çalışıyor. Yanlı at gözlüğünüzü çıkarında gerçekleri görün. Örnek gösterdiğiniz bazı AB ve Amerika gibi ülkelerdede meşru cinsel ilişki 15 yaşına düşmüş haberiniz var mı. Türkiyede 18 yaş halen. Onlar kademeli reşadiyet uyguluyorlar. Güney Korede kız erkek sınıfları ayrı. Yapılması gereken bir sürü reformlar var ama sizin doymak bilmeyen feminizminizin yönünde değil. Şimdi ister bu yazdığımı sil ister ne yapıyorsan yap.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaygara ve iftira sizin işiniz la, sizin işler böyle ilerlemiyor mu? Böyle böyle kadınların haklarına göz dikmiyor musunuz? En basit annen ve babanı sokağa at bakalım babana bir şeu olacak mı? Çünkü kadınlar ona göz dikmeyecek.. Ama annene neler olur kim bilir. Bir de verdiğin örnek komedi. 4 yıllık kazanan, üst sıralamadakilerin cinsiyet oranına bak bakalım ona göre yurt oranına ağlarsın. Geçen daha arkadaşım yaşadı ev tuttular yurt çıkmadı diye, ev sahibinde anahtarın yedeği varmış eve geldiğinde eşyalarını hep karıştırılmış buluyormuş.. Hem de kıyafetlerini. Bir diğerinin evinde gizli kamera var, banyolarında var..
Sapıklar genelde erkek olduğundandır kadınlara olan ayrıcalık? Bir erkeğin kadın dolu odaya girmesi cennet sayılırken, bir kadın erkek dolu odaya girmesi cehennemdir. Arasındaki farkı idrak edemeyip zırlayanı ciddiye alıp cevap vermek de zaten a.. Q
Çevrene bakın çevrene.. Garsonluğa alınan kadın ve erkek oranına bak, kuryeliğe bak. Kadınları hangi işe alıyor? Oranımız aynı ama işe alınmamız bu kadar altken nerede kalıp nasıl para kazanacağız? Çoğunun ailesi de destek vermiyor. Lise bile kadınlara çok görülürken üniversiteye kızlarını gönderenler erkeklerle eşit mi sanıyorsunuz la? Siz gidip askerliğinizi yapsanız eğitim paranızı biriktirirsiniz bir senede ama biz nereden alacağız? Kendimden örnek vereyim kendi yv. şak babamla polislik olduk aynı şehirde okumayacaksan gitmiyorsun üniversiteye diye yaşattıklarından polislik olduk.
At gözlüğü sizden çıktığında biz takarız. Aynı yaşta iki çocuğun yaptığıyla yetişkin bir erkeğin reşit olmayan çocuğa erken olgunlaşmış deyip evlenip eğitim hayatından ayırmayı istemesini normal görenin onuruna şaşarım. Akıl gelişimi 25 yaşında tamamlanırken çocuğun hayatını veremediği kararlarla bitirecekler. O cinsel yaşın düştüğü ülkelerde ailelerin umrumda değil çünkü çocuklar bile umarımda değil o mu olacak.. Ama bizim kültürümüzde, umrumuzda ama cinsel eğitim değil regl eğitimi bile kapalı odada veriliyor.
Eğitimi vermezsen, kısıtlarsan çocuklara merak uyandırır ve böyle durumlara çocuklar karışır. Komedisiniz lan cringe oldum. Örnek verdiğin ülkenin dilini okuyorum orada liseler bizdekinden farksız kız erkek lisesi işte. Karışık da bir o kadar var. Ezbere duyup ötmeyin burada. Bizde ayrı liseler yok mu lan? Bizde İmam Hatiplerde sınıflar ayrı, bloklar ayrı hatta çoğu şehirde kız erkek İmam Hatipler ayrı.. Onların amacı ayrı eğitim değil.
Amaçları bunu öne sürüp kızlarını okutmamak. Buna rağmen okutmayan gerici dolu. Şeriat gelen ülkelerden kaçıp Avrupa'da şeriat isteyen y. üzsüzler gibi bunların ayrı eğitim isteği.
soran arkadaşın dediği gibi yurt kontenjan oranları kazananların cinsiyet dağılımına göre belirlenir. öyle yapılmıyorsa bu üniversitenin sorumsuzluğudur bunun kadınların üzerine yıkılacak bir tarafı yok. kız çocuklarının okutulmasını önemseyen aileleri daha çok görmeniz normal çünkü ÜNİVERSİTE görevlisisiniz, aydın aileler duyma olasılığınız daha yüksek. lütfen biraz akıl ve vicdanınızı çalıştırıp feminizmi (kadın erkeğin fırsat eşitliğini) suçlamak yerine yurt kontenjanı ayarlamayı beceremeyen, öğrencileri koğuş atmosferine layık gören, öğrencileri geçim derdine düşüren, hatta okulu bırakmalarına neden olan bu ekonomik çöküşü ve sosyal devletle alakası olmayan kamu düzenini biraz sorgulayın. düzenin adaletsizliğinden kaynaklanan sorunları, hakkını ve özgürlüğünü arayan kadınların üstüne atamazsınız. ayrıca batıda dediğiniz meşru cinsel ilişki yaşının 15 olması en başta sapık zihniyetli ve din sömürüsü yapan insanların ağzının suyunu akıtmıyor mu siz söyleyin? amacı belli dinbazların yönetimi altında erkek ajitasyonu yaparak paçayı sıyıramazsınız, cesaretiniz varsa asıl gerçekleri sorgulayın.
Tam anlamıyla parazitler. Kadın doğurabilen bir canlıdır bu yüzden ayrı korunmalıdır doğada. Senin çocuğun olduğunda nasıl kadında bariz sıkıntı yokken anneye kakalanıyorsa çocuk babası da bunun giderlerini yerini karşılamak zorunda, aynısı sapıklardan kadınları korumak için her noktada olmalı. Türklüğe sıkıntısı olan kadına düşmandır, Araplar gibi. Adam olan Türk, bacısını teyzesini korur. Çünkü kendini doğuran ve doyuran annesidir. Baba veya adam sıfatında gezecekseniz kadına yaşam alanı vereceksiniz. Gücü gücüne yetene gidecekse hayvanlardan farkınız olmaz.
Oooo daha sayamayacağın konuda pozitif ayrımcılığım dibi var. Sorsan bu ülkede cehennem hayatı yaşıyorlar Biz cennette yaşıyoruz Elimiz sıcak sudan soğuk suya girmiyor. Nediim algıların yönettiği gerçeklerin görmezden gelindiği bir dünyada yaşıyoruz. Bizi ab nin almama sebebini aslında herkes biliyor çok daha kötü durumda nice ülkeyi aldılarda işte beyni yıkanan zihniyete anlat bilen biliyor kardeşim boş ver bunlara laf anlatma
Onca laftan bir bok anlamayıp buna zırlayan birine göre fazla ötüyorsun. TC koşulları hepimize aynı, sapık koşulları bize ekstra.. İdrak yoksunu musunuz?
Onca anlattığın şeylerden idrak yoksunu olduğunu tescillemişsin resmen ve alakasız şekilde kadını aklamaya yönelik sözlerin hak hukuk adalet açısından acınası argümanlar bende uzun uzun çenemi yormayacağım Sizin bakış açınızda empatinizde körelmiş durumda zaten bilen biliyor
Fikrinin bir önemi olsa senden kat kat üst eğitimde, kişilikte insanlar dediklerimin aksini savunurdu. Ama nedense kadın haklarını çiğnemek isteyen herkes ezik psikolojili, eğitimsiz, başarısız vasat herifler.
Türkiye bir Avrupa ülkesi değildir ve hiçbir zaman Avrupa Birliği üyesi olamayacaktır. Avrupa kültürü ve medeniyeti taşımayan kimse AB üyesi olamaz.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkler zamanında kültür ve medeniyetin tacıydı.. Ne zaman aramıza Araplar girip dinlerinin arasına kültürlerini de bize kakaladılar.. Böyle bir şeye döndük. İçimizdeki din sevgisini Arap sevmeye bağlayanları şeriat ülkelerine yollasak belki eskiye dönebiliriz ha?
Eskiye değil şimdiye göre söylüyorum. Hintlilerin bile çoğunluğu bizden ileri ve laik kaldı la. Türklüğü kaybedince orta doğulu kimlik olduk. Zamanında Avrupalı (sözde ilerilik olarak kullanıyoruz, Hristiyan ülkeleri koruma birliği gibi daha çok da) çağdaş olan bizdik, kadın haklarında da bize özenirlerdi bir de şimdiye bak. Ne kadınlık, ne analık hakkı var midemi bulandırıyor bu Arap özentilikleri. Abartı özgürlüğü isteyen cahildir, biz kendi özümüzü istiyoruz ama nerde..
Yanlissin tarihi bilsen boyle konusmasin Avrupa Hun Devleti niye vardi o zaman bugunku Avrupayi olusturan turkler zaten kavimler gocu yuzunden. Her seyi boş ver osmanli doneminden bir dunya turk balkanlarda yasadi turklerin icinde Avrupa kulturu var zaten bu yuzden karmasa yasiyor
@SHADows01 Türkler Orta Asya'dan göçle geldi. Bu onları Avrupalı yapmıyor asyalı yapıyor. Osmanlı kültür olarak Doğuyu temsil eder. Doğudan gelen istilacı bir devlettir.
Alır alır 3 kg patates 1 kuruş olunca ab ye gireriz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
AB özendiğim-iz bir şey değil zaten Hristiyan ülkelerin birleşip korunması için oluşmuş topluluk daha çok.. Ama bizimkilerin gireceğiz diye sallamaları beni darlıyor. Ekonomiyi falan attım köşeye ya milletvekilini içeride tutup FETÖ'cüleri salanların ülkesini ne diye gelişmiş ülke ve düşünceler içine alsın? Ben olsam ben de almam ya.
Beyinleri yok fikirleri var her boka gelip övünüyoruz. Dün FETÖ'cü dedikleri Arap ülkelerinden bugün ekonomiyi bitirdikleri için para dilenirken hâlâ onu ve Arap'ı savunmaları beni çıldırtıyor. Beyinsiz nasıl yaşıyorlar amip gibi anlamıyorum.
Erbakan zamanında demişti.. Büyük Orta Doğu Projesinin elemanı belli.. İsrail için Türkiye'yi parçalamak isteyenin adını ve partisini açıkça söylemişti. Kötüler ve teröristler hep olur da halk canım hak ediyor bunu ya benim üzüldüğüm koskoca Türklük ve Türkiye ne noktada? A. mk yobazları Allah'ınıza yakında topluca kavuşursunuz umarım.
Atatürk'ün zamanında uyarılarını ciddiye almadılar sen gör 20 seneye ne hâle geleceğiz HÂLÂ SINIRLAR AÇIK TERÖRİST YAĞIYOR. Şu an susmaları yarın susacakları anlamına mı geliyor? Sırf savaşlarla uğraşmaktan ilerleyemeyeceğiz.. Ülkeye sokanlar rezil gizli terörist elemanları..
Okumayan, cahillerin hak ettiği bu. Eskiden bilek gücüyle kazanıyordu şimdi iş akla gelince nasıl yamuldu ülke.. Anca tapınıp insan müsveddelerine biat etsin bunlar.. Türklüğün yüz karaları.