Gerdanımda bu şekilde sivilceler çıkıyor, geçse bile tekrardan çıkıyor, niye çıkıyor ve nasıl geçecek bir bilginiz var mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerdanımda bu şekilde sivilceler çıkıyor, geçse bile tekrardan çıkıyor, niye çıkıyor ve nasıl geçecek bir bilginiz var mı?

Genelde çok fazla yağlı yiyecekler tükettiğimiz için yüzümüzde veya vücudumuzda sivilceler çıkar o yüzden olabildiğince uzak durmamız daha doğru olur diye düşünüyorum ben. İstersen krem olarak acnelyse veya medacassol kremi kullanabilirsin. Bu kremlerin her ikiside sivilceler ve sivilce lekeleri için oldukça etkili bir krem. Hemde hızlı bir şekilde geçirir oldukça etkili.
Cips bisküvi çekirdek gibi paketli gıdalar tüketmeyi bırak. Bol bol su iç sebze tüket. Bir de tonik ile yatmadan önce bi pamuk yardımıyla her gün sil sivilceli bölgeleri. Bir süre sonra iyileşir.
Teşekkür ederim🌺
Bu yazdıklarımı uygulamanı öneririm. Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Geçer o knk takma kafana zamanla geçer sivilce sonuçta
Cevap
12Cevap
Ya bende de oluyordu fark ettim ki banyo sonrası vücut losyon sprey parfümlerden oluyor sende de ondan olabilir mi?
Vücut losyonu kullanımıyorum parfümü de tenime sıkmam, olsa olsa duş Jelinden ya da şampuan dan onlarda markalı ürünler aslında ucuz bişey de kullanmıyorum
Vucut jeli yerine dogal sabun kullan bence vucuduna onlar da sivilce yapar cunku
Yağlı yiyeceklerden stresten uzak durmak gerekir bir de bol su iç.
Merhaba, cildiyeye görünmelisiniz. Ergenlik dönemlerimde sırt ve dekolte bölgelerimde ağrılı sivilcelerim çıkardı, cildiyeye gittim 2 tane krem yazdı düzenli kullandım geçti..
Akne tedavısı gormen lazım bndedd vardı bu sorun tedavı gordum 1 sene bıda cıkmıyor
Beslenme düzeni
Giydiğin kıyafetler
Vücudun için kullandığın temizleyici vs her şey etkiler
Aha/bha içeren tonikler ve yine aynı şekilde aha/bha içeren serum veya salisilik içeren serumlar
Sebamed diye bir marka var, sivilce karşıtı sabunları vs. Bir göz at.
Karaciğerinde problem olabilir ama en mantıklısı cildiyeye gitmek ya da iyi bir beyefendi bulmak
İyi bir beyfendi bulmak ne alaka
bir dermatoloğa görün neyin sebep olduğunu söyler sana
Ay gercekten sebep ne
Yaplı şeyler yeme özellikle çekirdek
Yağlı gıdalardan uzak dur
Yüzünde ya da sırtında vs var mı peki?
Var ama bu kadar çıkmaz tek tük ve bu göğüsümdeki kdr büyükte çıkmaz
O zaman bir şey alerji yapmış olabilir. Karaciğerde ilgili olduğunu sanmıyorum yüzünde yağlanma vs olmuyorsa.
Onları gecirmen için krem kullanman lazım
Önerebileceginiz bir krem var mı
Assos Siliskar 50 gr Yara İzi Kremi. ...
La Roche Posay 15 ml Effaclar Duo+ Sivilce ve Akne Kremi. ...
La Roche-Posay Effaclar A. I. 15 ml Sivilce Kremi. ...
Sebamed Clear Face 10 ml Renkli Sivilce Örtücü Krem. ...
Dermaderm 100 ml Sivilce Kremi. En iyisi bunlar arasında Sebameddir kullanmıştım çokta faydasını gördüm
Teşekkür ederim 🌺
Önemli değil
Hatirlamadin mi beni, benimden
Beni benimden :) tekerleme gibi. Hatırladım
Cildiyeye gittim bende de vardı geçti
Stres yapma cok
bişi yok ya
Oksijenli su
Nerden alabilirim peki
Çok vermişsin ondan olabilir
Cok kolay
Ne kullanmam gerekiyor