Selam, hassas görsel içerir etkilenen bakmasın. arkadaşlar bu tür sivilcelere ( nedir bilmiyorum) ne önerirsiniz ne yapmam lazım nefret ediyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, hassas görsel içerir etkilenen bakmasın. arkadaşlar bu tür sivilcelere ( nedir bilmiyorum) ne önerirsiniz ne yapmam lazım nefret ediyorum

Bunlardan bende de vardı dedim kendisi geçsin diye dokunmadım normalde ucu olanları sıkıyorum. 1 ay geçti bunlar geçmedi duruyor çoğalıyor falan. En son sıktım 1 gün yüzüm şiş gezdim çok vardı hepsinden kurtuldum, 2. gün şişler indi, 3 gün sonra kurudu kabuk bağladı yarında da 4. gün krem sürcem kavlayıp gitsinler. Bunlara yağ bezesi deniyor, gitmediler bir türlü. Ne yapılması lazım bilmiyorum. Düzenli olarak maske lazım peeling falan
teşekkür ederim 🥹
Canım dermatologa gidersen senin için daha iyi şeyler önerecektir.
Ama sanırım yediklerin yapıyor bunu. Çok yağlı yeme
Tuzu da abartma geçer inşallah
Cevap
6Cevap
Cildini temiz tut düzenli bakım yap yediğine içtiğine dikkat et sinir stress yapma (demesi kolay biliyorum ama maalesef çok etkiliyor) sinozun yüz temizleme jeli ve glow toniği çok iyi onları tavsiye ederim nemlendirmeyi de unutma cildini
Çay ağacı yağı olan ürünler çok güzel geçiriyor benim de sivilce sorunumu kullandığım ürün geçirdi
Aktardan kantoron yaģı al, akşam sūr sabah sabunka yika
Zdrave kremi kullanabilirsin
İlaçlar var doktora git, biz ergenken Kutay krem satılırdı hala var mı bilemem ama iyi gelirdijxjdjd
o neymiş ya :D
Kutay isimli bizim kırıkkale de olurdu her şehirde var mı bilmem ama iyi gelir ama sen doktora git daha sağlıklı olur ciddiye
Cildiyeye*
teşekkürler
Ricalar
Doktora görünmen lazim
Kendin müdahale etme cildiyeye çıkarsan iyi olur
surakli sabunla yika sık sık
Kapalı komedon
Yağ bunlar sıkman lazım
Yanlış yönlendirmek istememaa yağ gibi görünüyor
sıkmak dışında ne yapabilirim :/
Bol bol su içmen beslenmene dikkat etmen gerekiyor yağlı besinlerden uzak durman gerek abur cubur şeker çikolata gibi ve aynı zamanda cildine uygun bir temizleyici ile güzelce düzenli olarak temizlemen lazım bildiklerim bunlar işe yaramazsa bir dermatoloğa görün.
teşekkür ederimmmm
Rica ederim.
Zamanla geçer oynama
Sivilcenin aq
harbiden
Al kahve🫴🏻☕ iç boş ver 🌸
🥹🥹
Yağlı yemekler yeme
Nerendeler ki
çene yanak
Hmmm kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?