Eğer fotoğraftaki ise gayet güzel olmuş önemli olan aslında saçın bakımı bence bak birazcık bile bakım yapıldığı zaman işlem yapıldığı zaman saçlar nasıl güzel görülebiliyor yani önemli olan aslında saçı rengi filan değil önemli olan saçı bakım yapılması saçı gerçekten gösteren şey bakım her zaman bunu yapmak gerekiyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dip rengin çok belli oluyor. Şuanlık saçın güzel ama 5 yıkamaya akacak. Turunculuk lar, dorelik var saçında. Temiz bir sarı olmamış. Kuaförden daha iyi bir çalışma beklerdim. Arkadaşımın saçları siyahtı (boya) onun kuaförü daha temiz bir renk çıkarmıştı
Keşke aceleye gelmeseydi 7 kadar masraf yapmışsınız düğün gibi. Bana göre gereksiz fuzili ama zevk meselesi. Bu kadar masraf yapsam eğer herşeyi erkek tarafına aldırmadıysam saçımdan tırnağıma kadar herşeyim çoktan hazır olurdu zaten
Bunu eleştirmek için demiyorum yanlış anlamayın. Ben bu konularda planlıyım. Erkek arkadaşım ailesiyle beni tanıştırmadan 2 ay öncesinden benim kombinim herşeyim hazırdı 😂 sonrasında günübirlik tatil yaptık yaz gelmeden mayomu bile sipariş etmiştim
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
36
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir an 2. resmi görmedim kuaföre minik bir küfür kaçtı ağzımdan xjwjxj sonra 2. reami gördüm rahatladım. Gerçekten çok güzel olmuş. Kusura bakma ama ilk hali bayağı kötüymüş nasıl ondan ona çevirmiş Xjwjd adresini ver de bizde gidelim xmwns
Oha baya iyi duruyor ama mor şampuan kullanmalısın çabuk turunculaşacak gibi duruyor. Ben saçım ombreliyken gliss in mor şampuanını kullanıyordum aşırı iyi tavsiye ederim
profosyonel gozuyle bakmak gerekirse sac acilmamis renk gecisleri cok fazla var cok rahatsiz edici duruyor sana tavsiyem 1 ay sonra tekrar uzerinden gecilmesi islem yapan arkadasim kotu yapmis
Size bir sorum olacaktı benim saçım boyasız koyu renkte saçlarım, güzel bir kahverengine boyatmak istiyorum şu an fazla dökülüyor boyarsam çok zarar görür mü
Türk kızları artık sarı yapmayın ya çingen gibi geziyorsunuz doğal sarışınsanız eyvallahta cidden emanet gibi duruyor bide resmen platin yapıyorsunuz sanki kaldıracak ten göz rengi var da.
Dibin gelmis cok kotu duruyo ama tamamen boyarsanda o kadar acik sariya saclari bembeyaz olmasin diye platin yaptiran 3 kopek sahibi menopoz teyzeye döner bence en iyisi siyah ya da kahve