Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 9) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
ummugulsumturan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Ben beyaz gül tercih ediyorum :) 0 0 Yorumla
kalpsizanqel Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Temizlik kokusu , parfüm ve toprak kokusu 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Gül çok iyi olur.😍 üstelik halıcı. 0 1 Yorumla bahardan +1 yıl Halıcı değil tabi. Kalıcı. Yorumla
augustgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Gül kokulu isterin cunku gülmek istiyorum 0 0 Yorumla
Yabanci_kizcik Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Kokusuz yok mu? Kendi kokumu severim 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Çok güzel kokuyorlar ya temiz kokuyon en azindan 0 0 Yorumla
dişiArsızBela Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl Meyve kokuları 😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍☀️☀️ 0 0 Yorumla
sevinceguzelhayat Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Lavanta kokusu çok güzel mükemmel bir kokusu var 0 0 Yorumla
merve4_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Onun kokusunun 🤭beyaz gül kokusu olabilir 0 0 Yorumla
Sevimli_hatun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Karpuz aromalı parfüm 😂falan dermisim 0 0 Yorumla
Sevmeyiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Vanilya kesinlikle pasta gibi kokuyorsun 0 0 Yorumla
hopba Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Beyaz gül kokusu gün boyunca tenimde kalsın 0 0 Yorumla
DrSpank Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 45% +1 yıl Papatya kokusunun hep benimle kalmasını isterim :) 0 0 Yorumla
eist1980 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl Benim tek favorim, sevdiğim hatun kokmak. 0 0 Yorumla
freebikerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Lavanta kokusu hafif olması çok hoş 🤗 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Sevdigim kadinin kokusunu 0 0 Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Gül içeren şeyler ayrı bir çekici geliyor bana. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kırmızı meyveleeeeeeeeee3eeeeeeer😅
Üzerime sinmiş evlat kokusu.
Ben beyaz gül tercih ediyorum :)
Her koku güzeldir 🌼
Bence
Temizlik kokusu , parfüm ve toprak kokusu
Gül kokusu 💓💓💓💕💕😊👍
Ben çiçek kokularına bayılıyorum
Deniz yosunu kokusu güzeldir
Gül çok iyi olur.😍 üstelik halıcı.
Halıcı değil tabi. Kalıcı.
Vanilya kokusu huzur veriyor bana 😊
Gül kokusu çok ferah bence 🌸
Kesinlikle Manolya kokusu 😊
Gül kokulu isterin cunku gülmek istiyorum
Tabiki beyaz gül :) Gül kokuları mükemmel
Kokusuz yok mu? Kendi kokumu severim
Lavanta ya da Beyaz Gül 😍🥰
Çok güzel kokuyorlar ya temiz kokuyon en azindan
Sevgilimin parfümünün kokusu 😍
Meyve kokuları 😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍☀️☀️
Lavanta kokusu çok güzel mükemmel bir kokusu var
Onun kokusunun 🤭beyaz gül kokusu olabilir
Temiz ten kokum ve hafif çiçek kokulari
En sevdiğim gül kokusu dur
Beyaz gül güzeldir oh miss
Karpuz aromalı parfüm 😂falan dermisim
Çiçek kokularini seviyorum..
Limon ve paçuli aldım harikaaa
Fransız leylağı kokusu kalmalı
Demicem herkes alır
Efsane koku
Vanilya kesinlikle pasta gibi kokuyorsun
Erkekler Ne Diyor
Lavanta, nilüfer, meyveler
Beyaz gül kokusu gün boyunca tenimde kalsın
Lavanta bence en gizemli koku...
Özel olarak sevdiğim bir koku yok
Papatya kokusunun hep benimle kalmasını isterim :)
Benim tek favorim, sevdiğim hatun kokmak.
Mistik kokular olabirlir.
Hafif kokuları seviyorum ben.
karanfil gül karısımı olsa
Lavanta kokusu hafif olması çok hoş 🤗
zambak kokusu çok güzel..
kalici kokulari yok malesef 🙄
Lavanta kokusu benim tercihim
Parfüm kokusu hermes veya diesel
Lancome hipnoz derim başka bişi demem
One million (kışın) hep üzerimde
Hiçbirinin olmasını istemezdim valla :D
O nasıl kokuyorsa aynısından
İncir ve beyaz gül misket limonu
Manolya kokusu kalsın istiyorum gün boyu
Şekerli bir koku olmasın yeter!!!
Odun kokusu sonuçta kadınlar için odunuz ya!
Gül kokusu olsun benimkisi ☺
Sevdigim kadinin kokusunu
Sevdiğimin kokusunun...💞
Bilmiyorum galiba sevdiğim kinin
Gül içeren şeyler ayrı bir çekici geliyor bana.
Gardenya, gül ve reyhan kokusu
Her zaman aynı kokunun kalmasını istemem
1 saat sonrasını göreceğim...👀☻