Ah, o duş keyfini katlayan mükemmel kokular! 💜
Cazibesine kapıldığımız büyüleyen kokuların yalnızca duş esnasında değil, gün boyunca bizimle olmasını istiyoruz. Çünkü doğadan ilham alan kokulara ba-yı-lı-yo-ruz! 🌸🍃
Yasemin ve sarı kantaron, vanilya ve hindistan cevizi, portakal ve buğday özü, incir ve beyaz gül, misket limonu ve paçuli, matcha yeşil çay ve müge çiçeği, deniz mineralleri ve deniz yosunu, kırmızı meyveler, gül ve sandal ağacı, sümbül ve misk…
Alkol, renklendirici ve paraben içermeyen Pure Line Duş Jelleri’nin doğadan ilham alan 10 farklı kokusu ile duş keyfin 12 saat boyunca sürsün. Pure Line Duş Jelleri ile gün boyu doğanın ferahlığını ve kokusunu hissetmeye, #KokunHalaÜzerimde demeye hazır ol! Bitmeyen duş keyfinin tadını çıkarmak senin de hakkın.
Gün boyunca seninle birlikte olmasını istediğin kokuyu #KokunHalaÜzerimde diyerek bizimle paylaşmayı unutma!
Cazibesine kapıldığımız büyüleyen kokuların yalnızca duş esnasında değil, gün boyunca bizimle olmasını istiyoruz. Çünkü doğadan ilham alan kokulara ba-yı-lı-yo-ruz! 🌸🍃
Yasemin ve sarı kantaron, vanilya ve hindistan cevizi, portakal ve buğday özü, incir ve beyaz gül, misket limonu ve paçuli, matcha yeşil çay ve müge çiçeği, deniz mineralleri ve deniz yosunu, kırmızı meyveler, gül ve sandal ağacı, sümbül ve misk…
Doğadan ilham alan bu 10 koku arasında hangisinin gün boyunca sana eşlik etmesini istersin?
“Doğanın en büyüleyici kokuları tüm gün benimle olsun.” diyorsan, 12 saat kalıcı kokusu ile gün boyu duştan yeni çıkmış gibi ferah hissettiren Pure Line Duş Jelleri tam sana göre!Alkol, renklendirici ve paraben içermeyen Pure Line Duş Jelleri’nin doğadan ilham alan 10 farklı kokusu ile duş keyfin 12 saat boyunca sürsün. Pure Line Duş Jelleri ile gün boyu doğanın ferahlığını ve kokusunu hissetmeye, #KokunHalaÜzerimde demeye hazır ol! Bitmeyen duş keyfinin tadını çıkarmak senin de hakkın.
Gün boyunca seninle birlikte olmasını istediğin kokuyu #KokunHalaÜzerimde diyerek bizimle paylaşmayı unutma!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yasemin & Sarı Kantaron kokusuna bayıldım. Benim kullandığım parfüm de yasemin kokulu ve tam bana hitap ediyor :) Kokusunun 12 saat boyunca üzerimde kalması. ok güzel bir özellik ♥ Temizlenmiş, ferahlamış hissettirmesi de sürekli duş alma isteği uyandırıyor :D #KokunHalaÜzerimde
Duş aldığım zaman o mis gibi duş jelinin gün boyu üzerimde durmasını isterim mesela. Ama bu özellikle yazın mümkün olmuyor. Pure Line duş jellerini merak ediyorum deneyeceğim kesin. Özellikle paraben vs içermemesi çok hoşmuş.
Okyanus kokularına ba-yı-lı-yo-rum 😀 keşke hiç üzerimden gitmese isterim. Kokladıkca içi açılıyor insanın. Pure Line Duş Jelleri de eminim mükemmeldir. En kısa süre de deneyip #KokubHalaÜzerimde diyeceğim
Ben hafif ama kalıcı kokular severim. Kokusuyla her daim üzerimde olacak ve ortamlarda benim geldiğim kokumdan anlaşılacak. :)
Aynen
evet
aynen
Aşırı kokuları tercih etmiyorum. Dünyanın en güzel kokusu bile olsa aşırı olmamalı. Çok hafif gelen, koku şu mu yoksa bu mu diye beni düşüncelere sokan kokuları daha çok seviyorum. Güzel olsun ama tam belli olmasın ne olduğu. Kullandığım parfüm de bile aynı. Varlığı ile yokluğu arasında bir gel git olsun isterim hep.
Ben zambak ve vadi kokularını çok seviyorum ama özellikle zambak ve şeftali kokusunu şeftali baskın bir koku olmasına rağmen zambak hafif bir koku ve ben bu kokunun ikisini de çok seviyorum acaba ikisi birleşse nasıl oluyordu merak ediyorum 😊
Duşta Vanilya ve hindistan cevizi kokularına bayılıyorum
Duştan çıktıktan sonra bile kokuyu gün boyunca hissetmek kendini temiz ve taze hissetmek harika olur.“
Doğanın en büyüleyici kokuları tüm gün benimle olsun.” isterim
en sevdiğim çiçek kamelyadır fakat pek sevilmez kamelyalar kokusu yoktur ve dalından kopardığınız an tüm yaprakları dökülüverir gül gibi süslü bir kadına benzemez kamelyalar narin zarif ve yalnızlığı andıran bir kadına benze
Kokulara itirazım yokda doğalgaz ve suya vurulan zamlardan sonra 10 dakika da ne koklayabiliyorsak artık. Zaten saçı faln kestirdik fazla masraf olmasın arıtırken diye. İnşallah taş devrine dönmeyiz allahım. Çok amin 😂😂😝
Ben güzel olan her kokuyu severim banyo da 6 tane sırf duş jellerim var farklı farklı, hani böyle kendimi iiyi hissettiriyor bana, bir kadın olarak muhteşem olmak hepimizin hakkı özellikle güzel kokmak
Yasemin kokusunu duşta çok severim canlandırıyor beni ama duştan sonra üzerimde kalmasını isteyeceğim koku beyaz gül olur sanırım kararsız kaldımmmm 😍🧸
Ay çok romantik #KokunHalaÜzerimde :) Sümbül & Misk olanı ve incir & beyaz gül kokulu olan iki ürünü denedim. Sümbüllü olan var ooofff offf offf diyorum! Bu kadar kalıcı koku yok başka duş jellerinde.
Sümbül ve misk kokusunu gün boyunca üzerimde taşımayı ve başkaları üzerinde taşımayı çok isterim. Pure line duş jellerini kesinlikle deneyeceğim denettirecegim
O'nun kokusu demek isterdim ama deniz, kitap, kahve, çikolata ve gül kokusunu da çok severim. Hibiskus, tarçın, gül ve vanilya kokulu bir karışımı isterdim :)
Genellikle ciceksi kokular tercihim yasemini severim parfum, body lotion ya da dus jellerinde. Bir ortama girdigimde surekli parfumun ne ya da guzel kokuyorsun derler.
Bir sürü kokuya alerjim var. Ama kibar nazik kokular olur. Herhangi bir koku. Bu yüzden net birşey diyemiyorum. Ama melisa ve Mandaline kokuları bana iyi geliyor. Huzurlu hissediyorum
Yeşilçay ve müge çiçeğini seviyorum hem enerjik hissettiriyor hem fresh... Gün boyu her yerde kokun senin farkın olur. #KokunHalaÜzerimde
Dus jeli kokusu ve insanin sevdigin kokusu olsun #KokunHalaÜzerimde Pure Line Duş Jelleri muhtesem olur 😊😊😊😍😍😍 iki kokudada insan muhtesem olur bence 🤗🤗🤗
Ben şu an vanilyayı kullanıyorum gayet memnunum önceden de sarı kantaronu kullanmıştım gayet güzel herkese tavsiye ederim 💜
#KokunHalaÜzerimde
Şampuan duş jeli ve traş kolonyası kokusunu çok severim, ama çok ağır olmayacak. Kısacası temizlik ve bakım kokusunu seviyorum
Kizilllll
Sümbül ve misk kokusuna bayılıyorum, çok fresh kokular. Bu kokuların gün boyu benimle olmalarını isterdim 🌸
Hafif şekerli gibi kokular çok hoşuma gider ama duş jeli derseniz denizin ferahlığı kadar iyisi yok 👍
Lavantaaaa blueee bli bli lavanta greeen :D ( lavanta tabekide tertemiz hissi veriyor bunun için lavanta yagini heryere saciyorum )
Kirmizi gul kokusu👊🏻 Herzamn favorimdir gul ve cicek kokulari
Yasemin kokusunu çok seviyorum. Koku hafif ve mis gibi olmalı:)
evidence parfüm ya da chanelin son çıkan gabriellesi
Sevdiğim yanımda olsun onun kokusu yeter bana, başka şeyler sevdiğinin kokusunun yanında bir şey ifade etmiyor
Kullandigim dus jellerinin kokusu ve body mistlerin kokusu kalici olmasini isterim. Kullandigim bazi parfumlerin kokusu kalici oluyor.
Açıkçası vanilya kokusu beni benden alıyor, ya da daha hafif günler için yeşil çay ya da portakal kokusu de fena olmazdı
Yasemin&sarı kantaron ve matcha yeşil çay& müge çiçeği duş jellerinin kokusu gün boyu benimle kalsın isterim :) #KokunHalaÜzerimde
Erkekler Ne Diyor
Duş jelleri harika gadası hepsinin kokusu ayrı güzel ortaya karışık olsa daha iyi olur
Geçen gün bizim manitayla o kaotik mağazaya gittik gratis miydi neydi. Bana da aldı bunlardan şişesi mavi böyle, deniz yosunu gibi bir aroması var. Gayet başarılı yatıyorum yastığa falan geçmiş kokum hoşuma gitti normalde kalıp sabun kullanan ben bu yaştan sonra duş jeli de sürer olduk. Hayırlısı :D
kokusunu en sevdiğim çiçek hanımeli :)
Vanilya ve sandal ağacı kokusunu severim fakat @pureline ürünleri gerçekten çok güzel #kokunHalaÜzerimde ✂️
Kullandığım duş jeli :) Benim için güzel bir deneyim oldu, kullandıktan sonra kokunun kalıcılığından emin oldum. Oturduğum yerden bile hissediyorum. Favorim Misket Limonu & Paçuli oldu. Kesinlikle #KokunHalaÜzerimde dedirtiyor ve bana hitap ediyor.
Alkol , yapay renklendirici ve paraben içermiyor. Deniz mineralleri ve deniz yosunu içeriğindeki gelen koku incileri sayesinde 12 saat kalıcı koku sağlıyor. Tavsiye edebilirim :)
Gün boyu yoğun çalıştığım için sürekli parfüm kullanmak zorunda kalıyorum. Bu duş jeli 12 saat boyunca alıcısıysa denenir. Alkol, renklendirici içermemesi de iyiymiş, organik ürün severiz.
O değilde bir parfüm vardı kapanmış mağazası bulamıyorum. Markası mystical parfüme kodu z1 Çok klas bir kokuydu. Hatta kırmızı ökşürük şuruplarınıda andırmıyor değil.
Nergis hayatımda en sevdiğim ve çok anım olan bir çiçek kokladıkça gözümün önünde canlanıyor tüm anılarım. Tüm gün onları hatırlayıp nergis kokusunu burnumda isterim açıkçası.
Duştan sonraki o saçta kalan şampuan kokusu mesela mukemmel sanki her an dustan yeni cikmis gibi koksa
Doğadan gelen kokular demişsiniz, ama, doğadaki en güzel koku Kopulin'in kokusudur. Kim ne derse desin.
lavanta ve leylak, zambak kokusuna küçüklüğümden beri hayranım ama yağmur sonrası toprağın kokusu asıl bu beni deli ediyor bayılıyorum bu kokuya.
Beyaz kalıp hacı şakir sabun kokusu önce bunla yıkancan sonra duş jeli (napabilirim sadece duş jeliyle temizlendiğimi sanmıyorum)
O'nun kokusu... değil tabiki de bu saatte edebiyat yapacak değiliz. Ben tropik meyve kokularına bayılıyorum.
Şu an irish spring marka bir aynı özellikte duş jeli kullanıyorum. Bitince deneyeceğim bu markayı. Migrosta indirimli satılıyor bazen.
Bazı oda parfümleri var otomatik tıslayanlardan. Onların kavunlu ya da portakallı kokuları oluyor. Onlar efsane ya :D
Kisiden kisiye degisir. Eger siz sizin kullandiginiz kokuyu almiyor ama kiz ya da erkek arkadasiniz bu kokuyu aliyorsa size bu koku uymus diyebilirm
parfümün kokusunu sıkmadan yanımdakiler hissetsin yeter. ben anlamıyorum zaten😂 sadece sevdiğim güzel koksa o da yeter, hava güzel olsun da😌
Sanki kokunun gün boyunca senin olmasını isterdim Gül Kokusu gün boyunca üzerinde olmasını isterdim �nsanın içini açıyor
Odunumsu kokuları hep sevdim.
Ama kadınların My Burberry Black parfümü aşırı kışkırtıcı.
başka bir seçenek düşünemiyorum bile.
.
Mangal kokusu cok güzel oluyor böyle güzel miss gibi et kokusu off :) bence bir erkege en cok yakisan koku Mangal kokusu
çok değişik ve güzel kokular var ama bana güzel gelen başkasına belki kötü gelebilir bilmiyorum o yuzden hafif kokulardan yana yım
Vanilya kokusu çok hoş değil mi?
Öte yandan Le Petit Marseillais kullanıyorum, sedir ağacı falan çok güzel. Bu markanın bütün ürünleri harika, bunlardan örnek alın derim.
Yasemin ve sarı kantaron, vanilya ve hindistan cevizi, portakal ve buğday özü, incir ve beyaz gül, misket limonu ve paçuli, matcha yeşil çay ve müge çiçeği, deniz mineralleri ve deniz yosunu, kırmızı meyveler, gül ve sandal ağacı, sümbül ve misk.
İncir der geçerim, erkeğe de kadına da çok yakışıyor.
Sevdiğimin kokusunun ama o kokuyu tanımıyorum bilmiyorum bilemiyorum Allahım affet yarabbim beni nolur
Kitap-yağmurdan sonrası toprak - fırından sabaha karşı yayılan ekmek kokusu.
Ben gül kokayim isterim mis gibi beni koklayinin aklına hep gül gelsin isterim.
Vanilya. Çünkü o vanilya kokusunu çok seviyor eğer vanilya kokarsam o da benimle olur
seni yerim
💜 moru sevdiren hatun
<3 <3
Ben şahsen amber ve misk kokularını seviyorum. Hafif limon da olabilir :)