Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 8) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı. Beyaz Gül kokusu olsun yeter 1 0 Yorumla
bikteray Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl lavanta kokusu çiçek kokularına bayılırım 1 0 Yorumla
IyimserGüzel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Aşk kokusu olmalı ciddi anlamda 1 5 Yorumla denizyıldızı2020 +1 yıl Aynen çok haklısın aşk olmazsa olmaz en güzel koku 😊 Yorumla IyimserGüzel +1 yıl Aynen öyle Yorumla denizyıldızı2020 +1 yıl Aşk kokusu nedir sence 😊 Yorumla 2 yorumu gör IyimserGüzel +1 yıl Burnumda ask kokusu geldi degerler yeni güxel hos ask olucak anlamına geliyor Yorumla denizyıldızı2020 +1 yıl Hmm iyiymiş 😊 çok güzel Yorumla
helistrat Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Burberry '' Body '' kokusu işlese keşke tenime 0 0 Yorumla
Ayyyyysegul Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Çiçeksi tüm kokuları seviyorum kendimde :) 0 0 Yorumla
Dilsah17 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Lavanta kokusu #kokunhalaüzerindekalsın 0 0 Yorumla
ØDesperateCase Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Sümbül ve misk kokusu cok guzel :) 0 0 Yorumla
dilan1137 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Mistik kokular olabilir kalıcı olsumda kvndnf 0 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Senin kokun mesela Yorumla
mavikelebek4236 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gül/ cicek kokusu veya vanilya olur 0 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sende mi ya 😂😂 Yorumla
Zama-zingo Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Pure line değil zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahff 0 0 Yorumla
viskiilikahve Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Herşey unutulur kokun asla 😏 0 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Onun kokusu demi viski 😂😂 Yorumla
zeynepaytes Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Ben hafif ama kalıcı kokuları severim😇 0 0 Yorumla
MatemiDem Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Lavanta olsun yeterli gerisi pek önemli değil 0 0 Yorumla
Kocayannaklı1Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Yasemin kokusu çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
Sempatikadam21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Bana kalırsa zeytinyağlı sabun kokusu kâfi 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Leylak kokusu nu severim ya da da sabun kokusu 0 0 Yorumla
AloneAqnel Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Yasemin kokusu ve zambak kokusu çok güzel 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı. Yasemin ağacını çok severim yasemin diyorum ben :) 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 329 cevap paylaştı. hacı yağı kulanıyorum, 5 gün çıkmıyor koku. d 0 0 Yorumla
Byx_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Gul kokusu seviyorum ben paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Halendimdik Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl Lavanta, Hindistan Cevizi, Çam, Portakal, 0 0 Yorumla
1yıldıztilbekafası Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Beyaz gül kokusunu tek geçerim.😍😍 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Beyaz Gül kokusu olsun yeter
lavanta kokusu çiçek kokularına bayılırım
kesinlikle taze nergis kokusu.
çiçek konularına bayılıyorum valla
Kiraz çiçeği 😊😇tabiki dee
Aşk kokusu olmalı ciddi anlamda
Aynen çok haklısın aşk olmazsa olmaz en güzel koku 😊
Aynen öyle
Aşk kokusu nedir sence 😊
Burnumda ask kokusu geldi degerler yeni güxel hos ask olucak anlamına geliyor
Hmm iyiymiş 😊 çok güzel
portakal çiceği kokusu ya da incir kokusu...
onun... tenimde kokusu kalsın isterdim
Kesinlikle vanilya kokusu
Burberry '' Body '' kokusu işlese keşke tenime
Bal köpüğü sandal ağacı kokusu
beyaz lilyum kokusunu isterdim
Bebek kokusu ya da çikolata 😍
Çiçeksi tüm kokuları seviyorum kendimde :)
Lavanta kokusu #kokunhalaüzerindekalsın
Sümbül ve misk kokusu cok guzel :)
fresh kokular bence güzeldir
Manolya isterdim ya da lale kokusu
Menekse kokusu papatya cok guzel
Mistik kokular olabilir kalıcı olsumda kvndnf
Senin kokun mesela
Leylak ve kiraz çiçeği sardunya
Şakayık ve lavanta severim
Gül/ cicek kokusu veya vanilya olur
Sende mi ya 😂😂
Pure line değil zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahff
en sevdiğim parfümümün :D
Yasemin vanilya ve hindistan cevizi.
Limon ve vanilya kokuların bayılırım 🤗
Herşey unutulur kokun asla 😏
Onun kokusu demi viski 😂😂
Portakal veya lavanta kokusu
Ben hafif ama kalıcı kokuları severim😇
Erkekler Ne Diyor
Lavanta olsun yeterli gerisi pek önemli değil
Yasemin kokusu çok hoşuma gider
Sandal ağacı olsun isterdim
gül kokusunu tercih ederdim.
Bana kalırsa zeytinyağlı sabun kokusu kâfi
Onun kokusu ile olmak isterdim
Kokusuna hasret olduğum yârin.
Yasemin kokusu evet harika
Leylak kokusu nu severim ya da da sabun kokusu
Onun kokusu varsa alirim 1 dal
Parfüm mün kokusu😄 #kokunhalaüzerimde
Onun kokusuuu😢 #KokunHalaÜzerimde
Yeni yağmur yemiş toprak kokusu.
Yasemin kokusu ve zambak kokusu çok güzel
Sandal ağacı ve vanilya kokusu
Cam ve limon ağacı kokusu
Yasemin ağacını çok severim yasemin diyorum ben :)
Sıcak taze filtre kahve 🔥
Çilek kokarım zaten genellikle :)
hacı yağı kulanıyorum, 5 gün çıkmıyor koku. d
Ferah kokuları çok seviyorum.
Lavanta ve çikolata kokusunu seviyorum.
Miski amber burammburram hem de 😂
Gul kokusu seviyorum ben paylaşım için teşekkürler
Lavanta, Hindistan Cevizi, Çam, Portakal,
Toprak kokusu tabikide...
Beyaz gül kokusunu tek geçerim.😍😍
Beyaz gül ordan alabilir miyim lütfen 😂
Amber kokusunu hiçbir şeye değişmem