Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 7) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
CropseBridde Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Deniz kokuları hep cezbetmiştir balık olmaktan olsa gerek 0 0 Yorumla
HermioneRonuseviyor Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Kiraz çiçeği kokusunu çok seviyorum hafif ve hoş 2 8 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sen se çok güzelsin Yorumla HermioneRonuseviyor +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cheetos01 +1 yıl Seni görmedim bile bile ne teşekkürü Kız 😂😂 Yorumla 5 yorumu gör HermioneRonuseviyor +1 yıl Ben de bilirim elbet ama nezaketen de olsa teşekkür etmek insanlık borcudur Yorumla Cheetos01 +1 yıl Güzel düşünen güzel birisin belli ki tebrik ederim. Yorumla HermioneRonuseviyor +1 yıl Siz de öylesiniz Yorumla Cheetos01 +1 yıl Ekliyim mi sizi ince ruhlu 😊 Yorumla HermioneRonuseviyor +1 yıl Ben de ekledim sizi Yorumla
jandi549 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Şeftali kırmızi gül karışımı parfüm kokusu 1 0 Yorumla
inanangenc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Okyanus esintisi benimle olsun isterdim 1 0 Yorumla
mervyy1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Vanilyaaa, harkia olur hep benimle kalsın 1 0 Yorumla
susartikmerakli Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Kesinlikle vanilyamsı bir koku tercih ederim 1 0 Yorumla
Albenineyaparsanyap Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Meyve kokularını çok severim 1 0 Yorumla
sinemdemir25 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl tipi tip oda parfümleri vardı. Gayet güzeldi.:) 1 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Mesela hangisi Yorumla
denizdekiuçak Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl şekerrr kokuussuu 🤩🤩🥳🥳 1 2 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sen de şeker gibisin Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sen de şekersin ama Yorumla
ROZA_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Papatya ve umudun kokusu 🙃🍀 1 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Üzdün 😔 Yorumla
nurozgecu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizi.#KokunHalaÜzerimde 1 0 Yorumla
Curious_lady Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Hafif ama etkileyici kokular benim tarzım. 1 0 Yorumla
dolunaysuu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl annemin kokusu vanilya ya da lavanta kokusu 1 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sen de güzelisin Yorumla
Mervvvee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Beyaz gül kokusunu çok seviyorum. 1 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sen de güzelsin yalnız Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Yasemin kokusu ♥️ Çok hoş ve çekici bir koku 1 0 Yorumla
Naz-ozlemmm Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Beyaz gül kokusu Kesinliklee 🌹 1 1 Yorumla Facteur-m +1 yıl O nasıldır? Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Yagmurun bıraktığı toprak kokusu 0 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Deniz mineralleri, deniz yosunu olabilirdi. 0 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Daha erkeksi ve sıradışı kokuları seviyorum 0 0 Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Duş jeli güzel olurdu hafif birde parfum 0 0 Yorumla
Umudunukaybetmeasla Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Deniz mineralleri ve deniz yosunu 0 0 Yorumla
Mitt10 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Gül kokusu veya okyanus serinliği kokusunu severim 0 0 Yorumla
İşinDoğrusu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Yasemin kokusu beni her daim cezbetmiştir. :) 0 0 Yorumla
ÇikitaMuz1234 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Hiçbir koku, çamaşır suyu kokusunun yerini tutamaz 0 0 Yorumla
VitoAlp Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Her kokuya aşığım. O yüzden bütün kokular en 0 0 Yorumla
ingilizbeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Tom Ford - Black Orchidya da Sun man jil sander 0 0 Yorumla
AteşVarMı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl herkesin kendi gibi kokmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
SevdaGuşunGanadındaa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Portakal çiçeği kokusuna bayılıyorum nedense. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Deniz kokuları hep cezbetmiştir balık olmaktan olsa gerek
çiçek kokusu ferah seviyorum ama doğa kokusuds olur
Ravza ile Mekke kokusu 🥰
Chanel Gucci Falan üzerime boşaltın
Kiraz çiçeği kokusunu çok seviyorum hafif ve hoş
Sen se çok güzelsin
Teşekkür ederim
Seni görmedim bile bile ne teşekkürü Kız 😂😂
Ben de bilirim elbet ama nezaketen de olsa teşekkür etmek insanlık borcudur
Güzel düşünen güzel birisin belli ki tebrik ederim.
Siz de öylesiniz
Ekliyim mi sizi ince ruhlu 😊
Ben de ekledim sizi
Yasemin ve müge çiçeği olabilir.
Şeftali kırmızi gül karışımı parfüm kokusu
Paris parfümüm hic gitmesin
Okyanus esintisi benimle olsun isterdim
Vanilyaaa, harkia olur hep benimle kalsın
kırmızı meyveler tabii ki ❤
Kesinlikle vanilyamsı bir koku tercih ederim
Meyve kokularını çok severim
Kırmızı Meyveler🥰🥰🥰😍😍😍Misket Limonu ve paçuli 🥰🥰🥰
tipi tip oda parfümleri vardı. Gayet güzeldi.:)
Mesela hangisi
şekerrr kokuussuu 🤩🤩🥳🥳
Sen de şeker gibisin
Sen de şekersin ama
Papatya ve umudun kokusu 🙃🍀
Üzdün 😔
Kesinlikle Yasemin kokusu
Vanilya ve hindistan cevizi.
#KokunHalaÜzerimde
Vanilyaa kokusuna bayılırım
Hafif ama etkileyici kokular benim tarzım.
orkide kokusu en güzeli ferah temiz
annemin kokusu vanilya ya da lavanta kokusu
Sen de güzelisin
Beyaz gül kokusunu çok seviyorum.
Sen de güzelsin yalnız
Beyaz gül kokusu olabilir 😇
Yasemin kokusu ♥️
Çok hoş ve çekici bir koku
Okyanus ve yasemin kokusu çok hoştur
Çiçeksi kokular kalsın üzerimde.🥰 🌷
Beyaz gül kokusu Kesinliklee 🌹
O nasıldır?
Çiçek kokularının hepsini severim
Erkekler Ne Diyor
Yagmurun bıraktığı toprak kokusu
Deniz mineralleri, deniz yosunu olabilirdi.
Sandal ağacı kokusu güzel olur
Misket limonu ya da sandal ağacı iyidir
Daha erkeksi ve sıradışı kokuları seviyorum
Dişi hindistan keneviri çok güzel kokar
0 araba ve para kokusu 👍🤗
Onun kokusu diyen yıkıklar burada mı..
Duş jeli güzel olurdu hafif birde parfum
testosteron kokusunu isterdim
Deniz mineralleri ve deniz yosunu
Gül kokusu veya okyanus serinliği kokusunu severim
Sandal ağacı kokusu harika ama
duş jelleri harika tavsiye ederim...
Yasemin kokusu beni her daim cezbetmiştir. :)
Hiçbir koku, çamaşır suyu kokusunun yerini tutamaz
Her kokuya aşığım. O yüzden bütün kokular en
Sandal ağacı kokusu favorimdir.
koku mu, hmm, o ne ola ki acep?
Axa nın çikolata ve Eşimin 😉
Tom Ford - Black Orchidya da Sun man jil sander
Rahatsız etmesin yeter hocam
Ya genelde vanilya falan severim
Tütün kolonyası ve Haci Şakir Sabunu :D
herkesin kendi gibi kokmasını tercih ederim
Beyaz gül ve gül kokusu😉
Portakal çiçeği kokusuna bayılıyorum nedense.
Lavanta kokusuna baylirim
Gül kokusu iyidir karşı cinste
Onun kokusu derim susarım.