Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 6) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
XSepultura Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Incir ve beyaz gül kokusu mükemmel #KokunHalaÜzerimde 1 0 Yorumla
Başak112 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bal ve papatya kokusu gun boyunca tenimde ve saclarimda kalsin 1 0 Yorumla
exampleispink Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl lavanta kesinlikle :) yumuşatıcıda parfümde kolonya da. lavanta olsun benim olsun :):):):):):) 1 0 Yorumla
gulceninsiirleri98 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Gül kokusunu çok severim ve gün boyunca benimle olmasını isterdim. 1 0 Yorumla
Asenabozkurt58 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz gül kokusu... Bütün gün üstümde kalsın istiyorum. 1 0 Yorumla
Lebideryaa Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl #KokunHalaÜzerimde yeşilcay muge çicegi kokusu gün boyu benimle 1 0 Yorumla
fırcalıgız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Papatya kokusunun ama kır papatyası değil cok güzel kokuyor jvsbncx 1 0 Yorumla
sananediolarki Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sümbül Ve Misk tabiki o ferahlatıcı ve rahatlatıcı kokusu çok huzur veriyor 1 0 Yorumla
arzugulsnn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl valla çiçek gibi kokmak güzel ama eğer tercih edeceksem çilek gibi kokmak isterdim 1 0 Yorumla
Selins0rdu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Lavanta kokusu ve vanilya kokusu inanılmaz derecede tenimize hoş bir koku veriyor. 1 0 Yorumla
Zombie_Rotten Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Vanilya ve Hindistan cevizi tabiki vazgeçilmezim kokusuna bayılıyorum 0 0 Yorumla
Hatturdu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Jel kullanmıyorum malesef temizlik kokusunu cok severim 0 0 Yorumla
Ceyo2008 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Gül kokusu, lavanta kokusu, taze çiçek kokuları, tatlı kokular 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kırmızı meyveler çok güzel. Boyle yiyesim geliyor çok hoş egzotik kokusu var 0 0 Yorumla
E-Y-Ş-A-N Takip Et Master Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 666 cevap paylaştı. Yasemin benim kokum😍#KokunHalaÜzerimde 4 0 Yorumla
sessizgece32 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Duş jelleri genelde kalıcı değil. Gün boyu kokunun kalmasını isterim 0 0 Yorumla
nesi_1999 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz gul ve limon agaci cok severim. Onlar ola bilir 0 0 Yorumla
Akılsızvemantıksız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan cevizi 💧 ahh o kadar güzel olurdu ki... hayal etmesi bile güzel 0 0 Yorumla
fattma0107__ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Beyaz gül kokusunu ve çiçek kokularının gün boyu benimle olmasını isterdim 0 0 Yorumla
Fatosyucadag Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz gül kokusunu aldığım anda sakin moda geçiyorum bu kokuya aşığım 0 0 Yorumla
Znrsz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sanırım en ferah temiz kokular benimle olsun isterdim 0 0 Yorumla
pepsikoduolanvarmi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yasemin çiçeği olan mükemmel kokuyor beğendim dogrusu 0 0 Yorumla
demriciserap Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bencee çok güzel bende çok seviyorum kokusunu yani insanı çok güzel etkiliyor 0 0 Yorumla
Miraclegirlx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Onun kokusu hep üzerinde kalsın baska seye gerek yok:) 0 0 Yorumla
Kdshs Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl gül ve sandal ağacı muhteşem bir bileşim hem ferah hemde kalıcı kokular💜#KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
Mrry- Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Güzel kokular her saat tenimde olsun!! Saçlarım özellikle 0 0 Yorumla
Nesensornebennn Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Bebek kokuların. O ar en rahatlatıcı ve sakinleştirici.. 0 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl bak bu çok iyi cevap. Yorumla
Gizlibiri00 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizi kokusu gün boyunca tenimde kalsın ❤ 0 0 Yorumla
ÖYLESINE_BIRI_27 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bir mucize olsa gerek böyle kokular doğadan kesinlikle 0 0 Yorumla
Hasancancan26 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sevgilim olacak bir gün ve onun kokusu kadınsı kokusu off 0 0 Yorumla
Vankedisiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kokunun ferahlatıcı olması yeterli aromasıpek onemli değil 0 0 Yorumla
Senihiçilgilendirmez Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çikolata kokusu ♥️ çok sevdiğim parfümünü bile aldım 😁 0 0 Yorumla
SanjiGod Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yok Bee olmaz öyle komple baştan sona gidelim daha iyi olur hslfkfkfkc 0 0 Yorumla
papci29 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl En guzel koku ask kokusu bu yorumuma katilan var mı acaba 0 0 Yorumla
Ahmetcavdar Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sevdiğim kızın kokusunun olmasını isterdim. Çok zorlu bir süreçten geçiyorum... 0 0 Yorumla
balikkk-34 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yasemin ama hafif olacak etrafımda baygınlık yapmayacak derecede 0 0 Yorumla
Birisiyim33 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Papatya kokusu olabilir cunku papatyalar saf ve sade oluyor 0 0 Yorumla
Tourliner Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Gül gül gül bir daha gül. Gül kokusunu çok seviyorum 0 0 Yorumla
benmartin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tereddütsüz portakal çiçeği kokusu her koklamamda ilk defa kokluyomuşum gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Emin0107 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Gül kokusu çok güzeldir. zambak kokusunuda çok severim 0 0 Yorumla
RedBaronWWI Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Lavanta olurdu çünkü onun kokusunu kokladığımda da aynısı içimi açıyordu 🙃 0 0 Yorumla
Bakie Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Onun kokusunu isterdim 1000 tane çiçek kokusunun karışımı gibiydi 0 0 Yorumla
Prince34 Takip Et Xper 3 Yaş: 55 +1 yıl #kokunhalauzerimde Gül ve sandal agaci kokusunu çok severim 0 0 Yorumla
beyazyeleliaslan Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yaniiii şöyle mayhoş kokular deniz okyanus kokuları falan güzel olur. 0 0 Yorumla
mechuldekiadam_ Takip Et Xper 3 Yaş: 102 +1 yıl Ben cikolata kokusunu severim. O yüzden çikolata kokmak isterim bazen 👍👍👍 0 0 Yorumla
Donsuz-donjuan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Her türlü omojxen ve homojenıx kokular beni benden alır 😎 0 0 Yorumla
Ferdi_Nand Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Mentol ferahlığınin gün boyu benimle kalmasını isterim 0 0 Yorumla
dforderdox Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Petrol , kitap , çamaşır kokusu aşırı hoşuma gidiyo 0 0 Yorumla
istanbul1955 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl aşk kokusu baskadir olmazsa olmaz kesinlikle baylar bayanlar 😀😀😀😀 0 0 Yorumla
Tutunamayan209 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sadece ‘Onun’ kokusu... Diğer kokular onun kokusunda yanında bir hiç. 0 0 Yorumla
BEYKOZ_LU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl şampuanımın kokusu :) gerçekten de seviyorum onu 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tatlı kokular olsun benim olsun :D 1 0 Yorumla
Ayarsız-06- Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 50% +1 yıl #KokunHalaÜzerimdeOdunsu kokuları seviyorum ben 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Incir ve beyaz gül kokusu mükemmel #KokunHalaÜzerimde
Bal ve papatya kokusu gun boyunca tenimde ve saclarimda kalsin
lavanta kesinlikle :) yumuşatıcıda parfümde kolonya da. lavanta olsun benim olsun :):):):):):)
Gül kokusunu çok severim ve gün boyunca benimle olmasını isterdim.
Beyaz gül kokusu... Bütün gün üstümde kalsın istiyorum.
#KokunHalaÜzerimde yeşilcay muge çicegi kokusu gün boyu benimle
Papatya kokusunun ama kır papatyası değil cok güzel kokuyor jvsbncx
Sümbül Ve Misk tabiki o ferahlatıcı ve rahatlatıcı kokusu çok huzur veriyor
valla çiçek gibi kokmak güzel ama eğer tercih edeceksem çilek gibi kokmak isterdim
Lavanta kokusu ve vanilya kokusu inanılmaz derecede tenimize hoş bir koku veriyor.
Vanilya ve Hindistan cevizi tabiki vazgeçilmezim kokusuna bayılıyorum
Jel kullanmıyorum malesef temizlik kokusunu cok severim
Gül kokusu, lavanta kokusu, taze çiçek kokuları, tatlı kokular
Kırmızı meyveler çok güzel. Boyle yiyesim geliyor çok hoş egzotik kokusu var
Yasemin benim kokum😍
#KokunHalaÜzerimde
Şekerli kokular ve çilek kokusu
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Duş jelleri genelde kalıcı değil. Gün boyu kokunun kalmasını isterim
Beyaz gul ve limon agaci cok severim. Onlar ola bilir
Hindistan cevizi 💧 ahh o kadar güzel olurdu ki... hayal etmesi bile güzel
Beyaz gül kokusunu ve çiçek kokularının gün boyu benimle olmasını isterdim
Beyaz gül kokusunu aldığım anda sakin moda geçiyorum bu kokuya aşığım
Sanırım en ferah temiz kokular benimle olsun isterdim
Yasemin çiçeği olan mükemmel kokuyor beğendim dogrusu
Bencee çok güzel bende çok seviyorum kokusunu yani insanı çok güzel etkiliyor
Onun kokusu hep üzerinde kalsın baska seye gerek yok:)
gül ve sandal ağacı muhteşem bir bileşim hem ferah hemde kalıcı kokular💜#KokunHalaÜzerimde
Güzel kokular her saat tenimde olsun!! Saçlarım özellikle
Bebek kokuların. O ar en rahatlatıcı ve sakinleştirici..
bak bu çok iyi cevap.
Vanilya ve hindistan cevizi kokusu gün boyunca tenimde kalsın ❤
Erkekler Ne Diyor
Bir mucize olsa gerek böyle kokular doğadan kesinlikle
Sevgilim olacak bir gün ve onun kokusu kadınsı kokusu off
Kokunun ferahlatıcı olması yeterli aromasıpek onemli değil
Çikolata kokusu ♥️ çok sevdiğim parfümünü bile aldım 😁
Yok Bee olmaz öyle komple baştan sona gidelim daha iyi olur hslfkfkfkc
En guzel koku ask kokusu bu yorumuma katilan var mı acaba
Sevdiğim kızın kokusunun olmasını isterdim. Çok zorlu bir süreçten geçiyorum...
Yasemin ama hafif olacak etrafımda baygınlık yapmayacak derecede
Papatya kokusu olabilir cunku papatyalar saf ve sade oluyor
Gül gül gül bir daha gül. Gül kokusunu çok seviyorum
Tereddütsüz portakal çiçeği kokusu her koklamamda ilk defa kokluyomuşum gibi hissediyorum
Gül kokusu çok güzeldir. zambak kokusunuda çok severim
Lavanta olurdu çünkü onun kokusunu kokladığımda da aynısı içimi açıyordu 🙃
Onun kokusunu isterdim 1000 tane çiçek kokusunun karışımı gibiydi
#kokunhalauzerimde Gül ve sandal agaci kokusunu çok severim
Yaniiii şöyle mayhoş kokular deniz okyanus kokuları falan güzel olur.
Ben cikolata kokusunu severim. O yüzden çikolata kokmak isterim bazen 👍👍👍
Her türlü omojxen ve homojenıx kokular beni benden alır 😎
Mentol ferahlığınin gün boyu benimle kalmasını isterim
Petrol , kitap , çamaşır kokusu aşırı hoşuma gidiyo
aşk kokusu baskadir olmazsa olmaz kesinlikle baylar bayanlar 😀😀😀😀
Sadece ‘Onun’ kokusu... Diğer kokular onun kokusunda yanında bir hiç.
Papatya kokusunun, gün boyu benimle olmasını isterim.
şampuanımın kokusu :) gerçekten de seviyorum onu
Tatlı kokular olsun benim olsun :D
Onun kokusu tarifsiz mis gibi
#KokunHalaÜzerimdeOdunsu kokuları seviyorum ben
Yasemin çok iyi beğenerek kullanıyorum
Okyanus kokusu türevi duş jelleri.
Avon fire me up çok tatlı