Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 5) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
ballıçöreek Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Portakal ve buğday özü gün boyu tenimde kalsın mis gibi 😍 0 0 Yorumla
Sensiz-Olmaz-Ki Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Lavanta çok güzel ve tenimle birleşince muhteşem bir koku 1 0 Yorumla
SezoKavo Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben şahsen sevgilimin kokusunu kullanıyorum. Çok seksi kokuyor ve maskülen. 0 0 Yorumla
Dalgınkizz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl aranızda hangi çicek kokusu hos olur daha güzel buldugunuz parfum. isimleri var mı 0 0 Yorumla
ginass Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl gul kokusu... body sprayi uzerime bosaltmadan cikamiyorum evden 0 0 Yorumla
FatmaNurKaradoruk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Uzaktan anlaşılıcak benim kokum hafif olucak ben gelmeden kokum gelcek önce 0 0 Yorumla
Tatto1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gul yasemin sandal agaci bir de lavanta olmazsa olmazlarimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her ne kadar çikolata çilek desemde, üzerimde kalan tek koku hastane kokusu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benzin birde yazda yere suv dokuldugunde yerden cikan koku 😌 ay canim cekdi 0 0 Yorumla
badgırl231 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yasemin, gül ve misket limon kokuları.. Gerçekten güzeller. 1 0 Yorumla
wonderwoman22 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Benvede lavanta olmadı cünkü en güzel kokulardan biri 0 3 Yorumla barışbenselam +1 yıl Bişey danışabilir miyim Yorumla wonderwoman22 +1 yıl ? Nedir Yorumla barışbenselam +1 yıl Öxele gelsene Yorumla
Edasu27 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Çiçek kokular mükemmel hep üzerimde koku kalsın isterim 0 0 Yorumla
_HaZeLL_ Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Beyaz gül kokusunun gün boyu üzerimde kalmasını isterdim🌹🌹❤ 0 0 Yorumla
Wiilmaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Lavanta kokusunun gün boyu benimle olmasını isterim 💜 0 0 Yorumla
_SwalloW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Şampuanımın kokusu gün boyu üstümde olamsını isterdimm 0 0 Yorumla
Jessicaxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbirini istemem şahsen hepsi katkı maddesi ile dolu 0 0 Yorumla
Endoplazmik88 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Vanilyasız asla olmaz Yasemin bir sonraki favorim 0 0 Yorumla
Şinizels Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence kesinlikle kırmızı meyveler olurdu. Yaz-kış insanı enerjik hissettirecek kokulardan biri bence. 1 0 Yorumla
Kırmızıgökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Şekerli aksine daha tutkulu ve sert kokuları seviyorum ve gün boyu benimle olsun istiyorum ve hep de öyle olması dileğiyle 1 0 Yorumla
Kelekbelerdiyarii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Özellikle duş jeli kokusuna bayılıyorum yiyesim geliyor 🙈😂😂 0 0 Yorumla
Pembepqnter Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Dus aldiktan sonra hemen gitmesin kokusu gün boyu hissedilsin 2 0 Yorumla
Sarmaşıksırrı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl #Lavanta kokusuna bayılıyorum. İster duş jeli ister parfümeri için olsun, en güzel esans doğal kaynaklı olandır.. ❤️ 0 0 Yorumla
Man0mer Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Gül kokusuna bayılıyorum ve güzel kokmak benim için tam bir takinti o yüzden kesinlikle gün boyu güzel ve gül kokmalıyım 0 0 Yorumla
HandeNur06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duş jeli olmazsa olmazı kokusuda bir okadar guzel insan duj jeli kullanmadigi zaman yikandigini anlamiyo :) Temizledigimin farkina variyorum 0 0 Yorumla
Aklımabiseyqelmedi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarının vuculdunun ellerinin kokusu Olsa olsa lavanta veya miskk... olurdu çok qüzel kalıcı kokular <3 0 0 Yorumla
Madi123 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hafiften böyle bir seksliği olacak ama bir o kadar da narin hafif bir kokusu 1 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı. Rahatsız etmeyecek derecede olan her koku güzel bence 0 0 Yorumla
EnesGündem09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl lavanta kokusunun benile gün boyunca olmasını isterdim 0 0 Yorumla
valentino1212 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Kadın kokusu. Her zaman bıkmadan koklarım... 🥴🥴🥴 0 0 Yorumla
badcenk Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Duştaki ve sonrasındaki ferahlık hiç bir kokuya değişilmez ;) 0 0 Yorumla
Absolut31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Duş jeli bazıları gerçek parfüm gibi kalıcı ve ferahlatıcı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Karadağlı6666 Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl lavanta kokusuna bayılıyorum ya. hem rahatlatıyor hem stresı alıyor 0 2 Yorumla EdebiDelii +1 yıl Lavanta güzel evet Yorumla Karadağlı6666 +1 yıl @EdebiDelii masaj yağı ile daha güzel Yorumla
Obendorf Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çam ağacı kokusu kalsın isterim ama o kokuyu içeren birime yok sanırım 0 0 Yorumla
nayırnayırolamaz Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Gül kokusu görünüşü ve kokusu harika olan ne varki başka 0 0 Yorumla
basanım Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl merhaba doğuma 20 gün kalmış ve benim ters düzeltmem için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese tşkler 0 0 Yorumla
SktiRED Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Vanilyayı kokusu hoş bir koku, zamanında vanilyali parfüm kullanıyordum hem karşi cinse hitap ediyor hemde çok ağır değil. 0 0 Yorumla
Rennai Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Sevdiğimin kokusu gün boyunca tenimde kalabilir diye bir söz. O seçerse bunlardan birini o zaman seçebilirim ;) 0 0 Yorumla
Neos01 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Toprak ile yağmurun yere değdiği an bir koku var işte o toprak kokusu bayiliyirum 0 0 Yorumla
ankaralıhekim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Zara’dan aldığım parfüm kokusunu çok seviyorum hep benimle olsun 0 0 Yorumla
Hayri2684 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sevginin kokusu yeterli bence başka kokuya gerek yok 1 0 Yorumla
_Плайбойски_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Onun kokusu sadece. Diğer tüm çiçeklerin kokusunu toplasan da o edemiyor 0 0 Yorumla
Zıplayanzebra Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sevdiğimin kokusu tabiki çünkü sevgilim yok var olsa belki ama şu an yok olsa tamam da yok yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dünyadaki hiç bir koku evladımın kokusunun yanından bile geçemez mis gibi kokusu herşeye değer 0 0 Yorumla
kimsesizgölge Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Bir kaç paylaşımda gördüm ürünler oldukça iyi koku bırakıyormuş. Tebrik ederim. 0 0 Yorumla
sonerhyrt Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sevdiğim kadının kokusunun benimle olmasını isterim 0 0 Yorumla
Sosagvu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Duş jelinden zıyade dogal temizlik kokusunu begeniyorum 0 0 Yorumla
ruhidirbenimadim Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl sevdigim kisinin kokusu gun boyu beninle olsun isterim 0 0 Yorumla
kaance Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Rebul Ice der geçerim. Keşke kalıcı olsa ya da parfümü olsa. 0 0 Yorumla
denizciceyhun Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Denizzz ve çimennn çeşitli çiçek kokusu ama en çokta BEBEK kokusu 0 0 Yorumla
Seviyorummerkez81 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Sevgilinin ten kokusu hiç gitmesin isterim ama sevgilim Yok malesef 0 0 Yorumla
Anonims2000 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Lale kokusu olmasını isterim mevsimde olam bir şey sık rastlanam 0 0 Yorumla
belirsiz2019 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl 10 seçenegin arasinda istediğim koku yok istediğim koku barut kokusu bayilirim barut kokusuna 0 0 Yorumla
hüzünlükedicik1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Onun Kokusu. Her Gün Her Saat Benim ile olsun isterdim. 0 0 Yorumla
Diyarbakırş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hindistan Cevizin kokusu bı ayrı ve her zaman üstümde olmasını isterim#KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
Gatto_Malvagio Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Duş jellerinde tartışmasız orman meyveli kokularını seviyorum... 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Portakal ve buğday özü gün boyu tenimde kalsın mis gibi 😍
Lavanta çok güzel ve tenimle birleşince muhteşem bir koku
Ben şahsen sevgilimin kokusunu kullanıyorum. Çok seksi kokuyor ve maskülen.
aranızda hangi çicek kokusu hos olur daha güzel buldugunuz parfum. isimleri var mı
gul kokusu... body sprayi uzerime bosaltmadan cikamiyorum evden
Uzaktan anlaşılıcak benim kokum hafif olucak ben gelmeden kokum gelcek önce
Gul yasemin sandal agaci bir de lavanta olmazsa olmazlarimdir
Ferah deniz yelini hissettiren kokulara bayılıyorum ya.
Her ne kadar çikolata çilek desemde, üzerimde kalan tek koku hastane kokusu.
Çiçeksi meyvemsi kokuları severim 🌹🌺🍏🍎🍉🍈🍇🍒🍓
Benzin birde yazda yere suv dokuldugunde yerden cikan koku 😌 ay canim cekdi
Yasemin, gül ve misket limon kokuları.. Gerçekten güzeller.
Benvede lavanta olmadı cünkü en güzel kokulardan biri
Bişey danışabilir miyim
? Nedir
Öxele gelsene
Çiçek kokular mükemmel hep üzerimde koku kalsın isterim
Beyaz gül kokusunun gün boyu üzerimde kalmasını isterdim🌹🌹❤
Lavanta kokusunun gün boyu benimle olmasını isterim 💜
Şampuanımın kokusu gün boyu üstümde olamsını isterdimm
Hiçbirini istemem şahsen hepsi katkı maddesi ile dolu
Vanilyasız asla olmaz Yasemin bir sonraki favorim
Bence kesinlikle kırmızı meyveler olurdu. Yaz-kış insanı enerjik hissettirecek kokulardan biri bence.
Şekerli aksine daha tutkulu ve sert kokuları seviyorum ve gün boyu benimle olsun istiyorum ve hep de öyle olması dileğiyle
Özellikle duş jeli kokusuna bayılıyorum yiyesim geliyor 🙈😂😂
Dus aldiktan sonra hemen gitmesin kokusu gün boyu hissedilsin
#Lavanta kokusuna bayılıyorum. İster duş jeli ister parfümeri için olsun, en güzel esans doğal kaynaklı olandır.. ❤️
Yasemin kokusunun. O kadar çok seviyorum ki anlatamam.
Gül kokusuna bayılıyorum ve güzel kokmak benim için tam bir takinti o yüzden kesinlikle gün boyu güzel ve gül kokmalıyım
Duş jeli olmazsa olmazı kokusuda bir okadar guzel insan duj jeli kullanmadigi zaman yikandigini anlamiyo :) Temizledigimin farkina variyorum
Saçlarının vuculdunun ellerinin kokusu Olsa olsa lavanta veya miskk... olurdu çok qüzel kalıcı kokular <3
Vanilya kokusunun gün boyunca benimle olmasını isterim.
Hafiften böyle bir seksliği olacak ama bir o kadar da narin hafif bir kokusu
Erkekler Ne Diyor
Rahatsız etmeyecek derecede olan her koku güzel bence
lavanta kokusunun benile gün boyunca olmasını isterdim
Kadın kokusu. Her zaman bıkmadan koklarım... 🥴🥴🥴
Duştaki ve sonrasındaki ferahlık hiç bir kokuya değişilmez ;)
Duş jeli bazıları gerçek parfüm gibi kalıcı ve ferahlatıcı çok seviyorum
lavanta kokusuna bayılıyorum ya. hem rahatlatıyor hem stresı alıyor
Lavanta güzel evet
@EdebiDelii masaj yağı ile daha güzel
Çam ağacı kokusu kalsın isterim ama o kokuyu içeren birime yok sanırım
Gül kokusu görünüşü ve kokusu harika olan ne varki başka
merhaba doğuma 20 gün kalmış ve benim ters düzeltmem için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese tşkler
Vanilyayı kokusu hoş bir koku, zamanında vanilyali parfüm kullanıyordum hem karşi cinse hitap ediyor hemde çok ağır değil.
Sevdiğimin kokusu gün boyunca tenimde kalabilir diye bir söz. O seçerse bunlardan birini o zaman seçebilirim ;)
Toprak ile yağmurun yere değdiği an bir koku var işte o toprak kokusu bayiliyirum
Zara’dan aldığım parfüm kokusunu çok seviyorum hep benimle olsun
Sevginin kokusu yeterli bence başka kokuya gerek yok
Onun kokusu sadece. Diğer tüm çiçeklerin kokusunu toplasan da o edemiyor
Sevdiğimin kokusu tabiki çünkü sevgilim yok var olsa belki ama şu an yok olsa tamam da yok yani
Dünyadaki hiç bir koku evladımın kokusunun yanından bile geçemez mis gibi kokusu herşeye değer
Duş aldınmı yetiyor. Erkeklere uygun olsun önemli olan o
Bir kaç paylaşımda gördüm ürünler oldukça iyi koku bırakıyormuş. Tebrik ederim.
Sevdiğim kadının kokusunun benimle olmasını isterim
Duş jelinden zıyade dogal temizlik kokusunu begeniyorum
sevdigim kisinin kokusu gun boyu beninle olsun isterim
Rebul Ice der geçerim. Keşke kalıcı olsa ya da parfümü olsa.
Denizzz ve çimennn çeşitli çiçek kokusu ama en çokta BEBEK kokusu
Sevgilinin ten kokusu hiç gitmesin isterim ama sevgilim Yok malesef
Lale kokusu olmasını isterim mevsimde olam bir şey sık rastlanam
10 seçenegin arasinda istediğim koku yok istediğim koku barut kokusu bayilirim barut kokusuna
Onun Kokusu. Her Gün Her Saat Benim ile olsun isterdim.
Hindistan Cevizin kokusu bı ayrı ve her zaman üstümde olmasını isterim#KokunHalaÜzerimde
Duş jellerinde tartışmasız orman meyveli kokularını seviyorum...