ben yiyecek kokulu şampuanları veya sabunları tercih etmiyorum (çikolatalı sabunumu yeme istediği çok oluyor mesela) bu yüzden ben müge çiçeğine bayılıyorum ve her an yanımda o kokunun olmasını istiyorum...
Ya bir koku var ama ismini bilmiyorum ne olduğunu da tam bilmiyorum ama kurabiye gibi kokuyor onla olmak isterim bir tane daha var onun ne olduğunu hiç bilmiyorum ama kokusunu alınca çok mutlu oluyorum 🥰
Duş jeli falan filan hikaye. Misk kokusu günboyu üzerimde kalsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yeni duş almış kadın saçı kokusu. öyle birşey var mı bimiyorum ama ne zaman bir kız yanıma otursa (yeni duş almışsa) saçından gelen kokuya bayılıyorum. kız siz saçınıza ne sürüyorsunuz. :D
Birader kizlar bilirmi bilmem ama Saç sakal tıraşı olduktan sonra kuaför de bı koku oluyor kendisinden o koku yeter kendi kokun böyle hiç bişi sürmeden trash oluyorsun ve o koku en sevdiğim
cazibesine kapıldığımız büyüleyen kokuların yalnızca duş esnasında değil, gün boyunca bizimle olmasını istiyoruz. Çünkü doğadan ilham alan kokulara ba-yı-lı-yo-ruz!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Brüt parfüm konusunun. Liseden beri aynı kokuyu kullanıyorum
Kızlar Ne Diyor
Hangisi daha güzel bilemedim geçen gün alacaktım ama kokuları ağır gibi grldi seçemedim 🤷♀️🤷♀️
Hafif bir kokum varmış ben de bilmiyorum bulursam onu artırmak için yapacağım bir şeyler 🤣
Lavanta ve gül kokusu en sevdiğim kokulardan birkaçıdır
Pure Line Vanilya&Hindistan cevizli duş jeli benim favorim teşekkürler Pure Line ✌😊❤
ben yiyecek kokulu şampuanları veya sabunları tercih etmiyorum (çikolatalı sabunumu yeme istediği çok oluyor mesela) bu yüzden ben müge çiçeğine bayılıyorum ve her an yanımda o kokunun olmasını istiyorum...
Çilek olur vanilya olur valla her şey olur ki bana 😍😍😍
Hanimeli veya gül kokusunu seviyorum. Ikiside vazgecilmezimdir.
Bence en güzel koku sevdiğiniz kişinin kendi kokusu.
Beyaz gül kokusunun 12 saat tenimde kalmasına bayılıyorum 😍❤ Harika bir detaysın Pure Line 😍❤
Freş kokular seviyorum yoğun kokular beni çok rahatsız ediyo
Elma ve tarçınli duş jelimin kokusu hep kalsin bende
Gül kokusunu seviyorum cok guzel ve fresh kokuları tercih ediyorum genelde
Portakal kokusu gün boyu benimle olsun daha ne isterim
Yaseminlisini kullandim boyle bir dus jeli yok ya o kadar kaliciki kokusu
En Sevdiğim Gül kokusu🌹🌹
Ya bir koku var ama ismini bilmiyorum ne olduğunu da tam bilmiyorum ama kurabiye gibi kokuyor onla olmak isterim bir tane daha var onun ne olduğunu hiç bilmiyorum ama kokusunu alınca çok mutlu oluyorum 🥰
Lavanta incir beyaz gül yqsemin limon çilekli kokular tenimde hep kqlsin isterim çok seviyorum o kokulara
Lavanta:)))))))))))))) çünkü sakinleştiriyor kusursuz ve mükemmel
Kesinlikle güzel koku
Tabikii duş jelinin kokusu hep benimle kalsın isterim 💕
Ben sabun seviyorum yapay koku taşımasamda olur temiz olayım yeter
Hafif ve kalıcı tabiki bir de tatlı şekerli olmayan
Lavanta ve beyaz gül cok harikalar 💞 #KokunHalaÜzerimde
İncir çilek lavanta defne yasemin orkide Beyazgül 😉😊
Ellerim bile her daim güzel kookmalı ve beyaz gül baya iyiiiu
Tabi ki pure line duş jelleri var mı daha ötesi mis gibi kokular 😍😍
Japon kiraz çiçeği seviyorum güzel bir kokusu var evde oda spreyi o mesela evi çok ferah tutuyor
Nergis kokusu. ama bulamıyorum parfümünü 😒😒💙 🌺💃
Ayarlarız 🙃
😄😄😇
Gül kolanyası kokusu çok severim bir de çıkolata kokusu
hic kokunun hic sevmem kokulari kokusuz olsun hersey
Neydi yaa unuttum hımm şey haa hatırladım lavanta çiçeği
Erkekler Ne Diyor
Ben şu tütü kolonyası gibi kokan şekerli parfüm kokularından nefret ediyorum. Hanımeli kokusu ise harika.
Kalıcı kokuların ve cezbeden kokuların hareketlerimden anlasılır kolay birisiyim
Yıllardır kullandığım parfüm kokum zaten hep üstümde
Hindistan cevizi olsun isterim çünkü o kokuya bayılıyorum
Misk ve sportif kokular heyecan ve yaşama sebebi kokular sayılır benim için
Kırmızı meyveler aldım baya hoşuma gitti hadda uzun süre kokusu kalıyor
Çilek kokusunun bütün gün üstümde olmasını isterdim dünyanın en güzel kokulu meyvesidir net
Odunsu fresh kokular benim tercihim. Siz nelerden hoşlanırsınız. Loris kaç numara?
Duş jeli falan filan hikaye.
Misk kokusu günboyu üzerimde kalsın.
Yeni duş almış kadın saçı kokusu. öyle birşey var mı bimiyorum ama ne zaman bir kız yanıma otursa (yeni duş almışsa) saçından gelen kokuya bayılıyorum. kız siz saçınıza ne sürüyorsunuz. :D
yaptığım işi düşününce bu jellerin kokusu üstümde 2 saatten sonra kaybolur gider :) ama gül olabilirdi
Cerkez kızı olacak yanımda onun teni miss gibi kokusu ofss öyle bir miss ki
Birader kizlar bilirmi bilmem ama
Saç sakal tıraşı olduktan sonra kuaför de bı koku oluyor kendisinden o koku yeter kendi kokun böyle hiç bişi sürmeden trash oluyorsun ve o koku en sevdiğim
cazibesine kapıldığımız büyüleyen kokuların yalnızca duş esnasında değil, gün boyunca bizimle olmasını istiyoruz. Çünkü doğadan ilham alan kokulara ba-yı-lı-yo-ruz!
Brüt parfüm konusunun. Liseden beri aynı kokuyu kullanıyorum
Dus jeli kokusu favorim. hem temizlil hem ferahlik hissi veriyor
Deniz kokusu tek gecerim
En sevdiğim ve en ferahlatan kokudur
İnsanı rahatsız etmiycek kokulat buda kişiden kişiye değişir
Sevdiğimin kokusunun her daim benimle olmasını isterdim
Duş sonrası kokular duş esnasındaki kokuların her zaman önüne geçiyor.
kokmayanı yok mu bunun hocam? ille parfüm içinde mi boğulalım
Kahve kokusu en iyisi bence sürekli yanıma olabilir
Üzerimde genelde sigara kokusu var , sevdiğim bir koku oldu artık 😂
Hindistan cevizi ve kırmızı meyvlerin kokuları güzel.
Kadın teninin kokusu olsun hatta direkc kadın olsun 😉
Vanilya kokusunun gün boyu bana eşlik etmesini isterim
Yasemin veya Vanilya kokuları tercih edilebilir. Diğer kokular da asla kötü değil.
ben farklı bir şey yazacam tabiki güzel bir bayanın kokusunu
Parfümüm kalsın yeterli çiçek kokularını sevmiyorum
Çilek kokusu olabilir hergun onun kokusuyla mükemmel