Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
haapeu Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Çiçek kokularına bayılıyorum hiç çıkmasa üzerimden neden çıkmıyor demem :) 0 0 Yorumla
Minederince Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Gül kokusunun bütün gün tenimde kalmasini isterdim mükemmellik ötesi bir şey buu 0 0 Yorumla
kurako11 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Deniz kokusu ya da havuz suyla ilgili olan bütün kokular beni huzurlu hissettiriyor 😄 0 0 Yorumla
DuDes Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Vanilya kokusu çok hoşuma gidiyor. Konu ile alakasız.. :) 0 0 Yorumla
JustWendy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl onun kokusunun benimle olmasını isterdim @JustDipper 0 0 Yorumla
jüpiterin_kızı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl ah o sümbül yok muuu aşırı mükemmel kokuyor yaaaa :') 0 0 Yorumla
lafeyna Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizi çok hoş çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
Artemisin_kızı Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Off hangisini kullanıcam çok güzeller paçuliye bayılırım 0 0 Yorumla
angelabown Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Kırmızı gül ve Hindistan cevizi kokusu tüm gun benımle kalsın ❤️ 0 0 Yorumla
Hasretttttt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Kırmızı meyveler ve çiçek kokuları 😍😍😍😍😍😍😍😍 0 0 Yorumla
Ozge180 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Onun kokusunun gün boyunca yanımda olmasını isterdim... 0 0 Yorumla
Mysteriousgirl_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Hindistan cevizli kullandığım için, hindistan cevizi diyorum☺️☺️☺️☺️ 0 0 Yorumla
XgreyX Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Beyaz gül, vanilya, kiraz, keten tohumu, sandal ağacı.. daha sayabilirimm🧚♀️ 0 0 Yorumla
gizemilkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Şeker ve okyanus karışımı bir parfümüm var, gün boyunca kalıcı oluyor zaten 😊 0 0 Yorumla
Müthişanne Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl #Kokunhalauzerimde Sümbül ve misk kokusu beni benden alıyor. 0 0 Yorumla
esrabyrk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Tabi ki beyaz gül🥀⚪ İnsana huzur veren bir kokusu var🥰 0 0 Yorumla
hamburgerpatates Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Hacı şakir sabunun gül kokusu çok hoş bence djfkdkf ruhumuz fakir napalım 0 0 Yorumla
Officegirl Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Duştan çıktıktan sonraki o ferahlık ve temizlik kokusu. 0 0 Yorumla
séductrice Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Bademli duş jelleri ve vücut losyonları kullanırım kokuları efsane. 0 0 Yorumla
Aybn034 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Hayal kurayim: Kraliceler gibi sut banyosundan sonra gül kokmak isterdim 0 0 Yorumla
strapondildo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Duş esnasında o koku beni cezbetmeliki o banyo keyfi katlansın 🙂 0 0 Yorumla
Tatlı__Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Kullandığım parfümün kokusu saatlerce üzerimde kalsın istiyorum.. 🌺 0 0 Yorumla
Tubishksk87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Hanımeli güzel olur bence çok iyi olur diye düşünüyorum 0 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Hanımeli... başarılı bence çok severim Yorumla
Aytunay Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl Hindistan cevizi kokusunun benimle olmasını isterdim 0 0 Yorumla
kırgülü_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Dusdan sonra dus jelin ve sampuanin Cookkk daha uzun süre üstümde kalmasini isterdim 0 0 Yorumla
Nyhean Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 76% +1 yıl temiz beyaz sabun kokusu çok severim hep bir temizlik hvası verir. 0 0 Yorumla
BlueLoverQnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl hiçbirisi bence. lavanta kokusundan hoslanıyorum ben :D 0 0 Yorumla
zeynepfc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Sevdiğim insanın kokusunun gün boyu benimle olmasını isterim 0 0 Yorumla
Evrasen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Kesinlikle orkide özleri, o kadar muazzam kokuyor ki her zaman üzerimde kalsın isterdim. 0 0 Yorumla
Yaseminaktasssss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Erkek duş jelleri de güzel kokuyor bayılıyorum kokusuna 0 0 Yorumla
Kankamstyle Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 56% +1 yıl Sattığım eski otomobilim o buram buram tarih kokan kokusu 0 0 Yorumla
mastergreeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl vanılya olsun bızım olsun ama bız degıl kadınlar oyle olsun:) bıze soyle odunsu bırseyler yeterli:) 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Duş jelindeki kokum karamel. Oyle guzel kokuyo ki az kaliyorum yiyeyim 😁😁 0 0 Yorumla
tutkuluaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Yasemin ve tarcin aromalarinin cok hos bir mix oldugu kanisindayim 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Mümkünse Çikolata Kokmak isitiyorim tüm gün boyunca 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Bunları okudum beğendim ama Yasemin yağını hiç bir kokuya değişmem. 0 0 Yorumla
djebel3647 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Anamın kullandığı arap sabunu kokusu mis gibi ohh heryer de Arap dolu 0 0 Yorumla
ahmetbalyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl İnsanı gerçekten çok etkiliyor özellikle yeni duştan çıktı ise karşı taraf 0 0 Yorumla
mrŞahiin Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Para kokusu :) gercekten varya para kokusunu cok seviyorum parfumu olsa alirdim o derece. 0 0 Yorumla
VolkanAslanAnk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Melisa kokusunun gün boyunca benimle olmasını isterdim 0 0 Yorumla
Yağızamaesmerdeğil Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Duş jelimin kokusuna bayılıyorum keşke tüm gün hiç gitmese fhhdd 0 0 Yorumla
ufukercetin Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Harika meyve kokusu ve gün içinde onu hissetmek #kokunhalaüzerimde 0 0 Yorumla
RoseWeld Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevdiceğimin bir parfümü var üzerime sindiği zaman hep kalsın isterim 0 0 Yorumla
bilmemkim234 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ağır ve kalıcı kokular daima tercihimdir ve parfüm seçerken ten rengine de dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
Batuhannn3534 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl güzel bir duş sonra armani parfümüm yeter herhalde😁 0 0 Yorumla
Offset Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl Kendimi mutlu hissettiğimde hangi koku aklımdaysa o beni terk etmesin. 0 0 Yorumla
slapkinq Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Çok güzel koku olması lazım gün boyu benimle olsun üstümden hiç çıkmasın koksu 0 0 Yorumla
Saglammm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Valla ben nedense o bengay tarzi yakıci kremlerin kokusunu seviyorum 😂😂 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Pure linedan başka sevgilimin kokusu da sinsin üstüme 1 0 Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle hiç birseye değişmem parfümü çıksa alırım toprak kokusu 0 0 Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle deneyeceğim, misket limonu evet. #KokunHalaUzerimde 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Ben Fahrenheit ve Versace Eros kokularının üzerimde kalmasını severim 0 0 Yorumla
YaşarTahsinim Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Defne portakal greyfurt mandalina misket limonu incir çiçegi 😊😉😄 0 0 Yorumla
_SON_OYUN_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl İncir ve beyaz gül zaten seviyordum ama bana hitap emedigi için yapamam 0 0 Yorumla
93lüyüm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Böyle seftali kurusu kokusuna benzeyen bir kokusu var ama adini bilmiyorum onun olmasını isterdim 0 0 Yorumla
tanjuzun Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Vanilya kokusu beni mest ediyor birde yağmur sonrası Toprak kokusu 0 0 Yorumla
goksel3773 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Portakal çiçeği kokusunu kullanan bir sevgilim olsaydı onun kokusu derdim 0 0 Yorumla
Or_ta Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Duş alırken kokusu başka birde duştan çıkınca bambaşka 0 0 Yorumla
I_Run_Each_Team_2 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Şu çikolatalı parfümlere bayılırım. Ya da taze çıkmış fırından ekler kokusuna jsskk 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pure Line Duş Jelleri çok güzel ve kalıcı kokusu var. sevdim bunu. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çiçek kokularına bayılıyorum hiç çıkmasa üzerimden neden çıkmıyor demem :)
Gül kokusunun bütün gün tenimde kalmasini isterdim mükemmellik ötesi bir şey buu
Deniz kokusu ya da havuz suyla ilgili olan bütün kokular beni huzurlu hissettiriyor 😄
Vanilya kokusu çok hoşuma gidiyor. Konu ile alakasız.. :)
onun kokusunun benimle olmasını isterdim @JustDipper
ah o sümbül yok muuu aşırı mükemmel kokuyor yaaaa :')
Vanilya ve hindistan cevizi çok hoş çok beğeniyorum
Off hangisini kullanıcam çok güzeller paçuliye bayılırım
Kırmızı gül ve Hindistan cevizi kokusu tüm gun benımle kalsın ❤️
Kırmızı meyveler ve çiçek kokuları 😍😍😍😍😍😍😍😍
Onun kokusunun gün boyunca yanımda olmasını isterdim...
Hindistan cevizli kullandığım için, hindistan cevizi diyorum☺️☺️☺️☺️
Beyaz gül, vanilya, kiraz, keten tohumu, sandal ağacı.. daha sayabilirimm🧚♀️
Şeker ve okyanus karışımı bir parfümüm var, gün boyunca kalıcı oluyor zaten 😊
#Kokunhalauzerimde Sümbül ve misk kokusu beni benden alıyor.
Tabi ki beyaz gül🥀⚪ İnsana huzur veren bir kokusu var🥰
Hacı şakir sabunun gül kokusu çok hoş bence djfkdkf ruhumuz fakir napalım
Duştan çıktıktan sonraki o ferahlık ve temizlik kokusu.
Bademli duş jelleri ve vücut losyonları kullanırım kokuları efsane.
Hayal kurayim: Kraliceler gibi sut banyosundan sonra gül kokmak isterdim
Duş esnasında o koku beni cezbetmeliki o banyo keyfi katlansın 🙂
Kullandığım parfümün kokusu saatlerce üzerimde kalsın istiyorum.. 🌺
Hanımeli güzel olur bence çok iyi olur diye düşünüyorum
Hanımeli... başarılı bence çok severim
Hindistan cevizi kokusunun benimle olmasını isterdim
Dusdan sonra dus jelin ve sampuanin Cookkk daha uzun süre üstümde kalmasini isterdim
temiz beyaz sabun kokusu çok severim hep bir temizlik hvası verir.
hiçbirisi bence. lavanta kokusundan hoslanıyorum ben :D
Sevdiğim insanın kokusunun gün boyu benimle olmasını isterim
Kesinlikle orkide özleri, o kadar muazzam kokuyor ki her zaman üzerimde kalsın isterdim.
Erkek duş jelleri de güzel kokuyor bayılıyorum kokusuna
Erkekler Ne Diyor
Sattığım eski otomobilim o buram buram tarih kokan kokusu
vanılya olsun bızım olsun ama bız degıl kadınlar oyle olsun:) bıze soyle odunsu bırseyler yeterli:)
Duş jelindeki kokum karamel. Oyle guzel kokuyo ki az kaliyorum yiyeyim 😁😁
Yasemin ve tarcin aromalarinin cok hos bir mix oldugu kanisindayim
Mümkünse Çikolata Kokmak isitiyorim tüm gün boyunca
Bunları okudum beğendim ama Yasemin yağını hiç bir kokuya değişmem.
Anamın kullandığı arap sabunu kokusu mis gibi ohh heryer de Arap dolu
İnsanı gerçekten çok etkiliyor özellikle yeni duştan çıktı ise karşı taraf
Para kokusu :) gercekten varya para kokusunu cok seviyorum parfumu olsa alirdim o derece.
Melisa kokusunun gün boyunca benimle olmasını isterdim
Duş jelimin kokusuna bayılıyorum keşke tüm gün hiç gitmese fhhdd
Harika meyve kokusu ve gün içinde onu hissetmek #kokunhalaüzerimde
Sevdiceğimin bir parfümü var üzerime sindiği zaman hep kalsın isterim
Ağır ve kalıcı kokular daima tercihimdir ve parfüm seçerken ten rengine de dikkat etmek lazım
güzel bir duş sonra armani parfümüm yeter herhalde😁
Kendimi mutlu hissettiğimde hangi koku aklımdaysa o beni terk etmesin.
Çok güzel koku olması lazım gün boyu benimle olsun üstümden hiç çıkmasın koksu
Valla ben nedense o bengay tarzi yakıci kremlerin kokusunu seviyorum 😂😂
Pure linedan başka sevgilimin kokusu da sinsin üstüme
Kesinlikle hiç birseye değişmem parfümü çıksa alırım toprak kokusu
Kesinlikle deneyeceğim, misket limonu evet.
#KokunHalaUzerimde
Ben Fahrenheit ve Versace Eros kokularının üzerimde kalmasını severim
Defne portakal greyfurt mandalina misket limonu incir çiçegi 😊😉😄
İncir ve beyaz gül zaten seviyordum ama bana hitap emedigi için yapamam
Böyle seftali kurusu kokusuna benzeyen bir kokusu var ama adini bilmiyorum onun olmasını isterdim
Vanilya kokusu beni mest ediyor birde yağmur sonrası Toprak kokusu
Portakal çiçeği kokusunu kullanan bir sevgilim olsaydı onun kokusu derdim
Duş alırken kokusu başka birde duştan çıkınca bambaşka
Şu çikolatalı parfümlere bayılırım. Ya da taze çıkmış fırından ekler kokusuna jsskk
Pure Line Duş Jelleri çok güzel ve kalıcı kokusu var. sevdim bunu.