Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 2) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
Latokka Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Yasemin kokusuna bayılıyorum parfümümde yasemin kokulu:) gün boyu yeni yıkanmış gibi kokmak gibisi yok en sevdiğim.. 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Beyaz gül kokusu gün boyunca tenimde kalsın 🌺 9 3 Yorumla Beyazgece01 +1 yıl Bende Yorumla abdurrahman063 +1 yıl Beyaz gül kokusu bencede Yorumla Berkañnnnsssks +1 yıl Aynen Yorumla
Zuhalkar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Yasemin kokusu benim favorim, ama çok sık kullanınca eski etkisi kalmıyor, arada bir kullanacaksın ki her zaman değerli olsun 0 0 Yorumla
Tturquoise Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yeşil çay, akasya en sevdiğim ama pek kullanılmıyor akasya kokusu nedense 2 6 Yorumla kamuçalışanı +1 yıl vanilya? Yorumla Tturquoise +1 yıl @kamuçalışanı vanilya çok sıradan ve boğucu Yorumla kamuçalışanı +1 yıl yanına h. cevizi capuccıno ekleyelim mi? Yorumla 3 yorumu gör Tturquoise +1 yıl @kamuçalışanı bunlar klasik kokular.. Çoğu da sentetik zaten Yorumla kamuçalışanı +1 yıl sentetik olmayanları bulup 3 ünü karştırırsan aklını başından alır:) Yorumla kamuçalışanı +1 yıl denedin mi:) Yorumla
saygılısevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Kokular tende fazla kalınca kanser yapıcak derimiz cildimiz nefes alamaz diye önyargılarım var. 1 0 Yorumla
gizlibiryıkık Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Kesinlikle gül kokusu ayrıca çiçek kokuları hem doğal hem güzel kokuyor, mutlu oluyorum 1 0 Yorumla
TUBAIŞIKLIKESİCİ Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 46% +1 yıl Çilek kokusu ve vanliya ... Çok güzel olur aslında... 1 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Böğürtlen çilek incir kokusu çok güzel bence yaani 🍓🍌🍇🍍 1 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Japon Kiraz çiçeği 🌸 kokusu kullanıyorum genelde bide portakal çiçeği 1 0 Yorumla
srynotsry Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Herkeste bulunmayan karakteristik agir olmayan ama kendini beli eden kokular seviyorum 1 0 Yorumla
Epiphania Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Gül ve vanilya kokusu sonsuza kadar kalabilir üzerimde. <3#KokunHalaÜzerimde 1 0 Yorumla
Adımıbilenbilir Takip Et Xper 2 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Sevgilimin kokusu. Öyle güzel başka bir koku yok çünkü 1 0 Yorumla
ZeynepNihal Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Beyaz gül, naif ve kırılgan hanımefendilerin kokusu adeta. Öyle zarif öyle muhteşem bir koku.. 1 0 Yorumla
Bensanem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 51% +1 yıl Temizlik kokusu keşke banyodan çıktığım gibi hep şampuan gibi koksam 1 0 Yorumla
nedemekniye Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kırmızı meyveler kokladıkça koklayasın gelecek iştah açacak 1 1 Yorumla Cheetos01 +1 yıl Sen de güzelsin Yorumla
Elifderyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl El kolanyami çok seviyorum bütün gün boyunca benimle olsun diye yanımda tasiyorum 1 0 Yorumla
yaraizi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 43% +1 yıl çikolata gül karamel lavanta paptya daha ne diyim ki vanilya ay hepsi çok güzel kokuyor 1 0 Yorumla
08Zeynep27 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Hımm. Hiçbirini denemedim ama beyaz gül, vanilya ve deniz minerallerini denemek isterdim. 1 0 Yorumla
psikopats Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Duş jellerine acayip bayılıyorum hangi koku olursa olsun 🤭 muhteşem 1 0 Yorumla
Aşıkbirkadın_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz gül en güzeli :) aralarında en beğendiğim koku :) 1 0 Yorumla
ahhahaha51 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yağmur sonrası koku. Son soruma bakar mısınız😣😣😣😣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İncir ve beyaz gül zaten seviyordum. Misket limonu ve paçuli denedim, o da harika. Benim favorilerim bunlar 🌺#KokunHalaÜzerimde 2 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl #KokunHalaÜzerimde Vanilya + Hindistan Cevizi🥥 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kavun kokusu koklamalara doyamam kavun kokulu şeyleri 0 0 Yorumla
yağmurunkizi9091 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Lavantaya acayip bir sempatim var, koku ruhumun derinliklerine işliyor. 0 0 Yorumla
joseesmer Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Bugün kullandım püre line duş jelleri harika 🧡 incir ve beyaz gül kokusu bütün gün tenimde 🍃 0 0 Yorumla
incierto1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Sümbül ya da yasemin kokusunun kalmasını isterdim 0 0 Yorumla
Üqğweproıt Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Tenimin kokusunu çok seviyorum hep benimle 😂😂 0 0 Yorumla
misaliem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Çilek kokulu duş jelinin kalmasını kim istemez ki 🙂 0 0 Yorumla
Benimbennn__ Takip Et Xper 3 Yaş: 110 , eic 52% +1 yıl Leylak korkusu olan her ürün benim için 1 0 öndedir 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Papatya olsun lütfen, kırları hatırlatıyor yeşillikleri. 0 0 Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Hanımeli kokusu taşıyan bir mendilim olsun isterdim 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Lotus çiçeği harika kokuyor kesinlikle tercihim lotus olurdu 0 0 Yorumla
Aydnizmir Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Limon kolanyası 😂ama ilk kokladıgında aydınlanma getiren an olcak hep 0 0 Yorumla
Mr-Ken Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 66% +1 yıl Yasemen kokusunun. benimle kalmasını isterim.. çok güzell bir koku. 0 0 Yorumla
Uzun_Parlementt Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Vişne kokusu güzel vişne tüm gün vişne kokusu benle olsa güzel olurdu 0 0 Yorumla
rumuzyok10 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Shela var bayan parfümü onu kullanıyorum ben çok hoş :)) 0 0 Yorumla
mrrdcpl Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 38% +1 yıl Fahrenheit çok severim ama eşim pek beğenmediği için evlendikten sonra kullanamıyorum :( 0 0 Yorumla
ahmetagirtas Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl Keşke şu güzel kokular devlet tarafından zorunlu olarak herkese dagitilsa :) 0 0 Yorumla
CerrahBeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Ameliyathanenin kimyasal kokusundan vazgecemem 😂😂 0 0 Yorumla
Cbqmr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Sevdiğim kizin kokusunun gün boyu benle olmasını isterim 0 0 Yorumla
KumralÇaki Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Eğer bie koku gün boyu bsnimle olacaksa bu sevdiğim kadının kokusu olmalı. #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
love-foolish Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 65% +1 yıl Şeftali ve nektarin kokulu ürünlere karşı ilgim artmaya başladı, sanırım bunlar olurdu. 0 0 Yorumla
UzaylıTürk_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Eski sevgilimin kokusunun ama benden başka hiç kimsenin o kokuyu almaması gerek tabi 0 0 Yorumla
geminiproject Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Bebek kokusu, yağmur sonrası toprak kokusu, yeni kesilmiş çim kokusu 0 0 Yorumla
BdrKang Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Sarap kokusu tenimde kalmasi iyi olurdu ya da deniz kokusu 0 0 Yorumla
sencerfthh Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl En sevdiğim parfümün sürekli yoğun olarak benimle olmasını isterdim 0 0 Yorumla
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Bunaltmaya ama kendini de unutturmayan hafif kokuları seviyorum 0 0 Yorumla
orcoo2121 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Sevgilim olduğunda onun kokusu yoksa Tommy Hilfiger parfum kokusu 😉😉 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Baharat ya da şeker kokulu parfüm ya da duş jelleri tercihim 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl kendi kokumun bir de bebek kokularının (masum ve huzur verici değil mi) :) 0 0 Yorumla
çaça07 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl burnumda tüten o huzur kokusu , ah keşke geri gelebilse :) 0 0 Yorumla
erosunoku0 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 55% +1 yıl Kesinle kullandığım duj jeli ve muhteşem eskimeyen parfümüm armani code 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Ihlamur kokusu , her zaman bana şlk baharı anımsatır doğal ve iç açıcı. 0 0 Yorumla
cnsuman Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Guzel kalici etkileyici parfum kokusu dus jeli hic aklimda yoktu:) 0 0 Yorumla
ÜçKızÇocukBüyütenBB Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 76% +1 yıl Ben çikolata kokulu duş şampuanıyla banyo yaparken çok mutlu oluyorum☺️ 0 0 Yorumla
kingscore Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Portakal veya misket limonu. Memleket hatırlatan kokular. 0 0 Yorumla
CanTr92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Şekerimsi veya kakao tarzı su erkek parfümü kakao kokusunu nerden bulabilirim kalıcı olani? 0 0 Yorumla
AykutTinne Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Annemin kokusunun herzaman yanımda olmasını isterdim ❗️😔 0 0 Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Hic denemedim bir ara bakarim. Yeşil sabundan baskasi yalan 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yasemin kokusuna bayılıyorum parfümümde yasemin kokulu:) gün boyu yeni yıkanmış gibi kokmak gibisi yok en sevdiğim..
Beyaz gül kokusu gün boyunca tenimde kalsın 🌺
Bende
Beyaz gül kokusu bencede
Aynen
Yasemin kokusu benim favorim, ama çok sık kullanınca eski etkisi kalmıyor, arada bir kullanacaksın ki her zaman değerli olsun
Yeşil çay, akasya en sevdiğim ama pek kullanılmıyor akasya kokusu nedense
vanilya?
@kamuçalışanı vanilya çok sıradan ve boğucu
yanına h. cevizi capuccıno ekleyelim mi?
@kamuçalışanı bunlar klasik kokular.. Çoğu da sentetik zaten
sentetik olmayanları bulup 3 ünü karştırırsan aklını başından alır:)
denedin mi:)
Kokular tende fazla kalınca kanser yapıcak derimiz cildimiz nefes alamaz diye önyargılarım var.
Kesinlikle gül kokusu ayrıca çiçek kokuları hem doğal hem güzel kokuyor, mutlu oluyorum
Çilek kokusu ve vanliya ... Çok güzel olur aslında...
Böğürtlen çilek incir kokusu çok güzel bence yaani 🍓🍌🍇🍍
Japon Kiraz çiçeği 🌸 kokusu kullanıyorum genelde bide portakal çiçeği
Herkeste bulunmayan karakteristik agir olmayan ama kendini beli eden kokular seviyorum
Gül ve vanilya kokusu sonsuza kadar kalabilir üzerimde. <3#KokunHalaÜzerimde
Sevgilimin kokusu. Öyle güzel başka bir koku yok çünkü
Beyaz gül, naif ve kırılgan hanımefendilerin kokusu adeta.
Öyle zarif öyle muhteşem bir koku..
Temizlik kokusu keşke banyodan çıktığım gibi hep şampuan gibi koksam
Kırmızı meyveler kokladıkça koklayasın gelecek iştah açacak
Sen de güzelsin
El kolanyami çok seviyorum bütün gün boyunca benimle olsun diye yanımda tasiyorum
çikolata gül karamel lavanta paptya daha ne diyim ki vanilya ay hepsi çok güzel kokuyor
Hımm. Hiçbirini denemedim ama beyaz gül, vanilya ve deniz minerallerini denemek isterdim.
Duş jellerine acayip bayılıyorum hangi koku olursa olsun 🤭 muhteşem
Beyaz gül en güzeli :) aralarında en beğendiğim koku :)
Yağmur sonrası koku. Son soruma bakar mısınız😣😣😣😣
İncir ve beyaz gül zaten seviyordum. Misket limonu ve paçuli denedim, o da harika. Benim favorilerim bunlar 🌺
#KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerimde
Vanilya + Hindistan Cevizi🥥
kavun kokusu koklamalara doyamam kavun kokulu şeyleri
Lavantaya acayip bir sempatim var, koku ruhumun derinliklerine işliyor.
Bugün kullandım püre line duş jelleri harika 🧡 incir ve beyaz gül kokusu bütün gün tenimde 🍃
Sümbül ya da yasemin kokusunun kalmasını isterdim
Tenimin kokusunu çok seviyorum
hep benimle 😂😂
Çilek kokulu duş jelinin kalmasını kim istemez ki 🙂
Leylak korkusu olan her ürün benim için 1 0 öndedir
Erkekler Ne Diyor
Papatya olsun lütfen, kırları hatırlatıyor yeşillikleri.
Hanımeli kokusu taşıyan bir mendilim olsun isterdim
Lotus çiçeği harika kokuyor kesinlikle tercihim lotus olurdu
Limon kolanyası 😂ama ilk kokladıgında aydınlanma getiren an olcak hep
Yasemen kokusunun. benimle kalmasını isterim.. çok güzell bir koku.
Vişne kokusu güzel vişne tüm gün vişne kokusu benle olsa güzel olurdu
Shela var bayan parfümü onu kullanıyorum ben çok hoş :))
Fahrenheit çok severim ama eşim pek beğenmediği için evlendikten sonra kullanamıyorum :(
Keşke şu güzel kokular devlet tarafından zorunlu olarak herkese dagitilsa :)
Ameliyathanenin kimyasal kokusundan vazgecemem 😂😂
Sevdiğim kizin kokusunun gün boyu benle olmasını isterim
Eğer bie koku gün boyu bsnimle olacaksa bu sevdiğim kadının kokusu olmalı. #KokunHalaÜzerimde
Şeftali ve nektarin kokulu ürünlere karşı ilgim artmaya başladı, sanırım bunlar olurdu.
Eski sevgilimin kokusunun ama benden başka hiç kimsenin o kokuyu almaması gerek tabi
Bebek kokusu, yağmur sonrası toprak kokusu, yeni kesilmiş çim kokusu
Sarap kokusu tenimde kalmasi iyi olurdu ya da deniz kokusu
En sevdiğim parfümün sürekli yoğun olarak benimle olmasını isterdim
Bunaltmaya ama kendini de unutturmayan hafif kokuları seviyorum
Sevgilim olduğunda onun kokusu yoksa Tommy Hilfiger parfum kokusu 😉😉
Baharat ya da şeker kokulu parfüm ya da duş jelleri tercihim
kendi kokumun bir de bebek kokularının (masum ve huzur verici değil mi) :)
burnumda tüten o huzur kokusu , ah keşke geri gelebilse :)
Kesinle kullandığım duj jeli ve muhteşem eskimeyen parfümüm armani code
Ihlamur kokusu , her zaman bana şlk baharı anımsatır doğal ve iç açıcı.
Guzel kalici etkileyici parfum kokusu dus jeli hic aklimda yoktu:)
Ben çikolata kokulu duş şampuanıyla banyo yaparken çok mutlu oluyorum☺️
Portakal veya misket limonu. Memleket hatırlatan kokular.
Şekerimsi veya kakao tarzı su erkek parfümü kakao kokusunu nerden bulabilirim kalıcı olani?
Annemin kokusunun herzaman yanımda olmasını isterdim ❗️😔
Hic denemedim bir ara bakarim. Yeşil sabundan baskasi yalan