Güzellik & Bakım Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? (Sayfa 10) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Hangi kokunun gün boyunca seninle olmasını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
AylinA88 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl defne kokusu olabilir ya da papatya 0 1 Yorumla Beyazgece01 +1 yıl Bende Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Hindistan cevizi ve gül kokusu kalsın. 0 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Beyaz Gül ve Ben efsane ikiliyiz 😊😊😊 0 3 Yorumla Kompllo +1 yıl mesaj atarmisin Yorumla BuseDesuu +1 yıl @Kompllo neden? Yorumla Kompllo +1 yıl Biraz konuşmak istiyorum 1 dakika atarsan sevinirim Yorumla
Acil_yardım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Sevgili parfümünden daha iyi bir şey yok 0 0 Yorumla
Öğretmenkız35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Lavanta, kovun ve limon çiçeği kokularını severim 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Portakal çiçeğinin ve misk kokusunun karışımı. 0 0 Yorumla
öleceğiiznasılsa1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Yagmur yagdigi zaman ki toprak kokusu😍 0 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Yasemin kokusu tam benim kokum 0 0 Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Miss gibi çicek bahçesi koksam 0 0 Yorumla
minidowney Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 52% +1 yıl hep ayni koku olmaz deisim sart :) 0 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl mesela? :) Yorumla
Badesitare Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yasemin ve lavanta kokusu favori kokularım☺️ 0 0 Yorumla
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Yanık şeker kokusu cok severim 0 2 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl şaka mı bu ciddi misiniz? :) Yorumla DonukPrenses +1 yıl Ciddiyim ne diye şaka yapacağım ki bu konuda Yorumla
KimlerBurdaymış Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Fresh kokular olmali. Lavanta gibi 0 0 Yorumla
cikolatalideniiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Her türlü çiçek kokusu olabilir 🌸 0 0 Yorumla
Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Okyanus gibi ferah... 🌊💙 0 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Ormanlar gibi temiz. Yorumla
Tbaygmr Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 46% +1 yıl Gül ve sardal ağacı beğeniyorum 0 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Serdal ağacı? Yorumla
berceeste Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl En çokta meyve kokuları hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Uykucu7501 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yasemin ve lavanta kokusunu cok severim 0 0 Yorumla
melake55 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizi.. #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 876 cevap paylaştı. Benzin kokusuGüven kokusu 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. şampuan parfüm Deodorant kokusu 0 0 Yorumla
BizınısKlas Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çiçeksi diye bir koku vardı çok güzel kokuyordu 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yağmur sonrası toprak kokusu. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
defne kokusu olabilir ya da papatya
Bende
Parfüme yakın bir duş jeli seviyorum
Hindistan cevizi ve gül kokusu kalsın.
Beyaz Gül ve Ben efsane ikiliyiz 😊😊😊
mesaj atarmisin
@Kompllo neden?
Biraz konuşmak istiyorum 1 dakika atarsan sevinirim
Sevgili parfümünden daha iyi bir şey yok
Lavanta, kovun ve limon çiçeği kokularını severim
Yasemin kokusu ve beyaz gül kokusu
Portakal çiçeğinin ve misk kokusunun karışımı.
Yagmur yagdigi zaman ki toprak kokusu😍
Baharatimsı kokulara bayılıyorum. 🧡
İlk defa duyuyorum, deneyeceğim.
Yasemin kokusu tam benim kokum
Sadece Yasemin ❤❤🍀🍀🙏🙏😇😇
Kırmızı meyveler tercihimdir.
Miss gibi çicek bahçesi koksam
hep ayni koku olmaz deisim sart :)
mesela? :)
Oryantal hoş bir koku bana göre
Yasemin ve lavanta kokusu favori kokularım☺️
Yanık şeker kokusu cok severim