Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 9) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
Elifff1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Saçta bıraktığı koku ve yumuşaklık 👍 1 1 Yorumla SerinnGell +1 yıl Takibimi kabul ettigin icin tesekkur ederim :) Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etkileyici kokması, ve uzun sürmesi 1 0 Yorumla
mortinie Takip Et Xper 2 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Kokladigimda içimde güzel hisler uyandırması 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Cildimi nemlendirmesi ve güzel kokması 0 0 Yorumla
foxtail07 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Koku ve üzerindeki kalıcı etkisi tabiki 0 0 Yorumla
yıkılmadımayaktayımm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ferahlatıcı kokusu tabiki #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
şükran2323 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Doğal ve kalıcı koku etkisi önemli benim için:) 0 0 Yorumla
spritum1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Kokusu, cabuk durulanmasi, temiz hissi vermesi 0 0 Yorumla
everytimeisbeautyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl En önem verdiğim özellik kokusudur 0 0 Yorumla
ejderhakizz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl kokusu ve kuru olan cildimi nemlendirmesi 0 0 Yorumla
Kutsalcatal Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Kokusu kalıcı ve ferah olmalı kesinlikle 🥰 0 0 Yorumla
Votaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Nemlendirici olması ve kalıcı kokusuu elbettee 0 0 Yorumla
sekerparee95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl #KokunHalaÜzerimde seviyorum duş jelini 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 764 cevap paylaştı. Besleyici ve güzel kokulu olmalı. 0 0 Yorumla
mavisaclıbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Nemlendirmesi, kokusu ağır olmayacak. 0 0 Yorumla
odettemylife Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Duş jelinin çikolatalı olanı aşırı hoşşş 0 0 Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Kokusu ve kopürmesine önem veriyorum tabiyki 0 0 Yorumla
metalci2 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Bence en önemlisi kalıcı ve güzel kokulu olması 0 0 Yorumla
Slnasn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Duş jelinin verdiği o muhteşem koku ve rahatlık. 0 0 Yorumla
Veragrofit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Kalıcılığı ve kokusu. Bunlar kırmızı çizgim😄 0 0 Yorumla
sevda490 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Kokusu ve kalitesi benim icin önemli özellik unsur 0 0 Yorumla
Kirmızınıntutkusu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 48% +1 yıl Tabilkide herkesi cezbedebilcek kadar iyi bir koku 0 0 Yorumla
Doliii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Koltuk altımı güzel kokutsun güzel koksun köpürsün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Saçta bıraktığı koku ve yumuşaklık 👍
Takibimi kabul ettigin icin tesekkur ederim :)
Güzel kokması öncelikle tabi ki
Güzel koksun , iyi köpürsün
Kesinlikle koku 😚#KokunHalaÜzerimde
Kalıcı çiçek kokusu olmasını tercih ederim
Duştan sonra vücutta kalıcı olmaması
Kesinlikle kokusunun kalıcı olması
Kesinlikle tende yumuşaklık hissi vermesi
Guzel kokmasi ve kokusunun kaliciligi
Köpürtmesi köpürmesiiiii kokmasıııı
güzzel kokması ve tenimi yumşak yapması
Etkileyici kokması, ve uzun sürmesi
İyi akması. Bazıları akmıyor
Kesinlikle kalıcılık isterdim
Dünyanın en güzel kokan duş jeli
Kokladigimda içimde güzel hisler uyandırması
Kokusunun kalıcı olması önemli
Tabikideee güzelll kokması😍
hafif ve güzel bir koku vermesi
Kokusu ve kalıcılığı oluyor
Ferah okyanus kokularına bayılırım
Cildimi nemlendirmesi ve güzel kokması
Guzel kokmasi, cildi kurutmamasi
kokusunun kalıcılığı ve tazeliği
Koku ve üzerindeki kalıcı etkisi tabiki
Ferahlatıcı kokusu tabiki #KokunHalaÜzerimde
Zor durumda saçımı da yıkasın
Doğal ve kalıcı koku etkisi önemli benim için:)
Güzel kokuyor olması ve kaygan olması
Yumusaklik :))) kokusu, kopugu
Kokusunun güzel ve kalıcı olması
Kokusu, cabuk durulanmasi, temiz hissi vermesi
Kokusu, kıvamı ve kalıcılığı
En önem verdiğim özellik kokusudur
kokusu ve kuru olan cildimi nemlendirmesi
Kesinlikle kokisunun kalıcı olması
Kokusu önemli duş jelinde
Köpürmesi güzel kokmasıııııı
Kokusu kalıcı ve ferah olmalı kesinlikle 🥰
Nemlendirici olması ve kalıcı kokusuu elbettee
#KokunHalaÜzerimde seviyorum duş jelini
Büyüleyici kokusu ve vücuda verdiği doku
Besleyici ve güzel kokulu olmalı.
Nemlendirmesi, kokusu ağır olmayacak.
Güzel koksun cildimi kurutmasın
Duş jelinin çikolatalı olanı aşırı hoşşş
kalıcı koku ve köpürmesi :D
Kokusu ve kopürmesine önem veriyorum tabiyki
Bence en önemlisi kalıcı ve güzel kokulu olması
Kokusunun kalıcı olması..
Duş jelinin verdiği o muhteşem koku ve rahatlık.
Kalıcılığı ve kokusu. Bunlar kırmızı çizgim😄
Kokusu ve kalitesi benim icin önemli özellik unsur
kolay durulanmalı köpük kalmamalı
Kokusu dokusu ve tadı tabiki
Tabilkide herkesi cezbedebilcek kadar iyi bir koku
Duştan sonrada buram buram kokmalı yumuşacık yapmalı
Ferah koku temiz bol köpük
Koltuk altımı güzel kokutsun güzel koksun köpürsün
uzun süren kokusu ve temizlik hissi.