Duş keyfi bir yana, dünya bir yana! 🚿
Daha mutlu, enerjik ve tertemiz hissetmek için duş keyfimiz çoook uzun sürsün! Tartışmasız ki, duştan saatler sonra da mis gibi kokmak ve günün en stresli anlarında bile taptaze hissetmek hepimizin ortak hayali. O zaman sorumuzu cevapla, duştan sonra bile #KokunHalaÜzerimde diyeceğin duş jeli ile tanışmaya hazır ol.
Duş jelinde en önem verdiğin özelliği; #KokunHalaÜzerimde hashtag’i ile görüş olarak paylaş, Güzellik & Bakım Rehber Fenomenleri’nin en yaratıcı bulduğu 20 görüşten biri seninki olsun, Pure Line Duş Jeli kazanma şansını yakala!
Pure Line Duş Jelleri’nin 12 saat kalıcı kokusu ile duş keyfin duştan sonra da devam etsin, her an tazelenmiş hissetmenin keyfini çıkar. Pure Line’ın doğadan ilham alan, birbirinden büyüleyici kokularına bayılacaksın. 🥰
#KokunHalaÜzerimde diyerek görüşünü paylaşmaya hazırsan, başlayalım!
*Kazananların hediyelerini ulaştırmak için iletişim bilgileri alınacaktır.
Daha mutlu, enerjik ve tertemiz hissetmek için duş keyfimiz çoook uzun sürsün! Tartışmasız ki, duştan saatler sonra da mis gibi kokmak ve günün en stresli anlarında bile taptaze hissetmek hepimizin ortak hayali. O zaman sorumuzu cevapla, duştan sonra bile #KokunHalaÜzerimde diyeceğin duş jeli ile tanışmaya hazır ol.
Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir?
12 saat kalıcı kokusuyla Yeni Pure Line Duş Jeli kazanan 20 kişiden biri olmak için hemen görüş paylaş! Evet, 20 kişi Pure Line Duş Jeli kazanma şansı yakalayacak. 🎉🎉🎉Duş jelinde en önem verdiğin özelliği; #KokunHalaÜzerimde hashtag’i ile görüş olarak paylaş, Güzellik & Bakım Rehber Fenomenleri’nin en yaratıcı bulduğu 20 görüşten biri seninki olsun, Pure Line Duş Jeli kazanma şansını yakala!
Pure Line Duş Jelleri’nin 12 saat kalıcı kokusu ile duş keyfin duştan sonra da devam etsin, her an tazelenmiş hissetmenin keyfini çıkar. Pure Line’ın doğadan ilham alan, birbirinden büyüleyici kokularına bayılacaksın. 🥰
#KokunHalaÜzerimde diyerek görüşünü paylaşmaya hazırsan, başlayalım!
*Kazananların hediyelerini ulaştırmak için iletişim bilgileri alınacaktır.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Güncellemeler
+1 yıl
Birbirinden güzel görüşleriniz için teşekkürler KScanlar! Güzellik & Bakım Rehber Fenomenleri kazananları belirledi, işte bizden hediye kazanan o isimler:
@Creeper07_
@coiffeurcan
@MasterMagician
@omrumyetermi
@Omurilik
@Sensevyeter
@Oturundayiyin
@QueenFrigg
@Oylesineist
@mekanınsahibinil
@Bolga
@Hellioo
@iansomerhaldersever
@İşinDoğrusu
@ineedlove
@ilknuremirbagdat
@herşeybrl
@Lovegood
@nefess355
@Acid_Queen
Hediye gönderimi ve adres bilgileriniz için sizinle iletişime geçilecek <3
@Creeper07_
@coiffeurcan
@MasterMagician
@omrumyetermi
@Omurilik
@Sensevyeter
@Oturundayiyin
@QueenFrigg
@Oylesineist
@mekanınsahibinil
@Bolga
@Hellioo
@iansomerhaldersever
@İşinDoğrusu
@ineedlove
@ilknuremirbagdat
@herşeybrl
@Lovegood
@nefess355
@Acid_Queen
Hediye gönderimi ve adres bilgileriniz için sizinle iletişime geçilecek <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kapağını açtığım ilk saniyede etrafı aromatik kokular alsın isterim. Bir duş jeli çiçek bahçesi gibi kokmalı ve beni o bahçede hissettirebilmeli. Vücuduma değdirdiğim andan itibaren yumuşacık bir iz bırakmalı. Duştan çıktıktan sonra da o koku bedenimde kalmalı. Vee ben aradığım duş jelini buldum. Tabii ki duş jelinde en önem verdiğim özellik markasının Pure Line olması. 💙
#kokunhalaüzerimde
#KokunHalaÜzerimde.
Bir türlü hasthagleyemedim ya. 😂😜
Kalp yok ondandır😂😂😂
Reklam değil gerçekten aşırı beğendim. Onsuz yaşayamam gibi bir şey.😂
Duş keyfimi ikiye katlayan o büyüleyici kokular gün boyunca tenimde gezinsin. Duş jeli cildimi temizlerken aynı zamanda da nemlendirmeli, gün boyu kalıcı kokusuyla her an duştan yeni çıkmışım kendimi ferah ve özgüvenli hissettirmeli, ayrıca içerisinde paraben gibi kimyasal maddeler bulundurmamalı. Bir kadın başka ne ister ki şu dünyada? :)
Siz kadınlar en iyisini hak ediyorsunu 😊 nasılda özgürce anlatmışsın kendini
Duştan sonra en sevdiğim an
Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca tertemiz hissettirmesi önceliğim. #KokunHalaÜzerimde
Bende kokusu na. Önem veririm 😌
@yeşilgözlüüüü2893 bende ne tesadüf
Tenime yakışan bir duş jeli olmalı ilk öncelikle. Daha sonra tenime verdiği o ipeksi doku ve kalıcılık:)
Banyoya girince 2 saat çıkmayanları bilirsiniz. O insanlardan biri de işte ben😅 Her daim güzel kokmak; hem çevremdekilerin hem de benim o güzeel kokuyu alması benim için şart ve birçok insan için de eminimki. Bunun için tabiki tonlaarca para döküyoruz. Özellikle bu listenin başındakilerden biri benimdir kesin😆 Yalnızca bir şampuan bir duş jeliyle bitmez. Kullandığımız duş jelleri insanın tenini o kadar kurutuyor ki! Duş jeli seçimi bir yatak seçimi kadar önemlidir benim için😆 Birçok duş jeli kullandım, kokusu güzel olan cildi kötü yapıyor, cildi güzel yapanın kokusu kötü! İşte buna dur diyen bir duş jeli sonunda ortaya çıktı! PURE LINE... Canıım... Kokusuyla, yapısıyla, görünüşüyle beni mest ediyor! Kokusu çok çabuk gitmiyor ki bu en güzel artılarından birisi işte. İnsan kendi temiz kokusunu almaya bayılır , hele ki bu koku PURE LINE ise. Her şeyiyle tam benlik , tam bizlik! Duş, büyülü dakikalar yaratırken PURE LİNE bunu 2 katına çıkarıyor. Haydi eve Pure Line depolamaya!🎀💘 #KokunHalaÜzerimde
Bir duş jelinde istediğim ve beklediğin en önemli şey kalıcı kokudur. Koku bedenimi saatlerce sarmalı ve insanların yanından geçerken o kokuyu hissedebilmeliler. Ten kokuma nüfuz etmeli ve kolay kolay gitmemeli.
Duş keyfimi ekstra keyiflendirmeli ve jel tenime değdiği an ferahlık hissetmeliyim. Sarıldığım her insan bana #KokunHalaÜzerimde diyebilmeli. :)
Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması :)
#KokunHalaÜzerimde
Banyo keyfini daha da katlayan yegane üründür duş jelleri mis gibi birbirinden çok hoş ve tatlı kokularıyla ve cildimi yumuşacık yapan içindeki harika bileşenler ile banyodan hiç çıkmak istemiyorum doğrusu 😊
Pure Line muhteşem duş jelleri ile kendimi pırıl pırıl mis gibi ve harika hissediyorum banyo keyfi Pure Line olmadan yapılamaz duş jellerinde en çok önem verdiğim şey mis gibi kokusu ve vücudumu pırıl pırıl yapan yumuşaklığı
#KokunHalaÜzerimde olsun diye Pure Line Duş Jeli her duşta yanımda ✌💕
Teşekkürler Pure Line İyi ki varsın ✌😍❤
Pure Line Duş Jeli Kullananların 5 Haklı Sebebi başlıklı Bence'mde de yazdığım gibi kalıcı kokusu, rahatlatıcı aroması, bol köpüğü, temiz içeriği, duş keyfini uzatma lüksü... En önemlisi kalıcı kokusu 🌺
Bir duş jelinde en çok aradığım şey ilk olarak kokusu dur. kokusu duşta veya banyodayken insanın hem başı hem vücudu gevşemeli koktukça insan kendini rahatlamış ve gevşemiş hissetmeli mutlu olmalı.. Aynı zamanda koku bedenimde kalıcı olmalı ki her burnuma geldiği zaman her duştan sonra bana huzur versin fazla fazla köpürneli tenime değdiği an beni ferahlatmalı.. Ayrıca içerisinde alkol ve paraben içermemeli cildimi tahriş etmemeli kurutmamalı.. Cildimi nemlendirmeli.. Aroması vanilya ve nane veya çikolata nane karışımları olabilir hem baştan çıkarıcı hemde fresh bir duş jeli olur..
#kokunhalaüzerimde
Kış aylarında parfüm tek başına sadece kıyafette duruyor o da en fazla 2 saat. Yaz aylarında ise tek başına parfüm sıkmak zaten facia oluyor. Ozon tabasını delmeden, toplu taşımada insanların burnunun direği sızlamadan, yolda birinin yanından geçerken buram buram ağır çikolata kokmadan yaşamak için kesinlikle dul jelinin ve vücut losyonunun kokularının kalıcı olması gerekiyor. Cildin ışıl ışıl görünmesi için vücut losyonu/ pudrası şart, miss gibi kokması içinse kesinlikle ve kesinlikle kaliteli bir duş jeli şart. Parfümü direkt vücuda sıkmak zaten zararlıyken başka türlü güzel bir ten kokusuna sahip olmanın başka yolu yok.
#KokunHalaÜzerimde 🛁 🧖🏼♀️🐣
Aaa tişikkirliir 🏆 😍🥰
Akılda kalıcı, imzam haline gelebilmeli kesinlikle.
Duştan çıktıktan sonra, attığım her adımda benimle beraber olmalı kokusu ile.
Ve soft olan kokusunun ardında çarpıcı bir histe uyandırmalı zihinde.
Çiçeksi kokuları mevsim baharmışçasına kuşatmalı bedenimi ve zihnimi, kendimi rengarenk çiçeklerin arasında özgürlüğün ve temizliğin eşsizliği ile kutsamalı, bana sanki öyle bir yerde, öylesi bir zaman diliminde bulunuyormuşçasına bir his vermeli.
Duş jeline yüklediğim anlamlar bu denli derin aslında, bundan dolayı böylesi bir ürün ile de karşılaşırsam müptelası olacağım kesin. :))
#KokunHalaÜzerimde
Kolay koku beğenen biri değilimdir. Bir parfüm alacakken dahi haftalarca onlarca marka ve onların içeriğini araştırarak alırım. Açıkçası hayatım boyunca duş jellerine karşı hep biraz ön yargılı davrandım çünkü kullandığım hiçbir ürün istediğim o ferahlığı ve kalıcı kokuyu bana sunamadı. Bu yüzden hayalimdeki duş jeline dair birkaç kriter belirtmem gerekirse, öncelikle ferah ve boğmayan bir kokuya sahip, ardından da kalıcılığıyla beni şaşırtacak bir duş jeli olması lazım. Bu ürünün var olduğuna ne yazık ki hâlâ inanmıyorum😄
Duş jelleri, piyasaya sabunların ciltte oluşturduğu kuruluğu giderip mis gibi bir koku sağlamak için çıktı. Bunun için bir duş jeli cildimi kurutmadan istediğim temizliği sağlayıp bana harika bir koku vermeli. Duş sırasında o harika kokuyla keyfim yerine gelmeli😂
#KokunHalaüzerimde
Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım.
Kısaca; Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde 🖤
mis gibi kokmalı bencede
Benim bir duş jelinden beklediğim en önemli özellik kokusu ve köpür köpür olması, ve yumuşacık çiçek gibi kokmalı vücudum. Ve kalıcılığı tabi ki gün boyu ferah hissettirir, ve o ferahlığı hissedince kendini de mutlu hissedersin. Ben tam bir duj jeli hastasıyım hem koklar hem mutlu olur hemde vücudum da kokunun kalıcılıgını hissetikçe mutlu hissederim..
#KokunHalaÜzerimde
Yorgun geçen bir günün sonunda cildimde oluşan kötü kokularla savaşan bir duş jeli en büyük hayalim-di. Pure Line ile tanıştıktan sonra bu bir gerçek oldu. Daha kapağını açar açmaz bile etrafı inanılmaz güzel kokular alıyor. Cildime değdirdiğim ilk an kendimi çok iyi hissetmeme sebep olduğun için teşekkürler Pure Line. Ben hep bir duş jelinden şunu beklerdim: kokusu kalıcı olsun, pamuktan bile yumuşak olsun, cildime zarar vermesin ve en önemlisi ise vazgeçilmezim olsun. Sanırım vazgeçilmezim sensin Pure Line.#KokunHalaÜzerimde. 🌼
#KokunHalaÜzerimde
Duş almak yorucu ve stresli hayatimizin en rahatlatici en keyif verici anlarindan birisi. Bu harika ani daha da güzellestiren unsur bizi kokusuyla ve bol köpügüyle baska diyarlara götürecek bir "duş jeli"! Pure Line Duş Jeli bize tam olarak da bunu veriyor. Birbirinden çesitli kokulari, kolayca köpüren yapisı ve tenimizde biraktiği yumusak dokusuyla duştan sonra bize tazelenmiş yenilenmiş ve rahatlamış bir his sağlıyor
Bitkisel olup kokusuyla beni mest etmesi gerekiyor, bunun yanı sıra nemlendirici özelliğine ve ferahlığına da dikkat ediyorum. Uzun bir süredir Pure Line ürünlerini kullanıyorum, gayette memnunum.
#KokunHalaÜzerimde
Yoğun bir iş gününün, uzun bir koşunun, ev temizliğinin ya da yorucu bir gezinin ardından alınan duş gibisi yoktur.🥳 Günün yorgunluğunu üzerinizden alır,🛀 dinlendirir ve ferahlatır. 💆♀️Duş boyunca kullanacağınız ürünler ise sadece yorgunluğunuzu almakla kalmaz, duş keyfinizi de arttırır. 👌Özellikle kullanacağınız mis kokulu 👉pure life 👈duş jelleriyle bu keyif ikiye katlanacaktır. 🥰🥰Hepimizin bildiği gibi eskiden kullanılan sabunların yerini artık duş jelleri aldı. Duş jelleri deyince akla bir sürü pure lineserisinin alternatif leri geliyor. Çileklisi, yaseminlisi, karamellisi, meyvelisi, lavantalısı, incirlisi nemlendirici özelliği olanı, arındırıcı etkiye sahip olanı, rahatlatıcısı, dinlendiricisi her türlüsü bilunmakta.. benim tercihim pure life ın her ürünü 🥰 gün boyu kokusu üzerimde, tazelik veriyor pure line ile #KokunHalaÜzerimde ❤
İlk olarak kokusu benim için önemli, onu bedenime sürecem cünkü ikincisi ise duş süngerimle vücuduma kolay dağılması kesinlikle bu beni mutlu ediyor, güzel kokmak hele ki gül ya da meyveli kokmak mükemmel bir huzur.. Güzel kokan her şey güzeldir tatmak kullanmak denemek gerek ❤️❤️🌸
•Duş jelleri, vücudu yıkamada hepimize kolaylık sağlayan bol köpüren çok çeşitli temizleyicilerdir efenim..
Soruya gelecek olursak:
~Ah.. tabikide güzel ve kalıcı koku yayması, cildini nemlendirmesi, ferahlandırma ve arındırma hissi vermesi. 🧖🏻♀️🏹 ~
•Ayriyetten duş jellerimde ben, parfümüm ve deodorantımla olan uyumuna da dikkat ediyorum ♀️
#KokunHalaÜzerimde 🌹
Duş beni benden alır hele duş jelinin kapağını açtığımda hissettiğim o ferahlama imm duş süremin artmasını sağlar , tüm gün enerjik, stressiz, taze açmış bı çiçek gibi fresh kokusuyla tenimi nemlendirmesiyle beni benden alır.. kokunun kalitesi önemli , duştan sonra bile hala kokun üzerimde #PureLine #KokunHalaÜzerimde
Duş bizi fiziksel ve psikolojik olarak rahatlatan bir eylemdir. Temizlik hissini verebilmeli. Bol bol köpürmeli ki eğlenceli de olsun :) İçeriği doğal özlerden oluşmalı. Dokusu ve kıvamı hoş olmalı. Veee en güzel kısmı da kokusu! Şişeyi yemek istercesine bir kokuya hiçte hayır demeyiz 🤭
Duş jeli dediğin o sıcak suyun buharıyla kokusu tüm banyoyu kaplamalı ve mis gibi meyve kokmalı. Vücuduna değdiği an o yumuşaklığın seni banyodan sonra da bırakmayacağını hissetmen lazım. Pürüzsüz bir zevk olmalı. Banyodaki o eşsiz kokunun pijamalarını giydiğinde hala devam etmesi... Harika bir his. Teşekkürler PURE LİNE duş jellerinin bir tık hayranıyım hatta aşığıyım bu konuda ❤️ #KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde önem verdiğim özellik ferahlatıcı bir kokuya sahip olması sayesinde kendimi özgüvenli , sakin , huzurlu hissedebilirim. Tenimi yumuşacık yapar. Gül kokusunu çok severim mesela bana hep anılarımı, annemin güllerini, özlemi hatırlatır. Tüm gün boyunca #KokunHalaÜzerimde parfüme bile ihtiyaç duymam.
#kokunhalaüzerimde evet hastag öyle doğru ki duşta aldığığım keyfe duştan sonra mis gibi kokumun eşlik edişine şahit olmak ve ben yürürken kokumun bende önce yayılışını hissetmek muhteşem bir duygu...
@pureline kesinlikle kullandıklarımın en iyisi teşekkürler #pureline
Ruhumun ve bedenimin coştuğu duşta , yeniden doğmuş gibi hissetmeye, bebek gibi yumuşacık bir cilde, cildimin uzun süre nemli kalmasına, en önemliside egzama gibi cilt hastalığina sahip olan biri için cildimi kurutmamasina, kimyasal içerip derimi soymamasina ve catlamamasina önem veriyorum bu hastalığa sahip olduğum için çeken bilir gerçekten biliyorum ki muhteşem olduğunu buradan hissettiğim, tam benlik yeni pure line ile tanışma vaktinin geldiğini düşünüyorum en yakın zamanda kullanmak için sabirsizlaniyorum #KokunHalaÜzerimde
Bir duş jelinde aradığım en önemli şey kokusu, kapağını açtığınız anda kendinizi çiçek bahçesindeymiş gibi hissettirip, saatler sonra bile #KokunhalaÜzerimde diyebileyim. Aynı zamanda cildimi kurutmadan temizleyip nemlendirmeli ve içinde paraben, sls gibi kimyasallar içermemesi.
bir kere duş jeli dediğin seni kokusuyla mest etmeli. Ama o koku sadece banyodan çıkana kadar değil dışarıda bile seninle gezmeli. O yumuşaklığı sürekli teninde hissetirebilmeli. O temizlik hissini sana yaşatmalı. Her an tertemiz ve mis gibi olduğunu hissetmeli ve hissetirebilmelisin 😉. #KokunHalaÜzerimde
Güzel kokması benim için önemli ama çok daha önemlisi kokusunun kalıcılığı gün boyu duştan yeni çıkmışçasına gelen hoş koku ile özgüven ikiye katlansın..
Duştan sonra bütün gün rahat hareket edebiliyorum çünkü #KokunHalaÜzerimde ✌💕 teşekkürler #pure Line
#KokunHalaÜzerimde yapısına ve kokusuna bakarım ve çnem veririm life döktüğümde emilmeli iyi köpürmeli ve güzel kokmalı insanın vüzüdünu birazda olsa nemlendirmeli diye düşünüyorum. Meyve aromalı duş jelleri bu konuda daha iyi oluyor. Pompalı olması hem tasarruf sağlar.
Duş jeli önmli gözükmese bile aslında cok önmli bir etken hayatımızda ter kokmak en nefret ettgim birşey o yüzden ki herkez öyledir kimse karşı tarafın kokusunu istemez zaten karşı taraf'dan istemediqimiz bir şeyi kendimiz de olmamalı iyiki denemişim Pure Line duş şelleri tşekkürler #KokunHalaÜzerimde
Ya duş jelini şeye kulanilirmisizce
Duş eşittir terapidir. Cildimi kurutmadan temizlemesi, kokusuyla rahatlamak, kalıntı bırakmadan kolaylıkla durulanması, gün boyu ferah ve temiz bir his vermesi duş jelimden beklediğim performans. İyi ki varsın pureline yaseminli ♥
#KokunHalaÜzerimde
*Sanırım koku benim için bir sanat gibi. Egzotik ve aromatik kokup gizemli bir kadın olmayı çok seviyorum. Hissetmek gerekir. Dinlerken şarkıyı, sarılırken kokuyu. Bu yüzden bulunduğum her ortamda beni özel hissettirip şımartması gerekir. Ve duştan daha fazlası olması lazım. Harikalar diyarında bir adada bulmak da başlı başına bir sanat. Kahve kokusunu, kitap kokusunu, yağmur sonrası toprak kokusunu, bir de PURE LINE kokusunu seviyorum. Bu hazzı yaşatabilecek pek marka tanımıyorum. Bu yüzden bu mucize kokuyu soranlara sadece göz kırpıp gülümsüyorum. Ve diyorum ki PURE LINE 12 SAATLİK KALICI KOKUSUYLA HEP YANINDA. Çünkü biz kadınlar çok özeliz ve özel kokmak isteriz. Kendimizi seviyoruz* #KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerimde duş jeli de olması gereken en önemli özellik kesinlikle güzel kokması ve bu konunun tenimde kalması. Soruyu tam okumadan aklıma direk duş jeli diyince güzel kokulu olanlar gelir. Alırken marka veya fiyata değil direk kokuya bakarım. Çilek, böğürtlen, hindistan cevizi kokuları favorimdir.
Benim için bir duş jeli;
- Misler gibi kokmalı ve o muhteşem koku gün içerisinde kaybolmamalı. Böylece kendimi gün içerisinde daha temiz ve ferah hissedebilirim.
- İyi köpürmeli.
- Cildime zarar vermemesi için içerisinde zararlı kimyasallar bulunmamalı.
- Cildimi kurutmamalı ve cildimi adeta bir nemlendirici gibi nemlendirerek yumuşacık yapmalı. 💖
#KokunHalaÜzerimde
Kokusuyla beni büyülesin isterim.
#KokunHalaÜzerimde dedirtsin hem duş anında hemde duştan sonra üzerimde kalan kokusuyla. Deniz olan bir yerde doğup olmayan bir yerde yaşayınca duş jellerinde okyonus kokulu olanları direk almak istiyorum ama diğer kokular da dikkatimi çekiyor. Duştan sonra nemlendirici özelliği olmalı bence duştan sonra bebek yağı kullanmak bazen çok zor geliyor 😬 ve içeriği zararlı olmazsa başka ne ister ki insan 😍😍😍
Hediyem ulaştı çok teşekkür ederim 😍😍😍
Yaklaşık iki aydır Pure Line'yi keşfettim, keşke daha da önceden keşfetseymişim. Bebeeeekkk gibi yumuşacık yapan, parabensiz sağlıklı duş jelinizi bir sağlıkçı olarak tereddütsüz kullanıyorum. Kırmızı meyveli favorriiiimmm❤️ 🍒🍓
#KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerimde tüm gün bunu hissetmek insana güven veriyor kendini daha kadınsı bile hissediyorsun daha çekici ve can alıcı bu yüzden önemli bu durum özellikle kendi kadınlığını böyle bir ülkede sürekli geri plana atmak zorunda kalan kadınlar için.
Benim en büyük zaafım duş+güzel koku 🤦🏻♀️ Duş almak temizlenmekten öte ruhumu dinlendirmek anlamına geliyor benim için. İpek gibi tenim tertemiz saçlarım ve birde mis gibi kokum olunca yeniden doğmuş gibi rahatlıyorum, dünyalar benim oluyor 🥰 Amaa tabi ben duşun en çok misler gibi kokan duş jeli kısmını severim. Bu konuda favorim kesinlikle Pure Line 💕 Bir sonraki duşa kadar #KokunHalaÜzerimde 🌸
Size nasıl tarif etsemm? Kapağını açar açmaz gelen o güzel koku.. Vücudunda bıraktığı temizlenmiş hissi.. Yumuşacık edip rahatlatması.. ve bunların hepsi Pure Line duş jelinde bütünleşmesi 👏 Ben çok sevdim, dostlarıma hep tavsiye ediyorum :) harikaa😍❤ #KokunHalaÜzerimde
Bir duş jelinden beklentim ;
Hassas tenimi yıkarken ,
Cildimde bir bebek teni yumuşaklığı, pürüzsüzlüğü, parlaklığı sağlamalı.
Duştan sonra tenimde nemlendirici özelliği. olmalı.
Hassas tenimi kurutmamalı.
Kaliteli ve güzel
Kokmalı.
Duş jeli dediğin kalıcı olmazsa olmaz ! Sonrasında sana yumuşacık bir ten, ipeksi bir yumuşaklık bırakmalı, seni kokusuyla rahatlatmalı..
Banyoda seni kokusuyla mutlu edip, aynı kokuyla gün boyu mis gibi kokmalı ve bu koku hep yanında olmalı. #KokunHalaÜzerimde
Öteki hemcinslerimi bilemem lakin benim için duş demek, günün stresinden, yorgunluğundan uzaklaşmak, rahatlamak demek.. Bu yüzden ilk başta, muazzam ve ferahlatıcı bir kokuya sahip olması önemli benim için ❤ Ve tabikide doğallık! Paraben alkol vs. içermesin. Mümkün olabildiğince doğal olsun.. ❤
#KokunHalaÜzerimde
Beni bana ben gibi yumuşacık , bebeksi, özel hissettirmesinin yanında beni mutlu etmesi, cildimde dans ederek neşe saçması, o inanılmaz kokularının ve kalıcılığının gönlümü fethedip yerleşmesi diyebilirim, iyi ki varsın Pure Line
#KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerimde düş jelinde en öbem verdiğim özellik tabii ki de cildime herhangi bir sağlık problemi yaratmaması hassas bir cildim var ve bu yüzden duş jeli seçiminde dikkatli olmalı ve olmalıyız bilindik markalardan alışveriş yapılmalı duş jeli seçiminde kokuya da çok önem veririm amaç zaten cildin temiz ve güzel kokması okyanus kokulu ve nane özlü düş jeli önerimdir cildi ferahlatır
Bir bayanın duş jelinden beklediği herşeyi karşılıyor ve dus aldıktan uzun zaman sonra bile #KokunHalaÜzerimde diyebiliyorum ve kokusunun güzelliği beni benden alıyor pure line sayesinde banyodan çıkmak istemiyorum çok güzel kokuyor ayrica cildimi nemlendirmesi benim için herşey demek bu güne kadar kullandığım en iyi duş jeli diyebilirim ve herkese tavsiye ediyorum teşekkürler pure line. #KokunHalaÜzerimde
Tabii ki kokusu ve vücutta bıraktığı his sonuçta uçup giden kokular kimin umurunda kokunu öyle güzel seçecek ve kullanacaksın ki o kokuyu duyan herkes bu o diyecek. En önemlisi de herşey unutulur ama koku asla.. O yüzden Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde
kokusuna hayran olduğum duş jeli. mevsimlere göre değişse bile tende uzun süre kalıcı bir parfümü var. üstelik yumuşak bir his de bırakıyor. severek öneriyorum yaz aylarına uygun. verdiği temizlik hissi de diğer duş jellerinden daha iyi. aşırı kuru bir cildiniz varsa kuruluk hissi hoşunuza gitmeyebilir ama az kuru/normal/yağlı ciltler sevecektir diye düşünüyorum. elimdekiler biter bitmez denemediğim kokularını da deneyeceğim. Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde
Duş jeli sabunun medeniyet görmüş hali . Cildi yarip kırıtmayan sabun gibi on dengesini bozmadan nemlendiren guzel kokuyu hafif bir parfüm sıkmış hissi verir gibi tenine narince işleyen ama en en en önemlisi terapi yapar gibi etki bırakmasıdır
Duş jeli sevmem hiç aslında. Temizlik hissi vermiyor bana. 1 kere bir markayı aldım sırf kokusu icin. Oda 1 saat dayanmadı kokusu yani hayal kırıklığı 👎
Aradığım özellikler; Paraben içermemesi, 🍃
Kalıcı kokuya sahip olması,
vee missler gibi kokması.
Yasemin&Sarı kantaronlu olanı gayet güzel. Diğerlerini de deneyeceğim.)
Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım. Kısaca; Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde
Kesinlikle güzel kokmalı ve bu kokuyu gün boyunca tenimde hissetmeliyim. İçeriği doğal olmalı güvenli kullanabilmeliyim. Ve tabiki kremsi etkisiyle vücudumu yumuşacık yapmalı ve ferahlatmalı☺️
#KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde, öncelikle hassas cildime uygun olmasına bakıyorum, daha sonra kokusu cezbedeni seçiyorum 🤩 Pure line duş jeli kalite olarak ilk sıralarda olan bir ürün ve artık reyonlarda elimi ilk uzatacağım duş jeli ☺️ Dokusu, koku kalıcılığı ve temiz bir his bırakmasıyla cildimi pamuk gibi yapıyor ve benden en yüksek puanı aldı 👏
#KokunHalaÜzerimde
Günün yorgunluğunu üzerinizden alır, dinlendirir ve ferahlatır. Duş boyunca kullanacağınız duş jeli ise sadece yorgunluğunuzu almakla kalmaz, duş keyfinizi de arttırır. Özellikle kullanacağınız mis kokulu duş jelleriyle bu keyif ikiye katlanacaktır.
Duşta pure line incir&beyaz gül kokusu ile vücudumu suya teslim ediyorum. Duşta ki keyfim 2 ye katlanıyor. Keşke daha farklı kokuları çıksa dört gözle bekliyorum. Bu olan kokular ben de bağımlılık yapıyor.
#KokunHalaÜzerimde
Etkisini duşa girmeden görmeliyim. Beni renklerin canlılığı ve kokusunun doğasıyla uyumu beni kullanırken vücudumla olan ahengini tahmin ettirmeli. Duşun etkisi zaten rahatlatıcıyken bu etkiyi arttırmalı. Ve bu anı ölümsüz kılmalı.
Benim duş jelin de aradığım özellikler bol bol köpürsün ve kolay durulansın kokusu doğal olsun ve kendisini hissettirsin böyle tertemiz yapsın ve en önemlisi de kokusu üstümden uçup gitmesin ben bunları ararım...😊 Pure Line ♥️♥️
#KokunHâlâÜzerimde ♥️♥️