Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 8) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
frakennberry Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yorucu gün sonrasında banyodan sonra mis kokular eşliğinde yatağa uzanmak. 0 0 Yorumla
Buesra28 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Kalıcı kokusu ce gerçekten tğm gün bana kendimi temiz hissetirmeli 0 0 Yorumla
bunaldımyeterbe Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Güzel kokması kesinlikle ne kadar güzel kokarsa o kadar iyi hissederim kendimi 0 0 Yorumla
senanarci Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl duş jelinin kokusuna ve kalıcılığına önem veririm :) 0 0 Yorumla
Yokkiismimbenim Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Proline kullaniyorum we kokisu uzun sure wucudumda kaliyor.:) 0 0 Yorumla
Ssevdee Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Katkısız böyle vıcık vıcık olmayan sabun gibi köpüren olması gerekiyor. 0 0 Yorumla
Birsorumvar341881 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl En önemlisi doğal olması, parfüm içermemesi ve vücudumun pH değerini bozmaması ☺️ 0 0 Yorumla
durumix Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Dolaşırken buram buram koku gelmesi yani kokusu ve kalıcılığı 0 0 Yorumla
YağmurNehir Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kokusunun kalıcı olması en önemli özelliği. #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
konyaguzeli42 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl güzel temizlesin bol köpürsün ve mis gibi koksun ve vücudumu nemlendirsin 0 0 Yorumla
alexxxxxxxxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel kokmasıdır ve tabiki gün içinde o kokunun üzerimde kalması 0 0 Yorumla
06DamlA1999 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kalıcı koku çünkü gün boyu o beğendiğin koku üstünde kalsın ve parfüm etkisi geçince bile güzel kok. 0 0 Yorumla
Eizly Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Duj jelinin kokusu benim için harikadır, vücudum da o koku gezinsin isterim 0 0 Yorumla
nurcan_ozge Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bir hafta tenimde kalması ve herkesin parfümünün markası ne ye sorması😂 0 0 Yorumla
nurzisan Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Duş jelinin kokusu çok önemli, beni cezbeden hep o olmuştur. Tabi kalıcı olması ayrı güzel olurdu 0 0 Yorumla
aslindabiraz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kokmasi ve kokusunun kalıcı olması özellikle vanilyanin kokusuna bayiliyorum 0 0 Yorumla
_star_butterfly_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kaliteli olması çünkü temizlenmemi sağlayan bir malzeme 0 0 Yorumla
Melekmy12 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Koku köpük 😄 guzel hoş olmalı kokusu uzun süre kalmali 0 0 Yorumla
Çimenkader09 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Vücutta kaygansi bor his bırakmaması güzel kokmasi ve cilde zarar vermemesi 0 0 Yorumla
AaAlaskaaa333 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Tenimde yağlı his bırakmamalı kokusu her yeri sarmali 0 0 Yorumla
Nazlıxyz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl #KokunHalaÜzerimde Tabi ki sağlıklı ve ferah olmasıKokuyu bunlardan sonra ararım 0 0 Yorumla
kajans Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kokusu kesinlikle başka neyine değer verebilirim kiiii 0 0 Yorumla
efsssx Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl temizlendigimi hissetmem lazim ve hijyen çok onemli ve bir de kokusu💕 0 0 Yorumla
Merilem Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Duş jelinde en önem verdiğim şey doğal olması çok fazla kimyasal içeren duş jellerini tercih etmem 0 0 Yorumla
Nesliece Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl En önemlisi güzel kokuyor olmasi lazim sonra bol köpük 0 1 Yorumla Suykan +1 yıl Jel köpürürmü 😀 Yorumla
Masallaviax Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl tabiki kokusunun kalıcı olması ve güzel köpürmesi :) #kokunhalaüzerimde 0 0 Yorumla
smrklnc Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kalıcı kokusu kesinlikle çok önemli ve temizlemesii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En önemlisi içerisinde bulunan kimyasallar daha sonra da kokusu. 0 0 Yorumla
Dilekde Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl benim beklentim Bebek gibi kokmak 2 1 Yorumla Dilekde +1 yıl Zaten bir beklentiydi Yorumla
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Kokusu ve ciltte bıraktığı yumuşak etki 2 0 Yorumla
mrx01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl bana vereceği huzur benim için çok önemlidir 2 0 Yorumla
bulletproofARMY Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Tende kalıcı olan kokusu kesinlikle 👌👌 2 0 Yorumla
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Güzel koksun kafi. Hepsi aynı işlevi görüyor bence 2 0 Yorumla
sorarımcevaplarım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Yummuşacik olacaakk mis kokacak bu kadar 2 0 Yorumla
franzınmilenasıı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Kokusu, bir de köpürmesi, anlayamazsınız...😂 2 0 Yorumla
Drmarconun_AşKı Takip Et Xper 2 Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Duş jelini alırlen ilk kokusuna bakıyorum. 1 0 Yorumla
dianadanyel Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Cildimi soft hissettirmesi ve güzel kokması 1 0 Yorumla
AmazonKadinnn3437 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Kalıcı bir koku ve nemlendirme özelliği 👌 1 0 Yorumla
Şanssızgd Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Kokusu ve onun kalıcılığı en önemlisi bence 1 0 Yorumla
dünyadannnereye Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Temizlesin uzun kalıcı kokus olsun teri engellesin 1 0 Yorumla
pempişlady Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Şeftalili olmalı♥️ En sevdiğim meyvişkooo 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 343 cevap paylaştı. Nemlendirici etkisi ve tabiki kokusu..💞🌊 1 0 Yorumla
Pegasus67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Mis gibii kokması ve yumuşacık köpürmesi 1 0 Yorumla
umutluamaumutsuz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Çokkk güzel kokması #KokunHalaÜzerimde 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 896 cevap paylaştı. En kısa zamanda denemek isterim. 1 0 Yorumla
Carminda Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Kokusu kalıcı olmalı, cildimi nemlendirmeli. 1 0 Yorumla
miislinaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl kokusu ve nemlendirmesi #KokunHalaÜzerimde 🖤 1 0 Yorumla
Medusanınsırrı Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl güzel kokması uygun fiyatlı olması 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 362 cevap paylaştı. Güzel ve kalıcı koku tabi ki.😍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Yorucu gün sonrasında banyodan sonra mis kokular eşliğinde yatağa uzanmak.
Kalıcı kokusu ce gerçekten tğm gün bana kendimi temiz hissetirmeli
Güzel kokması kesinlikle ne kadar güzel kokarsa o kadar iyi hissederim kendimi
duş jelinin kokusuna ve kalıcılığına önem veririm :)
Proline kullaniyorum we kokisu uzun sure wucudumda kaliyor.:)
Katkısız böyle vıcık vıcık olmayan sabun gibi köpüren olması gerekiyor.
En önemlisi doğal olması, parfüm içermemesi ve vücudumun pH değerini bozmaması ☺️
Dolaşırken buram buram koku gelmesi yani kokusu ve kalıcılığı
Kokusunun kalıcı olması en önemli özelliği. #KokunHalaÜzerimde
güzel temizlesin bol köpürsün ve mis gibi koksun ve vücudumu nemlendirsin
Güzel kokmasıdır ve tabiki gün içinde o kokunun üzerimde kalması
Kalıcı koku çünkü gün boyu o beğendiğin koku üstünde kalsın ve parfüm etkisi geçince bile güzel kok.
Duj jelinin kokusu benim için harikadır, vücudum da o koku gezinsin isterim
Bir hafta tenimde kalması ve herkesin parfümünün markası ne ye sorması😂
Duş jelinin kokusu çok önemli, beni cezbeden hep o olmuştur. Tabi kalıcı olması ayrı güzel olurdu
Güzel kokmasi ve kokusunun kalıcı olması özellikle vanilyanin kokusuna bayiliyorum
kaliteli olması çünkü temizlenmemi sağlayan bir malzeme
Koku köpük 😄 guzel hoş olmalı kokusu uzun süre kalmali
Vücutta kaygansi bor his bırakmaması güzel kokmasi ve cilde zarar vermemesi
Tenimde yağlı his bırakmamalı kokusu her yeri sarmali
#KokunHalaÜzerimde Tabi ki sağlıklı ve ferah olmasıKokuyu bunlardan sonra ararım
Kokusu kesinlikle başka neyine değer verebilirim kiiii
temizlendigimi hissetmem lazim ve hijyen çok onemli ve bir de kokusu💕
Duş jelinde en önem verdiğim şey doğal olması çok fazla kimyasal içeren duş jellerini tercih etmem
En önemlisi güzel kokuyor olmasi lazim sonra bol köpük
Jel köpürürmü 😀
tabiki kokusunun kalıcı olması ve güzel köpürmesi :) #kokunhalaüzerimde
Kalıcı kokusu kesinlikle çok önemli ve temizlemesii
En önemlisi içerisinde bulunan kimyasallar daha sonra da kokusu.
Kokusu ve vücudu nemlemdirmesi
benim beklentim Bebek gibi kokmak
Zaten bir beklentiydi
Kokusu ve ciltte bıraktığı yumuşak etki
bana vereceği huzur benim için çok önemlidir
Tende kalıcı olan kokusu kesinlikle 👌👌
Güzel koksun kafi. Hepsi aynı işlevi görüyor bence
Yummuşacik olacaakk mis kokacak bu kadar
Güzel kokması ve köpürmesi
Kokusu, bir de köpürmesi, anlayamazsınız...😂
Yumusak ve hafif hissettırmesı
Duş jelini alırlen ilk kokusuna bakıyorum.
kokusu güzelse tamamdır :D
Cildimi soft hissettirmesi ve güzel kokması
güzel kokması ve nemlendirmesi çünkü cildim çok kuru
Vücudumu yumuşacık yapması
Kalıcı bir koku ve nemlendirme özelliği 👌
Kokusu ve onun kalıcılığı en önemlisi bence
Tabiki kokusu ve kalıcılığı
Temizlesin uzun kalıcı kokus olsun teri engellesin
Şeftalili olmalı♥️ En sevdiğim meyvişkooo
Nemlendirici etkisi ve tabiki kokusu..💞🌊
Mis gibii kokması ve yumuşacık köpürmesi
yumusak bir cilde ulasmak💦
Çokkk güzel kokması #KokunHalaÜzerimde
En kısa zamanda denemek isterim.
çok kullanma alışkanlığım yoktur
Hiç kullanmadım denemek isterdim
Kokusu kalıcı olmalı, cildimi nemlendirmeli.
kokusu ve nemlendirmesi #KokunHalaÜzerimde 🖤
Guzel kokmasi ve marakasi
güzel kokması uygun fiyatlı olması
Güzel ve kalıcı koku tabi ki.😍