Biraz cok cikamamak heralde kokusu kalsin diye sonradna bidaha jeli sürmek ya da sabunlandikdan sonra en sonuna kokusu güzelse tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duj jelinde en önem verdiğim şey misler gibi kokması onun verdiği koku beni mutlu ediyo ve vicudumda etkisinin uzun sürmesi tabi doğal olması ve iyi bir şekilde temizleyici özellikte olmasi da önemli :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Ya arkadaşlar ben duşa girdiğimde duş jelinin kabından çok hoşlanıyorum o yüzden manstürbasyon yapıyorum bunun çözümü nedir
İyi yapıyorsun çözüme gerek yok her devasında bir büyügünü almaya bak
#kokunhalaÜzerimde duş jeli kolay köpürecek kolay durulanıp vücutta kokusunu uzın zaman sürdürecek etkiye sahip olmalı
Duş Jelinde en önem verdiğim özellik ferah olması kokusunun beni boğmaması, çok köpürmesi, mutlu ve bebek gibi hissettirmesi #KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde en önem verdiğim özellik kokusunun güzel olması ve kokusunun kalıcı olması benim için çok önemli. ❤️
Kokusunun kalıcı olması tertemiz bir etki bırakması
Kokusunun kalıcı olması güzel kokması yumuşak olması
Cildi tahriş etmemesi gerekiyor. Kokusu ve kalıcı olması da önemli.#KokunHalaÜzerimde
Çok güzel koklamalı kokusu uzun süre kalıcı olmalı temiz ferah hissettirmeli
Bence hemen hemen herkes kalıcı ve taze bir koku bekler
kokusu Tabii ki duş jelinde en önem verdiğim özellik markasının Pure Line olması
köpürmesi çok önemli bence. köpürünce daha iyi temizlenmiş hissediyorum
Kokusunun kalıcı olması , güzel köpürmesi aynı zamanda temizlemesi
Dikkatini çekerim
Yanlız bu jel
Sabun yafa şampuan değil
Eee yani
güzel kokusuyla ve tenime verdiği tatli yumuşakliğiyla beni her banyodan sonra tatilden çikmiş gibi rahat hissettirmesi
@KokunHalaÜzerimdeFazlaca doğal kimyasaldan olabildiğince uzak olmalı. Kalici kokusu ve kopurmesi de bir o kadar onemli tabii
#KokunHalaÜzerimde
Kokusunun üstümde kalmasına hayranımdır ve köpürmesi ne kadar iyiyse o duş jeli o kadar iyidir benim için
Kokusu en önemli olan bide içinde peelig etkisi yapicak tanecikler olursa işte o duş jelidir benim için
Cildi kurutmasın. Yumuşacık yapsın. Güzel koksun. Temiz hissettirsin. Duş jeli gibisi var mı yaa bayılırım
bir duş jelinde en çok önem verdiğim özellikler twnimi kurutmaması ve o muhteşem kokunun saatlerce vücudumda dolaşması #KokunHalaÜzerimde
#kokunhalaüzerimdeTaptaze olmalı duş jeli. Bahar gibi kokmalı. O canlılığı vücudumda hissetmeliyim. Bir duş jelinde olmazsa olmazım kokudur.
Biraz cok cikamamak heralde kokusu kalsin diye sonradna bidaha jeli sürmek ya da sabunlandikdan sonra en sonuna kokusu güzelse tabi
Duj jelinde en önem verdiğim şey misler gibi kokması onun verdiği koku beni mutlu ediyo ve vicudumda etkisinin uzun sürmesi tabi doğal olması ve iyi bir şekilde temizleyici özellikte olmasi da önemli :)
Benim için en önemlisi buram buram gelen kokusu ve tenime sürerken ki yumuşaklığı verdiği ferahlama hissi.
Kokunun kalıcı olması çok önemli. Duştan çıkınca kolumu kokladığımda o kokuyu hissetmezsem yıkanmış temizlenmiş hissedemiyorum
Bence En Önemli Özellik ilk olarak temiz hissettirmesi ikinci olarak ta duştan çıkınca kokusunun geçmemesii
Dua jeli ne ya. Yıkanır abdest alir çıkariz banyodan
#KokunHalaÜzerimde Bence duş jeli doğal özler içermeli, bu özler kalıcı koku sağlamalı. Temiz hissettirmeli teni tahriş etmeden hemde bakım sağlamalı.
Bence kokusu ve vücutta bıraktığı yumuşak dokusu çok önemli :)
babaya iyi güzel ve rahatlatıcı temizlik gerekli bir şey sonuçta
Kalıcı kokusuyla gun boyu tazelenmiş gibi hissetmemi kokusuyla ferahlık hissi vermesi
Güzel kokması ve gün boyu onu hissetmem
#Kokunhalaüzerimde
Tabii ki de kokusu. Benim için en önemlisi o. Ama bıraktığı rahatlatıcı etkiyi de unutmamak lazım.
Güzel köpürsün ve harika koksun birdaha ki duşa kadar kokusunu almalıyım
Cildi nemlendirmesi ve kokusunun duştan sonrada hissedilmesi
Benim için en onemli olan bana temiz hissettirmesi ve kokusunun kalici olmasi.
#kokunhalaüzerimde dusa girmek icin sebebim diyebilirim harika kokusuyla beni benden aliyor 💜💜
Baksen 😊👍
Kokusunun bütün gün kalıcı olması.. Nedense 1 saat geçtikçe kokularını kaybediyorlar..
Kokusu ferahlığı kendimi taptaze ve dinlenmiş hissetmem
Kokusu köpüklü olması rahatlatmasi
Kokusu ve markası önemli tabi ki Pure Line Duş Jelleri tam istediğim özelliklere sahip
Kokusu güzel olduğu için tercih ettim gayet iyi bence
En önemli olan şey kalıcı olması kokunun yayılması ve bakım yapması
En güzel koku tabiki çilek rüya gibi palmolive duş jeli denildimi akla çilek kokusu gelir
Kuru cilde sahip olduğum için nemlendirici özellikte olmasi benim için çok önemli.
Güzel kokmasının yanı sıra kokusunun kalıcılığı ve tabiki nem dengesi
Kokususinmeli vücuda birde rahatlatmali daha ne isteyelim
Kesinlikle kolak köpürmesi ve kokusu bide kalıcılık #kokunhalauzerimde
Bence güzel kullanışlı zarar vermeyen ph ı cildenuygun olmalı
Bence duş jelinde olmazsa olmaz bişey kokusunun güzel olması fazla köpürmesi çabuk durulanması vs.
duş jeli dediğin güzel kokmalı güzel kokmayan duş jelini kim napsın bir de rengi tabi
Hem kokusunun uzun süre kalması, hem de cildimi nemlendirip yumuşacık yapması
Vücudumda güzel bir koku bırakması #kokunHalaÜzerimde 🌸
Kapağını açıp sıkıp sıkıp bırakıp koklayınca güzel kokması akskkslallsla
Kokusu ve köpürtmesi. Tenimde o kokuyu uzun süre sürdürmesi
İnsani rahatlatması yumuşatması vücudunu dinlendirmesi 😊
Çok güzel kokular vermeli vücut da iz bırakmalı duş jeli
bence bir duş jelinin en güzel en önemli özelliği güzel kokması sanırım
Temiz hissettirmeli güzel kokmalı ve kokusu kalıcı olmalı 🙂
Ben sabun seviyorum :) ama dus jeli de kullaniyorum.
Kokusu ve tabiki köpürmesi Hee birde cilde hissettirdiği ferahlık temizlik
Tabiki güzel bir kokusunun olması parfüm gibi yapay olmamalı kendi tenim gibi hissettirmeli
Özellikle kokusu için kullanıyrm çnkü sırf büyüzden kullanıyrm