Vence kokusu cunku koku daima enerjine yansir yasasin guzel kokular pozitif enerjiler :) Koku insana tazelik canlilik ve rahatlama hissi verir bnce köpük gorseldir ama koku ruh🤫#kokun hala uzerimde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cildi yumuşatması ferahlatması güzel kokması kokunun kalıcı olması
Duş rahatlamak ve yorgunluk atmak için yapılan en güzel aktivite olarak kabul edebiliriz ve dusta duş jelinin sakinleştirici kokusu dinlendirici özelliği rahatlatıyor insanı
Duş jelinde hissiyat önemli bıraktığı izlenim ve koku önemli vicudumuz hassas olan bölgelerinde bile kullanmaya uyumlu ten kokusuyla bütünleşen bir yapısı olmalı ferahlık hissi vermeli
Bana o yumuşak narin cilt benimmiş hissini uyandırması ve kokusu ile o anki stres seviyemi azaltıp bir az bile olsa rahatlamama yardımcı olması #KokunHalaÜzerimde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel kokması çok önemli bence ve en güzel koku lavanta ve çikolata kokulu duş jeli
Duş jeli kullanmak beni çok ferahlatıyor. Kokulara karşı hassas olduğumdan gün boyu kalıcı olmasını isterim. İçerisinde zarar verici maddelerin bulunmamasina dikkat ederim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pure line çok çok çok güzey kokusu rengi kıvamı her banşoda bunu kullanışom
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alerjik bünyeye sahip olduğum için en önemli özellik alerji yapmaması
#kokun hala üzerimde Benim icin kokusu cok onemlı keyifli bir banyo için duş jelimin kokusu vazgecilmezlerim arasinda... Yememek için kendimi zor tutuyorum. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kokusu ve sağlığa tehlikeli olmayan maddeler içermesine dikkat ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi temizlesin kokusundan çok bu önemli böyle peeling etkisi yaşatsın
Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım. Kısaca; Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki kalıcı koku kokladıkça koklayasımın gelmesi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sürdüğüm duş jelinin iyi durulanması köpüğünün vücudumdan kolay durulanması
Duş jeli kullanırken hepimiz ondan bir tazelik ve ferahlık bekliyoruz ve bunu kokusu sağlıyor, bu yüzden kesinlikle duş jellerinde en önem verdiğim şey kokusunun kalıcılığı ve kokusudur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kokusunun kalıcı olması, duş jelinde en önem verdiğim özellik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kokusu ve Alerji yapmamasına dikkat ediyorum cildim çok hassas aldıktan sonra denerim bir sorun yoksa kullanmaya devam varsa kardeşime
şutluyorum.
Kaliteli güzel kokulu olması benim icin vazgeçilmez oluyor😊
Dus almak güzel oluyo ben zeytinyagli sabunu tercih ediyorum
Temiz içerik, hafif ve doğal koku, iyi temizleyen, kurutmayan
Cildimi tahriş etmemesi, nem ve yumuşaklık vermesi, hoş be kalıcı bir koku vermesi.
kokusu benim icin onemlidir.. kendimi evde gibi hissetmem onemli.. ve uzun vaadeli uzerimde kokusu olsn isterim
Öncelikle en önem verdiğim şey kokusu :)
Diğer kriterler ise booool köpük ve kolay durulanma :)
#KokunHalaÜzerimde
Asla gitmeyen konusu ve bol bol köpürmesi alerji yapacak kimyasalların bulunmaması #KokunHalaÜzerimde
Vence kokusu cunku koku daima enerjine yansir yasasin guzel kokular pozitif enerjiler :) Koku insana tazelik canlilik ve rahatlama hissi verir bnce köpük gorseldir ama koku ruh🤫#kokun hala uzerimde
Cildi yumuşatması ferahlatması güzel kokması kokunun kalıcı olması
Duş rahatlamak ve yorgunluk atmak için yapılan en güzel aktivite olarak kabul edebiliriz ve dusta duş jelinin sakinleştirici kokusu dinlendirici özelliği rahatlatıyor insanı
12 saat kalıcı kokması daha ne olabilir ki hangisi bunu vaad ediyor :)
Kokusu ve bıraktığı his çok önemli tabiki bide ne kadar kopurdugu
#kokun hala üzerinde kalmasını istiyorsanız pure düş jeli drm
Kalıcı koku olursa iyi oluyor ve güzel köpük yapiyorsa 😊
Duj keki kokuları beni banyo yapmaya duş almaya teşvik ediyor bayılıyorımmmmm
Icinde tanecikler olmali vucudumda hissetmeliyim pıtır pıtır
Guzel kokmali, kolay durulanmali, sabun gibi kurutmamali
Tenimde bıraktığı yumuşaklık ve o miss kokusu beni bende alıyoo😊
Köpürmesi güzel kokması y3terli bir de kpkusu kaldın
yazı için teşekkür ederiz çok başarılı bir yazı olmuşşş
Uzun süre boyunca kokunun kalici olarak kalmasi ve tenimi yumusak yapmasi
Fresh kokusu kadar nemlendirici özelliğine dikkat ederim.
Pure line duş jelinin kokusunun kalıcılığı çokk iyi ya
Kalıcı koku bence. Kötü kokan ve hiç kalıcı olmayan duş jellerinden hiç hoşlanmıyorum.
Tabi ki temizlemesi ama kurutmadan. Kokusu da ne kadar az olursa o kadar iyi.
Duş sonrası bile #KokunHalaÜzerimde diyebiliyorsam kalıcı oluyorsa değiştirmeyi asla düşünmem.:)
vücudumda kalıcı bir koku bırakması önemlidir benim için.
Banyo benim için temizliği ifade eder. Çikolatalı çilekli kokular yerine ferah kokularla daha iyi hissederim
Vicudumun yumuşak olmasını ve güzel kokmasını sağlamasına özen gösteririm
koklayınca kendimi kaybediyorum. parfümünü bulsam kaçırmam alırım. ferah bir kokusu var insanı alıp okyanuslara götürüyor. ☺
Güzel koku olmasina dikkat ederim. Kutusunun fazla büyük olmamasina.
Duş jelinde hissiyat önemli bıraktığı izlenim ve koku önemli vicudumuz hassas olan bölgelerinde bile kullanmaya uyumlu ten kokusuyla bütünleşen bir yapısı olmalı ferahlık hissi vermeli
Bana o yumuşak narin cilt benimmiş hissini uyandırması ve kokusu ile o anki stres seviyemi azaltıp bir az bile olsa rahatlamama yardımcı olması #KokunHalaÜzerimde
Güzel kokması çok önemli bence ve en güzel koku lavanta ve çikolata kokulu duş jeli
güzel temizlemesi ve kalıcı olması
Duş jeli kullanmak beni çok ferahlatıyor. Kokulara karşı hassas olduğumdan gün boyu kalıcı olmasını isterim. İçerisinde zarar verici maddelerin bulunmamasina dikkat ederim.
Pure line çok çok çok güzey kokusu rengi kıvamı her banşoda bunu kullanışom
Alerjik bünyeye sahip olduğum için en önemli özellik alerji yapmaması
Kalıcı kokusu ve köpürmesi önemli benim için..
Cildimi Özenle Temizlerken Ferahlığı Ve Mis Kokusuyla Gün Boyu Kalıcılığı aradigim özellikler 💜🌸
Kokusu güzel olmalı bir kere, uzun süreli parfüm gibi etkisi olmalı ayrıca cildimi beslemeli, iyi köpürmeli.
Cildimi temizlerken ayrıca bir de nem bakımı yapması yeterli olur :)
Aslında çok fazla kullanmam ama tenimi kuru göstermesin yeter.
Kokusu, içeriği, nemlendirici özelliği, yapısı.
#KokunHalaÜzerimde
#kokun hala üzerimde Benim icin kokusu cok onemlı keyifli bir banyo için duş jelimin kokusu vazgecilmezlerim arasinda... Yememek için kendimi zor tutuyorum. d
Kokusu ve sağlığa tehlikeli olmayan maddeler içermesine dikkat ederim
İyi temizlesin kokusundan çok bu önemli böyle peeling etkisi yaşatsın
Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım. Kısaca; Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde
Tabiki kalıcı koku kokladıkça koklayasımın gelmesi.
Sürdüğüm duş jelinin iyi durulanması köpüğünün vücudumdan kolay durulanması
Duş jeli kullanırken hepimiz ondan bir tazelik ve ferahlık bekliyoruz ve bunu kokusu sağlıyor, bu yüzden kesinlikle duş jellerinde en önem verdiğim şey kokusunun kalıcılığı ve kokusudur.
Kokusunun kalıcı olması, duş jelinde en önem verdiğim özellik.
Kokusu çok önemli benim için kalıcı olması çok güzel
Vucut temızlıgı yapıyorsam 1 saat buluyor yapmıyorsam 15 dkka yarım saat kadar suruyor
kokusu üzerimde kalmalı, bolca köpürmeli, nemlendirmeli
Kokusunun ferah olmasıAkşama kadar kokusu benimle kalsın
Kokusu kalıcı olsun güzel koksun temizlesin en önemlisi
Güzel kokması, kaliteli ve doğal olması en önem verdiğim özelliktir duş jelinde 🌺
Kokusu. ya kokusuuuuuuuuuuuuuuuu. Niye kabul etmiyon