Ben neye mı önem veriyorum? Ilk olarak kokusu. Öyle bir kokusu olmalı ki alabileyim ikincisi ise temizlemesi üçüncüsü ise duş jelini kullandıktan sonra kokusundan eser kalmaması kokusu tende kalmali
Temizlenmis hissi vermesi bence en onemlisi parfum varmiscasina hos bir kalici kokusu olsa fenada olmaz iyi kopurmesi en sevdigim sey 👀 kopuk kopuk banyo etmek daha eglenceli
Benim en çok dikkat ettigim gün boyu uzun süre kokusu kalmasidir aradigim ürünü sonunda buldum çok begenerek kullanıyorum para verdiğimizde değecek turden iyiki varsin❤❤
Herkessin duşa girme isteği bellidir. Hem rahatlamak hem temizlenmek ister, birde üstüne gün boyunca tenine sinen mis kokusu olunca değmeyin keyfine. Doğanın gücüyle harikalar yaratan pure line'la bu neden olmasın #kokunHalaÜzerimde
Duş jelinde en önem verdiğim şey ; banyo yaptığımda o temizlenmiş ferahlık hissini vermesi ve güzel kokusunu tenimde hissedebilmek. 🌸 #KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde en çok dikkat ettiğim nokta vücudumu yeterince nemlendirmesi. Ben duştan çıktıktan sonra bile vücudumun sanki daha yeni losyon sürmüşüm gibi nemli olmasına bayılıyorum. #KokunHalaÜzerimde
duş jelinde en önem verdiğim özellik vücudumu temizlediğini hissettirmesi maalesef ki bazı duş jellerinde hiç temiz hissetmiyorum :( diğeri ise kokusunun kalıcılığı gün boyu kokusu burnuma gelsin istiyorum #KokunHalaÜzerimde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
#kokunHalaÜzerimde duştan sonrada üzerimde kalıcı kokusunu uzun süre hissetmeliyim
Kirleri güzel cikartsin çok köpürsün ve güzel koksun mis gibi
Nemlendirici nitelikte olması , kokusunun güzel olması böyle cidden baş döndürücü bir koku falan😊
Kokusu en güzeli , kalıcı olması da ayrı güzel tabi 😊😊
Duş jeli pek kullanmam. Ama kullandığım zaman güzel kokması çok önemli.
Misler gibi kokması, çok köpürmesi ve cilde hassas davranması.. 😍
kalıcı koku, kurutmaması, kokudan ziyade temiz de hissettirmesi ve cildimle barışık olması
Kokusunun kalıcı olması ve köpürtmesi benim için önemli
Kalıcı bir koku, yumuşaklık ve pürüzsüzlük hissi, feraklık bunlar benim için en önemli şeyler.
Benim için kokusu kalıcıgılığı ve cildimde bıraktığı yumuşaklık önemli
Kesinlikle kokusu çünkü böyle taze ve doğal hissediceksin o koku kalıcı olacak mükemmel bir his duş aldığını hissettirir
Her sabah ilk işim duş almak... Jelin kokusu çok önemli, okyanus gibi fresh kokular tercihim...🌊
Güzel kokmalı, cildi kurutmayıp üstüne nemlendirmeli, temizlik sağlamalı ve bunu hissettirmeli.
Kokusu beni benden almali pamuksu bir ten yaratmali
Sabun hissi vermeli. Akıp gidiyorsa temizlenmiş gibi hissedemiyorum.
Temiz, taze, bazen okyanus esintisi, bazen bahar bahçesi, bazen meyvelerin tazeliği koksun...#kokunhalaüzerimde
Ben kokusu için kullanıyorum o yüzden kokusu önemli
Kalıcı koku, köpürmesi, temizlemesi, kaşıntı alerji yapmaması...
Köpürmesi ve duruladıktan sonra gıcır gıcır hissi vermesi
Parfümünün markası ne tenin ne güzel kokuyo diyolar duş jeli dışında birşey kullanmıyorum oysa :))
Cildimi sasece temizlemesi yetmiyor aynı zamanda nemlendirilmesi de lazım.
#KokunHalaÜzerimde ferahlatıcı olması, temiz kokunun uzun süre tenimde kalması
Hoş kokması yeterli benim için başka özellik aramıyorum
Öncelikle güzel kokmali ve vücutta kalıcı bir koku birakmali🌺
Temizlemesi, kokusunun uzun süre kalması, cildimi kurutmaması
Kokusu, verdiyi yumuşaklık, bir de ismi. Eğer pure line ise düşünmeye gerek yok.😍👍
#KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde en önem verdiğim özellik Vücudumu nemli hissettirmesi... ✨💜
#KokunHalaÜzerimde
önem verdiğim bir şey yok kokusunu beğendiysem alıyorum işte çok ta önemli değil
Kokusunun uzun süreli tenimde kalması ve kolayca durulanması❤️
Güzel kokması ve tenimi yumuşacık yapması🌹#kokunHala Üzerimde
Ben neye mı önem veriyorum? Ilk olarak kokusu. Öyle bir kokusu olmalı ki alabileyim ikincisi ise temizlemesi üçüncüsü ise duş jelini kullandıktan sonra kokusundan eser kalmaması kokusu tende kalmali
Temizlenmis hissi vermesi bence en onemlisi parfum varmiscasina hos bir kalici kokusu olsa fenada olmaz iyi kopurmesi en sevdigim sey 👀 kopuk kopuk banyo etmek daha eglenceli
Benim en çok dikkat ettigim gün boyu uzun süre kokusu kalmasidir aradigim ürünü sonunda buldum çok begenerek kullanıyorum para verdiğimizde değecek turden iyiki varsin❤❤
Cildimi kurutmamasi ve saatler sonra bile kokusunun hala devam ediyor olması
Duş jelinde aradığım özellik bitkisel olması ve kokusunun uzun süre kalıcı olması..
Vucuta vanilya olani guxl boyle vanilimdi kokuyor vucudun ya da kahve
Cildimde sivilce yapmaması ve yapış yapış his bırakmaması, güzel kokması
Duş jelinde en önem verdiğim özellik kokusu tabikide
Elimden geldiğince doğal sabunlar kullanmaya çalışıyorum
Köpüğü hemen bitmesin, bol bol köpürsün iyi temizlesin birde.
Püre kine duş Jeli duş keyfimi 2 katına çıkarıyor. Kokusuyla beni büyülüyor.☺️
Kokusu ve bol köpürmesine önem veririm tenimi duştan sonra yumuşacık yapıp güzel kokmasını saglamalı
Kokusu.. gün boyunca fresh hiss etmemi sağlaması en önemlisi
Kokusunun kalıcı olması ve ferahlatması her zaman daha cazip geliyor
Güzel kokmasına daha çok önem veriyorum kim güzel kokmak istemezki
Fiyatı ve kokusu benim için önemli, gün aşırı duş alıyorum çünkü :)
Gerçekten temiz hissetirmesi, kokusunun uzun bir süre kalması, cilde nefes aldırması.
Herkessin duşa girme isteği bellidir. Hem rahatlamak hem temizlenmek ister, birde üstüne gün boyunca tenine sinen mis kokusu olunca değmeyin keyfine. Doğanın gücüyle harikalar yaratan pure line'la bu neden olmasın #kokunHalaÜzerimde
Kokusu ve sabunun yerine geçmesi benim için dus jelinde aradığım ilk ozellik
Vanilya kokulu duş jeli sıcacık bir su ve müziğim🌸
Kokusu beni rahatlamasi bence herşeye bedel duş bir terapi zaten
Kokusunun kalıcı olması önemli tabi * pureline nın sarı kantaronlu olanı kesinlikle kalıcı değil diğerleri nasıldır bilmiyorum. #KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde en önem verdiğim şey ; banyo yaptığımda o temizlenmiş ferahlık hissini vermesi ve güzel kokusunu tenimde hissedebilmek. 🌸
#KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde en önemli ilk olarak doğal içerikli olması sonra kokusu
Duş jelinde en çok dikkat ettiğim nokta vücudumu yeterince nemlendirmesi. Ben duştan çıktıktan sonra bile vücudumun sanki daha yeni losyon sürmüşüm gibi nemli olmasına bayılıyorum.
#KokunHalaÜzerimde
duş jelinde en önem verdiğim özellik vücudumu temizlediğini hissettirmesi maalesef ki bazı duş jellerinde hiç temiz hissetmiyorum :( diğeri ise kokusunun kalıcılığı gün boyu kokusu burnuma gelsin istiyorum #KokunHalaÜzerimde
Kokusu ve güzel köpürebilmesi önemli bence :))) çilek kokulu jel favorimmm
Guzel kokmasi kokusunun kalcii olmasi ve cok kopurmesi benim icin yeterlidir
mis gibi kokusu , temizlik hissi ve kendimi kuş kadar hafif hissettiren etkisi :)
Duş jelimin kokusu gun boyu uzerimde kalıcı olmasi ve ferah hissettirmesi.
#KokunHalaÜzerimde