Ölmüş derilerden arındırırken yumuşacık bir doku bırakan bebek gibi kokmamı sağlayan duş jelleriyle yeniden doğmuşçasına ferah ve taze hissetmek ! #KokunHalaÜzerimde
Duş almak yorgun argın eve döndükten sonra stres atmak için güzel bir seçenek özellikle duş jeli in içeriğinden içeriğe farklı seçenekleri sunuyor bizlere daha ne isteyebilirim ki #KokunHalaÜzerimde
Mis gibi kokmalı ve gün içerisinde kaybolmamalı, güzel köpürmeli, cildimi kurutmamalı, kolay durulanmalı vee içerisinde zararlı kimyasal bulundurmamalı😊
#KokunHalaÜzerimde Kapağını ilk açtığımda güzel kokmalı ve duşta bolca köpürmeli. Ayrıca simli olmaması benim için önemli çünkü simli duş jelleri alerji ve kaşıntı yapıyor. Bu sebeple her duş jelini kullanamıyorum. Pure Line Duş Jelleri bir harika
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Ölmüş derilerden arındırırken yumuşacık bir doku bırakan bebek gibi kokmamı sağlayan duş jelleriyle yeniden doğmuşçasına ferah ve taze hissetmek !
#KokunHalaÜzerimde
Duş almak yorgun argın eve döndükten sonra stres atmak için güzel bir seçenek özellikle duş jeli in içeriğinden içeriğe farklı seçenekleri sunuyor bizlere daha ne isteyebilirim ki #KokunHalaÜzerimde
Mis gibi kokmalı ve gün içerisinde kaybolmamalı, güzel köpürmeli, cildimi kurutmamalı, kolay durulanmalı vee içerisinde zararlı kimyasal bulundurmamalı😊
En önemli özellik benim için kokusu bir de kaşıntı yapmaması
Kesinlikle duştan çıktıktan sonra da uzun süre boyunca tende kalan kalıcı koku #kokunhalaüzerimde
Koku ve nemlendirme özelliği ve tabi bol kopuk 😊😊😊
kokusunun kalıcı , hoş, ferah olması en önem verdiğim özelliktir
Kokusunun kalıcı olması ve yoğun bir yapıya sahip olması
#KokunHalaÜzerimde Kapağını ilk açtığımda güzel kokmalı ve duşta bolca köpürmeli. Ayrıca simli olmaması benim için önemli çünkü simli duş jelleri alerji ve kaşıntı yapıyor. Bu sebeple her duş jelini kullanamıyorum. Pure Line Duş Jelleri bir harika
Daha uzun süre o muhteşem koku daha çok canım kendim hissi. 😇😇
Tenimin kokusunu baskılamasın, tersine ortaya çıkarsın
Güzel kokması parabensiz , SLS içermeyen , kurutmayan dus jellerinş tercih ederim
Kokusu ve cikdi kurutmayarak yumusak bir his bırakması
Dus jeli kullanmam. Kullansam parabensiz doğal olsun isterim
#KokunHalaÜzerimde
Kokusunun hala üzerimde olması tabi ki de. Fazla açıklamaya gerek yok. :)
Koku kalıcılığını çok uzun süre devam ettirmesi gerek ve tenimde güzel kokması
#KokunHalaÜzerimde benim için cildimi kurutmaması ve kokusunun kalıcı olması önemli
Dagal ve güzel kokusuyla büyülemeli beni aynı zamanda köpüren duş jelini severim
Ferahlatıp güzel kokusunun kalması önemli benim için
Duş anında değil de duştan sonra bıraktığı kokunun daha motive edici olması 😊
Duş Jeli zararlı mii yani kullanıyorum ben öyle diyorlar ama
Hassasiyet ve yumuşaklık. Kokusu da olsa iyi olur ama pek kalıcı olmuyorlar
Kokusu ve yumuşak köpüğü benim çok dikkatimi çekiyor
Vücudumu kurutmayacak gün boyu nemli kalmalı ve tabi kokusunun tenimdeki kalıcılığı da çok önemli o kadar kalıcı olmalı ki parfüme gerek duymamalıyım😊
Kokusunun kalıcı olması en önemlisi bence, temiz hissettirmesi de aynı şekilde
Bir kere dış kapağı güzel olacak sonra kokusu ve rengi çekmeli insanı
Kokusunun kalıcı olması cildi temizlerken nemlendirmesi benim için önemlidir 😍
En önemsediğim Kalıcı kokudur. Ve güzel köpürtmesi.
Kokusunun kalıcılığı en önemlisi. 5 dk sonra uçup giden kokulardan nefret ediyorum
Kalıcı kokusu o kadar hafif ve sevimli bir koku olmalı ki benim kokum haline gelmeli
Çilek kokusu olsun yeterli başka bir beklentim yok 😂😍🍓
Kokuuu🥰
Vanilya ya da çiçek kokusu olabilir ama kalıcı olmak şartıyla
kesinlikle kokudur o koku beni büyülesinki başkaları da büyülenebilsin zaten parfüm kullanmıyorum yanliz duş jeli
Duştan sonrada vücudumun güzel parfümlü kokması çok önemli
Kokusu ve yumuşaklığıı, verdiği hiss, götürdüğü uzak diyarlarr ve kokunun kalıcı olması tabii ki
Duştan sonrada vücudumun güzel parfümlü kokması çok önemli
@YanmaktanKülOlmuş birde kokusunun kalıcı olması çok önemli
#KokunHalaÜzerimde cildimin pamuk gibi nemlenio çiçekler gibi kokması kokusunun kalıcılığı benim için önemli
Oyu köpürmedi lazım. Oyu köpürmedigi zaman sanko tam temizlenememişim gibi hissediyorum
Daha denemedim ama kokuları gerçekten başka bir zamana götürüyor. Çokzeelller
Kırmızı meyveler şeklinde bir duş jelim var ve acaip guzel bir his veriyor
Parfümlü olmasodırrrr dustam sonra em az 3 gün parfüm kokmalıyım
Mis gibi ferah kokmak ve gözeneklerim açılmışta hava alıyormuş gibi hissetmek
Duştan sonra saatlerce güzel kokmak ve temiz hissetmek en büyük temennimiz. #KokunHalaÜzerimde
Kokusu ve tende uzun süre yumuşaklık ve pürüzsüz olması
En önemli özelliği beni kendine aşık etmesi olur. Eğer beni kendine aşık ederse vazgeçilmezim olur.
Duş demek temizlik, rahatlama demektir.
Benim için bir duş jeli 🧴 kokusuyla beni büyülemeli ♥️♥️ Üstüne peeling özelliği etkiliyse tamamdır
Kokusu benim için önemli cezbedici olmalı akışkan da olmamalı 😃♥
kalıcı koku, bol köpürmesi... ve peeling etkili olsa ne güzel!
Kokusunun güzel olması ve markasının bilindik olmasına dikkat edelim o kadar.
Kokusu önemli ve sabunlu gibi bir kayganlık birakmamalı.. Kolay durulanmali.
24 yasindasin ben de ne kadarda ortak yanimiz var hanımefendi
@_Eska95_ kendin cozuceksin
#KokunHalaÜzerimde kesinlikle ferah bir kokuya sahip olması.
Ferahlatıcı kokusu olması. Buna alıkoyamıyorum galiba.
En önemli şey, kokusu sonra görüntüsü sonra da fiyatı tabi.😊👍
Yulaflı olan Püre Line ; #KokunHalaÜzerimde bebeğim
Hem yumuşak yapsın hemde yağlı his bırakmasın ve bol bol bol köpükkk
Vücudumun o jele alerjik olmaması için bazı zararlı kimyasallardan yoksun olması ve kokusu...
kapağı actigim an guzel koksun ve kokusu kalici olsun
Kesinlikle kokusudur benim için. Ve kıvamlı olması bazıları su gibi oluyor çünkü.
İçeriğinin doğal olması ve vücudumu iyi temizlemesi kokusunun da kalıcı olması
Temizlik hissi vermesi, booooolca köpürmesi ve tabiki kokusu! 🍓🍋