Yasemin &Sari kantaronlusunu kullandimm. Kokusu 6 saate kadar gitmedi. Kiyafetime sindi. Kuru ve nemsiz cildimi hic kurutmadan germeden temizledi. Bayildimm 🥰🥰Stoklandi bile🥰❤
Öncellikle kokusu mis gibi olmalı ve bana hitap etmeli. Çabuk köpürmeli, bol köpürmeli. Öyle hemen 2 saate kokusu bedenimden uçup gitmemeli. Bedenimi temizlerken aynı zamanda bedenimi nemlendirmeli de...
Kalıcı koku olmalı. Duştan çıkınca o duş jelinin kokusu belli olmalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temiz hissi vermesi. Güzelce köpürtmesi ve duştan sonra hala mis gibi kokması. Ama bu durumda pek kimyasalsiz olamaz sanırım😅 neyse ya o kadar kimyasala da katlanırım artık
Duş jelimde aradığım en büyük özellik kokusunun kalıcı olması ve saatler geçse bile o kokusunun hiç gitmemesi ve tabiki cildime iyi bakması daha başka ne olabilir ki 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kesinlikle kokusu o koku rahatlama gerçek anlam da temizlenme gibi hissettiriyor.
#gülkokusu çok seviyorum
Mis gibi kokması ve kolayca köpürmesi. O güzel kokunun verdiği rahatlama hissi bambaşka. #KokunHalaÜzerimde
başkasının kokusu üstümde kalsin isterken pure line'nin kokusu hala üzerimde kalıyor 😂 #KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerimde Nasil koktuğu önemlidir duş jelinin. Güzel kokmasi gerekir kullandiğim duş jelinin
Nemlendirmesi yumuşak hissettirmesi kokusuyla mutlu etmesi (güzel kokan şeyler mutlu ediyor beni) temizlemesi
#KokunHalaÜzerimde
Hafif ve güzel kokmasi kokusunun hemen uçup gitmemesi en çok paraya harcadigim duj jelleri oluyor çok severim
Vücut kuruluğuna ve böcekleri uzaklaştırmaya lavanta harika 😌 fakat daha doğal şeyler tercih ediyorum
Güzel kokması kesinlikle. Ve aynı zamanda fazlaca köpürmesi. Temizlemese bile temizlenmiş hissederim zaten.
Cildi tahriş etmeyecek ve kokusu deterjan gibi kokmayacak genital bölgenin ph değerini koruyacak bir duş jeli
#kokunhalauzerimde
Ben tatlı değil de ferah kokuları severim. Her an taze, zinde hissettirsin ve aynı zamanda bakım da yaptırsın isterim ✨
valla kokusunun güzelliği kokusunun kalıcılığı ve cildi aşındırıp tahriş etmemesi en önem verdiğim özellik
Kokusu kalsın, upuzun süre gitmesin. Duşumu alıp hazırlanıp özenip dışarı çıktığımda misler gibi kokayım.
Kokusu ve güzel kopurmesi. Köpük bol olmayınca psikolojik olarak twmiz hissetmiyorum. Bir de şöyle mis gibi portakal kokulu duş jeli bulsak.
Duş jeli kalıcı kokusunu derinlemesine hissettirip, uzun süre vücudumda bana eşlik etmeli 🥰
#KokunHalaÜzerimde
Önemli olan doğal olması ve zararlı olmaması benim için fazla kimyasal içerikli temizlik malzemesi hiç bir şeye kullanmiyorum
#KokunHalaÜzerimde Küçücük bir damlasiya yüz bin baloncuk çıkarmalı bir kere. Kokusu kalıcı olmalı ve banyo sabunu gibi durulanmali! ♥️
Kokusu ama bir o kadar da içeriği önemli cildimize zarar vermeyen temiz içerikli güzel kokan bir duş jeli olmalı 💜💜💜
Vücudumu duştan sonra bebek gibi kokutmasııııı 😂 yani mis gibi kalıcı kokusu varsa o duş jeli stoğunu hiç affetmem tüketirim😂 ama kalıcılık önemli..
Güzel ve kalıcı kokması en önemli şeydir benim için. Gün boyu o ferahlık kokusunu alıp kendimi mutlu hissetmeliyim
Kokusu ve kalıcılığı önemli duştan sonra yeni doğmuş bebek gibi uyumak ve güzel kokmak muhteşem birşey.
Arındırdıktan sonra vücutta kaygan bir his bırakmaması. Öyle olunca tam arındıramamış gibi hissedip temizlenmemişim gibime geliyor
Çok severek kullandığım Pure Line Duş jelinin kalıcı kokusu ve vucudum da bıraktığı o his çok güzel herkese tavsiye ederim
#KokunHalaÜzerimde
Yasemin &Sari kantaronlusunu kullandimm. Kokusu 6 saate kadar gitmedi. Kiyafetime sindi. Kuru ve nemsiz cildimi hic kurutmadan germeden temizledi. Bayildimm 🥰🥰Stoklandi bile🥰❤
Kesinlikle yağlılık hissi bırakmamalı ve cilde temiz hissiyatı yaratacak kadar iyi temizlemeli ve kokusuyla insanı ferahlatmalı
Duş jelinde en önem verdiğim şey; bana tazelenmiş hissettirmesi ve bu taze kokunun da gün boyu üzerimde kalması. <3
#KokunHalaÜzerimde :)
Öncellikle kokusu mis gibi olmalı ve bana hitap etmeli. Çabuk köpürmeli, bol köpürmeli. Öyle hemen 2 saate kokusu bedenimden uçup gitmemeli. Bedenimi temizlerken aynı zamanda bedenimi nemlendirmeli de...
Ferahlatıcı olması ve kokusu önemli eğer gerçekten hoş kokuyorsa fiyat ne olursa olsun alırdım gün içinde önemli bir durum çünkü
Mis kokulu kokular koklamak için #PureLine alın 😂😂
#KokunHalaÜzerimde missler gibi kokmak pamuklar gibi yumuşak olmak yeni doğmuş bebek gibi tertemiz olmak 💜
Bu çekiliş sonuclandimi 25 gün olmuş paylasali ben daha yeni gördüm
Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca tertemiz hissettirmesi önceliğim. #KokunHalaÜzerimde
JYa öyle çiçeksi kokular değil Daha çok deniz esintisi fresh kokular olmasını tercih ediyorum
Duş esnasında çok köpürmesi ve duştan sonra kokusu yayılması
Uzun süren kokusu Benim için çok önemli. Bir de vücutta kuruluk hissi yaratmaması gerekir. #KokunHalaÜzerimde
Kalıcı koku olmalı. Duştan çıkınca o duş jelinin kokusu belli olmalı.
Temiz hissi vermesi. Güzelce köpürtmesi ve duştan sonra hala mis gibi kokması. Ama bu durumda pek kimyasalsiz olamaz sanırım😅 neyse ya o kadar kimyasala da katlanırım artık
Güzel ve kalıcı bir kokudan sonra yumuşacık bir his bırakması
Kokusu ve çok iyi köpürmesi beni çoooook mutlu eser
Miss gibi kokusu ve nemlendirici özelliği olmasıııı🥰
#kokunhalauzerimde Duş jelimi sen mi ne bu üstüme sinmiş
Kokusunun parfüm gibi gün boyu kalması daha bulamadım öyle duş jeli malesef
Duş jelinin okyanus freşliğinde kokması ve duştan sonrada kalıcığına özen gösteririm
Doğal ve mis kokulu olmalı tüm gün benimle kalacak bir koku ve bol bol vucuduma nem sağlamalı daha ne olsun...🌺🌺🌺
Çoğunun kokusu hemen geçiyor. Koku kalması çok çok önemli
Kokusu
Alabilmemm için önce kokusu gizel olmalı sonra içeriğine fe bakarım tabi
Dus jeli pek bir ise yaramiyo hic kokusu kalmiyo banyodan ciktigin gibi koku falan kalmiyo kullanmiyrm o yuzden
Duş jelinde en önem verdiğim şey kokusunun kalıcılığı. Bir saat bile durmayan duş jelleri var. 🙄
Kanserojen olmaması, kimyasal fazla olmaması, çok kokmaması
Duşumu alır çıkarım öyle şarkı falan söylemiyorum duş jelini sürüp dans ederken 😂
Düşün en güzel yani o suyun altında nefsi kokan ve bol köpük yapan o dus jeli en önemlisi odur bence
yumuşak ve bakım sağlasın birde mis gibi tenimi kokutsun
Aşık olduğunuz insanı kokusundan tanımak... Duş aldıktan sonra yanınıza geldiğinde burnunuzdan kalbinize dolan kokusu...
#KokunHalaÜzerimde
Güzel ve kalıcı kokusu olması benim için çok önemli 🤭 O kadar güzel kokmalı ki yeme isteği uyandırmalı😂😂 #KokunHalaÜzerimde
1. si kokusu güzel olmalı 2. ci tenimi iyi temizlemeli ve hassas olmalı
Sanırım kokusu 😍 çok güzel kokan bir duş jeli her zaman tercihim olmuştur.
Kokusu ve temizleyebilme özelliği benim açımdan çok önemli ! 👍🏻#KokunHalaÜzerimde
Kokusu ve aslında köpürmesi saç kreminden bile köpürmediniz bekliyorum yeterince temizlemiş gibi gelmiyor çünkü
Kokunun kalıcılığı köpürmedik ve temiz hissettirmesi ❣️
Duş jellerinin güzel kokması, tenimi yumuşak yapması bide kalıcı olması yeterli oluyor ☺️🐥
#KokunHalaÜzerimde
Kalıcı kokusuyla ferahlık hissini tüm gün yaşamak benim en önem verdiğim özelliği :) #KokunHalaÜzerimde
Duş jelimde aradığım en büyük özellik kokusunun kalıcı olması ve saatler geçse bile o kokusunun hiç gitmemesi ve tabiki cildime iyi bakması daha başka ne olabilir ki 😊