Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 24) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
Uzun_Parlementt Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Güzel kokması ve cilde zarar vermemesi 0 0 Yorumla
Sklemez Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 49% +1 yıl Duş jelinde en çok önem verdiğim şey fiyatı 0 0 Yorumla
oguzkilinc Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Kokusu benim için önemli ve kokusunun kalıcılığı. 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl tenimi kurutmaması ve kokusunun fresh olması 0 0 Yorumla
Cgtykirac Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Tabi ki de köpürmesi. Anlayamazsınız... 0 0 Yorumla
Ashnaghdurbatûluk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kaliteli olması güzel kokması yeterli 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 343 cevap paylaştı. Kokusu ve kokunun kalıcılığı. 0 0 Yorumla
Férhat_170 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Kokusu ve doğallığı benim için en önemlisi. 0 0 Yorumla
DewrickAll Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Yani rahat hissettirmesi onemli benim icin. 0 0 Yorumla
nazzional Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Bilgim yok bu marka hakkında şaka gibi::d 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 535 cevap paylaştı. Kokusu kalici olmasi mutluluk ve ferahlik veriyor 0 1 Yorumla m ByBrawo +1 yıl #KokunHalaÜzerimde demeyi unutmuşum 🤣🤣🤣 Yorumla
DiplomalıÖküz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Zeytinyağlı Sabun dışında hiçbir şey kullanmam. 0 0 Yorumla
sssebastian Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Tahriş etmeden gün boyu kokusunun kalmasi 0 0 Yorumla
alternative_50 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Fazla köpürmesi ve guzel kokuyor olması lazım 0 0 Yorumla
heisenbergjr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kokusunun kaliciligi benim icin onemli olan sey 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 559 cevap paylaştı. Koku bırakması önemli, Pure Line. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sağlığa zararli kimyasal içermesin. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 559 cevap paylaştı. Kokusu ve kalıcılığı önemli 0 0 Yorumla
GİTAĞİSTANDPİANİST Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Ferahlatıcı bir koku olsun yeter 0 0 Yorumla
Phantasmagoria Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 37% +1 yıl Kokusu, ferahlatıcılığı ve kalıcılığı. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. İyi köpürecek ve güzel kokacak 0 0 Yorumla
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Hoş ve uzun kalıcı kokusunun olması. 0 0 Yorumla
Ayarsız-06- Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 50% +1 yıl Kokusu önemli bazılarında hiç koku yok 0 0 Yorumla
lazfrkn53 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Güzel kokması ve kokunun uzun süreli durması 0 0 Yorumla
OdinRules Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Kesinlikle kokusunun güzelliği ve kalıcılığı.. 0 1 Yorumla OdinRules +1 yıl #kokunhalaüzerimde Yorumla
vaizolcam55 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kokusu ve duştan çıkınca verdiği rahatlama hissi 0 0 Yorumla
Suntadanhallice Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Köpürme miktarı, kokusu ve en önemlisi kayganlığı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kaygan olması çok önemli.
Kokusu önemli benim içiin...
Güzel kokması göz yakmaması 🙂
vucudumda verdiği o hoş koku
Güzel kokması ve cilde zarar vermemesi
Duş jelinde en çok önem verdiğim şey fiyatı
Köpürsün güzel koksun yanii
güzel kokması ve çok köpürmesi
Kokusu benim için önemli ve kokusunun kalıcılığı.
Kesinlikle ferahlatıcı olması
tenimi kurutmaması ve kokusunun fresh olması
Tabi ki de köpürmesi. Anlayamazsınız...
Kaliteli olması güzel kokması yeterli
Kokusu ve kokunun kalıcılığı.
Kokusu fiyatı markası bunlar.
tabiki kokusu ve hissettirdiği
Kokusu ve doğallığı benim için en önemlisi.
Yani rahat hissettirmesi onemli benim icin.
Saç döküm ve kepeklere karşı olması :)
Çıkardığı köpükler anlayamazsınız
Bilgim yok bu marka hakkında şaka gibi::d
Kokusu kalici olmasi mutluluk ve ferahlik veriyor
#KokunHalaÜzerimde demeyi unutmuşum 🤣🤣🤣
Kalıcı kokuya sahip olması
valla cıkarsa bırıne hedıye ederım :D
Zeytinyağlı Sabun dışında hiçbir şey kullanmam.
Tahriş etmeden gün boyu kokusunun kalmasi
Cildime zarar vermesin yeter.
Kokusu çok güzel ve alıcı
Fazla köpürmesi ve guzel kokuyor olması lazım
Tendeki kokusu yogunlugu aroması
Yağlı vücut için temizlik etkisi
Değişiyor valla gunden güne
Kokusunun kaliciligi benim icin onemli olan sey
Koku bırakması önemli, Pure Line.
Sağlığa zararli kimyasal içermesin.
Duş almak yeniden doğmaktir.
Kokusu ve kalıcılığı önemli
normal olsun yeter fazlasını istemem
kokusu ve bolca köpürtmesi
Ferahlatıcı bir koku olsun yeter
Kokusu, ferahlatıcılığı ve kalıcılığı.
Köpürsün ve güzel koksun.
İyi köpürecek ve güzel kokacak
Kokusunun kalıcı olması...
Köpürme derecesi, kokusu ve fiyatı
Koku önemlidir benim için.
Hoş ve uzun kalıcı kokusunun olması.
Kokusu önemli bazılarında hiç koku yok
Kokusu ve vücudumu nemlendirmesi..
Vişne ya da çikolata kokulu olması
Kokusu en önemli faktör bence
Güzel kokması ve kokunun uzun süreli durması
iyi köpürmesi önemli benim icin
Kesinlikle kokusunun güzelliği ve kalıcılığı..
#kokunhalaüzerimde
Kokusu ve duştan çıkınca verdiği rahatlama hissi
Bitkisel ve nemlendirici hos kokulu olmasi lazım
kokusunu çok severim ve köpürsün bro
Köpürme miktarı, kokusu ve en önemlisi kayganlığı
Kokusunun vucutta kalicilik suresi
Duş jelinde aradığım özellik evde olması