Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 23) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
Nscakar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kokusu ve dokusu. Biraz pütürlü olmalı bence. 0 0 Yorumla
CerkesGenciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Gerçekten temizleyici olması ve kokusu 0 0 Yorumla
Quarks_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kokusu, saflığı, yumuşaklığı ve duruluğu❤ 0 0 Yorumla
akif1999 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl bence bol köpük ve parfüm kokusu bol olmalı. 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl doğaya ne kadar zarar verdiği ve kokusu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kremli , hoş ve kalıcı kokulu olması ve sabunlu his bırakmadan arındırıcı özelliği olmalı 0 0 Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Pek önem vermem ama kokusu güzel olmalı 😊 0 0 Yorumla
peramadic Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Üzerinde duş jeli yazıyor olması sjjsk 0 0 Yorumla
CelestialFury Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Güzel kokusu ve tendeki ferahlık hissi 0 0 Yorumla
Legionberk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Kokusu dışında kullanışlı ve yeterince kaliteli 0 0 Yorumla
GrayyWolf Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Kepege karşı etkili tek çözüm arap sabunu 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Boşverdünya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Kokusu bence güzel koksun yeter hepsi aynı zaten 0 0 Yorumla
Hayatınkuralı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Köpürmesi, saç dökmemesi ve kokusu. 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 308 cevap paylaştı. ferahlatıcı olması her zaman iyidir 0 0 Yorumla
improperenigma Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Kokusu ve üzerimde bıraktığı his... 0 0 Yorumla
hüzünbazzzzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Kesinlikle katılıyorum duş jeli çok önemli 0 0 Yorumla
lucifer_13 Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 39% +1 yıl Ferahlık elbette güzel koku verdiği temizlik hissi 0 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kokusunun kalici olmasi ve meyve ozlu olmasi 0 0 Yorumla
mühendis_42 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Duş Jeli olması benim için yeterli bir sebep 0 0 Yorumla
Baymavi41 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Kokusu ve yumuşaklığı kalıcılığı iyi köpürmesi 0 0 Yorumla
DRPESİMİSTicBoy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Duş jeli olması yeterli ve teşekkürler duş jeli 0 0 Yorumla
unhappyman0 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Duru okyanus esintisi benim için ideal 0 0 Yorumla
Aykuttinne0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Cildimi nemlendirmesi ve tatlı bir kokusu 😂 0 0 Yorumla
mersant Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Köpürmesi... bitmemesi... anlayamazsınız 0 0 Yorumla
Wallveins Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Kayganlaştırıcı ve kokusu gün boyunca tutabilmeli 0 0 Yorumla
umuthazr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Nadir kullanıyorum 🙄😂 genelde şampuan ddyy 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Güzel kokmalı. Kokusu benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
iarien Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Hahahaha hediye mi bir kere kazanmışlığım yok :) 0 0 Yorumla
Golge0133 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Biraktigi kalici kokusu ve ferahlik onemlidir. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 572 cevap paylaştı. Duş jeli kullanmıyorum. Şampuan kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kopurmesi ve kokusu tabiki
Kayganlık ve yoğrulma hissi...
Kokusu ve dokusu. Biraz pütürlü olmalı bence.
Aloe Vera olmazsa olmaz...
Gerçekten temizleyici olması ve kokusu
İmmmm Duş Jeli olması mesela.
Kokusu ve kolay durulanması
Kayganlaştırma özelliği 🙄
Ferahlığı, mentollü olmalı
Kokusu, saflığı, yumuşaklığı ve duruluğu❤
Güzel kokması ve kokunun kalıcılığıı
Temizlemesi güzel kokması yeterli
bence bol köpük ve parfüm kokusu bol olmalı.
doğaya ne kadar zarar verdiği ve kokusu.
Kremli , hoş ve kalıcı kokulu olması ve sabunlu his bırakmadan arındırıcı özelliği olmalı
Pek önem vermem ama kokusu güzel olmalı 😊
Üzerinde duş jeli yazıyor olması sjjsk
Güzel kokusu ve tendeki ferahlık hissi
Rengi bayağı önemli bence.
Kokusu dışında kullanışlı ve yeterince kaliteli
Kokusunun kalıcı olması önemli.
Kısa ve öz temiz hissettirmesi
Kepege karşı etkili tek çözüm arap sabunu 🤣🤣🤣
Kokusu bence güzel koksun yeter hepsi aynı zaten
Köpürmesi, saç dökmemesi ve kokusu.
ferahlatıcı olması her zaman iyidir
Kokusu ve üzerimde bıraktığı his...
güzel kokusu ve işlevselliği
Kesinlikle katılıyorum duş jeli çok önemli
Ferahlık elbette güzel koku verdiği temizlik hissi
Kokusunun kalici olmasi ve meyve ozlu olmasi
Zeytinyağı sabunu yetiyor bana 😁😁😁
Arap sabunu daha iyi oluyor.
Duş Jeli olması benim için yeterli bir sebep
Kokusu ve yumuşaklığı kalıcılığı iyi köpürmesi
Duş jeli olması yeterli ve teşekkürler duş jeli
Haci sakir en guzeli tercihimdir
Koku ve ferahlık vermesi önemli tabi
Duru okyanus esintisi benim için ideal
Cildimi nemlendirmesi ve tatlı bir kokusu 😂
Kokusu ve bol köpüklü olması
köpürmesi :D başka ne olacak :D
Köpürmesi... bitmemesi... anlayamazsınız
Kokusu ve bol köpük yapması
Güzel kokmalı ve kolay durulanmalı
Kayganlaştırıcı ve kokusu gün boyunca tutabilmeli
Köpüğü ve ferahlık etkisi 👍
Güzel kokmasi yeterli olacaktir
Yağlı ciltler için etkisi
Öyle bir şey düşünüyorum.
Kokunun tende uzun süre kalması.
Nadir kullanıyorum 🙄😂 genelde şampuan ddyy
Kaygan olmasıdır ve kokusu
Çabuk geçmeyen kalıcı koku.
Güzel kokmalı. Kokusu benim için çok önemli.
Hahahaha hediye mi bir kere kazanmışlığım yok :)
Kokunun kalıcı olması 😁😁
Biraktigi kalici kokusu ve ferahlik onemlidir.
Duş jeli kullanmıyorum.
Şampuan kullanıyorum.
cilde uygunluk, koku ve kalite..