Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 22) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
Zazaveli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bebence en önemli özelliği kokusu ve kokusunun uzun süre kalması 0 0 Yorumla
Egmnt Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Benim için okusunun güzel olması ve lif te ve ya elimde çabucak köpüklenebilmesi 2 önemli etken 0 0 Yorumla
HardCore80 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl kokusu önemli olmalı ve sürüncü insanda uyandırdığı his 0 0 Yorumla
Samo42 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kokusu 😂 özellikle gül kokulu olanlar var onlar tercihim 0 0 Yorumla
Brktrkcll91 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Herkese hitab eden hoş koku duş jelinde en önem verdiğim özelliktir. 0 0 Yorumla
berkeizm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Olmazsa olmaz içindeki siyah şeyler ve aromasındaki meyveyi yemeyi hislettirmek 0 0 Yorumla
Whiplash07 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bir kere mentollü deniyorsa o hissiyatı vücudunda hissetcen aga 0 0 Yorumla
Cannkrgn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Erkekler için o kokunun kalıcı olup tüm gün uzerimde durması ve hafif olmasi 0 0 Yorumla
Tolgasafak Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bence hiç biri sadece Hollanda'dan aldığım bir koli duş jeli var başka tanımam 4 gün kalıcı 0 0 Yorumla
aty17 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kokusu hep benimle kalmalı ve hep hissetmeliyim geceye kadar. 0 0 Yorumla
sese1ccmcm Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca kalması 0 0 Yorumla
MenderesBenz Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Kokusu ve kıvamı ayrıca life sıktığında güzel köpürmeli 0 0 Yorumla
smoothie-ice Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Duş jeli seviyorum da, çok çabuk kokusu geçiyor. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? 0 0 Yorumla
Mertim074888 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Şampuan ve sabunlar yeterli. Başka kimyasala yer yok:)) 0 0 Yorumla
KRTL1903emre Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kokusu rahatlık hissi vermesi en çok etkileyen ve önem verdiğimdir 0 0 Yorumla
becauseimiudex Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl kokusu.. mis gibi lavanta ya da hindistan cevizi kokmalı 0 0 Yorumla
xxxardaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cildime zarar vermemesi güzel kokması ve kokusunun kalıcı olması 0 0 Yorumla
asiada Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Cildi mi kurutmasin yeter en onemliside genital gölgeleri i 0 0 Yorumla
massageoil Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Duş jeli çok önemli benim için vücut rahatlığı konsantre hepsi buna bağlı 0 0 Yorumla
bosgezenadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Tabiki kokusu. Eğer hemen uçmayan bir kokusu varsa ve güzelse hemen alırım 0 0 Yorumla
ilyas4546 Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl Mis gibi kokmak tabiki ama vücudun rahatlaması çok onemli 0 0 Yorumla
Yakisikligenciniz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rahatlatici olmasi bnce. Cunku rahatlamak sart. Bide kokusu guzel olsun 0 0 Yorumla
HzLazkopat Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Jeli sürüp yıkadığında oraya hem masaj yapılmış hem de ferahlamış hissi olması 0 0 Yorumla
Hard_Man34 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl ben kullanmıyorum ama kullanılmaısnı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Mustafaws Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Aşırı köpürmesine gerek yok vücüttaki yağlarınızı cabuk çıkarsın yeterli 0 0 Yorumla
Kenan82 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Duş jeli güzel kokular dan öte bir faydasi yok bence ama insanı rahatlatır 0 0 Yorumla
Zafeeer Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Koku abi çoğu kalıcı olmuyor ve çok yapay kokuyor nem de önemli tabi 0 0 Yorumla
by_Tarık Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bence kokusu önemli. Aroması güzel duş jeli biraz daha ter kokusunu bastırıyor 0 0 Yorumla
Tolgaa41 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kokudu güzel olmali ve vücdumda kalmali ve durulanmis hissi vermeli #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
Rahat0009 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duş jeli kullanmıyorum. Sirtımda sivilcelerin oluşmasina sebep oluyor. 0 0 Yorumla
Meraklıköpek Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Süper denemeye değer herkese tavsiye ederim manyak birşey harika. com 0 0 Yorumla
__EinGlückSpilz___ Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Tabiki uzun süre kalıcı kokusu ve cildi kurutmaması 0 0 Yorumla
günay39 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca tertemiz hissettirmesi önceliğim. 0 0 Yorumla
Belphegor Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Cildi yumuşatması ve ferrahlık hissi vermesi bence en önemlisi. 0 0 Yorumla
DeğişikBakış Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yumuşak ferahlatıcı bol köpük ve yağsı his bırakmayan yeterli 0 0 Yorumla
roronoa001 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl #KokunHalaÜzerimde bana göre kokusu ve önemlisi rahatlatıcı olması 0 0 Yorumla
35poseidon35 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Kalici bir koku ve rahatlatici etkisi olmasini teecih ederim.. 0 0 Yorumla
Chardash Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Kesinlikle bol köpürmesi ve mükemmel gün boyu burnunuza gelecek olan kokusı 0 0 Yorumla
KahveliTurta Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 12 saat kalıcı olmasi cok iyi günümün ferah geçmesini sağlıyor.. 0 1 Yorumla KahveliTurta +1 yıl #Kokunhalaüzerimde Yorumla
HazretiMUNKİKİ Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl duş alıyor hissini değil de cennette şelalelerin altında ruhumun okşanması hissini versin 0 0 Yorumla
Zatisungur Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl afrodizyan kokulu olması beni aşırı şekilde tahrik eder 0 0 Yorumla
Lorentemental Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Kesinlikle koku, eğerki kokusu kişinin ten uyumuna uygunsa saatlerce kullanabilir 0 0 Yorumla
Smuggler Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bolca köpürmesi, ph seviyesinin uygunluğu, cildi beslemesi ve güzel kokulu olmalı... 0 0 Yorumla
BaRaNNaRaB Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl #KokunHalaÜzerimde Aman bize hediye falan gelmez 😅😅 0 0 Yorumla
karltonhines Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Bol köpürmesi ve tabiki güzel ve saatlerce kokması#KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
Donsuz-donjuan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Yumuşak olması alerjik olmaması , zarar vermemesi kokusu güzel olan v. b. 0 0 Yorumla
Sertvevahşi Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Koku rahatlatıcı olmalı ve duştan çıkınca hamamdan çıkmış gibi his vermeli 0 0 Yorumla
DavvidLuiz37 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl güzel kokmak herkesin hakkıdır duştan sonra kalıcı ferahlık Pure Line ile yaşanır #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
Ferdi_Nand Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl En değer verdiğim özellik beni rahatlaması ve gün boyu ferah hissettirmesi 0 0 Yorumla
grayheart Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Kokusu ve köpürmesi ben bunu portakallı sını kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun süredir duş jeli kullanmadım. Pahalı ve kaliteli olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 318 cevap paylaştı. Kokusu, İçerigi, Özelligi 1 0 Yorumla
MastaSenisteSensei Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Varsa Ötesi Onuda Yaşarız ((: 0 0 Yorumla
umut39004 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Uzun uzun anlatmaya gerek yok, kalıcı kokusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Bebence en önemli özelliği kokusu ve kokusunun uzun süre kalması
Benim için okusunun güzel olması ve lif te ve ya elimde çabucak köpüklenebilmesi 2 önemli etken
kokusu önemli olmalı ve sürüncü insanda uyandırdığı his
Kokusu 😂 özellikle gül kokulu olanlar var onlar tercihim
Herkese hitab eden hoş koku duş jelinde en önem verdiğim özelliktir.
Olmazsa olmaz içindeki siyah şeyler ve aromasındaki meyveyi yemeyi hislettirmek
Bir kere mentollü deniyorsa o hissiyatı vücudunda hissetcen aga
Erkekler için o kokunun kalıcı olup tüm gün uzerimde durması ve hafif olmasi
Bence hiç biri sadece Hollanda'dan aldığım bir koli duş jeli var başka tanımam 4 gün kalıcı
Kokusu hep benimle kalmalı ve hep hissetmeliyim geceye kadar.
Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca kalması
Kokusu ve kıvamı ayrıca life sıktığında güzel köpürmeli
Duş jeli seviyorum da, çok çabuk kokusu geçiyor. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Şampuan ve sabunlar yeterli. Başka kimyasala yer yok:))
Kokusu rahatlık hissi vermesi en çok etkileyen ve önem verdiğimdir
kokusu.. mis gibi lavanta ya da hindistan cevizi kokmalı
Cildime zarar vermemesi güzel kokması ve kokusunun kalıcı olması
Cildi mi kurutmasin yeter en onemliside genital gölgeleri i
Duş jeli çok önemli benim için vücut rahatlığı konsantre hepsi buna bağlı
Tabiki kokusu. Eğer hemen uçmayan bir kokusu varsa ve güzelse hemen alırım
Mis gibi kokmak tabiki ama vücudun rahatlaması çok onemli
Rahatlatici olmasi bnce. Cunku rahatlamak sart. Bide kokusu guzel olsun
Jeli sürüp yıkadığında oraya hem masaj yapılmış hem de ferahlamış hissi olması
ben kullanmıyorum ama kullanılmaısnı tavsiye ederim
Aşırı köpürmesine gerek yok vücüttaki yağlarınızı cabuk çıkarsın yeterli
Duş jeli güzel kokular dan öte bir faydasi yok bence ama insanı rahatlatır
Koku abi çoğu kalıcı olmuyor ve çok yapay kokuyor nem de önemli tabi
Bence kokusu önemli. Aroması güzel duş jeli biraz daha ter kokusunu bastırıyor
Kokudu güzel olmali ve vücdumda kalmali ve durulanmis hissi vermeli #KokunHalaÜzerimde
Duş jeli kullanmıyorum. Sirtımda sivilcelerin oluşmasina sebep oluyor.
Süper denemeye değer herkese tavsiye ederim manyak birşey harika. com
Tabiki uzun süre kalıcı kokusu ve cildi kurutmaması
Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca tertemiz hissettirmesi önceliğim.
Cildi yumuşatması ve ferrahlık hissi vermesi bence en önemlisi.
Yumuşak ferahlatıcı bol köpük ve yağsı his bırakmayan yeterli
#KokunHalaÜzerimde bana göre kokusu ve önemlisi rahatlatıcı olması
Kalici bir koku ve rahatlatici etkisi olmasini teecih ederim..
Kesinlikle bol köpürmesi ve mükemmel gün boyu burnunuza gelecek olan kokusı
12 saat kalıcı olmasi cok iyi günümün ferah geçmesini sağlıyor..
#Kokunhalaüzerimde
duş alıyor hissini değil de cennette şelalelerin altında ruhumun okşanması hissini versin
afrodizyan kokulu olması beni aşırı şekilde tahrik eder
Kesinlikle koku, eğerki kokusu kişinin ten uyumuna uygunsa saatlerce kullanabilir
Bolca köpürmesi, ph seviyesinin uygunluğu, cildi beslemesi ve güzel kokulu olmalı...
#KokunHalaÜzerimde Aman bize hediye falan gelmez 😅😅
Bol köpürmesi ve tabiki güzel ve saatlerce kokması#KokunHalaÜzerimde
Yumuşak olması alerjik olmaması , zarar vermemesi kokusu güzel olan v. b.
Koku rahatlatıcı olmalı ve duştan çıkınca hamamdan çıkmış gibi his vermeli
güzel kokmak herkesin hakkıdır duştan sonra kalıcı ferahlık Pure Line ile yaşanır #KokunHalaÜzerimde
En değer verdiğim özellik beni rahatlaması ve gün boyu ferah hissettirmesi
Kokusu ve köpürmesi ben bunu portakallı sını kullanıyorum
Uzun süredir duş jeli kullanmadım. Pahalı ve kaliteli olmasına dikkat ederim.
ne yazı ki duş jeli kullanmıyorum :(
Kokusu, İçerigi, Özelligi
kokusunun uzun süre gitmesi
her şey unutulur koku zor
Parfümüm ile aynı kokması.
Kesinlikle kokusu der geçerim
Varsa Ötesi Onuda Yaşarız ((:
temizlemesi kokusu nemlendirmesi
Uzun uzun anlatmaya gerek yok, kalıcı kokusu