Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması
Kokusu, mesela koku bile psikoloji ile bağlantısı olduğunu, düşünüyorum. Mesela Bahar, aylarında yeni bir sayfa olarak görürüm. Hep yeni kokular ile psikolojimi yenilerim.
Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım.
Açıkcası duş jeli kullanmıyorum. Her zaman sabun kullanırım. Ama yeri geldiğinde kullandığım oldu. Bana göre en önemli özellik vücuda verdiği o rahatlama hissi ve kokusudur.
Duşduş jeli vududu nemlendirin gözenekleri yumuşatır kiri yumuşatır ve atar deri nefes alır mikropları vücuttan atılmasına yardımcı olur sert olan tabakaları yumuşatir
Bencede insanlarin. Hani ister istemez koku lari cok onemli cunku ter kokmaktansa. Gercekten surekli banyo yapmak en iyi fikir. Dus jelleri hayat kurtaritor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
kaliteeeeeeeee markaaaa kalicilik ve daha neler nelerrr
Kokusu üzerime sinmesi lazım, bide gerçekten duş jeli olması Lazım. 🤤
Koku, içindekiler, cildi rahatsız etmemesi, ee yeter da daha ne istiyorsun. Bir de duş lifinde iyi köpürtmesi
Tenime, dokunduğumda beni bile etkileyen bir yumuşaklık kazandırması ve tabiki bana bebek gibi tertemiz olduğumu hissettirecek bir kokusunun olması
Temizlik ve cildi kurutmaması çok önemli..
Duş jelinin kokusu da önemli tabii, koku güzel olmalı ki #KokunHalaÜzerimde diyebileyim :)
Hoş kokulu ve kullanımı basit olsun yeter vede kaliteli...
Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması
Kokusu, mesela koku bile psikoloji ile bağlantısı olduğunu, düşünüyorum. Mesela Bahar, aylarında yeni bir sayfa olarak görürüm. Hep yeni kokular ile psikolojimi yenilerim.
Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım.
Açıkcası duş jeli kullanmıyorum. Her zaman sabun kullanırım. Ama yeri geldiğinde kullandığım oldu. Bana göre en önemli özellik vücuda verdiği o rahatlama hissi ve kokusudur.
Duşduş jeli vududu nemlendirin gözenekleri yumuşatır kiri yumuşatır ve atar deri nefes alır mikropları vücuttan atılmasına yardımcı olur sert olan tabakaları yumuşatir
Bencede insanlarin. Hani ister istemez koku lari cok onemli cunku ter kokmaktansa. Gercekten surekli banyo yapmak en iyi fikir. Dus jelleri hayat kurtaritor...
Vücudumdan arınmıyorlar ve sevmiyorum. Vücudumdan arınanını yaparlarsa kullanırım
Kokusunun gitmemesi banyoda yayılması katı olmaması organik ve farklı kokular olması
Güzel kokması vucudu ter kokusunu da oldulca azaltyo
Kesinlikle verdiği rahatlık ve sinirleri gevşetmesi 🙂🙂
Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca tertemiz hissettirmesi önceliğim
Duş jelinin kalıcı kokusu olması hem ter kokusuna karsi önlem hem insanı güvende hissettirmeye yarar
Jel rahatlatır insanin yorgun bedenini alir stresini gece uykuya gunduz ayiltmaya yarar
Kokusu tabi ki kokunun kalıcılığı hassas bir derim var kurutmaması
Icindekiler cok onrmli kesinlikle dikkat etmelisiniz satin alirken icindekilere
güzelce temizlemesi hoş bir kokuyu ucuza sunabilmesi
Güzel kokması bide renkli olması kanekwjeis renkli olması önemli
Pure Line jadar kaliteli ve saatler süren güzel kokusu her zaman idealimdir. #KokunHalaÜzerimde
Evet kullandim cok hos kokusu var mis gibi kokuyosun
meyve kokulu olmasiyla benim icin vazgecilmez marka pure line
Komusu ve köpürmesi kokusu kalıcı olursa süper oluyor
Saçları sert yapmaması ve her zaman yumuşak bırakması
Duş jeli kullanmıyorum o yüzden pek önem vermiyorım
Eskiden yeşil sabun vardı her yerini yokardın şimdi her bölgeye ayrı jel ayrı şampuan 🤔
En sevdiğim duş jeli bu çoğunu denedim ama bu en iyisi
Sevgili ile duşa girip o duş jelleri ile yıkanmak lazım
en önemlisi kokusu kalıcı ve güzel olmalı ve sonrada nemledirici olmalı
Güzel koksun. İşlevlerini normal bir şekilde yerine getirsin. Bol köpük, temiz olsun filan.
Zeytin yağı sabunu kullanıyorum daha doğal boya yok hiç değilse 😂😂
Bence kokusu ve duştan sonra tende kalan kokusunun kalıcılığı :)
kokusu ilk etapta beni çekiyor. hindistan cevizi tercih ediyorum :)
Tenimde kalıcı kokusu misler gibi temiz kokmak
#KokunHalaÜzerimde
Kalıcı koku çok önemli benim için , bol köpük de önemli ;)
Kalıcı parfüm etkisi ve cildi uzun süre ferah tutması önemli
Duş jelinde en önemli özellik beni mutlu hissettirmeli 😄😄 ayrıca duştan sonra ferah olmam da o kadar önemli yani.
kesinlikle kokusu kalıcı olması isterim bunun yanı sıra beyaz lekeler bırakmasını istemem ki bu pure line da yok kullanmıştım hala da devam ediyo
Kokusunun güzel olması güzel köpürmesi kokunun saatlerce üstünde kalması doğal olması #KokunHalaÜzerimde
Kalıcılık ve farklılık çok önemli bence bu markanın ürünleri epey kalıcı ve kendini fark ettiriyor
Kokusu çok önemliiii Duştan sonra vücudu kuru bırakması lazım bu da çok önemli
Güzel kokması ve bilindik marka olması...
#KokunHalaÜzerimde
Güzel Kokulu Olmalı Saça İyi Bakım Yapmalı Duş Yaparken Uçuyormuş Gibi Hissetmelisin :D
Nemlendirici olmalı. Duştan sonra eller kurumamalı.
Duş jelimin kokusunun kalıcı olması ve bana gün boyunca tertemiz hissettirmesi önceliğimdir tabikiii
Bedava oldumu herkez şair olmuş yorum patlaması olmuş :)
Etkileyici kokusu olurken vücudumu da pürüzsüz hale getirecek kadar işe yaramalı
Kokusu pütürlü olmaması ferahlatıcı olması ve kalıcı olması
Organik olması organik derken katlan maddlerin en azı ve kokusunun saf ve doğal olması tercihim.
Daha önce kullanmadim ama kullanmaya dusuniyorum hangi marka dhaa iyi
Duj jeli olmasi ve kokusu 😂😂 duj jeli diye sac kremi kullanmistim bikere 😂😂
rahatlatıyor sanki duş jeli bazen anneminkini kullanırımda
Kokusuna onem veririm, meyve kokulu ya da okyanus
Valla duş gibisi yok duş jelide karpuzlu tercih ederim
Ne yazıyım abi ben duş jeli kullanmıyorum ki zengin işi arap sabunuyla yıkanıyoz biz
İyi köpürsün çabuk durulansın alarji yapmasın mis gibi koksun aynı zamanda uygun olmalı?