Duş jeli nedir bilmem hiç kullanmadım nasıl birşey onuda bilmiyorum. Duş süreleri uzamamalı bence suyumuzu korumamız lazım #akansulardurulur#biedamlamucize 🤭
Bir kere kokusu önemli yani parfüm etkisi yaratması çok güzel olur. İkinci olarak kolay kullanımı ve köpürmesi en iyi olabilir. Üçüncü ve son olarak cilde zarar verecek kanserojen içerik olmamalı ve hassas ciltler için de geçerli.
Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması cilde zarar vermemesi.
Duş jelinde o misss gibi koku benim için cok önemli. Her yerim miss gibi kokmalı 😉Bu yüzden gercekten Pure Line Duş Jeli ćok seviyorum... İyiki tanıdımmm ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kesinlikle Köpürmesi 😃 köpürmeyen duş jeline hayır!
Kokusunun kalici olmasi cogu dus jeli fazla kalici olmuyor
Pure line marka olması tercihim (bak o kadar reklam yaptım, hediyenizi dört gözle bekliyor olacağım)
#kokunhalaüzerimde Peeling özellikli olmasına ve keskin kokulu olmasına önem veririm
Duş jelinde çok da aradığım bir kriter yok. Hoş kokulu olsun bir de güvenilir marka olsun
Ya ben duş jellerinin kokusunu çok seviyorum ama kokusu kalıcı olmuyor parfüm sıkmadığımız zamanlarda güzel güzel duj heli koksak fena olmaz 😂
Duş jeli nedir bilmem hiç kullanmadım nasıl birşey onuda bilmiyorum. Duş süreleri uzamamalı bence suyumuzu korumamız lazım #akansulardurulur #biedamlamucize 🤭
Hıc kullanmadım 😞 malesef. aslında gerekde duymadım şampuan yeterli.
Güzel Kokulu Olması Duş Jellerinin Kokusu Kalıcı Oluyor O yüzden Güzel Kokması
Duş jelinde en sevdiğim özellikler kokusunun kalıcı olması ve cildi yumuşatıp ferah hissettirmesi.
Benim duş jelimde vücudumu ferahlatan şeyler olmalı
Güzel koku ve minimum kimyasal olması önemli diye düşünüyorum.
Kokusu ve kalıcı olması bence önemli ama birde vücudu nemlendirmesi lazım kuru bırakmaması gerekir.
Bir kere kokusu önemli yani parfüm etkisi yaratması çok güzel olur. İkinci olarak kolay kullanımı ve köpürmesi en iyi olabilir. Üçüncü ve son olarak cilde zarar verecek kanserojen içerik olmamalı ve hassas ciltler için de geçerli.
Cildi tahriş etmemeli kaşınma yapmamalı kokusu fren olmalı.
Bence sağlıklı güzel kokan ve insani rahatlatan duş jelleri kullanılması gerekir
Bence sağlıklı güzel kokan ve insani rahatlatan duş jelleri kullanılması gerekir
Koku, temizliği önemli benim için. tabi birde bol köpürmesi lazım.
Kokusudur tabiki de duş alırken ki ferahlatıcı hisside almak önemlidir
Kokusu ve yumusaklık hissi 😍😍😍 bide bazı durumlarda kayganlaştırı olarak kullanilir mi 😍😍😍
Koku der geçerim duş sonrası hissedebiliyorsam müthiştir...
Kokusunun kalıcılığı ve zararlı kimyasallar içermemesi..
Alerjik reaksiyon olmayan okyanus özlü duş jeline önem veririm.
Duş keyfi bir yana dünya bir yana verdiği keyfi hiçbir şey vermez bana
Kokusuna ve kalıcı olmasına önem veririm.
#KokunHalaÜzerimde
Duj jeli kullanmıyorum. Dogal sabun neyime yetmiyor
Güzel ve kalıcı bir kokusu olması beni zinde ve ferah hissettirmesi #KokunHalaÜzerimde
Kokudan önce vücudu'mu iyi temizlemeli, #KokunHalaÜzerimde
Cildime zarar vermesin, çok güzel koksun ve uzun süre zindelik hissi versin 😄
Kesinlikle kokusu zaten duj jelinin amacı kokmak yoksa şampuandan ne farkı kalır
Duş jeli kullanmıyorum o nedir? gönderin hediyeyi de bilelim nasıl birşeymiş :)
Kesinlike kokusu.
Güzel kokan duş jeli benim için her zaman önemlidir. :)
Kokusu ve kalıcılığı. Temiz hissetmem lazım duştan sonra tenim yumuşacık olmalı ve rastladığımı hissetmeliyim.
Kokusu galiba tabiki iyi hissettirmesi. Tabi her seferinde aynı sonuçları vermiyor olması normal mi bilmiyorum...
Miss gibi kokmak başta gelirken bu kokunun sandal ağacı olmasını tercih ediyordum faka artık bulamıyorum :(
Mis kokulu olduğu için eski sevgilim severdi ne güzel kokuyorsun derdi. Benim için başka bir özelliği var bu durumda duj jelinin
Migrosta çalışıyorum ve sürekli müşterilere öneriyorum ve sürekli sipariş giriyorum harika bir ürün 👏👏👏🤔
Tamam güzel hoş ama saglkli olduğunun garantisi varmı?
Yeşil sabun kullaniyirum. Bu duş jelleri midemi bulandırıyor. Deterjan gibi geliyor.
- Kimyasal olmaması (çok dikkat ettiğim söylenemez)
- Kokusu
- Durulama sırasında vücuttan kolay atılması
#KokunHalaÜzerimde
Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması cilde zarar vermemesi.
Duş jelinde o misss gibi koku benim için cok önemli. Her yerim miss gibi kokmalı 😉Bu yüzden gercekten Pure Line Duş Jeli ćok seviyorum... İyiki tanıdımmm ❤
#KokunHalaÜzerimde tabi ki koku kalıcılığı cok onemli
Bol bol köpürtmesi ve yumuşatması aynı zamanda koku da önemli
Öncelikle kokusu sonrasında bende hissettirdiği temizlik hissiyatı 😎
Güzel kokmalı ve kokusu uzun süre üzerimde kalmalı. Gerisi hikaye. #KokunHalaÜzerimde
Kokusu ve yumuşaklığı... vücutta yarattığı temizlik ve enerji hissi
Kokusu üzün sürmeli, iyi köpürmeli ve cilda zarar vermeden iyi temizlemeli. Var mı böylesi?
Kokusu güzel olmalı duştan sonra o kokuyu almalıyım
Ucuz olsun benim olsun. Bazı duş jelleri şampuan fiyatında. Bu durum canımı sıkıyor
Kokusu
Cildi beslemesi
İçeriği
Cildi temizlemesi
Köpürmesi
Duş jeli olması tabikide başka ne olacak allah allah
Ben hiç bir zaman duş jeli kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum
tamamen doğal olması en önem verdiğim özelliklerin başında gelir
#KokunHalaÜzerimde kokusu ve ferahlığı uzun süre gittiğim ortamda hissedilsin.
Kalitesi ve kokusu uzun süreli kokunun tenimde kamadı
Duş jeli olmazsa olmazim değil ama yinede ipeksi olması ve kokusu onemli
Huzur verici ve kalıcı bir aroması olması güzel olur
Güzel kokusu olucak miss birde kaliteli olucak temizlik ve cilde sağlığı önemli doğal olması
Sabun neyine yetmiyor duj jeli kullanmam anam beni sabunu kafama vura vura yıkardı
#KokunHalaÜzerimde Kokusu, cildimde bıraktığı yumuşak his, temizlik...