Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 18) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
Herakles67 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 40% +1 yıl Beyaz sabunu tercih ediyorum. duş jeli kullanmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
freebikerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Tabikide kokunun etkileyici ve kalıcı olması önemli benim için 🙃 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Güzel bir koku ve sicak su hatta kaynar.. dünya en çok bu ikisine muhtaç gibi 😊 0 0 Yorumla
ismira007 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 57% +1 yıl Bitmemiş olması yeter. Sonuçta hepsi aynı işi görüyor. 0 0 Yorumla
mhctmhct Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Temizlenmek için kullandığım birşeyin temizlikte etkili olması en önemlisi 0 0 Yorumla
Tutkuluveeglenceli Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Jelin kıvamı yumuşak ve cillte kaygan bir his yaratacak ve kokusu rahatlatacak. Ayrıca köpürmeli. 0 0 Yorumla
BaŞgAnNıM Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl güzel kokması temizlemesi fiyatı uygun olması ve benzeri 0 0 Yorumla
İlkanÇelen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Kesinlikle kokusunun ferak olması ve gün boyunca kalması 0 0 Yorumla
Ömer2702 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl En önem verdiğim özellik tabiki kokusu ve kalitesidir. 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Bol köpük, aromatik kokması, birde içinde spa etkili tanecikler olması 0 0 Yorumla
Walking Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Temizlemesi ve kokusu en önemli özelliğidir benim için, bu aralar da kafaya taktım zaten hem ucuz hem kaliteli bir duş Jeli arıyorum 0 0 Yorumla
izmirli_bilgisayarcı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Bir kere enfes kokusu olacak ikincisi ufacık bir jel ile çok güzel temizleyecek bu olursa süper olur 0 0 Yorumla
ekmek_arası_makarna Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 35% +1 yıl Bütün gün o sevdiğim kokuyla temiz bir şekilde dolaşmak. Duş jelinin benim için amacı bu. 0 0 Yorumla
ayberkrodoplu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Egzotik tanımadığımız kokular farklı kültürel kokular olabilir 0 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 446 cevap paylaştı. .Kesinlikle kimyasal içermeyen,% Organik olması kesinlikle çok önemli.. 0 0 Yorumla
Ramystr Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 65% +1 yıl Ev yapım sabunun tadını vermiyor :) mis gibi ev yapımı sabun varken ne duş jeli 0 0 Yorumla
TCbozkurt34 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Kalcı koku ve yumuşaklık vazgeçilmezimdir. #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
Gecenin_azraili Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Güzel bir hatunla beraber duş alayım jelin önemi yok isterse arap jeli olsun 0 0 Yorumla
Jugheaddd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Şöyle bir eve geldiğimde, miss kokan eşimi öperim ve kokusu yeter... 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duş jeli kullanmıyorum.. Asla temizlik hissi vermiyor. Daima kaygan bir hissiyat. 0 0 Yorumla
Dengesizdengelix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Koku konusun da çok hassas biriyim bir duş jelinde en önem verdiğim konu kokusudur 0 0 Yorumla
Davutacksoz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kokusu çok onmeli ve gün içinde temiz olmak için dir 0 0 Yorumla
zaaflıkısılık Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Hiç kullanmadım ama gereken bişeyse hediye edin kullanarak size söylerim 😊😊 0 0 Yorumla
MühimAdam Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 48% +1 yıl biz erkekler bir tane şamğuan ile 3 ay ıdare ederken kızlar 5 ayrı şampuanla 1 ay ıdare edemiyor :D 0 0 Yorumla
septimius_s Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kokusunun güzel olması haricinde vucudumu dinlendirsin. Banyodan ciktigimda beni ferah hissettirsin 0 0 Yorumla
ingilizbeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Bakımlı olmak ve güzel kokmak bunlar çok güzel şeyler. Herkes için de böyle olmalı. 0 0 Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl duş jelini özel bölgelerin tıraşında kullanıyorum kayganlık vermesinin avantajını seviyorum 0 0 Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 422 cevap paylaştı. Kolulu, yumuşak his bırakan ve kurutmayan bir duş jeli. 0 0 Yorumla
bayjön Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 71% +1 yıl Doğal olsun, kalıcı kokusuyla da köpürsün olsun bitsin😊🌸💮🖐️ 0 0 Yorumla
sarpdogukanlı Takip Et Bilge Yaş: 53 , eic 55% +1 yıl temiz kokması, ferahlatıcı etkisi, beni fresh hissettirmesi, kokusunun kalıcı olması. 0 0 Yorumla
mrrdcpl Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 38% +1 yıl Duş jelinin kokusu ve kalıcılığı benim için önemlidir. 0 0 Yorumla
Peuqeot Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Bırakacağı kokunun uzun vadeli olması ve elbette iyi temizliyor olması... 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. Duj jeli olsun bedenler rahatlasın, huzur dolu olsunlar :D 0 0 Yorumla
ZeytinliÇikolata Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Duj jeli insanı ferahlatmalı ve rahatlatmalı. Duş aldım, kendime geldim diyebilmeli. 0 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Kimyasal olmasın özellikle. Günümüzde bazı kimyasal maddeler kanserojen olabiliyor👍🏻 0 0 Yorumla
oakdas Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl Uzun süren kalıcı ve erkeksi kokusu ve tenimde yarattigi ferahlik 0 1 Yorumla oakdas +1 yıl #KokunHalaÜzerimde Yorumla
Yüzüklerinefendisirt Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Normalde bugune kadar hic kullanmadim ama denemeye deger deniycem 0 0 Yorumla
Kutlamış Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 48% +1 yıl Özellikle deneyeceğim bakalım nasılmış sırf buranın hatrına 0 0 Yorumla
enes1614 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl #KokunHalaÜzerimde benim tercihim kokulu olması lavantalı beni benden alıyor. 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 524 cevap paylaştı. Güzel kokması ve sanırsam o kokunun uzunca bir süre üzermde kalması ☺️ 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Koku sıvıların hepsi güzel helekı temizlik mevzu olunca 0 0 Yorumla
Navys_navy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl #kokunhalaüzerimde kokusunun kalıcı olması, vücudu iyi temizlemesi ve vücuda zarar vermemesi önemli. 0 0 Yorumla
Bele06 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Kalıcı ve güzel kokması hoşuma gider #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 429 cevap paylaştı. #KokunHalaÜzerimde uzun süre kalıcı kokusu ve parfümü hoş olmalı. 0 0 Yorumla
Ertan_abiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ben duş jeli kullanmam ama çileklileri çok çekici abi insanın yiyesi geliyor 0 0 Yorumla
mehmet19981 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Koksun köpürsün yeter 😂🤓 hı birde kalitesizleri durulanmıyor ya onları sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kshanks Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Güzel kokularla duş keyfinin hakkını vermelidir yumaşacık yapmalı parfüm etkisi yaratmalıdır #kokunhalaüzerimde 0 0 Yorumla
ŞekersizKarsambaç Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 456 cevap paylaştı. Ferahlik, guzel kokmasi, kalici bir kokusu olmasi ve tenimi rahatlatici bir icerige sahip olmasina dikkat ederim. 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 328 cevap paylaştı. Vücudumda etkisini hissetmeliyimPartnerim kokumu hissetmeliBana farklılığımı yaşatmalı🍀 0 0 Yorumla
oguzhankuzey Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Güzel kokması, insana enerji vermesi benim için olmazsa olmaz kismidir 0 0 Yorumla
Charlie_Luske Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Mentollü olanları seviyorum. Daha fresh hissettiriyor. 0 0 Yorumla
bilmemneci Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bu neymiş be ağacım ya cidden anlamadım ama neyse çok özellik vqr 0 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl 12 saat kalıcı, kimyasal bir şey istiyorsanız doğru adrestesiniz :) 0 0 Yorumla
Richards Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl saç bakım onarım içeriğine sahip olması ve güzel koku tabiki :) <3 0 0 Yorumla
HamzaBayar Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Güzel kokmalı ve temizlemeli özel hissetirmeli ve kaygan olmalı tahriş olabiliyor 0 0 Yorumla
LordOfTheMan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hoş kokusu bana yetiyor vücuduma masaj yaparak uygulayınca ayrı bir hisse kapılıyorum.. 0 0 Yorumla
Dobby Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Duj Jelinde benim için önemli olan Köpürtmesi ve Kokusudur bence. 0 0 Yorumla
Erenbeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Duş sonrası tende bıraktığı kokunun parfüleri aratmaması. Yapısı kokusu verdiği nem hissi 0 0 Yorumla
Semet Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Çok köpürmesi ve vucudu yağsak bırakmaması dahada önemlisi kepek yapmaması 😆 0 0 Yorumla
Yusuf_demir Takip Et Xper 7 Yaş: 48 +1 yıl Saçları yumuşatmalı. Yağ çözücü olmalı. İz bırakmamalı kokusuz olmalı. Anın tadını çıkarmalı... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Beyaz sabunu tercih ediyorum. duş jeli kullanmayı sevmiyorum
Tabikide kokunun etkileyici ve kalıcı olması önemli benim için 🙃
Güzel bir koku ve sicak su hatta kaynar.. dünya en çok bu ikisine muhtaç gibi 😊
Bitmemiş olması yeter. Sonuçta hepsi aynı işi görüyor.
Temizlenmek için kullandığım birşeyin temizlikte etkili olması en önemlisi
Jelin kıvamı yumuşak ve cillte kaygan bir his yaratacak ve kokusu rahatlatacak. Ayrıca köpürmeli.
güzel kokması temizlemesi fiyatı uygun olması ve benzeri
Kesinlikle kokusunun ferak olması ve gün boyunca kalması
En önem verdiğim özellik tabiki kokusu ve kalitesidir.
Bol köpük, aromatik kokması, birde içinde spa etkili tanecikler olması
Temizlemesi ve kokusu en önemli özelliğidir benim için, bu aralar da kafaya taktım zaten hem ucuz hem kaliteli bir duş Jeli arıyorum
Bir kere enfes kokusu olacak ikincisi ufacık bir jel ile çok güzel temizleyecek bu olursa süper olur
Bütün gün o sevdiğim kokuyla temiz bir şekilde dolaşmak. Duş jelinin benim için amacı bu.
Egzotik tanımadığımız kokular farklı kültürel kokular olabilir
.
Kesinlikle kimyasal içermeyen,
% Organik olması kesinlikle çok önemli.
.
Ev yapım sabunun tadını vermiyor :) mis gibi ev yapımı sabun varken ne duş jeli
Kalcı koku ve yumuşaklık vazgeçilmezimdir. #KokunHalaÜzerimde
Güzel bir hatunla beraber duş alayım jelin önemi yok isterse arap jeli olsun
Şöyle bir eve geldiğimde, miss kokan eşimi öperim ve kokusu yeter...
Duş jeli kullanmıyorum.. Asla temizlik hissi vermiyor. Daima kaygan bir hissiyat.
Koku konusun da çok hassas biriyim bir duş jelinde en önem verdiğim konu kokusudur
Kokusu çok onmeli ve gün içinde temiz olmak için dir
Hiç kullanmadım ama gereken bişeyse hediye edin kullanarak size söylerim 😊😊
biz erkekler bir tane şamğuan ile 3 ay ıdare ederken kızlar 5 ayrı şampuanla 1 ay ıdare edemiyor :D
Kokusunun güzel olması haricinde vucudumu dinlendirsin. Banyodan ciktigimda beni ferah hissettirsin
Bakımlı olmak ve güzel kokmak bunlar çok güzel şeyler. Herkes için de böyle olmalı.
duş jelini özel bölgelerin tıraşında kullanıyorum
kayganlık vermesinin avantajını seviyorum
Kolulu, yumuşak his bırakan ve kurutmayan bir duş jeli.
Doğal olsun, kalıcı kokusuyla da köpürsün olsun bitsin😊🌸💮🖐️
temiz kokması, ferahlatıcı etkisi, beni fresh hissettirmesi, kokusunun kalıcı olması.
Duş jelinin kokusu ve kalıcılığı benim için önemlidir.
Bırakacağı kokunun uzun vadeli olması ve elbette iyi temizliyor olması...
Duj jeli olsun bedenler rahatlasın, huzur dolu olsunlar :D
Duj jeli insanı ferahlatmalı ve rahatlatmalı. Duş aldım, kendime geldim diyebilmeli.
Kimyasal olmasın özellikle. Günümüzde bazı kimyasal maddeler kanserojen olabiliyor👍🏻
Uzun süren kalıcı ve erkeksi kokusu ve tenimde yarattigi ferahlik
#KokunHalaÜzerimde
Normalde bugune kadar hic kullanmadim ama denemeye deger deniycem
Özellikle deneyeceğim bakalım nasılmış sırf buranın hatrına
#KokunHalaÜzerimde benim tercihim kokulu olması lavantalı beni benden alıyor.
Güzel kokması ve sanırsam o kokunun uzunca bir süre üzermde kalması ☺️
Koku sıvıların hepsi güzel helekı temizlik mevzu olunca
#kokunhalaüzerimde kokusunun kalıcı olması, vücudu iyi temizlemesi ve vücuda zarar vermemesi önemli.
Kalıcı ve güzel kokması hoşuma gider #KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerimde uzun süre kalıcı kokusu ve parfümü hoş olmalı.
Ben duş jeli kullanmam ama çileklileri çok çekici abi insanın yiyesi geliyor
Koksun köpürsün yeter 😂🤓 hı birde kalitesizleri durulanmıyor ya onları sevmiyorum
Güzel kokularla duş keyfinin hakkını vermelidir yumaşacık yapmalı parfüm etkisi yaratmalıdır #kokunhalaüzerimde
Ferahlik, guzel kokmasi, kalici bir kokusu olmasi ve tenimi rahatlatici bir icerige sahip olmasina dikkat ederim.
Vücudumda etkisini hissetmeliyim
Partnerim kokumu hissetmeli
Bana farklılığımı yaşatmalı🍀
Güzel kokması, insana enerji vermesi benim için olmazsa olmaz kismidir
Mentollü olanları seviyorum. Daha fresh hissettiriyor.
Bu neymiş be ağacım ya cidden anlamadım ama neyse çok özellik vqr
12 saat kalıcı, kimyasal bir şey istiyorsanız doğru adrestesiniz :)
saç bakım onarım içeriğine sahip olması ve güzel koku tabiki :) <3
Güzel kokmalı ve temizlemeli özel hissetirmeli ve kaygan olmalı tahriş olabiliyor
Hoş kokusu bana yetiyor vücuduma masaj yaparak uygulayınca ayrı bir hisse kapılıyorum..
Duj Jelinde benim için önemli olan Köpürtmesi ve Kokusudur bence.
Duş sonrası tende bıraktığı kokunun parfüleri aratmaması. Yapısı kokusu verdiği nem hissi
Çok köpürmesi ve vucudu yağsak bırakmaması dahada önemlisi kepek yapmaması 😆
Saçları yumuşatmalı. Yağ çözücü olmalı. İz bırakmamalı kokusuz olmalı. Anın tadını çıkarmalı...