Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Pure Line Duş Jelleri duş sonrası insanın bedenini kadife gibi yapması ve kokusu kalıcılığı harika , her yaştan insan denemeli bunu. vazgeçilmez bir rahatlama ve koku var.
Kokuya çok önem veren bir insanım kokusuz bir dünya düşmemem bile yastığımdan her kıyafetime arabam mendilim bile parfüm kokar benim için koku olmazsa olmazdır
Öncelikle içeriği önemli iyi temizliyor diye korozif içerikli ürünler kullanmam ayrıca benim cildime ne kadar iyi geliyor kullandıktan sonra cildimin yağlanması artıyorsa veya cildim kuruyorsa tercih etmem. Ve sonrasında kokusu ve kalıcılığı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Bence bir duş jelinde olması gereken güzel ve kalıcı bir koku ve cilde verdiği yumuşaklıktır.
#KokunHalaÜzerimde
kesinlikle kokusu. alırken kokusuyla beni cezbetmeli ve kullandığımda da gün boyu o kokuyu üzerimde hissetmeliyim kesinlikle.
Doğal olsun , güzel koksun ve köpürsün. Duş jelinin de çapı belli çok şey beklememek lazım kendisinden :D
Benim için kokusudur. bir defa karamelli aldim az kaldim ki yiyeyim. Daha yenen koku tercih etmeyecem 😂😂😂
dus jeli benim icin sabunun yerini almali ve arindirilmis hissi vermeli, daha sonra ferah farfum kokusu icermeli
kolay durulanabılen dus jelı yapın.. sıvasık necaset gıbı ov ov durula dudurla cıkmıyor.. ben o zaman hep sızden kullanırım valla:)
#KokunHalaÜzerimde
Tabiiiki kokusu ve bu kokunun ten ile uyumu ile etrafinızdaki yaydığı merak bir nevi imza :)
Pure Line Duş Jelleleri
Onu kıskanmak mı, haşa, adını zikredenin dilini, kokusunu içine çekenin, nefesini keserim.
Koku uzun süre üzerime yapışık kalmamalı. Çoğu duş jelinde kendimi reçel gibi hissediyorum hiç doğal gelmiyor
Kalıcı kokusu, rahatlatıcı aroması, bol köpüğü ve ferahlatıcı olması. Yani kısaca Pure Line Duş Jeli olması.
Ya bence bu duş jellerinden burda hediye etmek yerine ihtiyaç sahiplerine dagitsalar çok hayra geçerler
Maalesef doğru.😔
Kokusu tıpkı bir bahar esintisi gibi vucudu ferah ve gün boyu güzel kokmasını sağlılıyor. #KokunHalaÜzerimde
Pure Line Duş Jelleri duş sonrası insanın bedenini kadife gibi yapması ve kokusu kalıcılığı harika , her yaştan insan denemeli bunu. vazgeçilmez bir rahatlama ve koku var.
#KokunHalaÜzerimde
1) Hijyenik olması
2) Temizlik hissiyatını gün boyunca hissettirmesi
3) Kokusu ile cezbedici olması
4) İyi köpürmesi
Duş jeli kokuları rahatsız ettiği için hafif kokulu şampuanlarla duş alırım
Kullananlara müjdeli haberdir bu.
Duş jeli olması
Jel olması
Duş olması
Ve bu iki maddenin bir arada olmasi
Dikkat gereksiz yorumdur🤣
Duştan sonra kokusu üzerime sinecek, güzel kokulu olması en önemli özelliktir. ;)
#Kokun hala üzerim de
En güzel yanı duştan çıktıktan sonra koku bahçe şu deryasında hissediyor olmak
Kokusu saflığı doğallığı 😊😉Parfüm yerine meyve ya da aromatik kokular içermesi
Portakal limon greyfurt mandalina şeftali kayısı...
Şöyle güzel kokuyor ya annem yıkanıyor falan çok hoşuma gidiyor sürekli sarılıyorum yanağını falan ısırıyorum ama olsun
Fresh kokulara sahip olması benim en çok dikkat ettiğim özelliği duş jellerinin :) #KokunHalaÜzerimde
Kokuya çok önem veren bir insanım kokusuz bir dünya düşmemem bile yastığımdan her kıyafetime arabam mendilim bile parfüm kokar benim için koku olmazsa olmazdır
Öncelikle içeriği önemli iyi temizliyor diye korozif içerikli ürünler kullanmam ayrıca benim cildime ne kadar iyi geliyor kullandıktan sonra cildimin yağlanması artıyorsa veya cildim kuruyorsa tercih etmem.
Ve sonrasında kokusu ve kalıcılığı tabi
Kokusu tabiki 😄🙈 Banyodan sonra güzel kokmak isterim.
Kokusu , temizlemesi ve kokusunun kaliciliginin en azından gün boyu tenimde kalmasi
Ondan sonra da fatura kazma sapı gibi girsin 😂😂😂😂
Kesinlikle en önemli olan şey kokisi tabi kalıcı olacak.
Cildimi gerçekten temizlemesi, güzel uzun zaman kalan kokusu, Cildine zararlı kimyasallar içermemesi, doğal boya olması, cildimi nemli tutması
Duş Jelinde en önemli olan tabii ki kokusu dur başka ne olabilir
En sevdigim şey kokusunun portakal olması deliler gibi hoşuma gider
egzotik kokusu vede vücuda nüksettiği andan itiraben verdiği rahatlık
Duş candır. Duş gibisi var mı ya... hele küvet varsa ohh mis. uzan keyif yap.
Vücudun Ph dengesine uyumlu olduktan sonra zaten kokusu hoş gelecektir diye düşünüyorum 🙂
Bimde satılması gerekli, bu fiyat performans olarak mükemmel olacağını gösterir. d
Temizledigine emin isem hep o duş jelini kullanırım ve hoş bir kokusu var ise zararsiz
Hacı misi kokmasi tercihimdir sevgili din kardeşim 🙏
Tabiki kokusu, kolay durulanmasi ve saçımı yumuşak tutması çok önemli
en güzel en kaliteli olan tam olarak bu süper süper
En önem verdiğim şey duşa girerken duş jelinin olması 😂😂😂
güzel kokması ve rengi de güzel olması gerekiyor bakınca içim açılcak :)
Kokusu gayet önemli benim için ilk defa deneyeceğim seçilirsem
KEsinlikle kokusuKokusu güzel olan bir duş jeli her zaman daha çok tercih ediyorum...
Sağlam köpürsün bülee elime alam üff diyem uçsun baloncuk olsun yaa çok severim🤪😀
Güzel kokması ve tenimi yumuşacık yapması (hediye mediye istemem sağolun)
Kalıcı kokusu ve ne kadar az kullanırsak o kadar fazla etkili olması..
Genellikle uzun süren güzel kokular içermesi en büyük tercihim
Kokusu ve kalıcılığı çok önemli parfüm gibi birşey işte
Çok güzel olmuş eğitici olmuş emeğine sağlık güzel olmuş
Güzel kokusu olması lazım. Ciltte kuruluk yapmaması bence
Duş çok güzel bişi sırtında bir yük var sanki hafifliyor bide boyumu uzatıyor.
şıan boyum 2.21
Jel olarak Hacı Şakir kullanyorm çok mutluyum 🤣🤣🤣🤣
Kolay durulansın yeter. Köpükten arınana kadar canım çıkıyor banyoda 😑
Güzel uzun etki birakan koku ya da ferahlatici serinletici mentollu
Ben kullanmiyorum ama kız kardesim kullaniyor bu ürünü gayet hoş ve güzel bir kokusu var 👍👍
Yumusak sac birakmasi , bazilari islakken yumusak ama kuruyunca sert oluyor
Duş jelimin güzel kokması benim en önem verdiğim nokta 👏😊
Daha erkeksi ama traş lokantası olmayan bir koku iyi olurdu...
Duş jeline sahip olmak en önem verdiğim özellik daha çok kalıp sabun alabiliyoruz
Koku ve vücuttan kolayca durulanması çok önemli. Bazı duş jelleri yag gibi vucuda yapışıyor gitmiyor
Duş jeli kullanmıyorum doğal sabunlar kullanıyorum daha kalıcı ve hijyenik. Araştırın