• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kızlar Bir Adım Öne

Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 16)

Pure Line
Pure Line Takip Et
Sponsorlu
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
4651
Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
97 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

888

Cevap

1043

Cevap

Popüler Cevapları Göster(900)
  • imlasibozukyazar
    imlasibozukyazar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl

Merhabalar;
    Öncelikle Dis görüntüden başlayacağım dış kabi naif banyoda göze batmicak şekilde hos renkler ve tasarımı olmali. Ve uzun süre kokusu olmalı zira bazı markalar kullandıktan az bir zaman sonra kokusu gidio ayrica vücudu beslemeli adeta bir krem görevide yapmali.

0
    0 Yorumla
  • MatemiDem
    MatemiDem Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Kousu kokusu kokusu böyle köpürdüğü andan itibaren o ıssız o yapa yalnız olduğun kabin bir anda bahçe gibi çiçekli böcekli cıvıl cıvıl bir yer olmalı böyle tenine sürerken incitmeye korkmalısın o jeli onunla bir bütün olmalı onu kıskanmalısın yani sırf o koku bozulacak diye aç duş alıyorsan nefes almamalı ağızın kokmamalı hatta gaz bile çıkartmamalısın 😂🤣😂🤣😂🤣

0
    0 Yorumla
  • Omurilik
    Omurilik Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 72%
    +1 yıl

Merhaba, duş 🚿 jeli üzerinde belkide en az ama özel beklenti sahiplerinden biriyim...

Yıllardır duş jeli kullanırım ve en çok dikkat ettiğim şey ise, cildi ve vücudu temizlediğini hissettirmeli, vücudun yağlı yapısı değişmeli kısaca, ayrıca kıvamı biraz katı olmalı, parfümsü kokusu ise duş sonrası vücutta hissedilir olmalı, bu zamana kadar bu özelliklerin tamamını yakaladığım bir jel olmadı ancak denemeye devam..

#KokunHalaÜzerimde

0
    2 Yorumla
    • Omurilik
      Omurilik
      +1 yıl

Teşekkür ederim, nezaketiniz için 😊

Yorumla
    • Omurilik
      Omurilik
      +1 yıl

Göndermiş olduğunuz hediye duş jeli dün bana ulaştı, sizlere ve KS ailesine teşekkürlerimi sunarım ✋😊

Yorumla
  • Wycombe
    Wycombe Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Eğer gün aşırı duş alıyorsan ve doğadan ilham alan bir duş jeli kullanmışsan bu muhteşem temiz bir esintiyi bedeninde taşıyorsun demektir. Tabi ki bir duş jelinin kokusu bedenindeyken daha güvende hissetmen ve kalıcı özelliğiyle de farklı bir deneyim en büyük tercih sebebidir. Hele ki bulunduğun ortam sık bir şekilde insanlarla etkileşim halindeysen vazgeçilmez olabilir.
    #KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • Mertjk03
    Mertjk03 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bir duş jelinde istediğim ve beklediğin en önemli şey kalıcı kokudur. Koku bedenimi saatlerce sarmalı ve insanların yanından geçerken o kokuyu hissedebilmeliler. Ten kokuma nüfuz etmeli ve kolay kolay gitmemeli. Duş keyfimi ekstra keyiflendirmeli ve jel tenime değdiği an ferahlık hissetmeliyim. Sarıldığım her insan bana #KokunHalaÜzerimde diyebilmeli

0
    0 Yorumla
  • omrumyetermi
    omrumyetermi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Duş jelinde en önem verdiğim özelliği;

Duş alırken ve aldıktan sonra vücudumun, gözneklerinin almış olduğu o eşsiz ferahlık beni benden alıyor. Bir düş jelinin en önemli özelliği de vücutta bulunan kıl tüyleri kalınlaştırmadan, beslemeden vücudumuza kendimize hakkettiğimiz temizlik, ferahlık ve gün boyunca güzel kokmamız a yardımı takdire şayan ☺️

#KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • vatsyayana76
    vatsyayana76 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50
    +1 yıl

koku önemli ama her koku gibi değil kalıcılık daha da önemli aynı sevgilinin kokusunun tende veya kıyafetlerde kalması gibi aklıma daha da seksi şeyler gelirdi ama paylaşmak rüyalara kalmalı şimdilik haydi duşlara #KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

Duş jelinde benim istediğim şey banyodan çıkınca çok güzel bir koku vermesi vücudumla deyim yerindeyse iyi geçinmesi ferahlatmasi yeni doğmuş gibi bir hissiyat vermesi gerekir ☺️
    Hiç denemedim sizin duş Jelini bir katalog gibi bı link vs. Atarsanız sevinirim birde sizin duş Jelini deneyip göreyim istiyorum ☺️

0
    0 Yorumla
  • Fatih_HLF
    Fatih_HLF Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Sülfat ve paraben icemeyecek, Aloe Vera özlü önemli ve içerisinde 8 önemli vitamin olacak. Güzel kokacak.. böyle bir ürün var mı derseniz evet var.. Herbalife vücut sabunu..

Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir?
    0
    0 Yorumla
  • SANATSAL-RUH
    SANATSAL-RUH Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Puriline duş jelini ilk reklemını duyduğumda kullanmaya karar verip aldım, kendime şunu sordum "en fazla ne kaybedersin bir kez kullanırsın anlatıldığı gibi değilse rafa kaldırırsın" Tek kelime ile umduğumdan ve anlatılandan fazlası diyorum ve herkese tm sevgili dostlarıma tavsiye ediyorum NOKTA :)

0
    0 Yorumla
  • HaydarAbiniz
    HaydarAbiniz Takip Et
    Guru Yaş: 110
    +1 yıl

Dışarısı buz gibi. Derken çok stresli aşırı yorgunken sıcacık bir duş yeter dersin. Normalde klasik şampuan sabun ikilisiyle 15 dakika kalacak 24 saat dolmadan temizlik ve ferahlık hisi almayacaksın. Ama bu yorgunlugu Pure Line ile daha guzel hissedecekken azıyla yetinmek niye?
    #KokunHalaÜzerimde demek icin Pure Line diyorum

0
    1 Yorumla
    • HaydarAbiniz
      HaydarAbiniz
      +1 yıl

Been😏😏🤔🤔🤔🤔

Yorumla
  • SevimliYakışıklı
    SevimliYakışıklı Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Duş jelimin hem temizlik açısından hem kokusu açısından 2 ye katlayan huzur dolu bir duş jelidir. ve (kepeklere karşı savaşır kepek yapmaz en önemli özelliği de budur).
    Pure Line #Kokun Hala Üzerimde.

0
    0 Yorumla
  • Hakannttt
    Hakannttt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Koku ve rahatlık tabikide.. Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım.

0
    0 Yorumla
  • -Zed-
    -Zed- Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Duş jelinde aradığım şeyler doğal içerikli olması, cilde zarar vermemesi, tüm cilt tipleri ile uyumlu olması ve hoş bir kokusunun olması. İçeriğindeki kendi doğal kokusundan bahsediyorum bu arada ekstra parfüm katılarak koku almasını kastetmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Mehmet09876
    Mehmet09876 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 74%
    +1 yıl

Bazıları bir duş jelinden koku bekler, bazıları kalite, bazıları fresh etki, bazıları yanlız temizlik bekler, bazısı terapi, ben ise bunların hepsini beklerim. Birde ten kokumla bütünlük. #KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • DoktorLife
    DoktorLife Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 61%
    +1 yıl

Benim için ideal duş jeli ile hem kafamızı, hem de vücudumuzu yıkayabilmeliyiz.
    Ayrıca;
    1. İyi köpüklenmeli
    2. Göz yakmamalı
    3. Yıkanınca kolay temizlenebilmeli
    4. Pompa kısmı çabuk bozulmamalı
    5. Aftodizyak olmalı

0
    0 Yorumla
  • siirbass
    siirbass Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    +1 yıl

Daha önce Pure Line kullanmadım, gerçekten ben köpük köpük olmasını seviyorum :) Tabi kokusu kalıcı olması da bir etken, sonra cildimi yumuşatması lazım tekrar nemlendirme ihtiyacı duymayayım
    #KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • ВедьмакГеральт
    ВедьмакГеральт Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl

Bir bardak kahve etkisi kadar uyandırıcı, ya da kısa bir spor rutini kadar sıkılaştırıcı, enerji verici, hoş kokusuyla mutluluk veren bir duş jeli olmalı. Bunun yanında pH çok önemli, cildimle uyumlu ve dermatolojik onaylı olmalı.

0
    0 Yorumla
  • Karanlıklarİçinden
    Karanlıklarİçinden Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Duş jelinde en çok önem verdiğim özellik kalıcı kokusu olması ve bol köpürmesidir..

Eğer hediye bana çıkarsa buradan bir bayan arkadaşa hediye edeceğim :)

Reklam: Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde canım

0
    0 Yorumla
  • Rafotes
    Rafotes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

#kokunHalaüzerimde Kokusu ve banyodan sonraki hissettirdiği huzuru. Tenimle uyumu, insanların sorması. Her görenin ne kullanıyorsun diye sorması. Parmaklarımı tenimde gezdiriyorum ya, o muhteşem hissin tarifi yok. Yaratılışı hissettiriyor, tenimi, ruhumun ve bedenimin varlığını. Gerçek bir insan olduğumu hissettiriyor. Bunu sadece deneyenler, anlayanlar ve kullanarak gerçek insan olduğunu hissedenler anlar.

1
    0 Yorumla
  • rzgr_11
    rzgr_11 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

herhalde onemlı her marka bır olurmu? gercı bayanlar ıcın bu daha onemlı erkek ıcın tek onemlı olan sac dokmemesı ve kepek bayanlar ıcın daha derın. kremı ayrı sampuanı ayrı sacları onemlıdır.

0
    0 Yorumla
  • hayalprest78
    hayalprest78 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 72%
    +1 yıl

Kayganlığa şahsen çok önem veririm. hızlı köpürsün. Ve Unisex olsun sevgilimle yıkanırken ayrı ayrı şampuan kullanmayalım. Son diyeceğim Kayganlık çok önemli

0
    0 Yorumla
  • rahmann34
    rahmann34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Kokusu benceDuş keyfi bir yana, dünya bir yana! 🚿 Daha mutlu, enerjik ve tertemiz hissetmek için duş keyfimiz çoook uzun sürsün! Tartışmasız ki, duştan saatler sonra da mis gibi kokmak ve günün en stresli anlarında bile taptaze hissetmek hepimizin ortak hayali. O zaman sorumuzu cevapla, duştan sonra bile #KokunHalaÜzerimde diyeceğin duş jeli ile tanışmaya hazır ol.

0
    0 Yorumla
  • İtsKaan
    İtsKaan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

duş jeli dediğin kokusu güzel olacak kızları şoke edecek cezbedecek kokusu hemen geçmeyecek vücudu tertemiz yapacak yüzündeki sivilcelerin geçmesinde yardımcı olacak

0
    0 Yorumla
  • AtlGun
    AtlGun Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

Bu duş jellerini ben mi yanlış kullanıyorum, kıyafetlere de mi damlatmak gerekiyor acaba, duştan çıktıktan yarım saat sonra ne koku kalıyor ne etkisi..

0
    0 Yorumla
  • Hayvancıkdelisi
    Hayvancıkdelisi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Lambalar kapalı, her yerde mum ışıkları, etrafta gül yaprakları, çeşme açık içerisi buhar kaplı. Kadınının koluna girmişsin banyoya kadar eşlik ediyorsun. Güzel kokulu bir duş jeli ile her yerini köpüklüyorsun. Köpük masajı ile rahatladığını görmek mutluluk veriyor... Sonrası sonra :)

0
    0 Yorumla
  • gece-görüsü
    gece-görüsü Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

Duş jelinin, Kalıcı aromatik kokuları ile bazen bir portakal bahçesi bazende okyanusun tazeliği ile duşa keyif veren dokunuşlar yapması ve sağlıklı olması önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • Akrep3478
    Akrep3478 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Temiz kokmalı insana keyif vermeli de temiz kokarken de temizlemeli çokta kimyasal olmamalı cilde zararlı madde içermemeli ya ben çok mu şey istiyorum mükemmeliyetçi birisi miyim evet aynen öyleyim dünyada herkes işini kusursuz yapmalı yolda süpürgeciden pilot dikkati bekleyen birisiyim zor beğenirim aslında burası yalan oldu hiç bir şeyi beğenmem kendim dışında

0
    0 Yorumla
  • MrHyper
    MrHyper Takip Et
    Xper 2 Yaş: 101
    +1 yıl

Öncelikle kokuyu beğenmek, sonrasında tene uyumu. Aslında kokular bizde farklı hisler uyandırabilmektedir (mesela vanilya cinselliği uyandırırken zeytinyağı rahatlık hissi verebilmekte). Bu yüzden önemli olan, benim ne hissetmek istediğim. Ve son olarak, duş jelindeki tanecikler... kokularının daha kalıcı olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • crexthecruis
    crexthecruis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl

Duş jelinde en çok dikkat ettiğim esansı yani kokusu ve ne kadar kimyasal barındırdığı. Vücuduma minimum şekilde zarar verecek ürünleri kullanmayı tercih ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Herşeyibil
    Herşeyibil Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl

Tabiki; uzun süre kalıcı kokusu ve vücuduma o hijyenik halini hissettirebilmesi. Daha ne beklenir ki? kanat falan çıkartanı daha üretilip çıkmadıysa. Yoksa çıktıda benmi bilmiyorum :)

0
    0 Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 73%
    +1 yıl

Duş jelinde annemin beni çocukken kazanda su ısıtarak leğende yıkadığı huzuru bulmalıyım. Kokusu ve temizliği tenime değil huzuruma değmeli...

#KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • Pretgam
    Pretgam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Süper bir formül gerçekten şaşırtıcı 12 saatlik kalıcı koku durumu. Biz normalde duş jelin kokusunu duş alırken alıyoruz. Durulandık sonra koku uçuyor. Hediye almak için yalakalık yapmıyorum ama gerçekten pure line on numara🥰

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ben görüş yazayım hediyeyi seçilmiş fenomenlere gönderin di mi :/
    kullandığım duş jelinde aradığım en önemli özellik duş jeli gibi kokmaması.
    vanilya vb gibi kokanları seviyorum. Başka bir marka kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • _Eska95_
    _Eska95_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

koku önemli tabi ama duştan sonra vücut kremi kullandigim icin olmazsa olmazım diyemem koku için, bence duş jeli kiri pası iyi atmalı bir sabun kadar etkili olmalı.

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

Mis gibi deniz kokmalı benim duş jelim denizden uzaktayım bari kokusu ile yetineyim ama değil mi?
    #KokunHalaÜzerimde diyebiliyorsam eğer varım:)

0
    0 Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

çoğu duş Jelinin kokusu maalesef banyoda kalıyor..
    suyu kapatıyorsun ve koku yok oluyor.

#KokunHalaÜzerimde tüm gün kokunu üzerimde taşımak harika olur.

0
    0 Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Kesinlikle Temiz koku bırakması. Temizlenmek bu gün en basit sabunla bile olabilir ama yetmez saatler sonra terleyip kötü koktuktan sonra pek anlamı yok. Sürekli uzun süre koku bırakması önemli olan

0
    0 Yorumla
  • rrevolutionn
    rrevolutionn Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl
    Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Vücutta bıraktığı his çok önemli öncelikle, anında kaybolup giden ürünleri tercih etmiyorum. Elbette ki kokusu, kokunun vücutta kalma süresi ve etkisi, evet.:)

#KokunHalaÜzerimde

0
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl

Hediye istemiyorum sadece insan zararlı kimyasal koymayın yeter çünkü bizler kıyanıyoruz tamam ama kıyandığımız su arıtılmıyor... Arıtılabilir yok olan kulladığımız suyu temiz tutan şeyler kullanın hem bizi temizlesin hem suyumuzu

0
    0 Yorumla
  • rroommeeoo
    rroommeeoo Takip Et
    Master Yaş: 51
    +1 yıl

Kesinlikle kalıcı güzel kokusu olmalı.
    İşte bu yüzden tanıştığımdan beri ben de 12 saat kalıcı kokusuyla Yeni Pure Line ı tercih ediyorum ve çok memnunum.
    İyiki varsın Pure Line #KokunHalaÜzerimde 💓💖🌸🍃

0
    0 Yorumla
  • jcometopapa
    jcometopapa Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Gayet hoş ve ferahlatıcı bir kokusu var. Duştan sonra vücudunda kalan o muhteşem kokusu ile kendimi daha zinde hissediyorum.

0
    0 Yorumla
  • quidproquo
    quidproquo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 85%
    +1 yıl

Sağlığa zararsız olması en önemlisi. İkinci sırada tabiki kokusu ve kalıcılığı geliyor. Biraz parfümden bahsediyormuş gibi oldu :)

0
    0 Yorumla
  • ɢᴀᴠᴜʀ
    ɢᴀᴠᴜʀ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110
    +1 yıl

Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması

0
    0 Yorumla
  • heroxi
    heroxi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

En önem verdiğim şey duş jeli bitince en az 10 defa su çalkalayıp kullanamıyorsam o duş jeli iş görmez hacı 🤗

0
    0 Yorumla
  • Leonabi
    Leonabi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 30%
    +1 yıl

Abi bir insanin dus jelinden nasil bir beklentisi olabilir ki? Dustayken kese yaparsa incitmeden sevinirim mesela :)

0
    0 Yorumla
  • TarkanBatur
    TarkanBatur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım

0
    0 Yorumla
  • BabaFingo_
    BabaFingo_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl

Duş jeli vücudu iyice temizlemeli, ter kokusunu da önlemelidir. Yıkanınca ferahlık hissedilmeli bunu denerim ben de

0
    0 Yorumla
  • cihatdemir3472
    cihatdemir3472 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 53%
    +1 yıl

Duş jeli kısa ve net! Çekici kokmalı insanların yanından geçtin mi? İnsanlardan güzel iltifat beklenmelidir.

0
    0 Yorumla
  • ozydn08
    ozydn08 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

iyi köpük yapacak iyi temizleyecek yan etki yapmayacak ve son olarak yağ gibi bir his bırakmayacak parmaklarında.

0
    0 Yorumla
  • DARKDEWILEVLI09
    DARKDEWILEVLI09 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Cildi yumuşatması ve 2 gün tenimden çıkmamasına bayılıyorum hem partnerim için hem de benim için çok güzel bir özellik bunlar 😉

0
    0 Yorumla
  • 47İbrahim
    47İbrahim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

Kokusu ve kalitesi bide bazı duş jelleri var yıkanırken sanki katı sıvı yağ'dan yapılmış gibi yağlı geliyor

0
    0 Yorumla
  • HayelcInsan
    HayelcInsan Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

500-cü kişi olarak sayıyı tamamlıyorum) ve duş jeli kullanmıyorum sizin sayenizde bilgi sahibi olarak kullanmayı düşünüyorum teşekkürler 🖤😏✍️

0
    0 Yorumla
  • NihavendMucize
    NihavendMucize Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 50%
    +1 yıl

Sen istiyor duj verecek duj jeli. Odunsu kokumun yerini ferahlatıcı ve aromatik bir koku alsın yeter :) #KokunHalaÜzerimde diyemedim ya la

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Duş jeli kullanmıyorum. Yinede siteye sponsor olarak katkı verdiğiniz için belki kullanırım deyip açık kapı bırakayım.

0
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Kokusu en önem verdiğim özelliğidir. Gün boyunca tenimin güzel kokması kadar keyif ve haz verici başka bir şey yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Borayigiter
    Borayigiter Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Güzel kokuları sayesinde erkekler tarafından da tercih edilen bir ürün temizlik iyidir ya iyidir iyi 😊

0
    0 Yorumla
  • Hidrofobik
    Hidrofobik Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl

İrish spring kullanıyorum o da deodarant etkili. Pure line kokuları birbirine çok benzer. Erkek için uygunu yok bence.

0
    0 Yorumla
  • Herom44
    Herom44 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Duş , bedene verilebilecek en önemli hediyelerden biridir. Bedenimizi canlı tutabilmek adına duş jellerinin hayatımızda ki yeri oldukça büyüktür. :)

0
    0 Yorumla
  • GS_Aras
    GS_Aras Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Alerji testinden %100 geçmiş, temizlikten ziyade cildi nemlendirici ve besleyici etkisi olan, bol köpüklü ve güzel kokulu olsun marka fark etmez

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (971)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Yeni yılın gelmesiyle birlikte sen hangi kararı aldın? 703 cevap verildi
2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? 1225 cevap verildi
Ankete katıl, sana duş jeli önerelim! Duşta sen hangisisin? 479 cevap verildi
Kış mevsiminde içini ısıtan koku hangisi? 627 cevap verildi
Sonbaharda senin modun hangisi? 473 cevap verildi
Ne zaman duş alıyorsun? 992 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Laf anlatamadığınız da yapacağınız hamle ne olur 🤦‍♀️?
  • Yazın en sevdiğiniz meyveler neler, siz de karpuz kavunla öğünü geçiştiriyor musunuz?
  • Linux kullanıcısı olanlar var mı?
  • Akşamları sahile gitmeyi seviyormusunuz?
  • Soru cevap yapalım mo?
  • Kahve ile ne iyi gider sence?
  • Her özlemin bir sonu var mıdır?
  • Acı mısın , tatlı mı?
  • Aşkta önemli olan ne?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨