Merhabalar; Öncelikle Dis görüntüden başlayacağım dış kabi naif banyoda göze batmicak şekilde hos renkler ve tasarımı olmali. Ve uzun süre kokusu olmalı zira bazı markalar kullandıktan az bir zaman sonra kokusu gidio ayrica vücudu beslemeli adeta bir krem görevide yapmali.
Kousu kokusu kokusu böyle köpürdüğü andan itibaren o ıssız o yapa yalnız olduğun kabin bir anda bahçe gibi çiçekli böcekli cıvıl cıvıl bir yer olmalı böyle tenine sürerken incitmeye korkmalısın o jeli onunla bir bütün olmalı onu kıskanmalısın yani sırf o koku bozulacak diye aç duş alıyorsan nefes almamalı ağızın kokmamalı hatta gaz bile çıkartmamalısın 😂🤣😂🤣😂🤣
Merhaba, duş 🚿 jeli üzerinde belkide en az ama özel beklenti sahiplerinden biriyim...
Yıllardır duş jeli kullanırım ve en çok dikkat ettiğim şey ise, cildi ve vücudu temizlediğini hissettirmeli, vücudun yağlı yapısı değişmeli kısaca, ayrıca kıvamı biraz katı olmalı, parfümsü kokusu ise duş sonrası vücutta hissedilir olmalı, bu zamana kadar bu özelliklerin tamamını yakaladığım bir jel olmadı ancak denemeye devam..
Eğer gün aşırı duş alıyorsan ve doğadan ilham alan bir duş jeli kullanmışsan bu muhteşem temiz bir esintiyi bedeninde taşıyorsun demektir. Tabi ki bir duş jelinin kokusu bedenindeyken daha güvende hissetmen ve kalıcı özelliğiyle de farklı bir deneyim en büyük tercih sebebidir. Hele ki bulunduğun ortam sık bir şekilde insanlarla etkileşim halindeysen vazgeçilmez olabilir. #KokunHalaÜzerimde
Bir duş jelinde istediğim ve beklediğin en önemli şey kalıcı kokudur. Koku bedenimi saatlerce sarmalı ve insanların yanından geçerken o kokuyu hissedebilmeliler. Ten kokuma nüfuz etmeli ve kolay kolay gitmemeli. Duş keyfimi ekstra keyiflendirmeli ve jel tenime değdiği an ferahlık hissetmeliyim. Sarıldığım her insan bana #KokunHalaÜzerimde diyebilmeli
Duş alırken ve aldıktan sonra vücudumun, gözneklerinin almış olduğu o eşsiz ferahlık beni benden alıyor. Bir düş jelinin en önemli özelliği de vücutta bulunan kıl tüyleri kalınlaştırmadan, beslemeden vücudumuza kendimize hakkettiğimiz temizlik, ferahlık ve gün boyunca güzel kokmamız a yardımı takdire şayan ☺️
koku önemli ama her koku gibi değil kalıcılık daha da önemli aynı sevgilinin kokusunun tende veya kıyafetlerde kalması gibi aklıma daha da seksi şeyler gelirdi ama paylaşmak rüyalara kalmalı şimdilik haydi duşlara #KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde benim istediğim şey banyodan çıkınca çok güzel bir koku vermesi vücudumla deyim yerindeyse iyi geçinmesi ferahlatmasi yeni doğmuş gibi bir hissiyat vermesi gerekir ☺️ Hiç denemedim sizin duş Jelini bir katalog gibi bı link vs. Atarsanız sevinirim birde sizin duş Jelini deneyip göreyim istiyorum ☺️
Sülfat ve paraben icemeyecek, Aloe Vera özlü önemli ve içerisinde 8 önemli vitamin olacak. Güzel kokacak.. böyle bir ürün var mı derseniz evet var.. Herbalife vücut sabunu..
Puriline duş jelini ilk reklemını duyduğumda kullanmaya karar verip aldım, kendime şunu sordum "en fazla ne kaybedersin bir kez kullanırsın anlatıldığı gibi değilse rafa kaldırırsın" Tek kelime ile umduğumdan ve anlatılandan fazlası diyorum ve herkese tm sevgili dostlarıma tavsiye ediyorum NOKTA :)
Dışarısı buz gibi. Derken çok stresli aşırı yorgunken sıcacık bir duş yeter dersin. Normalde klasik şampuan sabun ikilisiyle 15 dakika kalacak 24 saat dolmadan temizlik ve ferahlık hisi almayacaksın. Ama bu yorgunlugu Pure Line ile daha guzel hissedecekken azıyla yetinmek niye? #KokunHalaÜzerimde demek icin Pure Line diyorum
Duş jelimin hem temizlik açısından hem kokusu açısından 2 ye katlayan huzur dolu bir duş jelidir. ve (kepeklere karşı savaşır kepek yapmaz en önemli özelliği de budur). Pure Line #Kokun Hala Üzerimde.
Koku ve rahatlık tabikide.. Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım.
Duş jelinde aradığım şeyler doğal içerikli olması, cilde zarar vermemesi, tüm cilt tipleri ile uyumlu olması ve hoş bir kokusunun olması. İçeriğindeki kendi doğal kokusundan bahsediyorum bu arada ekstra parfüm katılarak koku almasını kastetmiyorum.
Bazıları bir duş jelinden koku bekler, bazıları kalite, bazıları fresh etki, bazıları yanlız temizlik bekler, bazısı terapi, ben ise bunların hepsini beklerim. Birde ten kokumla bütünlük. #KokunHalaÜzerimde
Benim için ideal duş jeli ile hem kafamızı, hem de vücudumuzu yıkayabilmeliyiz. Ayrıca; 1. İyi köpüklenmeli 2. Göz yakmamalı 3. Yıkanınca kolay temizlenebilmeli 4. Pompa kısmı çabuk bozulmamalı 5. Aftodizyak olmalı
Daha önce Pure Line kullanmadım, gerçekten ben köpük köpük olmasını seviyorum :) Tabi kokusu kalıcı olması da bir etken, sonra cildimi yumuşatması lazım tekrar nemlendirme ihtiyacı duymayayım #KokunHalaÜzerimde
Bir bardak kahve etkisi kadar uyandırıcı, ya da kısa bir spor rutini kadar sıkılaştırıcı, enerji verici, hoş kokusuyla mutluluk veren bir duş jeli olmalı. Bunun yanında pH çok önemli, cildimle uyumlu ve dermatolojik onaylı olmalı.
#kokunHalaüzerimde Kokusu ve banyodan sonraki hissettirdiği huzuru. Tenimle uyumu, insanların sorması. Her görenin ne kullanıyorsun diye sorması. Parmaklarımı tenimde gezdiriyorum ya, o muhteşem hissin tarifi yok. Yaratılışı hissettiriyor, tenimi, ruhumun ve bedenimin varlığını. Gerçek bir insan olduğumu hissettiriyor. Bunu sadece deneyenler, anlayanlar ve kullanarak gerçek insan olduğunu hissedenler anlar.
herhalde onemlı her marka bır olurmu? gercı bayanlar ıcın bu daha onemlı erkek ıcın tek onemlı olan sac dokmemesı ve kepek bayanlar ıcın daha derın. kremı ayrı sampuanı ayrı sacları onemlıdır.
Kayganlığa şahsen çok önem veririm. hızlı köpürsün. Ve Unisex olsun sevgilimle yıkanırken ayrı ayrı şampuan kullanmayalım. Son diyeceğim Kayganlık çok önemli
Kokusu benceDuş keyfi bir yana, dünya bir yana! 🚿 Daha mutlu, enerjik ve tertemiz hissetmek için duş keyfimiz çoook uzun sürsün! Tartışmasız ki, duştan saatler sonra da mis gibi kokmak ve günün en stresli anlarında bile taptaze hissetmek hepimizin ortak hayali. O zaman sorumuzu cevapla, duştan sonra bile #KokunHalaÜzerimde diyeceğin duş jeli ile tanışmaya hazır ol.
duş jeli dediğin kokusu güzel olacak kızları şoke edecek cezbedecek kokusu hemen geçmeyecek vücudu tertemiz yapacak yüzündeki sivilcelerin geçmesinde yardımcı olacak
Bu duş jellerini ben mi yanlış kullanıyorum, kıyafetlere de mi damlatmak gerekiyor acaba, duştan çıktıktan yarım saat sonra ne koku kalıyor ne etkisi..
Lambalar kapalı, her yerde mum ışıkları, etrafta gül yaprakları, çeşme açık içerisi buhar kaplı. Kadınının koluna girmişsin banyoya kadar eşlik ediyorsun. Güzel kokulu bir duş jeli ile her yerini köpüklüyorsun. Köpük masajı ile rahatladığını görmek mutluluk veriyor... Sonrası sonra :)
Duş jelinin, Kalıcı aromatik kokuları ile bazen bir portakal bahçesi bazende okyanusun tazeliği ile duşa keyif veren dokunuşlar yapması ve sağlıklı olması önemlidir.
Temiz kokmalı insana keyif vermeli de temiz kokarken de temizlemeli çokta kimyasal olmamalı cilde zararlı madde içermemeli ya ben çok mu şey istiyorum mükemmeliyetçi birisi miyim evet aynen öyleyim dünyada herkes işini kusursuz yapmalı yolda süpürgeciden pilot dikkati bekleyen birisiyim zor beğenirim aslında burası yalan oldu hiç bir şeyi beğenmem kendim dışında
Öncelikle kokuyu beğenmek, sonrasında tene uyumu. Aslında kokular bizde farklı hisler uyandırabilmektedir (mesela vanilya cinselliği uyandırırken zeytinyağı rahatlık hissi verebilmekte). Bu yüzden önemli olan, benim ne hissetmek istediğim. Ve son olarak, duş jelindeki tanecikler... kokularının daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
Duş jelinde en çok dikkat ettiğim esansı yani kokusu ve ne kadar kimyasal barındırdığı. Vücuduma minimum şekilde zarar verecek ürünleri kullanmayı tercih ediyorum.
Tabiki; uzun süre kalıcı kokusu ve vücuduma o hijyenik halini hissettirebilmesi. Daha ne beklenir ki? kanat falan çıkartanı daha üretilip çıkmadıysa. Yoksa çıktıda benmi bilmiyorum :)
Süper bir formül gerçekten şaşırtıcı 12 saatlik kalıcı koku durumu. Biz normalde duş jelin kokusunu duş alırken alıyoruz. Durulandık sonra koku uçuyor. Hediye almak için yalakalık yapmıyorum ama gerçekten pure line on numara🥰
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Ben görüş yazayım hediyeyi seçilmiş fenomenlere gönderin di mi :/ kullandığım duş jelinde aradığım en önemli özellik duş jeli gibi kokmaması. vanilya vb gibi kokanları seviyorum. Başka bir marka kullanıyorum
koku önemli tabi ama duştan sonra vücut kremi kullandigim icin olmazsa olmazım diyemem koku için, bence duş jeli kiri pası iyi atmalı bir sabun kadar etkili olmalı.
Kesinlikle Temiz koku bırakması. Temizlenmek bu gün en basit sabunla bile olabilir ama yetmez saatler sonra terleyip kötü koktuktan sonra pek anlamı yok. Sürekli uzun süre koku bırakması önemli olan
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Vücutta bıraktığı his çok önemli öncelikle, anında kaybolup giden ürünleri tercih etmiyorum. Elbette ki kokusu, kokunun vücutta kalma süresi ve etkisi, evet.:)
Hediye istemiyorum sadece insan zararlı kimyasal koymayın yeter çünkü bizler kıyanıyoruz tamam ama kıyandığımız su arıtılmıyor... Arıtılabilir yok olan kulladığımız suyu temiz tutan şeyler kullanın hem bizi temizlesin hem suyumuzu
Kesinlikle kalıcı güzel kokusu olmalı. İşte bu yüzden tanıştığımdan beri ben de 12 saat kalıcı kokusuyla Yeni Pure Line ı tercih ediyorum ve çok memnunum. İyiki varsın Pure Line #KokunHalaÜzerimde 💓💖🌸🍃
Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Merhabalar;
Öncelikle Dis görüntüden başlayacağım dış kabi naif banyoda göze batmicak şekilde hos renkler ve tasarımı olmali. Ve uzun süre kokusu olmalı zira bazı markalar kullandıktan az bir zaman sonra kokusu gidio ayrica vücudu beslemeli adeta bir krem görevide yapmali.
Kousu kokusu kokusu böyle köpürdüğü andan itibaren o ıssız o yapa yalnız olduğun kabin bir anda bahçe gibi çiçekli böcekli cıvıl cıvıl bir yer olmalı böyle tenine sürerken incitmeye korkmalısın o jeli onunla bir bütün olmalı onu kıskanmalısın yani sırf o koku bozulacak diye aç duş alıyorsan nefes almamalı ağızın kokmamalı hatta gaz bile çıkartmamalısın 😂🤣😂🤣😂🤣
Merhaba, duş 🚿 jeli üzerinde belkide en az ama özel beklenti sahiplerinden biriyim...
Yıllardır duş jeli kullanırım ve en çok dikkat ettiğim şey ise, cildi ve vücudu temizlediğini hissettirmeli, vücudun yağlı yapısı değişmeli kısaca, ayrıca kıvamı biraz katı olmalı, parfümsü kokusu ise duş sonrası vücutta hissedilir olmalı, bu zamana kadar bu özelliklerin tamamını yakaladığım bir jel olmadı ancak denemeye devam..
#KokunHalaÜzerimde
Teşekkür ederim, nezaketiniz için 😊
Göndermiş olduğunuz hediye duş jeli dün bana ulaştı, sizlere ve KS ailesine teşekkürlerimi sunarım ✋😊
Eğer gün aşırı duş alıyorsan ve doğadan ilham alan bir duş jeli kullanmışsan bu muhteşem temiz bir esintiyi bedeninde taşıyorsun demektir. Tabi ki bir duş jelinin kokusu bedenindeyken daha güvende hissetmen ve kalıcı özelliğiyle de farklı bir deneyim en büyük tercih sebebidir. Hele ki bulunduğun ortam sık bir şekilde insanlarla etkileşim halindeysen vazgeçilmez olabilir.
#KokunHalaÜzerimde
Bir duş jelinde istediğim ve beklediğin en önemli şey kalıcı kokudur. Koku bedenimi saatlerce sarmalı ve insanların yanından geçerken o kokuyu hissedebilmeliler. Ten kokuma nüfuz etmeli ve kolay kolay gitmemeli. Duş keyfimi ekstra keyiflendirmeli ve jel tenime değdiği an ferahlık hissetmeliyim. Sarıldığım her insan bana #KokunHalaÜzerimde diyebilmeli
Duş jelinde en önem verdiğim özelliği;
Duş alırken ve aldıktan sonra vücudumun, gözneklerinin almış olduğu o eşsiz ferahlık beni benden alıyor. Bir düş jelinin en önemli özelliği de vücutta bulunan kıl tüyleri kalınlaştırmadan, beslemeden vücudumuza kendimize hakkettiğimiz temizlik, ferahlık ve gün boyunca güzel kokmamız a yardımı takdire şayan ☺️
#KokunHalaÜzerimde
koku önemli ama her koku gibi değil kalıcılık daha da önemli aynı sevgilinin kokusunun tende veya kıyafetlerde kalması gibi aklıma daha da seksi şeyler gelirdi ama paylaşmak rüyalara kalmalı şimdilik haydi duşlara #KokunHalaÜzerimde
Duş jelinde benim istediğim şey banyodan çıkınca çok güzel bir koku vermesi vücudumla deyim yerindeyse iyi geçinmesi ferahlatmasi yeni doğmuş gibi bir hissiyat vermesi gerekir ☺️
Hiç denemedim sizin duş Jelini bir katalog gibi bı link vs. Atarsanız sevinirim birde sizin duş Jelini deneyip göreyim istiyorum ☺️
Sülfat ve paraben icemeyecek, Aloe Vera özlü önemli ve içerisinde 8 önemli vitamin olacak. Güzel kokacak.. böyle bir ürün var mı derseniz evet var.. Herbalife vücut sabunu..
Puriline duş jelini ilk reklemını duyduğumda kullanmaya karar verip aldım, kendime şunu sordum "en fazla ne kaybedersin bir kez kullanırsın anlatıldığı gibi değilse rafa kaldırırsın" Tek kelime ile umduğumdan ve anlatılandan fazlası diyorum ve herkese tm sevgili dostlarıma tavsiye ediyorum NOKTA :)
Dışarısı buz gibi. Derken çok stresli aşırı yorgunken sıcacık bir duş yeter dersin. Normalde klasik şampuan sabun ikilisiyle 15 dakika kalacak 24 saat dolmadan temizlik ve ferahlık hisi almayacaksın. Ama bu yorgunlugu Pure Line ile daha guzel hissedecekken azıyla yetinmek niye?
#KokunHalaÜzerimde demek icin Pure Line diyorum
Been😏😏🤔🤔🤔🤔
Duş jelimin hem temizlik açısından hem kokusu açısından 2 ye katlayan huzur dolu bir duş jelidir. ve (kepeklere karşı savaşır kepek yapmaz en önemli özelliği de budur).
Pure Line #Kokun Hala Üzerimde.
Koku ve rahatlık tabikide.. Duş sadece temizlik değil terapidir. Duş jeli de bu terapinin en önemli unsuru! Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım.
Duş jelinde aradığım şeyler doğal içerikli olması, cilde zarar vermemesi, tüm cilt tipleri ile uyumlu olması ve hoş bir kokusunun olması. İçeriğindeki kendi doğal kokusundan bahsediyorum bu arada ekstra parfüm katılarak koku almasını kastetmiyorum.
Bazıları bir duş jelinden koku bekler, bazıları kalite, bazıları fresh etki, bazıları yanlız temizlik bekler, bazısı terapi, ben ise bunların hepsini beklerim. Birde ten kokumla bütünlük. #KokunHalaÜzerimde
Benim için ideal duş jeli ile hem kafamızı, hem de vücudumuzu yıkayabilmeliyiz.
Ayrıca;
1. İyi köpüklenmeli
2. Göz yakmamalı
3. Yıkanınca kolay temizlenebilmeli
4. Pompa kısmı çabuk bozulmamalı
5. Aftodizyak olmalı
Daha önce Pure Line kullanmadım, gerçekten ben köpük köpük olmasını seviyorum :) Tabi kokusu kalıcı olması da bir etken, sonra cildimi yumuşatması lazım tekrar nemlendirme ihtiyacı duymayayım
#KokunHalaÜzerimde
Bir bardak kahve etkisi kadar uyandırıcı, ya da kısa bir spor rutini kadar sıkılaştırıcı, enerji verici, hoş kokusuyla mutluluk veren bir duş jeli olmalı. Bunun yanında pH çok önemli, cildimle uyumlu ve dermatolojik onaylı olmalı.
Duş jelinde en çok önem verdiğim özellik kalıcı kokusu olması ve bol köpürmesidir..
Eğer hediye bana çıkarsa buradan bir bayan arkadaşa hediye edeceğim :)
Reklam: Pure Line ile #KokunHalaÜzerimde canım
#kokunHalaüzerimde Kokusu ve banyodan sonraki hissettirdiği huzuru. Tenimle uyumu, insanların sorması. Her görenin ne kullanıyorsun diye sorması. Parmaklarımı tenimde gezdiriyorum ya, o muhteşem hissin tarifi yok. Yaratılışı hissettiriyor, tenimi, ruhumun ve bedenimin varlığını. Gerçek bir insan olduğumu hissettiriyor. Bunu sadece deneyenler, anlayanlar ve kullanarak gerçek insan olduğunu hissedenler anlar.
herhalde onemlı her marka bır olurmu? gercı bayanlar ıcın bu daha onemlı erkek ıcın tek onemlı olan sac dokmemesı ve kepek bayanlar ıcın daha derın. kremı ayrı sampuanı ayrı sacları onemlıdır.
Kayganlığa şahsen çok önem veririm. hızlı köpürsün. Ve Unisex olsun sevgilimle yıkanırken ayrı ayrı şampuan kullanmayalım. Son diyeceğim Kayganlık çok önemli
Kokusu benceDuş keyfi bir yana, dünya bir yana! 🚿 Daha mutlu, enerjik ve tertemiz hissetmek için duş keyfimiz çoook uzun sürsün! Tartışmasız ki, duştan saatler sonra da mis gibi kokmak ve günün en stresli anlarında bile taptaze hissetmek hepimizin ortak hayali. O zaman sorumuzu cevapla, duştan sonra bile #KokunHalaÜzerimde diyeceğin duş jeli ile tanışmaya hazır ol.
duş jeli dediğin kokusu güzel olacak kızları şoke edecek cezbedecek kokusu hemen geçmeyecek vücudu tertemiz yapacak yüzündeki sivilcelerin geçmesinde yardımcı olacak
Bu duş jellerini ben mi yanlış kullanıyorum, kıyafetlere de mi damlatmak gerekiyor acaba, duştan çıktıktan yarım saat sonra ne koku kalıyor ne etkisi..
Lambalar kapalı, her yerde mum ışıkları, etrafta gül yaprakları, çeşme açık içerisi buhar kaplı. Kadınının koluna girmişsin banyoya kadar eşlik ediyorsun. Güzel kokulu bir duş jeli ile her yerini köpüklüyorsun. Köpük masajı ile rahatladığını görmek mutluluk veriyor... Sonrası sonra :)
Duş jelinin, Kalıcı aromatik kokuları ile bazen bir portakal bahçesi bazende okyanusun tazeliği ile duşa keyif veren dokunuşlar yapması ve sağlıklı olması önemlidir.
Temiz kokmalı insana keyif vermeli de temiz kokarken de temizlemeli çokta kimyasal olmamalı cilde zararlı madde içermemeli ya ben çok mu şey istiyorum mükemmeliyetçi birisi miyim evet aynen öyleyim dünyada herkes işini kusursuz yapmalı yolda süpürgeciden pilot dikkati bekleyen birisiyim zor beğenirim aslında burası yalan oldu hiç bir şeyi beğenmem kendim dışında
Öncelikle kokuyu beğenmek, sonrasında tene uyumu. Aslında kokular bizde farklı hisler uyandırabilmektedir (mesela vanilya cinselliği uyandırırken zeytinyağı rahatlık hissi verebilmekte). Bu yüzden önemli olan, benim ne hissetmek istediğim. Ve son olarak, duş jelindeki tanecikler... kokularının daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
Duş jelinde en çok dikkat ettiğim esansı yani kokusu ve ne kadar kimyasal barındırdığı. Vücuduma minimum şekilde zarar verecek ürünleri kullanmayı tercih ediyorum.
Tabiki; uzun süre kalıcı kokusu ve vücuduma o hijyenik halini hissettirebilmesi. Daha ne beklenir ki? kanat falan çıkartanı daha üretilip çıkmadıysa. Yoksa çıktıda benmi bilmiyorum :)
Duş jelinde annemin beni çocukken kazanda su ısıtarak leğende yıkadığı huzuru bulmalıyım. Kokusu ve temizliği tenime değil huzuruma değmeli...
#KokunHalaÜzerimde
Süper bir formül gerçekten şaşırtıcı 12 saatlik kalıcı koku durumu. Biz normalde duş jelin kokusunu duş alırken alıyoruz. Durulandık sonra koku uçuyor. Hediye almak için yalakalık yapmıyorum ama gerçekten pure line on numara🥰
Ben görüş yazayım hediyeyi seçilmiş fenomenlere gönderin di mi :/
kullandığım duş jelinde aradığım en önemli özellik duş jeli gibi kokmaması.
vanilya vb gibi kokanları seviyorum. Başka bir marka kullanıyorum
koku önemli tabi ama duştan sonra vücut kremi kullandigim icin olmazsa olmazım diyemem koku için, bence duş jeli kiri pası iyi atmalı bir sabun kadar etkili olmalı.
Mis gibi deniz kokmalı benim duş jelim denizden uzaktayım bari kokusu ile yetineyim ama değil mi?
#KokunHalaÜzerimde diyebiliyorsam eğer varım:)
çoğu duş Jelinin kokusu maalesef banyoda kalıyor..
suyu kapatıyorsun ve koku yok oluyor.
#KokunHalaÜzerimde tüm gün kokunu üzerimde taşımak harika olur.
Kesinlikle Temiz koku bırakması. Temizlenmek bu gün en basit sabunla bile olabilir ama yetmez saatler sonra terleyip kötü koktuktan sonra pek anlamı yok. Sürekli uzun süre koku bırakması önemli olan
Vücutta bıraktığı his çok önemli öncelikle, anında kaybolup giden ürünleri tercih etmiyorum. Elbette ki kokusu, kokunun vücutta kalma süresi ve etkisi, evet.:)
#KokunHalaÜzerimde
Hediye istemiyorum sadece insan zararlı kimyasal koymayın yeter çünkü bizler kıyanıyoruz tamam ama kıyandığımız su arıtılmıyor... Arıtılabilir yok olan kulladığımız suyu temiz tutan şeyler kullanın hem bizi temizlesin hem suyumuzu
Kesinlikle kalıcı güzel kokusu olmalı.
İşte bu yüzden tanıştığımdan beri ben de 12 saat kalıcı kokusuyla Yeni Pure Line ı tercih ediyorum ve çok memnunum.
İyiki varsın Pure Line #KokunHalaÜzerimde 💓💖🌸🍃
Gayet hoş ve ferahlatıcı bir kokusu var. Duştan sonra vücudunda kalan o muhteşem kokusu ile kendimi daha zinde hissediyorum.
Sağlığa zararsız olması en önemlisi. İkinci sırada tabiki kokusu ve kalıcılığı geliyor. Biraz parfümden bahsediyormuş gibi oldu :)
Duş Jelinde en önem verdiğim özlediği bitkisel olmasi çabuk köpürüp kolay durulanmasi cilde aynı zamanda bakım yapıp kurutmamasi ve kokusu kalıcı olması
En önem verdiğim şey duş jeli bitince en az 10 defa su çalkalayıp kullanamıyorsam o duş jeli iş görmez hacı 🤗
Abi bir insanin dus jelinden nasil bir beklentisi olabilir ki? Dustayken kese yaparsa incitmeden sevinirim mesela :)
Akşama kadar kokusu benimle kalsın, deodorant kadar kalıcı olsun, duş sonrası nemlendirici kullanmak zorunda kalmayayım
Duş jeli vücudu iyice temizlemeli, ter kokusunu da önlemelidir. Yıkanınca ferahlık hissedilmeli bunu denerim ben de
Duş jeli kısa ve net! Çekici kokmalı insanların yanından geçtin mi? İnsanlardan güzel iltifat beklenmelidir.
iyi köpük yapacak iyi temizleyecek yan etki yapmayacak ve son olarak yağ gibi bir his bırakmayacak parmaklarında.
Cildi yumuşatması ve 2 gün tenimden çıkmamasına bayılıyorum hem partnerim için hem de benim için çok güzel bir özellik bunlar 😉
Kokusu ve kalitesi bide bazı duş jelleri var yıkanırken sanki katı sıvı yağ'dan yapılmış gibi yağlı geliyor
500-cü kişi olarak sayıyı tamamlıyorum) ve duş jeli kullanmıyorum sizin sayenizde bilgi sahibi olarak kullanmayı düşünüyorum teşekkürler 🖤😏✍️
Sen istiyor duj verecek duj jeli. Odunsu kokumun yerini ferahlatıcı ve aromatik bir koku alsın yeter :) #KokunHalaÜzerimde diyemedim ya la
Duş jeli kullanmıyorum. Yinede siteye sponsor olarak katkı verdiğiniz için belki kullanırım deyip açık kapı bırakayım.
Kokusu en önem verdiğim özelliğidir. Gün boyunca tenimin güzel kokması kadar keyif ve haz verici başka bir şey yoktur.
Güzel kokuları sayesinde erkekler tarafından da tercih edilen bir ürün temizlik iyidir ya iyidir iyi 😊
İrish spring kullanıyorum o da deodarant etkili. Pure line kokuları birbirine çok benzer. Erkek için uygunu yok bence.
Duş , bedene verilebilecek en önemli hediyelerden biridir. Bedenimizi canlı tutabilmek adına duş jellerinin hayatımızda ki yeri oldukça büyüktür. :)
Alerji testinden %100 geçmiş, temizlikten ziyade cildi nemlendirici ve besleyici etkisi olan, bol köpüklü ve güzel kokulu olsun marka fark etmez