Kızlar Bir Adım Öne konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Duş başlı başına beni en çok mutlu eden olaydır. Fakat duş sırasında kullandığım duş jeli bu mutluluğumu duştan sonrada devam ettiriyor. Çünkü kalıcı bir kokuya sahip olması beni benden alıyor. #KokunHalaÜzerimde
Ben kesinlikle kokusu kalıcı olması isterim bunun yanı sıra beyaz lekeler bırakmasını istemem ki bu pure line da yok kullanmıştım hala da devam ediyorum. Bir de cildime temizlik hissiyatını vermeli. ✂️ #KokunHalaÜzerimde
Kokusuz olmalı Doğal olmalı Cildimi kurutmamalı Duştan çıkınca beni kaşıntı tutmamalı İyi köpürmeli Çok kolay durulanmalı Gerçekten doğal bir sabun gibi temizlemeli, piyasada maalesef ki temizleyen ürün bulmak çok güç
Herkes koku demiş ama koku benim için sorundur. Çünkü kamplara karavan seyahatlerine pikniklere yani doğaya çok gittiğim için koku sinek böcek ve yabani hayvanların dikkati demektir. Ben şu an zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum neden 1 çok iyi temizliyor 2 çok güzel köpürüyor 3 çok çabuk ve basit durulanıyor 4 cildimi kurutmuyor 5 kokusuz 6 doğal 7 seyahatlerim olsun doğada olmam olsun evde olsun katı halde olduğu için muhafaza etmesi çok basit. Uçakta 100 ml sınırı yok aktı koktu sorunu yok.
Maalesef ki bu özellikleri sağlayan 1 tane bile duş jeli yok.
Organik ve bana zarar vermemesi, ferahlatıcı olmalı, naturel parfüm tercihimdir koku benim için önemli yıkandığım zaman tazelik kokmalı karşı cinsin de hoşuna gitmeli bay bayan ayrı olmalı bayanda Yasemin kokusu çok hoş olur, Sandal mutlaka az da olsa olmalı sükünet versin sinirimi alsın, hafif karanfil olmalı sucuklular hissetmeliyim
Duş keyfine karşıyım, suyun altında saatlerce kalan biri de değilim, temizlenmem için gerekenleri en kısa sürede yapar çıkarım bu süre ortalama 15 dk olarak kalır hep, daha fazlasının olmasına olanak tanımam, ayrıca şöyle de bir şey var, suyun altında çok kalan çok temiz olur diye bir kural yok, ama pis kalma ihtimali pek yüksek!
Miss gibi kokuyor olabilir insan lafım markaya değil kimyasalla fikrimce doğal sabun kokuyu algılayamıyana Miss gibi gözükmüyebilir ama insanın teninin temiz olduğunu hatta çok temiz olduğunu hissettmesi İnsancıl olarak daha farklı birşey duş jeli kullanmadım. Hediye gelirse kullanıp farkı olup olmadığını söylüyebilirim bunu yaşamış ve en ufak bir durumda kirli hisseden biri olarak söylüyorum. Pure life'e selamlar.
İnsanın farklı alemlere dalıp çıktığı bir zaman da duş yaptığı zamandır. Alabildiğince özgür ve rahat hisseder güzel bir duş ortamında. E tabii bu rahatlığı, ferahlığı katlayacak yegane şeylerden biri de duş yaparken kullandığı ürünler. İşte bunlardan biri de hiç şüphesiz duş jeli. Bence bir duş jeli ferah hissettirmeli, kokusu müthiş olmalı ayrıca etkisi de uzun sürmeli!
Saçlarım nasıl şampuan ve saç kremi sayesinde daha canlı ve parlak oluyorsa, teminin kokusunu da önce ben farketmeliyim. Pek parfüm kullanan bir insan değilim, bu yüzden duş jelimin kokusunu çevremdekiler de hissetmeli. Kuru cilt ise herkesin düşmanı değil mi, bu nedenle nemlendirme görevi de bence yine duş jelinin olmalı. #KokunHalaÜzerimde derken de Pure Line'dan başka markadan bahsetmiyorum. :) İşte size tercih etmeniz için birçok neden. :)
duş jeli kullanmak hiç hoşuma gitmiyor, ☹️☹️ hacı şakir gibi kalıp sabunlar bana daha doğal hissettiriyor. 😂 bana özel jelin kapağını kalıp sabun olsa... içinde de duş jeli olsa... 😀 hoş olabilir düşünsene.. kapağı kendiliğinden eriyecek🧐 dürümle ayranı aynı anda bitirmek gibi düşün 😏😄
Kişisel temizlik ve hijyenimde vücut bakımı oldukça önem taşıyor. Özellikle yaz-kış demeden girdiğim bütün ortamlarda temiz bir koku ile hatırlanmak ve çevremdekiler üzerinde iyi bir izlenim bırakmaya dikkat ederim. Çoğu zaman kurtarıcım olan deodorant ve parfümler ne yazık ki tek başına yeterince etkili olmuyor. Bu yüzden de duş alırken sıklıkla, tenimde hoş kokular bırakan duş jeli ile vücudumu iyice temizlerim.
#KokunHalaÜzerümde Unilever’in kişisel bakım kategorisi vizyonu ve Türkiye’deki kadınlarla yaptığı birebir görüşmelerden yola çıkarak tasarladığı Pure Line Duş Jelleri, bir araya geldiklerinde sürprizler yaratan doğal özlerden oluşuyor. Tam da kadınların istediği gibi alışılagelmiş ve sürprizli içerikleri harmanlayarak müthiş ikililer sunan Pure Line Duş Jelleri 👌🏽
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Temizlik hissi vermesi ve güzel hissettirmesi
Köpürmesi güzel kokması ucuz olması
Kalıcı olması önemli tabiki
Kokusu cok onemlı boya ve parefen de tabı
Malesef duş jeli kullanmıyorum
Güzel köpürtmesi ve kokması
Vücudum yumuşacık olmalı ve güzel kokmalı
Kokusu ve kendimi temiz hissettirmesi 😊
En onem verdigim kokusuuuu
Güzel kokması ve kokusu uzun süre kalması
Kokusunun kalıcı olması önemli.
Kokunun kalıcı olması çok önemli.
Kahve kokulu olmasii ahah
En çok çiçek kokulu olması hoşuma gidiyor
Ksinlikle kokusunun kalıcılığı
Fiyat ucuzluğu kalitesi ve kokusu
Dün belinde kokusu köpürmesi bunlara önem veririm
Kalıcı bir kokusunun olması
Kalici koku yaa hepsi ucup gidiyorr
Kokusu bitmesin hiç geçmesin :P
#KokunHalaÜzerimde duş jeli kullanmanın faydaları
Uzun sürek kalıcı olması bence
Kokusu ve yumuşaklığı kalıcılığı da önemli
kokusunun kalıcı ve taze olması, cildi yumuşatması
Hafif, etkili ve kalıcı bir koku bırakması
kalıcı koku ve köpürme olmazsa olmaz
Ayyy tabiki de kokusuuuu 😍😍😍😍😍
kalıcı koku ve köpük keyfi
Kokusu güzel olmalı vucudu rahatlatmalı.
kokusu önemli bence en çok
#KokunHalaÜzerimde cok sevdim kullandim ürün
vucutta nası bir etki bırakıyo
#kokunhalaüzerimde meyve kokusu mütiş oluyor
Silikonsuz ve parabensiz olmasi ve güzel kokmasi
Enn önemlisi kokusu ve kalıcılığı ❤️
Hos kokusu ve kokunun uzun sure devam etmesi
Kokusu çok önemli bence 😌
Kokusu kalıcı olmalı Pürüsüz leştirmeli
Güzel kokması çok önemlidir benim için
Cok iyi koktuguna eminim 👍
güzel kokması mia gibiiii
#KokunHalaÜzerimde gerçekten çok başarılı
Kokusu ve cildime uyum göstermesi🌸
Çok güzel kokuyo yeterli bence
Güzel sade kokular. yine de sabundan vazgeçmem
Köpürmesi. Nemlendirmesi. 😊
Kokusu önemli bir etkendir benim için.
Kullanımyorum bacim daha ne diyim. yahu
Duş başlı başına beni en çok mutlu eden olaydır. Fakat duş sırasında kullandığım duş jeli bu mutluluğumu duştan sonrada devam ettiriyor. Çünkü kalıcı bir kokuya sahip olması beni benden alıyor.
#KokunHalaÜzerimde
Ben kesinlikle kokusu kalıcı olması isterim bunun yanı sıra beyaz lekeler bırakmasını istemem ki bu pure line da yok kullanmıştım hala da devam ediyorum. Bir de cildime temizlik hissiyatını vermeli. ✂️
#KokunHalaÜzerimde
Teşekkürler @ksBence ve @KızlarSoruyor 🤗
Kazananları da tebrik ederim
Duş jelinden beklentilerimi yazayım
Kokusuz olmalı
Doğal olmalı
Cildimi kurutmamalı
Duştan çıkınca beni kaşıntı tutmamalı
İyi köpürmeli
Çok kolay durulanmalı
Gerçekten doğal bir sabun gibi temizlemeli, piyasada maalesef ki temizleyen ürün bulmak çok güç
Herkes koku demiş ama koku benim için sorundur. Çünkü kamplara karavan seyahatlerine pikniklere yani doğaya çok gittiğim için koku sinek böcek ve yabani hayvanların dikkati demektir. Ben şu an zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum neden 1 çok iyi temizliyor 2 çok güzel köpürüyor 3 çok çabuk ve basit durulanıyor 4 cildimi kurutmuyor 5 kokusuz 6 doğal 7 seyahatlerim olsun doğada olmam olsun evde olsun katı halde olduğu için muhafaza etmesi çok basit. Uçakta 100 ml sınırı yok aktı koktu sorunu yok.
Maalesef ki bu özellikleri sağlayan 1 tane bile duş jeli yok.
Bence kokusu önemli. Gün içinde vücut ister istemez ter bırakıyor. Aroması güzel duş jeli biraz daha ter kokusunu bastırıyor
Organik ve bana zarar vermemesi, ferahlatıcı olmalı, naturel parfüm tercihimdir koku benim için önemli yıkandığım zaman tazelik kokmalı karşı cinsin de hoşuna gitmeli bay bayan ayrı olmalı bayanda Yasemin kokusu çok hoş olur, Sandal mutlaka az da olsa olmalı sükünet versin sinirimi alsın, hafif karanfil olmalı sucuklular hissetmeliyim
Duş keyfine karşıyım, suyun altında saatlerce kalan biri de değilim, temizlenmem için gerekenleri en kısa sürede yapar çıkarım bu süre ortalama 15 dk olarak kalır hep, daha fazlasının olmasına olanak tanımam, ayrıca şöyle de bir şey var, suyun altında çok kalan çok temiz olur diye bir kural yok, ama pis kalma ihtimali pek yüksek!
Miss gibi kokuyor olabilir insan lafım markaya değil kimyasalla fikrimce doğal sabun kokuyu algılayamıyana Miss gibi gözükmüyebilir ama insanın teninin temiz olduğunu hatta çok temiz olduğunu hissettmesi İnsancıl olarak daha farklı birşey duş jeli kullanmadım. Hediye gelirse kullanıp farkı olup olmadığını söylüyebilirim bunu yaşamış ve en ufak bir durumda kirli hisseden biri olarak söylüyorum. Pure life'e selamlar.
İnsanın farklı alemlere dalıp çıktığı bir zaman da duş yaptığı zamandır. Alabildiğince özgür ve rahat hisseder güzel bir duş ortamında. E tabii bu rahatlığı, ferahlığı katlayacak yegane şeylerden biri de duş yaparken kullandığı ürünler. İşte bunlardan biri de hiç şüphesiz duş jeli. Bence bir duş jeli ferah hissettirmeli, kokusu müthiş olmalı ayrıca etkisi de uzun sürmeli!
Saçlarım nasıl şampuan ve saç kremi sayesinde daha canlı ve parlak oluyorsa, teminin kokusunu da önce ben farketmeliyim. Pek parfüm kullanan bir insan değilim, bu yüzden duş jelimin kokusunu çevremdekiler de hissetmeli. Kuru cilt ise herkesin düşmanı değil mi, bu nedenle nemlendirme görevi de bence yine duş jelinin olmalı. #KokunHalaÜzerimde derken de Pure Line'dan başka markadan bahsetmiyorum. :) İşte size tercih etmeniz için birçok neden. :)
duş jeli kullanmak hiç hoşuma gitmiyor, ☹️☹️ hacı şakir gibi kalıp sabunlar bana daha doğal hissettiriyor. 😂 bana özel jelin kapağını kalıp sabun olsa... içinde de duş jeli olsa... 😀 hoş olabilir düşünsene.. kapağı kendiliğinden eriyecek🧐 dürümle ayranı aynı anda bitirmek gibi düşün 😏😄
bu fenomenler de ne beleşçiymiş...
Kişisel temizlik ve hijyenimde vücut bakımı oldukça önem taşıyor. Özellikle yaz-kış demeden girdiğim bütün ortamlarda temiz bir koku ile hatırlanmak ve çevremdekiler üzerinde iyi bir izlenim bırakmaya dikkat ederim. Çoğu zaman kurtarıcım olan deodorant ve parfümler ne yazık ki tek başına yeterince etkili olmuyor. Bu yüzden de duş alırken sıklıkla, tenimde hoş kokular bırakan duş jeli ile vücudumu iyice temizlerim.
#KokunHalaÜzerimde
#KokunHalaÜzerümde Unilever’in kişisel bakım kategorisi vizyonu ve Türkiye’deki kadınlarla yaptığı birebir görüşmelerden yola çıkarak tasarladığı Pure Line Duş Jelleri, bir araya geldiklerinde sürprizler yaratan doğal özlerden oluşuyor. Tam da kadınların istediği gibi alışılagelmiş ve sürprizli içerikleri harmanlayarak müthiş ikililer sunan Pure Line Duş Jelleri 👌🏽