Kızlar Bir Adım Öne Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? (Sayfa 10) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4651 Duş jelinde en önem verdiğin özellik nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
pandaaponcik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Dus jelinin kokusu onemli ve kalici olmasi lazim 0 0 Yorumla
zeynepaytes Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Kokusunun kalıcılığı çok önemli tabiki 0 1 Yorumla Hasantyyr +1 yıl Nasıl onemli peki Yorumla
Purplelife222 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl Uzun süre kokusunun vücutta kalması 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 341 cevap paylaştı. kokusu ve yumusaklıgına cok onem veririm 0 0 Yorumla
melek143 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Duj jelinde en önem verdiğim şey kokusu 0 0 Yorumla
Cnsıkntsı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 39% +1 yıl Kısa yazacam lavanta kokusunun olmasına bayılırım 0 0 Yorumla
BayanKedivelisii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Güzel kokması tende uzun süre kalması 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiki kokusu ve cildi kurutmamasi 0 0 Yorumla
Mervediyebiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 42% +1 yıl Kokusu ve doğallığı önemlidir her zaman 0 0 Yorumla
Humancat Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Fazla köpürmesi ve baloncuklar oluşturması önemli 0 0 Yorumla
Cakma_Ossuruk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl tene yumsaklik ve guzel koku vermesi 0 0 Yorumla
elsarx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl doğal olması ve en önemlisi kalıcı güzel koku 0 0 Yorumla
Acil_yardım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Güzel kokusuu😍Mesela hindistan cevizli 0 0 Yorumla
selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Koku bırakması ve fazlasıyla köpürmesi 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 388 cevap paylaştı. Kalıcı ve hoş koku. İyi bir hijyen 0 0 Yorumla
Narkozcubebiş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Kokusunun kalıcı olması en önemlisi 🌼 0 0 Yorumla
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 482 cevap paylaştı. Kimyasal kimyasal şeyler ya 0 0 Yorumla
Ceylaaaaan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 , eic 45% +1 yıl Bunu kullanıyorum. Harika! #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Köpürmeli ve ferahlık hissi uyandırmalı. 0 0 Yorumla
Pelinceren Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Kalıcı olsun kokusu #KokunHalaÜzerimde 0 0 Yorumla
felsefe_hatun Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Benim için duş jeli'nin kalıcı kokusu önemlidir. 0 0 Yorumla
Eliff52 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Kalici ve guzel kokmasi aradigim tek temel ozellik 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 684 cevap paylaştı. kokusunun kalıcı olması bence 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 308 cevap paylaştı. Kalıcı koku ve nemlendirici bir etki. 0 0 Yorumla
Laticarieun Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Güzel kokması ve vücudumu nemlendirip yumuşatması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Dus jelinin kokusu onemli ve kalici olmasi lazim
Kokusunun kalıcılığı çok önemli tabiki
Nasıl onemli peki
Kesinlikle kokusu ve kalıcılığı
Hiç kullanmadım, denemem lazım:)
Uzun süre kokusunun vücutta kalması
kokusu ve yumusaklıgına cok onem veririm
Duj jelinde en önem verdiğim şey kokusu
Kokusunun kalıcı olması 🙈
Kısa yazacam lavanta kokusunun olmasına bayılırım
#bence en önemlisi ; Kokusu, kalıcılığı
Güzel kokması tende uzun süre kalması
Tabiki kokusu ve cildi kurutmamasi
Koku ve yumuşaklık oluşturması saçta
Tabiki kokusuna dikkat ederim.
Kokusu ve doğallığı önemlidir her zaman
Fazla köpürmesi ve baloncuklar oluşturması önemli
Kokusunun kalici olmasi önemli
Koku benim için çok önemli 😊
Kokusunu tabiki önemlidir
Kokusuna çok önem veririm ❤️❤️
tene yumsaklik ve guzel koku vermesi
Sırtıma ulaşabilmesi :) :) :)
Yumuşak hissetirmesi ve temiz ❤️❤️❤️
Güzel kokması çok güzel kokuyorlar
doğal olması ve en önemlisi kalıcı güzel koku
Güzel kokusuu😍
Mesela hindistan cevizli
Güzel kokması, iyi köpürmesi
Kokusu güzel olsunnnnnn bence
Koku bırakması ve fazlasıyla köpürmesi
Kalıcı ve hoş koku. İyi bir hijyen
Kokusunun kalıcı olması en önemlisi 🌼
Kimyasal kimyasal şeyler ya
Bunu kullanıyorum. Harika! #KokunHalaÜzerimde
Köpürmeli ve ferahlık hissi uyandırmalı.
Kalıcı olsun kokusu
#KokunHalaÜzerimde
Benim için duş jeli'nin kalıcı kokusu önemlidir.
Kalici ve guzel kokmasi aradigim tek temel ozellik
Kremsi ve etkileyici kokusu olmasına
kokusunun vücudumda uzun süre kalması
Kalıcı koku çok önemlidir
kokusunun güzel ve kalıcı olmasıı
kokusunun kalıcı olması bence
Temizlemesi ve güzel kokması
Kalıcı koku ve nemlendirici bir etki.
İyice köpürmesi mükemmel kokması🌸
Kokusu ve arındırıcı özelligi
Yumuşaklığıı tabiki benim için çok önemli
Yaptığı dalga ve köpürtmesiiiii