Millet sağına soluna bile bakmıyor o derece telefona gömülmüşler😅🤣
2 sa
Cevap
21Cevap
Benim de midem çok bulanıyordu gece regl olmuştum sabah hastaneye gidecektim parfüm sıktım kendime sonra dışarı çıktım otobüse bindim bir kadının yanında oturdum diğer sol tarafta genç kız vardı oturmuştu elinde telefon vardı rahatlıkla telefon ile oynuyordu bende çok şaşırdım bu ne rahatlık ben kan kokmuyor muyum diye düşündüm hastanede serum takılmıştı yinede bunu düşündün ben adet oldum niye kan kokusu yok dedim..
Telefonları bir toplucaklar insanlar can sıkıntısına kendini keserler artık eskisi gibi değil ama herkes öyle bir masaya otır muhabbetin sonu bitsin heemn telwfon 🤣
Nasıl bakacaksın ki birisi bişey dese kıyamet kopacak en iyisi telefona bakmak
Sen bana ne bakıyosun siye kavga çıkar bizim memlekette yani artık eskisi gibi değil bazıları ölümle sonuçlanıyor sabır kalmadı karşıdaki insana saygı kalmadı vs vs uzaar gider bu sebepler
sağa sola bakınca da aa bana niye bakıyon derler diye :D
İşte bu yüzden hep topsuz taşıma kullanıyorum.
Mezara gömülmeden önce telefona gömülmüşler tadını çıkarıyorlar
Eskiden toplu taşımaya binince millet birbirini tanıyodu şimdi herkes sürekli yer değiştiriyo kimse kimseyi tanımıyo
Niye sağımıza solumuza bakalım ki
Kontrol amaçlı
Milletin memesine bakmamak için hdjdjdjj
Telefon bağımlılığı var herkeste
haklısın tekere gömmeleri lazım
Baksan baktı diyecekler o da var :)
Sana mı baksınlar istiyorsun
Agzını topla
Ben bakıyorum kimi ellesem diye
Sen bakıyor musun
Nere bakion
Çünkü insanlarla göz göze gelmek rahatsız edici
Android toplum
Naapsınlar garipler
Sana bakalım
Bakan bakıyor neler oluyo neler
Yer vermemek için
Bakarsan suç taciz
Hiçte değil
Uzaylı
Yeni nesil efsane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Bu gözlemini çok iyi anlıyorum, toplu taşımada sıkça karşılaşılan bir durum gerçekten. Bence insanlar hem günlük koşturmacadan biraz uzaklaşmak, hem de o kısacık zaman dilimini kendi ilgi alanlarına göre değerlendirmek için telefonlarına yöneliyorlar. Belki haber okuyor, belki arkadaşlarıyla sohbet ediyor ya da bir dizi izliyorlardır. Bir nevi kendi "balonlarını" yaratıyorlar sanırım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka sebepleri olabilir mi sence? 🤔📱