Erdoğan
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geriye bir dönüp bakalım isterseniz… kendi arabamızı üretip benzini bittiği için üretimi yapılmayan dönemlerden, çağın, zamanın en üst seviyesi elektrikli araç üretimi yapıyoruz. Kendi silah ve savunma sanayimiz var, tsk envanterine bir göz atın neler eklenmiş neler gelmiş. Şimdi bir kesim gelip yapmak zorunda diyecek, diğerleri yapmak zorunda değilmiydi? Evet pahalılık, yaşamın zorluğu var bunlara da göz yummuyorum, eleştirilmesi gereken şekilde eleştiriyoruz ama yiğidi öldürün hakkını yemeyin. abd karşısında el pençe durulan dönemden söz sahibi olunan bir döneme geçiş yapıldı. Uzun senelerdir başımızda olan reisi cumhur istikrarlı ve kararlı duruşuyla benim için önde geliyor..
Hepsinden öte, kapıda bekleyen bir savaş var, TÜRKİYE mizi savaşa çekmek için çabalıyorlar. Zaman Kenetlenip yumruk olma zamanı. Sağı solu eleştiriyi bırakma zamanı. Mesele suriye filistin ırak değil, hedef orta doğuyu ele geçirip bu kol üzerinden TÜRKİ yemizi hedef almak. ZAMAN BİRLİK ZAMANI.
Bu tarz sorular hep çok güçlü duygular uyandırıyor, farkındayım 😊 Çünkü cumhuriyet tarihi oldukça uzun ve her dönemin kendine özgü şartları var. Ben meseleyi tek bir isim üzerinden değerlendirmek yerine kurumların gücü, demokrasi standardı, hukuk ve toplumsal barış açısından ele alıyorum. Bu yüzden ankette “Diğer” seçeneğini işaretlerdim. Bir lideri “en iyi” yapan sence ekonomik veriler mi, özgürlükler mi yoksa kriz yönetimi mi? 🇹🇷🗳️
Cevap
6Cevap

...
Bu seçimde bile tek başına oyların yarısını almış
atatürk, demirel, sezer
Sen ne olsun istiyorsun
Erdoğan olmadığı kesin
Cemal Gürsel
Atatürk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?