Aslında cevabı hepimiz biliyoruz ama :)
Recep Tayyip Erdoğan
Süleyman Demirel
Turgut Özal
Kenan Evren
Cemal Gürsel
Celal Bayar
İsmet İnönü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erdoğan'ı kastediyorsan abartma derim. Sevmeyebilirsin yaptıklarını ki ben de sevmiyorum birçoğunu. İdeolojik olarak sevmeyebilirsin vs ben de birçok konuda sevmem ama 90 yıl üzerine düşünmeyen birçok önemli konuda mükemmel hareketler sergiledi.
Aynen öyle 90 yıldır görülmemiş bir darb- ee şey tiyatro sergiledi
Yav şu klasik söylemleri geçin. Yazdıgımı okursan birçok yanlısı olduğunu kabul ediyorum zaten. Ama gözünüz o kadar dönmüş ki geçmişteki eğitimin masrafını ve hastanelerde sırf çıkış ücretini veremediği için ölmüş çocuğunu bırakıp kaçan anne babaları göremiyorsunuz. Halkın%75 80ini ilgilendiren bu iki konuda ne kadar önemli adımlar attığı belli. Sen o%20lik kısımdaysan senin tuz zaten kuru. Çok değil 13 14 yıl önce üniversite harçları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalan başarılı çocuklar vardı. Çok değil 20 yıl önce mükemmel kapasitede olduğu halde ders kitaplarını alamadığı için okuyamayan çocuklar vardı. Hiçbir zaman AKP'li olmadım hep eleştirdim. Fakat Erdoğan olmasaydı bugün bu yerlere gelemedim. Ya kitap param için ya da üniversite harçları için ailem okumama izin vermezdi. Abim 2000 öncesinde bu yüzden okuldan alındı
Senin öğrencilik bitmiş o yüzden şu an gençler ne yapıyor ne ediyor bilmiyorsun şu an öğrenciler madde kullanıyor madde ulan madde!! Sigara alkol zaten gençler için normal oldu kullanmayana yan gözle bakıyorlar. Ulan ben sigara içen ilkokul çocukları görüyorum var mı bunun ötesi. Ayrica okulu bırakan bir çok çocuk var gidip kuaförlere inşaatlara falan bakarsan görürsün. Erdoğan olmasaydı emin ol bugün 100 kat daha iyi olurdu.
RTE ve diğerleri demeliydin 😂
Doğru fetö ve diğerleri
Kesinlikle