- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Hiçbirine o gözle bakmıyorum. Bakacak olsam kendimden tiksinirim. Ne karizması. Al birini vur ötekine. Vs. Vs. Karizma ile ne işimiz var zaten. Siyasetçi nedir ya hu. Peeh. Haklarında yazdığım bu boş satırlar bile çok fazla onlar için.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılSinan Oğan.
Bu iş karizma ile olmuyor donanımla oluyor o ayrı, onda da Sinan Oğan 10 gömlek üstün diğerlerinden.
03 Yorumla- +1 yıl
Azeri Türkü. Tayyip Erdoğandan yurt dışı siyasetinden zerre farkı yok. Yurt içi icin deneyimi yok
- +1 yıl
@TeslaDaVinci Yurt içi için Erdoğan dışında kimin deneyimi var?
Yurt dışı siyasetini ise Sinan Oğan kadar okuyabilecek çok az adam var, örnek vereyim, Irak'ta IŞID konsolosluğumuzu basmadan önce uyaran adamdır kendisi. - +1 yıl
Siyasi görüşleri Tayyiple aynı demek istedim. Alevilerin hükmetmesinden iyidir. Kabul ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYiğidi öldür hakkını yeme demişler Recep Tayyip Erdoğan diyorum adam yakışıklı eşi çok şanslı
Ama dış görünüş karın doyurmuyor Kılıçdaroğlunu da sevmiyorum ya neyse ne olduğu ne dediği belli değil
Size objektif bir yorum yapacak olursam r Recep Tayyip Erdoğan ' dan başka iyi bir lider Yok adaylar ortada bazı kesimde zaten bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan a oy atıyor bende ona atacağım galiba gidişat onu gösteriyor bazıları koyun sürüsü vs diyor ama gerçekten Recep Tayyip Erdoğan'ın karşına çıkacak güçlü bir aday yok
Bu yüzden yine Recep Tayyip Erdoğan kazanacak buraya yazıyorum...20 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSüklüm püklüm duran vatan hainiyle
Dış ülkelere karşı güçlü ve dimdik duran adamı mı kıyaslıyoruz.916 Yorumla- +1 yıl
Kim o? Recep mi?
- +1 yıl
Kaç yaşına gelmişsin siyasilere bakışına bak.
- +1 yıl
Saygısızlığın alemi yok. Saldırmak zorunda değilsin!
- +1 yıl
@SymrnaCityStyle Gerçekler acıdır. İnanın Kemal gibilerin bu memlekete faydası olmadığını çok acı olarak anlamazsınız. Tesettürü açmaya çalışan alçak alevi zihniyeti. Adam olsa kendini değil Mansuru aday gösterirdi. O zaman derdim ilte şimdi rekabet var diye.
- +1 yıl
Peeh
- +1 yıl
Arkadaşın açıklayıcı yorumuna saçma bir kelimeyle cevap vermiş olman senin içi boş biri olduğunu gösterir. Saygısız oluşun da cabası..
Şimdi uzaklaş buradan! - +1 yıl
Siyaset budur işte. Başka birşeye yaramaz.
- +1 yıl
Yazacağınız bir şey varsa yazın okuyayım da biraz daha kıymetimi bileyim. Her siyaseti ayak altı edişimin bir kez daha keyfini süreyim. Ardından da engelliyim sizleri. Sadece "Recep mi?" Ve "Bu yaşa gelmişsin siyasilere yaklaşımına bak" dedim diye olanlar bunlar 🤣 her tarafın bu kafadaki insanları olmasa siyasiler kendilerini daha iyi olmak zorunda hissederdi belki de. Ah siyaset ah ne yüce bir din oldun. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Senin gibi boş ve vasıfsız biri ile tartışmak anca kendini aşağı çekmeye yarar.
Çok sevdiğin engeli sana uygulayarak kendimi senden aşağı indiriyorum. - +1 yıl
Yukarı olacaktı !
- +1 yıl
@johnnyepp Saygısız insanlara laf anlatılmaz. Boşuna uğraşmış olursun.
Gerek var mı? Bence yok. - +1 yıl
Fikir beyan etmekte sorun yok. Sorun bence bükemediğin bileği öpme hikayesi.
- +1 yıl
@johnnyepp
Belli ki yaşca küçüksün. Sana bir abla tavsiyesi vereyim eğer kabul edersen
Hiçkimse için elçi olma. Arada kalana olan olur her zaman :)
- +1 yıl
Çok doğru tavsiye.
- Gündem konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğan görüntü veriyor mağazada gördüğün süslü püslü ürün gibi ambalajı şık ama içi fos, kılıçdaroğlu sıradan ama kullanışlı gibi görünüyor kılıçdaroğlunu bilmemde, karizma karın doyurmuyor. Sayesinde türk parasının, bayrağının karizması dağıldı kalmadı.😄 bu kafada olanların oy hakkını elinden alacaksın
46 Yorumla- +1 yıl
Gibsinler erdoğanın karizmatikliğini
- +1 yıl
20 yıldır sana hükmeden adam karizmatik değil aynen
- +1 yıl
Bana hükmetiğinide nerden çıkardın size hükmediyor, sizin gibi ahmaklar sayesinde😄 ne demişler eşek olana semer vuran çok olur.
hüküm sadece allahındır👆bilmeyenlerin, bilipte aksini söyleyenlerin vay haline - +1 yıl
Senin mantığına göre Atatürkte sana 85 milyona hükmediyor 80 yıldır. İşte karizma diye buna derim bak😄
- +1 yıl
Kadir Mısıroğlu; puahhahaha
Dr Rıza Nur; Hahahhaa - +1 yıl
Kafasında taşıdığı fesin anlamını bilmeyen bunağımı diyosun😄kafasına fes takıyor atatürkü eleştiriyordu iyi bir tarihçiydi vakti zamanında ama ömrünün son zamanlarında bunamıştı ne konuştuğunu bilmiyordu😄
+1 yıl
...
60 Yorumla- Gündem konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirisi seçeneği diyorum ve zaten ben artık ülkemde yok karizmatik yok iyi hitabeti var diyerek seçilmiş birisini istemiyorum. Biz halkın iyi ve doğru yönetilmeye ihtiyacı var o yüzden refah seviyemizi yükseltecek insan makbuldür benim gözümde.
Mevcut yönetim yıllardır yönetti ve artık doğra yolda ilerlenmediği görülüyor şimdi başkalarına şans verme zamanı.
10 Yorumla 
tabii ki RTE46 Yorumla- +1 yıl
Akp hüdaparla iş birliği yapti senin hüdapardan haberin yok belli daha geçen hudapar baskani türk ismi sıkıntılı bizim türk ismiyle sorunumuz var dedi ve gaffar okan cinayetini araştır. Hüdapar hizbullahçı bi parti hdp den beter git arastir. Akp hdp den destek alsa koşa koşa gider emin ol hüdapar da kürtçü bir parti sadece sağcı hdp solcu. Chp hdp ile sadece oylari için ittifak yapti chp andimizi geri getircez diyo hüdapar türk ismini silicez diyor bir kadin olarak senin haklarin ayaklar altina aliniyo bu seçimde uyumayin bu kadar
- +1 yıl
Chp 40 yıldır terör örgütleriyle iç içe ak partinin hudaparla yeni ittifak yapması mi battı millete anlamıyorum ki
- +1 yıl
@Mmaraşlıı46 Birader, chp savunulacak bir parti değil, bunu öncelikle belirteyim ama akp nin de bu konuda sicili hiç temiz değil, yeni değil yani kirlenmesi, zaten kirliydi.
+1 yılReis
30 YorumlaSanki sadece karizma işiymiş gibi!
Erdoğan'dan iyisini bulamazsın, bakmayın bunların ülkeyi kurtaracağız laflarına. Hepsi koltuk peşinde. RTE forever✊
77 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çok net konuşmuşsun helal 😂
+1 yılSeversiniz sevmezsiniz ama erdoğanda karizma ve tip var ağzı da laf yapıyor bu yüzden seçiliyor her seçim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili mi olacan ne karizmasi?
seni ac birakacak mi
Cebindeki paraya goz koyacak mi
Polis onu mu yoksa halki mi koruyacak
Gocuk altindayken 2 gun donmani bekleyecek mi
Bunlara bakilir cumhurbaskanligi adayinda.45 Yorumla- +1 yıl
Senin niye adın pembe foton mavi cinsiyetin ne
Cevap sahibi+1 yılBugun 1 Nisan diye erkekleri pembe yapmislar ki birbirine dadansinlar 😂 site yapmis yani hala devam ediyor mu o?
- +1 yıl
Ben de mavi gözüküyorum. Kaç yıldır üyeyim hep unutuyorum ya bu şakayı djxxb
Cevap sahibi+1 yılSimdi pembesin ama donusumlu yapiyorlar demekki
- +1 yıl
Alla Allah😂😂 kimse şaka yapmadı ya
+1 yılJarizmaya bakıp takım tutar gibi parti tutulduğu süreç Ebu ekonomi ne gelişir nede daha iyi yol alırız sadece yakınlar gelişir. 30 yıldır ülkenin durumu ortada artık yeter dur demebin vakti gelmedimi
10 Yorumla- Gündem konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılCumhurbaşkanlığı görevini layıkıyla yapacak birilerinş bulduk da aralarında karizmatik yarışı yapıyorum shsjs
20 Yorumla Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkan baş tabiki 😍 bıyıklarına kurban 😋
10 Yorumlabu ikisine en fazla dede dersin karizma nerede biri yuruyemiyor diğeri iki senede otekiyle aynı olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah Erdoğan'a bir daha zafer nasip etsin öbürlerine fırsat vermesin inşallah..
218 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSacmaliyo ya hepsinin ağzında aynı söz birbirlerine bakıp ezbere konuşuyorlar ne tarih biliyorlar ne geçmişten haberleri var... haberleri olsa adam gibi muhalefet olmadığını görürlerdi. Yola çıktıkları adamları ciddiye almıyorum. komedi programı olarak izleyip gülüyorum ben
- +1 yıl
Muhalefetin Hdp ile ittifak yapmaları zaten erdoğana oy vermek için en önemli sebep
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum tebrik ediyorum sizi
- +1 yıl
Ergenler ya boşverin sosyal medyada böyle saldırmak kolaylarına geliyor millete laf sokup kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller
- +1 yıl
Kankalar durun durun hepinize toplu cevap veriyim adam çıkıp herkese burada * dedi bu bir ikincisi depremdekileri ölüme terk etti ikinci günü çıkıp helallik istedi üçüncüsü milleti yurtlardan etti neymiş depremzedeleri koyacakmış hani nerde resmen milletin okumasını istemiyor dördüncüsü başka ülkeler ona para veriyor ki suriyeliler türkiyede kalsın Suriyeliler burada bizim karımıza kızımıza neler yapıyo ben mi tarih bilmiyorum ben mi ergenim yazık sizin zihniyetinize azıcık bilgi edinin sizin gibi aklı beş karış havada olan insanlar yüzünden bu ülke bu hale geldi sürününce görücem ben sizi
Cevap sahibi+1 yılÇağlacim Erdoğan senin bu dediklerini fazlasiyla düşündü zamanında. Millete yalvardı kentsel dönüşüm için ama insanlar özel müteahhitlere para verdi evlerinden çıkmak istemediler imzalar topladilar. Sonra senin gibiler erduvan erduvan demeye başladı😃 depremzede kardeşlerim bile devlete duacı çadırlara Erdoğan'ın resimlerini asmisken sana noluyo. 😃 Suriyeli konusuna gelecek olursak tarih bilmediğin çok belli ki zamanında Erbakan hocamız ne demişti "bir gün konu Suriye olursa hedef Türkiye'dir" dedi.. aynen de öyle sahip çıkmak zorundaydık çü. Bak Suriye'de deprem oldu kim yetişebildj? biz burada genç yaşlı demeden yardımlara koştuk ordaki insanlar çaresiz ölümü bekledi buda vicdan meselesidir sizin gibilerde pek bulunmaz anlamaman doğal.
Cevap sahibi+1 yılVe yine tarih bilmiyosun dicem kusura bakma tatlım. 96 depreminde iktidar CHP idi insanlar resmen ölüme terkedildi o zaman ne yapıldı... Bu gün yurt dışından ülkeler bile yardıma kostuysa babalarının hatri için değildi. Erdoğan zamanında onlara uçaklarla yardımda bulunduğu içindi küçük hanim.
Cevap sahibi+1 yılHa pardon ya uçaklarla yardım gönderdiği de senin gibiler o zaman da ayaklanmisti dimi ülkede aç insanlar var Erdoğan elin gavuruna yardım gönderiyor dediniz. Ehheeeey hey yavrum hey sizin aklınız ermeeez. Ermiyor girmiyo kafaniza
- +1 yıl
He He evet evet çadırlara onun resmini asmışlar aynen hahaha çok komiksiniz ya biz niye görmüyoruz biraz haber izle canım benim ama size ne anlatsak boş adamın kendi milleti aç susuz ama gidip Suriye’lere maaş bağlatıyor vatandaşlık veriyor biz kendi ülkemizde rahat yaşayamıyoruz sabaha kadar oturup siyaset yaparım ama işte cehalet cehalet ne anlatsam boş tek sende değil he sen ve senin gibiler böyle tapmaya alıştığı için gözünüz kör olmuş öptüm canım iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılCehalet derken kendinden bahsettim belgelerle konuş kime maaş bağlatti ilk zamanlar yardımda bulundu şu an hiç bir suriyeli öyle yan yatıp maaş almıyor g-ö-t-ünden uydurma. Abimin iş yerinde sırf Suriyeli çalışıyor adamlar köpek gibi çalışıyor senin gibiler tembel tembel oturup Erdoğan bize bakmiyo diyo anca kulaktan dolma bilgilerle konuş başka bişey bildiğin yok.
Cevap sahibi+1 yılYaşına baktım yeni nesilmissin ya ben sen tartışmaya giremem ki tam cahil kesim birrrrr b-o-k bilmeden galeyana gelen kuşak... Konuyu burada kapatıyorum büyü ve araştır da konus
- +1 yıl
Kimseyle tartışmaya girmeyin boşa zaman kaybıdır kim kimi destekliyorsa desteklesin sonuçta çoğunluk kazanır bu yüzden boş tartışmalar her şey sandıkta görülecek
Cevap sahibi+1 yıl20 küsur yıldır mis gibi yaşadık bişey gelmes gelirse sizin gibiler yüzünden gelir ayde caanim ayde çıkışlar sağdan naşş
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılülke karizmaya değil bilgiyle yönetilir kılıçdaroğlu ülkenin en iyi 3. cü hesap uzmanidir bunu yeni öğrendim hal böyleyken bana karizma değil bilgi birikimi olan lazım
20 Yorumla
+1 yılKarizma devlet yönetmek için çok gerekli bir şey değil ayrıca kimsenin dış görünüşü beni ilgilendirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlu gençliğinde çok canlar yakmış gibi bi hali var. İstese yine karizmatik olur ama o halkın görmek istediği biri gibi davranıyor. Bundan dolayı Kılıçdaroğlu diyorum
00 YorumlaGündem konusunda 499 cevap paylaştı. Bize karizmatik değil dürüst işinin ehli biri gerekli.
10 Yorumlakarizmatik adam değil diltatör olmayan biri lazım
10 YorumlaYani bu iki resim arasinda kilaclaroglu desem gözüm kör dür
10 Yorumla- Gündem konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılKarizmaya göre oy kullanmıyorum. O ancak ezik tiplerin ve kezoların işi.
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar RTE dediğin için güzel bir engeli hak ediyorsun.
+1 yılErdoğan daha karizma :D ama kılıçdaroğlu genel olarak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBu fotolar arasında Erdoğan ama hiç kimse Muharrem Bey’in eline su dökemez
00 Yorumlaİkisi de kahve ağzıyla konuşan adam. Hiçbiri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinan Oğan
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıliikiside değil ama erdoğan kilicdaroglundan daha tipsiz
01 Yorumla- +1 yıl
Bakos acisi.
Bu ne ya yorumlar şaka mı bi tek ben mi türkiyede yaşıyorum abi iyi misiniz kafanızı kaldırın bi sokağa çıkın market fiyatlarına bakın
13 Yorumla- +1 yıl
Cok sukur herkes memnun fiyatlarda normal maaslarda cok arrtti
Şaka değil neden şaka olsunki cok sukur parada var gıdada var ulkede - +1 yıl
@Bulutsencer git allah askına bi ayakkabı istiyorum aylardır alamıyorum
- +1 yıl
Bulut musun nesin maaş arttı demi maaş arttı maaş arttığı an fiyatlar da arttı kız doğru söylüyor ben 1 yıl içinde sadece bi ayakkabı alabildim oturur seninle sabaha kadar siyaset yapardım da sende anlayacak beyin yok belli ha bi de resmen tapıyorsunuz adama az kendinize saygınız olsun
erdoğan daha karimzaymış bunu farkettim
20 Yorumla
+1 yılSayın Recep Tayyip Erdoğan
22 Yorumla- +1 yıl
Akp karşıtı olan herkesi chpli zannedenlerden de gına geldi.
Bunları a haberde söylemezler eğer farkında değilsen söyleyim: Dolar olmuş 20 tl avro 23 tl paran dünyada çöp olmuş, geri kalmış sömürge afrika ülkeleri ile kıyaslanıyorsun, bir kilo kıyma olmuş 280 tl ve hala erdoğan diyorsun, bu sonuca göre ne bekliyordun 100 ıq denilmesini veya tesla ödülü mü😄 hakikati söylüyorum.😄Bu arada chpli değilim partiyle purtiyle işim yok her önüne geleni chpli sanmakta zeka yoksunluğu, kişiler ile işim yok takım tutar gibi parti tutmakta ahmaklık, yeri geldiğinde kral çıplak demesini bilmek lazım, erdoğanın yerinde kılıçdaroğlu olsun onuda eleştiririm. Chpyi de eleştiririm, mustafa kemalide eleştiririm yeri geldiğinde, hatalı olduğunda
hiçbiri allah değil, söylevleride allah kelamı değil sonuçta. Şimdi bir kemalist gelir atatürkü eleştirdim diye akpli der😄taraftar atışmasına çevirdiniz bu işi gidin zekanızı sorgulatın ya - +1 yıl
@beyazyakalıanarşist zekamı değerlendirecek kspasitede değilsin. Önce haddini bil. Sonra CHP zihniyetiyle olan fikir bana aittir. Ve gerçektir. Ben gerçeklerden yola çıkıyorum. Dolar euro dünya ekonomisindem etkileniyor. Bizim global pazarda etkin bir rolumuz olmadığından 1930 lardan bu yana böyle. Sadece tayyip döneminde 2002 ika 2010 arasında stabl idi. Onun dışında hiç bir dönem olmadı. Ne CHP ne diğerleri. Enflasyonu düşüremediler. Önce bunu bir araştır. Diğer konu dünya covid gördü. Rusya savaşını yaşıyor. Bunlar dıbimizde. Hala PKK uzantıları var. Ve tembel bir nufusumuz var. Deprem olmuş. 100 yılın suçunu bu hükümete yüklemek adil mi? Konu dinse eğer Mimar Sinanın yaptığı yapılar neden yıkılmıyor. Doğru algılamak lazım. Sen ben herkesi eleştiririm diyorsun onu bende yaparım çok kokay. Peki çmzüm önerin nedşr
+1 yılKemal Kılıçdaroğlunun en kötü fotosunu koyman peki 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
İyi fotosu mu vardı ki onun
+1 yılDünya lideri tabiki de 🥰🥰🥰
10 Yorumla- Gündem konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan tabiki
13 Yorumla- +1 yıl
Ülkede demokrasi var 18 yasinda sendemi akıl var sende s... k... e sürülecek akıl bile yok
+1 yılKarizma deyince erdoğan tabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTayyip tabii ki
40 YorumlaYemişim karizmasını, ülke aç, oylar Kılıçdaroğlu'na
20 Yorumla
+1 yılPutin keşke bizim lider olsaydı baya yakışıklı
01 Yorumla- +1 yıl
Ruslarin geneli yakişikli ayni şekilde karilari da taş gibi 5 çeker türklere
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki Erdogan görünen köy klavuz istemez
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZ kuşağını anlarımda, şu 40 yaşını Geçik İnsanları anlamam. Kılıçtaroğlunun yaptıklarını unutmuş gibiler veya Fetöcüler buraya araya karışmışlar milleti kandırma peşindeler.
Kriterlerime uygun değiller😃
11 Yorumla- +1 yıl
Guldurdun gene busecim
+1 yılKarizmasına mı oy veriyoruz?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü ERDOĞAN NET KİMSE İNKAR EDEMEZ
10 Yorumla- Gündem konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKarizmamı ülke yönetir?
10 Yorumla
+1 yılArtık karizma aramıyoruz icraat arıyoruz..
10 Yorumla
+1 yılFoto şeciminde taraf tutmuş gibisin 😂🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Sence hangisi bay kemal mi
Recep Tayyip Erdoğan mı - +1 yıl
ikiside değil
- +1 yıl
Bura yorum yapıyorsun ama bana tek kelime cevap vermiyon
+1 yılİki resim arasında soruyorsan tabi ki de Erdoğan.
10 Yorumla- Gündem konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılTayyip olmadığı kesin
20 Yorumla Sanki taraflı foto olmuş :d
00 Yorumlaincenin gözleri yeter
00 Yorumla- Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılbi ülke karizma ile yönetilmiyor
00 Yorumla İkiside değil. İyi günler.
00 YorumlaRecep Tayyip Kılıçdaroğlu
00 Yorumla
+1 yılİkiside beş para etmez karizmalık konusunda
00 YorumlaRecep Tayyip Erdoğan tabikide. Bu da sorumu
30 Yorumla
+1 yılErdoğan
30 YorumlaGündem konusunda 372 cevap paylaştı. Erdoğan olmadığı kesin
10 Yorumla
+1 yılReis
10 YorumlaRTE.
115 Yorumla- +1 yıl
Adam gezi olaylarına katılıp ortalığı karıştıran o*rospulara dedi herkese değil
- +1 yıl
Dedemin arkadaşı derken deden kim acaba?
- +1 yıl
Yeeeeqqaaasss
- +1 yıl
Yoo bende zaten oyumu rteye atcam ama dedemin arkadaşı diyince şaşırdım
- +1 yıl
Sosyal medya tantanası çok olur kimi destekliyorsan destekle büyük bi saldırganlık var sosyal medyada her açıdan maalesef takılmamalısın yoksa sıkıntı
- +1 yıl
Maalesef öyle
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHırsızı karizmatik bulanı da ilk defa görüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi soldakine baksana gollum gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbirisi değil bence
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam