En yakışıklı siyaset adamı kim (Anket) ?
Recep Tayyip ERDOĞAN
Kemal KILIÇDAROĞLU
Muhsin YAZICIOĞLU
Devlet BAHÇELİ
Selahattin DEMİRTAŞ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç kimeseye saygısızlık olmasın hepsinin kendine göre bir karizması var. Ve hiçbir siyaset adamını da tutmuyorum ama görsellik olarak Selahattin Demirtaş bir tık daha önde diğerlerine göre. Yaşının genç olmasıda bu yorumuma etken. Ben artık Türkiyenin başında genç insanlar görmek istiyorum.
Ahhahahahahaha bakya genç biriside yazmıştı Sibel kekili Cumhurbaşkanı olsun her yerde Genel Evi açsın yeni nesile bişi bırakmamak lazım önemli ya bence kendi çaplarında takılıp dursunlar... Düşünce tarzına bak ya
@İlikdoktoru ne alaka şimdi bu yorumun. Ayrıca insanlar Sibel Kekiliyi Cumhurbaşkanı yaparsa sizlerde kusura bakmayın tıpış tıpış kabul etmek zorunda kalırsınız. O yüzden saçma nickini al ve kaybol.
@İlikdoktoru birde en önemli nokta türkçeni düzelt ne anlatmak istediğini tam olarak önce kendin anla, sonra gel buraya olmayan beynin ile bilmişlik tasla.
Rte seçsen=Koyun
Selahattin Demirtaş seçsen=Pkk
Kılıçdaroğlu seçsen=Akılsız
Mhp=pesküvit
Sadece hangisi yakışıklı demiş göz var nizam var aralarında en yakışıklı Selahattin yani bunu yazanlara pkk damgaası vurulmuş ne kadar akılsızsınız ya
Bence sen zaten seçmişsin ve daha çok mizah olsun diye açmışsın anketi çünkü diğerlerinin komik resimlerini koymuşsun. Ama siyasette fotoğraf ta iyi olan sadece iki kişi var. Birisi ne yazık ki vatana ihaneti destekliyor diğeri her kim kabullenmese de ülkeyi yarıdan yarıya geliştirmiş biri.
Cevap
17Cevap
Bunlar mı yakışıklı? Peh!
Atatürk'ün sadece çakmak gözleri bile bunları ezer geçer.
atatürk mü kaldı şimdi allah aşkına
Atatürk kaldı kardeşim. Özel isimlerin baş harfi büyük yazılır rte yazmıyorsun burda Atatürk yazıyorsun.
everyday im chappulling 😂 bunların cidden zihniyeti çok şaşırtıcı ya reisleri bize ayyaş dedi hemen bu lafı kullandılar reisleri hepimiz kardeşiz siyasi ayrım yapmayalım diyor hemen kardeşiz diyorlar harbide bunlar özel yaratılmış bak 😂
Büyük Usta Tabi ki de Recep Tayip Erdoğan... Allah'na Kurban CumhurBaşkanım Seni Yaratana seni Başımıza geriren Allah'a Hamd Olsunnnn. Seni seçen millete kurban be. Ben böyle bir güzellik görmedim, böyle bir Yiğitlik Görmedim, Böyle bir Centilmenlik Görmedim, Ben böyle bir Bağlılık Görmedim Ne varsa Recep Tayyip Erdoğan'da var iyiki Varsın İyiki başımızdasın CumhurBaşkanımız...
Siyasetçinin yaptığına, parti politikasına, mecliste verdiği soru önergesine, felana filana değilde yakışıklılığına yok karizmasına yok elbisesine önem verdiğimiz sürece, bizi koyun gibi otlatırlar...
yesinler helali hoş olsun
Yaş itibari ile bir ağırlığımız var, böyle cevap vermemiz icap eder. Ama çirkinleşmediğin için eyvallah.
Recep Tayyip Erdoğan
https://i.hizliresim.com/byAWL0.jpg
adamdaki asalet yeter.
Allah recep tayyip erdogandan muhsin yazicioglundan razi olsun mitingte keske muhsin baskanda olsaydi
keşke...:/
Demirtaş en yakışıklısı da o da işte pkk lı.
Ben mustafa balbay derdim adam baya yakışıklı yaşına göre.
Tipe bakarsak Rte kesinde yok ben bu adamı diyemem yav kendime ihanet etmiş olurum ama bariz açık şeklide önde
Ahahah :D. Tayyip Erdoğan yakışıklı değil onu işaretlemiş köleleri. Selahattin tabii ki en eli yüzü düzgün olanı
@CilekliKusmuk Pkk lı değilim. Sorulan soru hangisinin daha yakışıklı olduğu hangi partiyi tuttuğu değil. Tabi siz erdoğan dmal dese yapacağınız için.
Erdogan kim ya orada tek ADAM BAHCELİ dururken
benim dedem bunları ezer geçer ya hayatımda bu kadar çirkin insanı bir arada görmedim ben 😂
deden bartt pitt mi acaba :D
brad pitt demek istedin galiba 😂 ondan bile yakışıklı kurban olduğum 😄
maşallah allah uzun ömürler versin dedeciğime :D
Allah rahmet eylesin Muhsin başkan hem yüzü hem gönlü en güzel
Sadece tip olarak bakıyorum selahattinle muhsin bunlar arasında en tipi düzgün olanlar. Tabi gönlüm selahattin der o ayrı :D
kemal e oy verenler seçimlerde olduğu gibi partinin adına oy veriyorlar 😂😂
Yakışıklısını bilmemde Adam gibi Adam KILIÇDAROĞLU'dur
En çirkini rte orası kesin. Kemal yakışıklı değil ama yüzüne bakınca rahatsız olmuyorum, tatlı.
#RTE tabiki başka tanımam !!
#RTE candır #Gandi kemal #Patlıcandır :D
Beğendim bunu 😂😂
Tayyibin fotoğrafında niye sıvarovski reklamı var 🤔
Duruşuyla en karizmatik Selahattin bence deyilmi kızlar? Siyeset karıştırmayın ama isin icine
Kilicdaroglunu begenenlet nesini sevdi acaba tipsiz cikmis iste
Soru soran soru sormuş bazikiler Atatürk diyor ne kadar dusuncesiz insan var...
tabikide UZUN ADAM...
Muhsin yazicioglu yakisikli hepsinden.
aynen muhsin başkan...
karizma ve asil biriydi
Yani şimdi görsellik RTE diyor 😄
kemal bey nasıl çok karizmatik değil mi :D :D
aynen sana kalp işareti yapmış :D
Recep tayyip erdoğan ✋
Lanet olsun tabikide ben
tayibin neresi yakışıkşı ya
Recep Tayyip ERDOĞAN.
Kemal kılıçdaroğlu ❤❤❤❤
Reisimiz Muhsin Yazicioglu tabiki 😔
Selo :D
ama vatan haini :D
ser çavâ ,
kurmanci zani? :D
çavanî başı @wenDa bremîn , tu kuderî. :)
Ben hepsinden yakışıklıyım. Lanet olsun *-*
Recep Tayyip Erdoğan
Muhsin YAZICIOGLU
RTE..
Hiç biri
Tayyip iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar