Merhaba sizce Türkiye cumhuriyetine gelmiş geçmiş en iyi Cumhurbaşkanı teyyip erdogandir rakibi bile yoktur bence siz ne dusunuyorsunuzz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Turgut Özal da öyledir, her ne kadar hiçbir noktada uyuşmasak da premodern kısım için birçok atılım yapmıştır.
Tabi ya ama ben rte ile TC CB lerini kıyaslayan en iyisi rte ondan sonra Erbakan özel menderes yazicioglu diye gider
saydıklarının arasında sadece bir tane cumhurbaşkanı var. d
Pardon ya haklısın düzeltelim eskiden CB Lee yatıyordu başbakanlar çalışıyordu ya başbakan ve cb ler diyelim :)
bak o zaman olur işte. d
Tabi:)
rte den sonra sence kim gelir? sanki fatih erbakanı yetiştiriyor gibi.
Bana fatih Erbakan gibi geliyor tam bir müslüman muhafazakar kesinlikle gelirse laiklik gider saten Akif Ersoy'un bir lafı var madem diyor bedeni acmassa laiklik o zaman diyor en medeni hayvanlardır diyor vesselam
sence laiklik gereksiz bir şey mi?
Evet.
hilafeti mi destekliyorsun
Evet şüphen mi var😂
tamamdır, teşekkürler
Ne demek
Recep Tayyip Erdoğan diyorum Net Adam eze eze seçim kazanıp dediğinin %95 yapıyor
Aynen öyle aynen öyle admain dibi ya
Evet net
twitter.com/.../1662004643474317312
👍👍👍👍👍
Linke baksana bi
Baktim
Bazıları durumun ne kadar ciddi olduğunu bilmiyor
Haklisin
Halkı sefalete sürükleyen saray rejimini doğru ve ahlaklı buluyorsun yani?
Teröristlerle iş birliği yapıp üniversitelere kapalı arkadaşlarımızı almayıp dinime laf soliyenden iyidir en azindan
Fetöyü içimize sokan kimlerdi acaba? Pkk ile kolkola girip meydanlarda konuşma yapanlar, otobüs tepelerinde karşılayıp halka alkışlatanlar? Pkk ile en çok görüşen siyasi parti hangisi peki? İmralıya ve Kandil’e heyet yollatan, destek isteyen?
İçeriden seloyu apoyu çıkaracağız diyen kim peki ya biz PKK yi terir örgütü olarak görmeyiz diyen peki ya İHA sihalar tihalar Anadolu sondaj kayyum terör örgütü tanımı deistirecegim diyen kim senin saydıklarım için yan yana gezmesini nsebebi PKK yi bitirmek teslim olun dedi burada boş yapma bana
Cumhuriyet tarihinde 20 yıldır iktidarda kalmış başka kim var
Adam ya başka kimse yok ki 😂
Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin yüz karasıdır ve tarihin en kötü devlet başkanıdır.
Kudurrrrrr
Pazar günü kimin kuduracağını göreceğiz :D
Hahaha ee muh çap yaptim PC muh ne ayreten de acikogretimden tıbbi dokumasyon ve sekreterlik okuyorum yaptığım olasılıklar neticesinde kk nin kazanma ihtimali yüzde on çıkıyor hatta %10,34... İdi sen hala umutlu musun
Atatürk varken gerisi teferruattır
Atatürk rakip edilemez rte ile
Doğru söylüyorsun hata bende
Atatürk ün rakibi yok 😁
Ne alakası var Atatürk dediğin kişi Yahudi kökenli bir kişi değil miydi
Ahahaha güldürme adamı 😂
O dediğin reto
Yeto yeto yeto yalan söyleme adam camiden cikmiyor
Thomas Edward Lawrence de çıkmıyordu camiden sonucu ortada
Farkedermi senin atan ocsrni ndjfjdjdj
Senin atan o senin dhfjdjd
Anlaşıldı troll koyunsun sen
Daha devam etmeye gerek yok
15 seçim kaybetmiş adama deilde her seçimi kazanan adama veren mi koyun güldürme beni
Zeka herşrydir
Zeka herseyse siz zekasiz mi oluyorsunuz anlamaim
Anlamanı beklesem bunu yazmazdım zaten 😉😏
Yeni dil kesfetmissin herhalde xjxjd
1-Mustafa Kemal Atatürk
2-Ahmet Necdet Sezer
Mka bu sıralamaya bile giremez jasjhss
Selçuk Bayraktar gelmeli sonrasında
Yok bence soylu olabilir ya da fatih Erbakan bayraktar mühendis oalrak kalmali
Saten tarihin seyrini bakıyoruz rte den önce Erbakan vardı tarih giderek daha iyilerini getiriyor ondan önce Özal ondan önce menderes kesinlikle rte den sonra gelecek kişi müthiş biri olacak
Soylu mu hahahasdf fatihte yönetme ve siyaset yeteneği yok babası gibi asıl fatih mühendis olmalıydı güzel işler yapardı
Yok ya bayraktar bende mühendis öğrencisiyim 60 yaşı görmeden siyasete girmemeli ne akdar yillandikca o kadar değeri artar muhendisin
Saçmalama artık genç birilerinin yönetmesi gerekiyor sonra yaşlanınca ülkenin derdini sıkıntısını kaldıramıyorlar
Bende mühendislik okuyorum suanki yaşı ile siyasete girmesi demek o kadar bilgi çöp demek imkansız bir mühendis yillandikca iyi olur
Siyasetle ne alakası var bunun
Nasıl ne alakası var ya mühendislik mesleğini icra etmesi daha iyi diyorum hem selcuktan bayakrda daha iyi mühendisler var sadece kendisi patron ve yönlendiriyor şirket sahibi yani öyle Çalışkan olduğu için soluyorsan soleme diye dedim merak etme bende ak im ama venim düşüncem Selçuk olmamali
Benim düşüncem olmalı ülkeye çok iyi kazanımlar katacağını düşünüyorum
Sen bilirsin
Mustafa Kemal Atatürk
Rakip bile değil
evett tabiki
Aynen öyle😂
Cevdet Sunay
Hiç duymadım onu ya nasıl biriydi baktım da paşa imiş rte gibimiydi acaba
Daha iyisi
Eskiden kusura bakma ama paşalar laiklik diye dolaşıyordu bu damı öyle?
Her reisicumhur öyle olmak zorunda zaten
Rte laiklik demiyor ama
Rte çok şey diyor, diğerleri sadece laiklik diyordu
Rte müslüman Cevdet subayı bilmiyorum ama TSK dan eski tsk dan bir paşa ise bence laiklik diyorsa çokta bir şey demem ama biraz daha benim kafamdan olduğunu anlayarak iyi biri demek isterim:)
cemal aga ile kenan paşayı sil bi kere
Aynen öyle buralarda olamaz bile
onları tarih kitaplarından silmek lazım aslında
Keşke elimizde böyle bir imkan olsa