ABD tarihinin gelmiş geçmiş en iyi lideri?
Barack Obama
George Washington
Abraham Lincoln
Ronald Reagen
John F. Kennedy
Theodore Roosevelt
Harry Truman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Obama diyen kitle diğerlerini araştırıp öğrenemediği in tek obamayı bildikleri için öyle düşünüyorlar ama tarihte en sağlam abd başkanı öldürülen kennedy dir. neden öldürüldüğünü araştırın.
Obama iyi bir Başkan değil miydi yani?
Siyaset bilimi uzmanlarına göre, ABD tarihinin en iyi liderlerinden biri. ABD toplumuna göre ise, en iyisi. Toplum üzerinde yapılan anketler, en sevilen başkanın Obama olduğunu gösterdi.
Değildi siyahi idi ama bana göre Afrika için zerre birşey yapmadı yüzlerce yıl köle olarak hizmet eden siyahileri kalkındırmadı başarılı değildi asla
Afrika başkanlığına seçilmedi, ABD başkanlığına seçildi.
Kennedy hatta biz de çok sevmişiz ki Bakırköy sahilin oradaki caddeye Kennedy caddesi adını vermişiz. 😊
Obama?
Yani pasif bir başkandı bana göre, ya da yetkilerini pasifize eden gizli güçler de olabilir bilmiyorum.
Pasif mi? ABD toplumu üzerinde yapılan araştırmalara göre, en iyi Başkan Obama.
Siyaset bilimi uzmanlarına göre ise, ABD tarihinin en iyi 3. Başkanı Obama.
Neden pasif olduğunu düşünüyorsun?
Ya bu benim kendi görüşüm, eldeki veriler şimdiki başkan Trump'ın uygulamış olduğu yanlış politikalardan dolayı tepki sonucu olabilir yani gelen gideni aratır misali 😊
Hepsi kanla beslenen orrospu çocuklarıydı öldürdükleri günahına girdikleri kim varsa Allah hepsinin intikamını bu dünyada ve öbür dünyada fersah fersah alsın İNŞALLAH
Siyaset bilimi uzmanlarına göre, ABD tarihinin en iyi 10 başkanını şıklara ekledim. Orrospu çocuğu sensin.
10 tanesini de ekleyemedim, en fazla 8 şık hakkı vardı*
Pardon, 7*
Siyaset bilimi lamına girsin orrospu evladı o ülkenin başkanları benim umrumda bile değil ben bu ülkeye ve müslüman ülkelere yaptıklarıyla ilgileniyorum
ABD başkanı kendi ülkesinden sorumludur, Türkiye’den sorumlu değildir.
Niye o zaman Irak da kimyasal silah var diye savaş açtı bir sürü insana işkence yaptırdı savaş çıktı ortada da ırakda kimyasal silah olmadığı ortaya çıktı madem dediğin gibi de neden o zamn orta doğuda amerikan askerleri cirit atıyor bizim ülkedeki pkklılar neden amerikan bayrağı sallıyor neden amerikanın askerleri pkklılara pydlilere ypglilere silah talimi yaptırıyor silah veriyor? Gitsin kendi ülkesiyle ilgilensin
Gelişmiş olan her ülke silah, tank ve uçak gibi makineleri satar. Bu gayet normaldir.
Sen eşşek olursan, sırtına semer vuran çok olur.
Teknolojik açıdan gelişsin gelişmesin demiyorum ülkelere terör örgütü musallat ederek hayince saldırıp insanları öldürerek gelişmek pek de insancıl değil o zaman bu yabancı ülkedeki terör olaylarını da biz destekleyelim 11 eylülü destekleyelim
Fransadaki terör olaylarını destekleyelim bebekleri öldürelim bir ülkede iç savaş çıkartalım oradaki devlet yönetimine son verelim kadınlara tecavüz edelim çocukları kadınları öldürelim bazılarını organ mafyası gibi kimi şeylerde kullanalım
ABD liderlerinin dünya ülkelerine zararı değil, faydası olmuştur.
Dünya ülkelerinin ABD olmadan çözebileceği sorun yoktur.
Neden yok acaba her yeri istihabarat yoluyla kontrol etmelerinden ya da her yere terör örgütü musallat etmelerinden ötürü olmasın sakın?
Neden Obama?
Cevap
13Cevap
Donald trump sömürgeci ülkeyi mahf ediyor güzel gzel
Hangi ülkeyi?
- Obamacare reformunu kaldırmak istedi, kaldıramadı.
- Evlilik eşitliği yasasını iptal etmek istedi, edemedi.
- Kürtajı yasaklamak istedi, yasaklayanları
- Meksika sınırına duvar örmek istedi, öremedi.
- Müslümanların ABD’ye girişini durdurmak istedi, durduramadı...
Çünkü senato ve mahkeme Trump’ın önünde aşılmaz bir engel olarak duruyor.
Türkiye gibi bir ülke değil.
Ne yapabilmişte mahvolmuş ABD?
- Kürtajı yasaklamak istedi, yasaklayamadı*
Abraham lincoln bu abd halkı kadar mal yoktur köleliği kaldırmış adam
Mal mı? ABD toplumu üzerinde yapılan araştırmalara göre, gelmiş geçmiş en iyi Başkan Obama. Siyaset bilimi uzmanlarına göre ise, ABD tarihinin en iyi 3. Başkanı Obama. Abraham Lincoln en iyi 2. Başkan.
Obama hakkında ne düşünüyorsun?
@yenifikir ben mi?
@yenifikir hayır. Başlıktaki soruma cevap vermelisin
hiçbiri çünkü hepsi amerikan emperyalizmine devam etmiştir.
Kennedy adam paramizi kendimiz basicaz dedi yahudiler suikastla oldurdu adami 😑
Kennedy En Baba adam
İstanbul'da caddesi var düşün
Trumpun Binası Var😂
banane amerikadan banane elin gevurundan birazcık mantıklı davranın ya
Abraham Lincoln ve kennedy
ABD toplumu üzerİnde yapılan araştırmalara göre, gelmiş geçmiş en iyi Başkan Obama. Siyaset bilimi uzmanlarına göre ise, Obama en iyi 3. Başkan.
Lincoln en iyi 2. Başkan. Kennedy ilk 5’te değil.
Obama hakkında ne düşünüyorsun?
babamın bizim Abdullah Gül Gibi ne artısı ne ekşisi vardı bence ilk siyahi Başkan olması iyiydi Lincoln ise köleliği kaldırdı o bakımdan güzel ve ikisi de Kennedy ile suikaste kurban gitti Amerika'yı perde arkasından yönetenler tarafından
Obama senin baban mı? Ayrıca “ne artısı, ne eksisi vardı” demek iyi bir Başkan olmadığı anlamına gelir. Ten renginin siyah olması onu iyi bir Başkan yapmaz ki.
diğerleri senin baban mı?
babamız ne alaka djdjdjd ha tamam
t9 yazmış pardon
obamanın olacak o
Trump
Ciddi misin? Neden o pisliğin iyi bir Başkan olduğunu düşünüyorsun?
Evet bence iyi
Sana göre neden iyi olduğunu soruyorum.
ABD için ne yaptı veya da dünya için ne yaptı, neden iyi?
Çok şey yaptı yaz yaz bitmez
Neden iyi bir Başkan olduğunu düşünüyorsun?
Abd için çok şey yaptığı için
Irkçı, cinsiyetçi, homofobik ve sahtekar bir insan. Göreve geldiğinden beri bir tane icraat yapmadı. Siyaset bilimi uzmanlarına göre ve topluma göre en kötü Başkan. İnsanları ayrıştırmakta zevk alan bir psikopat. Senato ve mahkeme aşılmaz bir engel olarak karşısında durmaya devam ediyor.
Hiçbiri.
Görüşüne saygı duyarım ama şıklara eklediğim liderleri tanıyor musun, icraatlerini biliyor musun?
Siyaset bilimi uzmanlarına göre, onlar ABD tarihinin en iyi liderleri arasında.
ABD toplumu üzerinden yapılan araştırmalara göre, en sevilen Başkan Obama.
Siyaset Bilimi uzmanlarına göre, ABD tarihinin en iyi liderlerinden biri.
Tercihini doğru yapmışsın :)
Heval obama mı hewal mı 😂😂😂😂
Arkadaş demek
Ok.
Barack Obama
Cevap verir misin?
hicbir amerikali iyi degildir
fetö onları da almış
trump
Dalga geçiyorsun, sanırım.
yok ciddiyim
Irkçı, cinsiyetçi, homofobik, yalancı ve sahtekar bir adam.
Siyaset bilimi uzmanlarına göre, ABD tarihinin en kötü başkanı. ABD toplumu ondan nefret ediyor. Sana göre neden en iyi?
çünkü insanlar böyle yönetilmeyi hak ediyor.
George Bush
Sen ciddi misin?
Bush döneminde dünyayı etkileyen ekonomik kriz çıktı, ikiz kulelere saldırı düzenlendi. Bush’tan sonra gelen Obama sayesinde ABD’de ekonomi düzeldi, ikiz kulelere saldıran usame bin ladin öldürüldü.. Siyaset Bilimi uzmanlarına göre Bush iyi bir Başkan olamadı.
Sen neden Bush’un iyi bir Başkan olduğunu düşünüyorsun?
Cevap verir misin?
Corç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar