Türkiye Cumhurbaşkanları içerisinden en çok kimi seviyorsunuz?
Recep Tayyip Erdoğan
Abdullah Gül
Celal Bayar
İsmet İnönü
M. Kemal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
M. Kemal değil;
GAZİ BAŞKOMUTAN ve BAŞÖĞRETMEN ANAFARTALAR KOMUTANI MUSTAFA KEMAL PAŞA HAN HAZRETLERİ yazacaksın!
Eksileyenler Ata'mın astırdığı domuzların torunları :D
Eyvallah.
Sayın recep tayyip erdoğan en sevdiğim cumhuriyet tarihi boyunca müslüman türk milletinin şahlandığı tek dönemdir
mustafa Kemal Atatürk sonrasında da Ahmet Necdet Sezer
M. kemal ne lan adam gibi yaz Mustafa Kemal Atatürk
Cevap
19Cevap
sen her ne kadar kötü niyetli, cahil ve tahrikçi bir veled-i zina olsan da cevap veriyorum.. İsmet İnönü.. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk cumhurbaşkanından çok daha büyüktür, Mareşaldır, Çağ açıp kapayan çok büyük bir devrimci komutandır
Ataturk ve Muhammed en buyuk iki devrimcidir.
Biri türk digeri arap devrimcisidir.
Türk oldugumdan Ataturk derim.
Ataturku klasman disi birakmaliydin. Bu yaristirmanin bize faydasi olmaz.
Tabikide Rte. 100 yıl önce ölen adam hala neden konuşulur anlamış değilim.
Atatürkü sen seviyosun bende rteyi. düşünce özgürlüğü var bu ülkede. seni ilgilendirmez benim rteyi sevip sevmemem.
@Derinrin o zaman görüşüme yorum yapma bir zahmet.
Düşünce özgürlüğü var diyoruz ama sevdiğiniz lider hayırcıları terörist ilan etti. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
@fog_of_war anlamak istediğiniz gibi anladıysanız yapacak bisey yok
Pek çok defa denk geldim de rte yi sevmemek günah diyen büyük bir kitle var.. Acınası
@devken Hollanda Türkiye meselesinde kendi ülkesini değilde Hollandayı tutan bir kitleye ne anlatmaya çalışıyorsam. mesele rte ve hollanda değil mesela türkiye ve hollanda. sizde başka ülkeleri tutun zaten. bu zihniyetler yüzünden ülke gelişmiyor işte.
bak Şu an senin gorusun bu ben Şu an rte yi destekleyen bir insanim ama sen rte yi desteklemeyenlere cavur destekliyorsun dersen olmaz adam cikmis demis 100 sene once olen adam diye e kardesim sen onun kurdugu cumhuriyetin kursusunde konusuyorsun herseyi elestiriyorsun baskasida elestirirken dinlemeyi bilmeliyiz oyle hemen hain damgasi vurarak olmaz.
Tartışma giderek yayılıyor, o yüzden çekilmeyi düşünüyorum aradan :D
Yine de, bence biraz aklı olan herkes RTE'nin kitlesinin çoğu nasıl düşünüyor biliyor. Ki siz de "istediğiniz gibi anladıysanız" dediğinize göre o söylemin nasıl sağa sola çekilebildiğini biliyor olmalısınız. Halkın evet diyen kesimi "teröristler hayır diyor" deyip geçiyor, diğer hayırcılara da "teröristlerle aynı oyu vermekten utanmıyor musunuz" diyorlar. Burada da görebilirsiniz.
Hollande diyen oldu mu ya sen tartışmayı bilmiyorsun ya da o yobazlar gibi yapamadığında saldırıyorsun. Sen önce kendi ülkendeki pislikleri kabul et, evet devleyim ülke insani mi öldürüyor devleyim toprağımı satıyor devletinin seni sömürdüğünü kabul et. Dış ülkelerin pisliğini ben kabul ederim
@JadeStain atanıda al git
Hollandayı tutan kitle derken? Kendini vatansever sanan hain kitleye ne demeli? Egede 18 adaya 5 yıldır bir bir bayrak diken Yunanistana tek kelime etmeyen one minute bile demeyen kim akepe
@devken senin buna çözümün ne hayır vermemekmi
Senin soyunda 100 yıl önce ölmüş ama senin yüzünden hala soysuz olarak anılıyor lar
@JadeStain dostum bende 15 temmuzda ülkemizi savundum
@JadeStain ben elhamdülillah müslümanım ve akpliyim
@devken tamam hayır diyince çözüm olacak mı bu:?
@Cagkes sanırım tecrübe konuşuyor
Hepsi toplansa, tüm zamanların lideri olan ATATÜRK'ün tırnağı olamazlar.
ATATÜRK dünyanın en büyük insanıdır.
Recep Tayyip Erdoğan veya Turgut Özal. Onu ankete eklememişsin...
Her ne kadar aşağılara yazsan da sonuna kadar yav. Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk tabi hanımefendi ondan sonra İsmet İnönü ve Recep Tayyip Erdoğan
Tartışmasız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 🌟🌙
M. Kemal değil..
Mustafa Kemal ATATÜRK..
Bilincli yapılmış bir oros pu çocukluğu var burda
Onun bir soyadı var ATATÜRK!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!
Atatürk varken diğerleri fasa fiso.
mustafa kemal özgürlük demek !
M. Kemal değil... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yazmak istemeyenlere inat ATATÜRK.
tabiki Mustafa Kemal Ataturk kıyaslanamaz bile
Atatürk'ün yanında diğerleri kim?
tabiki mustafa kemal atatürk
Recep Tayyip Erdoğan
Yavşaklık seziyorum
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Tabiki Recep Tayyip ERDOĞAN 🇹🇷
Bu kural "atatürk" yazınca geçersiz kalıyor heralde...
https://i.hizliresim.com/gq8OrL.jpg
Recep Tayyip Erdoğan tabi ki
M. Kemal Atatürk.
turgut özal
M. Kemal
Cemal gürsel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar